#1 - Anonym

Jag hoppas att hon inte anvönder honom.

#2 - Anonym

Använder*

#3 - Anonym

sött

#4 - Anonym

Aww så fina

#5 - Mitkuus

Ben verkar vara en väldigt fin kille, hoppas att det får det bra!

#6 - Anonym

usch för felicia aveklews nya låt

#7 - Anonym

Hon verkar vara super rar och söt

#8 - Anonym

Det går massa rykten om henne

#9 - Anonym

#8 vad för rykten?

#10 - Anonym

Asså Felicias nya låt... tråkigt att höra så mycket autotune. Inte alls en genuin låt, väldigt mainstream. Tummen ner från mig tyvärr.

#11 - Anonym

Ben är ju bipolär helt klart. Denna energi han har är inte normal och det är så tydligt hur manisk han är just nu. Han kommer sedan dippa och vara deprimerad som han var innan han blev så här. Förstår ingen detta? Alla är fan imbeciller.

#12 - Anonym

#11 sluta diagnostisera folk tack

#13 - Anonym

Ben känns inte lycklig eller glad

#14 - Emma K

Känns som ben är manisk just nu...
1. Väldigt överdrivet glad och energisk.
Vi för ju se i hans videos hur de skriks, gapas och dansas. Alltid är det något. Känns som att de är rätt svårt att gå från självmordbenägen till så stissig som ben är på 3 veckor. Har känt de senaste vloggarna att jag inte känner igen honom så himla energisk som han är, och de behöver inte vara en dålig sak.
2. Vårdslöshet av pengar.
Ben går varje dag ut med vänner och käkar eller spelar. Reagerade väldigt starkt på videon där han oh hans vänner bettar massa pengar på varann när de spelar pingis. Summan höjdes och höjdes. Känns som han tappat greppet om det.
3. Lite sömn
Tvivlar starkt på att man hinner sova så mycket som man behöver om man redigerar en vlogg varje dag, gymmar och umgås med vänner under 24h. Men en manisk människa behöver inte lika mycket sömn som annars och klarar sig lika bra på 3h som på 12h. Därav att han orkar lika mycket.
4. Höga mål och förhoppningar.
Ben nådde precis 400k och har som mål att nå 700k innan året är slut. Känner väldigt spontant att de är ett väldogt stort mål som kräver nästan lite för mycket arbete för att tjänas under ett är.
5. Riskabla och ovanliga oväntade handlingar
Mycket dansande på torget, laugh in public, dansande i köpcentrum. Det känns som hans gräns höjts väldigt mycket. Hoppar ut genom fönstret för att slänga sig i snön eller skrika Mitkus från balkongen även fast han fått tillsägningar. Ett annat exempel är då han kände sig så spontan att låta Vlad färga hans här osv osv.
6. Kreativitet
Hans kreativitet är högre och det märker man, annars hade han ej kommit på bloggmaterial så mycket som han gör just nu. Därför det verkligen pumpas vloggar nu
7. Självsäkerheten?
Ben känns väldigt självsäker. I duellen mot sampe försöker han jämt lufta att han är den bättre sidan, han kämpar mer oh att han kommer att vinna.
8. Kärlekslivet tar fart.
Ben har ju börjat dejta igen. De kan med vara ett tecken, eftersom att när du är manisk har du enklare för att bli intressserad i relationer, sex osv.

Jag diagnostiserar inte, jag förklarar hur jag tänker oxh vad som får mig att tro det jag tror. Behöver inte vara såhär, detta är min teori! Har själv bipolaritet i släkten så känner igen det väldig mycket i bens beteendemönster.

#15 - Anonym

#14 Förlåt men du förstår väl att allt du ser i vloggarna är tillgjort för att det ska bli bra content? till exempel att han slösar pengar och färgar håret är ju för att han ska vlogga och det ska vara intressant. Det går inte att döma utifrån vloggarna när allt han gör i dom är för att underhålla, han är helt annorlunda off cam

#16 - Anonym

#14 Ska jag vara ärlig så tror jag att My var en krokben för Bens välmående, man såg igenom att han inte mådde bra med henne även fast han själv kanske inte såg det. Hon var ju trottsallt otrogen. Jag tror att hela sällskapet som Ben har nu fullgör Bens ultimata välmående. Det är bara att kolla på Vlad, Dennis, Anis. Det är inte bara Ben som mår bra nu, det är hela gänget. Jag tror att de har hittat varann bra vid rätt tillfälle och nu kommer de eventuellt ta över youtube-scenen i Sverige 2018 vilket är oerhört roligt eftersom ingen här i Sverige kan leverera som dem.
Så att försöka smutskasta Ben för att han var självmordsbenägen några veckor sedan är helt fel. Jag tror som Ben sa att Dennis drog ut han ur gropen och var räddaren i nöden. Tack för mig!

#17 - Anonym

svenskawt.se

#18 - Anonym

Tänker ingen på att den bruden är fett lik Linn?

#19 - Anonym

#14
Är nog beredd att hålla med dig där. Jag har biopolärsjukdom i släkten och känner igen beteendemönstret.

Jag menar absolut inget illa med detta och känner inte ben personligen, men det känns som att han inte hade tänkt igenom tanken med att dö riktigt ordentligt.
Jämför med andra som varit självmordsbenägna, bente till exempel. Hon skämdes så mycket över att ha visat hur förstörd hon var för sina snapchat följare och hur rädda hon hade gjort dem och hon pratar knappt om det längre. Jämför det med ben som istället använde hela incidenten som clickbate till hans nästa vlogg. Såklart är ingen människa den andra lik och folk har olika lätt för att släppa saker, men det känns konstigt enligt mig.

#20 - Nathalie

Självmordstankar och benägen behöver man fan inte vara bipolär överhuvudtaget. Då dessa saker som skrevs här i kommentarerna också går under kriterierna för just den diagnosen han HAR och det är adhd. Snälla nån.. läs på hur en adhd fungerar så kommer ni nog släppa detta med att hab skulle vara bipolär... shit..

#21 - Anonym

#18 det enda lika är hårfärgen haha

#22 - Anonym

Herregud kan ni alla sluta diagnostisera Ben INGEN av er känner han personligen så bara lägg av det är fan inte schysst någon av er att säga att en människa är si och så när ni själva inte vet ett jävla piss

#23 - Anonym

Sluta hacka på Ben. Är Jocke också biopolär då ? Han har också varit labil och pratat livet i samband med bråket med Chrille. Släpp de nu. En del hyllar ni för alla diagnoser och udda beteende. Andra jagar ni medans en del går bete sig hur dåligt som helst och ändå få beröm. Är Youtube en sekt nuförtiden eller vad är de frågan om.

#24 - Anonym

BEN ÄR BÄST

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com