#1 - Anonym

Bra uppdatering! Kan du lista svenska youtubers webbshoppar/företag? Har inte så bra koll på det :)

#2 - Anonym

Änu en låt han it gjort o får massa pengar på usch värdelösa människa de är ju trots allt hab som får leva med sig själv avskum

#3 - Anonym

#2 du verkar ha rejäla provlem att hålla koll på ditt eget liv och du visade nu varför Jocke är en bättre människa än du haha

#4 - Anonym

Johanna Ottosson lägger ut hennes blodiga självskadesår på sin story,tror ingen kan kommentera det heller för då blir man uthängd eller dumförklarar. Oansvarslöst asso.

#5 - anonym

#4 Kan du länka det på något sett?

#6 - Anonym

Att han fortfarande är relevant är ett skämt

#7 - Anonym

#5 jag har screenshots på de har du nånstans jag kan skicka de till?

#8 - Anonym #4

#5 hennes snap är johannafideli annars har ja screens.

#9 - 8

Det ända han tjatar om är sin JÄVLA musik!!!!!

#10 - Anonym

#6 d e sorgligt

#11 - Anonym

*business* allt handlar om pengar. Har du ett starkt varumärke som säljer och genererar stora belopp pengar köar företag för sammarbeten. Joakim Lundell är ett stark media märke som lockar unga människor. Har du pengar och ett namn som säljer kan du få alla drömmar uppfyllda. Sammarbeten. Varför tror en del att allt han tar i blir succé snabbt. Namnet och många aktörer som hjälper varumärke Joakim Lundell växa. Hur går de för Joakim att lyckas själv samtidigt med alla projekt som nu. Ta körkort där han behöver göra allt jobb själv för att få klart kortet. Så tar det längre tid. Men med hjälp av andra .ed spökjakt,musik boken,musiken vloggar där finns anställda som hjälper till att få de klart snabbt.
Han har skapat sitt varumärke och kan nu leva på en räkmacka. Och vem skulle inte liksom. Punkt slut.

#12 - Anonym

#11
Helt klart dom verkar fått mer strukturerad tillvaro ,Ett önskemål är väll att han blir mer mognare för att få äldre tittare att stanna lite mer vuxit kontent inte så överdrivet barnslig hela tiden, Han kan om han vill kolla bara på erpewiks senaste klipp tex

#13 - Alicia

#4 Skulle du kunna skicka screenshotsen till mig också? Antingen DM på insta @aliciauusitalo kanske snap alicia.backlund?

#14 - Anonym

#12 Sant. Lite mognad på Jocke skulle ge honom mer respekt. Även ödmjukhet skulle inte skada. Han vet hur bra team han har runt sig nu som gör mestadels av hans jobb. Han kan styra med hela handen och se över gärna växa på hög med hjälp av duktiga anställda. Talang behöver inte sitta i egna kunskaper. Talang kan vara att ta in meriterande folk som kan leverera de man vill. Se bara på andra företag med duktiga anställda. Chefen kommer med direktiv hur han/hon vill ha de. Och de anställda fixar de. De är så allt funkar. Har du rätt folk runt t dig och ett varumärke som säljer kan du sälja vad som helst med hjälp av andra. De är ingen som tror längre Jocke ligger bakom allt som säljer. Alla vet de är sammarbeten som ger succé. Tycker de är kul hur en liten person kan få så mycket uppmärksamhet med hjälp av andra. Kan Jocke kan fler de inspirerar. Så funkar näringslivet.

#15 - Anonym

#9 och det du gör är att gnälla. Är det så svårt för dig att inte bry dig om Jocke? Bry dig om det du gillar istället och låt resten vara bara.

#16 - Anonym

OMFG LAZEE! orkar knappt vänta

#17 - Anonym

https://nyheter24.se/debatt/897022-hanna-widerstedt-joakim-lundell

Vad är de för del på Joakim Lundell. Hans hämnd begär och fortsätta trycka ner människor är så obehagligt. Han kommer aldrig förändras och bli den person han tror han är. Läs kommentarerna han lämnat på nyheter 24 om Hanna. I vilket syfte Joakim Lundell mår du bättre av detta. Sjukt sätt att måsta synas på. Stå på någon annan för att höja dig själv. Lägg ner ditt obehagliga sätt mot människor. Du har förändrats visa de.

#18 - Anonym

Jockeboi är så fkn ful

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com