#1 - Anonym

Så söta!

#2 - Zallie

De är så himla söta tillsammans! :')

#3 - Anonym

Öhm... okej.

#4 - Anonym

Ja tykär at mann inte for måba idah för hon e snel

#5 - Anonym

Ser han ut sådär på riktigt eller är de ba bilden ? xD

#6 - Anonym

Ser han ut sådär på riktigt eller är de ba bilden ? xD

#7 - Anonym

Näe haha, kolla på videon så ser du hur han förlovade och varför han har klätt ut sig

#8 - Anon

Asså Robin och Julia tillsammans med Gustav och Johanna är det värsta jag sett. Inte för att det förvånar mig, men FYFAN vilka svin Robin och Gustav är asså. Jag spyr

#9 - E'

Hallå bara jag som känner nån slags kemi och gnista mellan Moa och Konrad?
Inte kollat så mycket alls på Emma och Konrads videos så de kanske ser helt annorlunda ut om man följt dom länge.
Men det lilla jag sett så känns det som att Moa och Konrad dras till varandra på ett sätt. Får inte alls samma känsla mellan Emma och Konrad.
Är det bara jag??

#10 - E'

Hallå bara jag som känner nån slags kemi och gnista mellan Moa och Konrad?
Inte kollat så mycket alls på Emma och Konrads videos så de kanske ser helt annorlunda ut om man följt dom länge.
Men det lilla jag sett så känns det som att Moa och Konrad dras till varandra på ett sätt. Får inte alls samma känsla mellan Emma och Konrad.
Är det bara jag??

#11 - Anonym

#10 #9 har tänkt EXAKT samma sak fleeeeeera gånger. Skulle ej förvåna mig om det kom fram när Konrad o emma gjort slut i framtiden o dom träffades.
Fast sen så tror jag ej att Moa skulle göra något som att gå bakom ryggen på emma

#12 - W

#9 Har tänkt på precis samma sak flera gånger. Moa verkar dock inte vara den typen som går bakom ryggen på någon. Undrar hur påfrestande det kommer att vara för vilket parföhållande som helst att bo tillsammans med andra personer som man klickar jätte bra med, vänskap kan ju utvecklas till kärlek/passion, plus att i alla små bråk och gnabb blir det att ha vänner involverade och inte enbart ens partner.

#13 - Eda

STORT GRATTIS PÄRLAN OCH IDA!

#14 - anonym

#9 Jag får exakt samma känsla.

#15 - H

Har inte direkt tänkt att Moa och Konrad ska bli ett par, men tycker att bara dom två umgås så ofta? Liksom bara dom går ut och går med hundarna, bara dom handlar? Men finns väl en bra anledning :)

#16 - Anonym

Jag vet inte men jag tror Conrad klipper det så för att skapa snack. Moa och Tarzan är ju en PR sak, så det skulle inte förvåna mig om dom förbereder nästa “kapitel” i dramat. Konrad klipper alla deras videos så han måste vara fullt medveten om det. Samma sak som dom verkar få alla att tro att Emma är gravid. Men det funkar ju helt klart när man läser kommentarerna här💁🏾‍♂️

#17 - Anonym

#15 Emma har ju deppression. Det är därför hon inte orkar lika mycket och inte följer med överallt sa hon på snapchat och hennes lives. Hoppas inte konrad är otrogen.😡

#18 - 8

#8 HELT SANT!!!!

#19 - 8

Om emma är depremerad kanske konrad ska stötta henne o göra det som förväntas av ens sambo = stötta o finnas där, istället för att skämma ut sig på coop med moa hela tiden.....

#20 - Anonym

#9 inte bara du haha

#21 - D

#19 det gör han säkert redan, bara för att du inte ser det på kamera betyder det inte att det inte sker.

#22 - Anonym

#19 hahahhahha du la den

#23 - E'

Har fått den här känslan redan innan de flyttade in i huset tillsammans och jag tror inte Konrad skulle redigera Moas videos för några månader sedan ;)
Sen tror inte jag heller att Moa skulle få för sig att få bakom ryggen på Emma, inte Konrad heller för den delen! Jag kanske tänker för gott om andra människor, men men.

Men jag känner att det finns något där mellan dom två, och det kan man inte redigera till!

#24 - Anonym

Skulle inte förvåna mig om han är otrogen eller kommer vara det. Grisigt beteende och Emma förtjänar nån bättre...

#25 - Anonym

Nya trenden på Youtube alla efter apar. Den lokala brodern Ben Mitkus.
Han börja i år med dagliga bloggar. Innehålla av träning. Flera YouTubers börja lägga upp vloggar dagligen strax efter. De lägger in kost och hälsa med fokus på träning. Exakt som den lokala brodern.
Likadant med inslag av rapp i låtar efter apar fler YouTubers nu.
Sedan denna storm av lära sig DJ a. Alla investerar i dj mixerbord.
Svårt att få unika YouTubers då alla snor varandras koncept utöver alla kassa challangers och wish,fakta videos visste du att,prova produkter.
Ifjol var de populärt att frontalkrock sina diagnoser. Blotta sin ohälsa. Medans årets svenska YouTubers vänder på steken och kör mer energi näst intill hypade videos med träning och massa små klipp i en dags vlogg. Vad blir nästa nyhet alla ska efter apa. Finns de någon unik eller är det samma material som går att få i tusentals YouTuber vi får matas med. Och med flera av samma dags möte då de träffas och lägger upp samma material från samma tillfälle. Gnälligt inlägg. Är de någon som håller med?

#26 - Anonym

#25 Jag förstod typ ingenting av det du skrev?

#27 - Anonym

#25 Alltså kan du snälla sluta skriva så långa osammanhängande texter som ingen förstår? Du gör det i typ varje inlägg

#28 - Anonym

#25 det är så konstnärer, raklamfirnor, filmmakare och alla youtuber jobbar. Dom tar det dom gillar, får inspiration och gör en egen twist på det. Tro fan inte att Ben är mer unik än någon annan. Team10 och dom tog idén med hus från esport-lag, team original fick idén från USA husen. bens videos är PRECIS som alla andra. Mitkus började med dagliga vloggar först EFTER det svenska youtubehuset började det och innan det laddade han i princip aldrig upp, och sina raplåtar kopierade han efter sådana som ricegum rakt av. Deras ryska låt kunde lika gärna vara Jake paul.. Och efter ben tog joakim lundell efter. Sluta klaga för det är så branschen, fungerar. Jag slår vad om att snart kommer väl Mitkus härma youtubehuset och öppna ett eget hus och döpa det rage squad eller något annat ooriginellt. Det är inte unikt nånstans, men låt dom göra vad dom vill och bitcha. Du förstår helt klart inte hur youtube fungerar.

#29 - Anonym

Intressant att Bentes kille kallar alla Youtubers efterblivna på bentes snapchat då han är ihop med en Youtuber "äpplet faller inte långt från trädet" 😂😂

#30 - Anonym

#27 okej ...ska sluta kommentera här...

#31 - Qwerty

#25 Håller med dig. Anis DJ:ar, sen Jocke och nu ska tydligen Lakidoris börja dj:a och har skaffat ett mixerbord trots att hon enligt sig själv inte alls är musikalisk. Varför? Alla har nån talang, men ingen har talang i allting. Sen så ska alla plötsligt göra Wish-hauls, testa lifehacks osv. Tråkigt.

#32 - Anonym

#30 Det betyder du inte och jag håller med dig i det du skriver men ibland så blir det lite osammanhängande haha

#33 - anonym

...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com