#1 - Anonym

Hoppas han inte får några hjärndöda ungar att apa efter.

#2 - Anonym

Bara jag som märkt att Johanna är väldigt nere när hon är med Gustav?

#3 - Qwerty

#2 Tycker Gustav emellanåt beter sig riktigt vidrigt mot Johanna. Inte konstigt om hon är nere. Tycker hon framstår som vet inte, inte direkt korkad men lite blääh när hon är med Gustav, men när man ser henne med t.ex. Riley så blommar hon verkligen upp och man ser hur bra humor hon har och hur klok hon faktiskt är (bara att kolla nån gammal vlogg där hon är med Riley en hel dag). Synd att Gustav inte får fram dessa sidor hos Johanna. Hoppas det är annorlunda bakom kameran eller att hon vågar lämna Gustav, hon förtjänar att vara lycklig och någon som får fram hennes fina sidor.

#4 - Anonym

Skriv om att SaraSongbird skriver att Lucas Simonsson bidrar till att ordet ”fet” är ett dåligt ord, flera gånger

#5 - Amanda

Väntar på att han ska tatuera in något idiotiskt som har en mindre bra betydelse haha. Idioti att överhuvudtaget tatuera ansiktet!

#6 - Anon

#2 inte bara du, men jag förstår henne. Att behöva stå ut med en sån människa måste va ett helvete. Hoppas hon lämnar snart

#7 - Anonym

#2 Upplever att Gustav har någon form av agressionsproblem, känns som han kan gå från noll till hundra direkt. Kolla videon när Johanna gör ett lyrics prank på honom och så fort han öppnar dörren får hon panik och skriker rätt ut att det är ett prank. (Ja, jag vet att videon är gammal, but still).

Han känns som en riktig översittare och Johanna känns ändå som en ganska söt tjej.

#8 - Anonym

Återigen samma dag som Ben tatuerar sig, han är ju bara för mycket.

#9 - Anonym

#8 hur fan ska han veta det när dom spelar in samma dag? Jag tror du bara har problem med att Jocke får väldigt mycket högre visningar än Ben och att Ben börjar tappa redan!!!

#10 - Anonym

30års krisen? 😂

#11 - Anonym

#1 hoppas Du inte får några hackande hönor som hackar på andra precis som du gör just nu.

#12 - Anonym

#8
smartaste ungen i klassen .... Hahahaha SKAFFA DIG ETT LIV

#13 - Anonym

#9 Bens vloggar håller mycket högre kvalité än Jockes. Man kan se på hans snapchat att hans videos blir demonitized, alltså blir han inte rekommenderad, han hamnar inte på trendig heller vilket förklarar en hel del varför han inte kommer upp i högre visningar. Förra året var Jockes år. Jag kan med stor säkerhet säga att 2018 är Bens år om han fortsätter som han gör nu.

#14 - Anonym

#9 Jockes kanal är ju riktat till barn, det är en barnkanal. När Jocke och Ben la ut videos samtidigt på natten så fick Ben mycket mer visningar trotts den stora följar skillnaden. Jag föredrar Bens vloggar framför Jockes alla dagar men kan tänka mig att småbarn älskar Jockes videos med tanke på hur barnslig han är.

#15 - Anonym

Vem bryr sig Jocke bär alltid solglasögon eller Snapchat filter

#16 - Anonym

Vem bryr sig Jocke bär alltid solglasögon eller Snapchat filter

#17 - Anonym

#13 Håller med till 100%. Så fort Ben börjar hamna på trending igen så kan Jocke säga hejdå till sin ledarroll!

#18 - Hjvh

Tycker också att Gustav beter sig jäkligt illa mot Johanna. Han ska vara glad ens att han kan få en sån fin och härlig tjej. Skulle aldrig dra mig till gustav, fet, arg och har problem med attityden. Han uppskattar inte ett skit han har.

#19 - Anonym

#9 Hej Jocke, kul att du är här igen. Man behöver inte vara ett snille för att se att du kopierar mycket från Ben. Men det här med tatuering och göra det samma dag som han, du är ju inte frisk hahaha

#20 - Anonym

#2 Har också märkt det

#21 - Anonym

#19 vet du hur uttjatat det är när du och även fler tror seriöst att Jocke eller någon youtuber överhuvudtaget sitter här och väljer vara anonym för att svara någon? Ge dig liksom.

#22 - E

#21 Men snälla, det är ganska uppenbart.

#23 - Josefin

En stjärna under ögat symboliserar väl att man har mördat någon?
Rätta mig om jag har fel?

#24 - Anonym

Det är roligt hur alla går på att Ben inte kan hamna på trending och blir demontizad Hahahahaha! Bra ursäkt för att förklara att man tappar visningar, eller att man byter tid för videos för att Jocke tog alla tittare på natten. Om han inte får vara på trending så är det ju väldigt konstigt att tri poloski videon ligger där? Fattar att detta är ett forum där alla hoppar på alla tåg som kan gå emot Jocke men just nu är det enorm skillnad mellan Ben och Jocke i visningar oavsett vad ni vill!

#25 - Anonym

#24 Kollar du hans instagram eller snap så ser du ju att hans videos blir demonitized. Tri poloski videon stängde han av monetizing på & därmed hamnade den på trending. Men logiskt sätt varför skulle inte Jocke ha mer visningar än Ben? Han har ju nästan dubbla prenumeranter. Stora skillnaden mellan dem två är att Jocke försöker skapa content och försöker vara rolig medans Ben & hans gäng ÄR content och är roliga.

#26 - Anonym

23# Har för mig att det är en vattendroppe under ögat?

#27 - Anonym

#24 dock har ungefär 100 000 människor sagt att dom inte får upp hans videos i flödet eller notiser :)

#28 - Anonym

#22 det har varit en del youtubers när de väl har kommenterat här så har de länkat till sin sida plus skrivit namn vilket jag har sett så nej det är inte ganska uppenbart. Varför skulle Youtubers vara anonyma eller spela någon random person när de vill nå ut till de som vill ha svar eller rätta någons påstående? Dessutom om de har något och säga angående inläggen ibland kommentarerna för denna blogg så gör de det på snapchat eller instagram. Men i nuläget så lägger dom inte sin tid på kommentarsfältet på denna blogg pga att många av kommentarer som är riktat negativt så att det är som att prata med en vägg. Eller vill helt enkelt inte kommentera för de sköter sitt eget och går vidare även struntar i haters som snackar massa strunt som tror de vet allt om Youtubers men faktum är i själva verket att ingen vet förutom Youtubers bäst själv om sig själva.

#29 - Anonym

#28
Bra skrivet... om folk också förstod att de finns ip nummer hur lätt som helst o följa upp
med olika program vem som har skrivet .. så bara för att de står Anonym
så är man inte skyddad hur lätt som helst o spåra ifrån vilken dator som skickas vad

#30 - Q

#23 Det är bloddroppar under ögat som symboliserar hur många man mördat.

#31 - 8

Har du blivit besatt av jocke nu också eller?!

#32 - 8

#2 nej både hon o julia verkar må rätt dåligt

#33 - Anonym

#29

du kan skitenkelt ta reda på en ip-adress men att söka upp vem som står bakom den adressen får bara polisen göra. du kan komma så långt att du ser vilken internetleverantör personen använder sig av men internetleverantören har inte rätt att ge ut identitet till någon annan än polisen, vilket dom inte heller gör. och det är ytterst sällan polisen faktiskt väljer att söka upp personer bakom en ip-adress då det är en väldigt onödig process för väldigt svaga bevis i dom flesta fall. dom söker absolut inte upp ip-adresser på folk i kommentarsfältet på en skvallerblogg bara för att någon sagt något elakt om någons favorityoutuber.

#34 - Anonym

#30

och inte för att någon skulle gå till sånna längder för att kommentera på den här sidan, men om man absolut inte vill avslöja sin ip-adress finns det program för det med. det går att vara helt anonym om man verkligen vill och vet hur.

#35 - 8

#29 😂😍💖

#36 - Anonym

#34

Visst finns det men Kan man lite om Dos
Så funkar även det haha. ..

#37 - Anonym

Finns alltid folk som vill djävlas

#38 - Anonym

Det är inte bara Ben som han försöker få det att låta som inte syns i flöden och sånt utan är alla Youtubers, jag får varken upp Ben eller Jockes senaste videos och ser att många kommenterat samma!

#39 - Anonym

#38 Jag får upp jockes videos fastän jag inte följer han :-)

#40 - Anonym

Det känns som att Jocke har betalt Ida för att hon ska skriva om honom 3-4 gånger i raken. För att få mer uppmärksamhet.

#41 - Anonym

#40 tror bara att inlägg om Jocke får många klick, det gynnar ju Ida. Plus att Jocke är Sveriges största svensktalande youtuber just nu, och detta är en skvallerblogg om svenska youtubers

#42 - Anonym

Alltså naturen har stoppat j&j från att få barn, det är naturligt urval liksom, vissa ska inte föröka sig

#43 - Anonym

#42 det är äckliga människor som du som förstör världen genom att sprida hat som en jävla pest

#44 - 8

Skriv om att team original stödjer o hänger medkillar med dålig kvinnosyn!

#45 - 8

#2 vilken video är det som gustav säger typ "du är ju inget, du har ju inte ens ett jobb" eller vad det var...

#46 - 8

Folk borde bry sig mer om VISSA TVÅ YOUTUBERS som beter sig som idioter mot sina flickvänner än vad fan folk tatuerar sig eller vad dom äter

#47 - Anonym

I Thomas senaste vlogg så får man se hans tjejkompis med flera stora plåster på magen som man brukar få om man opererat sin mage med titthål. Vet inte om det är magsäcken eller tarmarna hon har opererat, men krya på dig, Thomas kompis! :)

#48 - Anonym

Ja alltså Gustav och Robin beter sig som skit mod Johanna och Julia! Skriv om det istället för detta

#49 - 8

Men det är ju viktigare vad folk har på sig än hur folk beter sig mot varandra

#50 - Anonym

Han har en ros längst höger öra också {samma sidan som stjärnan}

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com