Därför ställer Amir in sin giveaway

Amir hade planerat att ha en giveaway på en concealer som var i färgen medium vilket fick många att reagera eftersom människor med andra hudtoner inte kan delta.
 
Efter kritiken meddelar Amir på instagram att han inte längre tänker ha en giveaway eftersom han tycker att det är otacktsamt. 
 
Amir valde tillslut att ändå ge ut concealern till en följare som höll med honom om att de som klagar är otacksamma och kränkta. 
#1 - Anonym

Helt rätt av Amir!

#2 - Hejdå

Alltid ”kränkta svenskar” som försvar om man får kritik för något. När ska människor förstå att det inte är ens ursprung som får en person kränkt, herregud.

#3 - Anonym

#2 due kränkt

#4 - Anonym

Fattar inte vad de e med människor nuförtiden, hade de varit en mörkare färg hade folk ändå blivit kränkta och klagat

#5 - Anonym

Folk ska vara tacksamma att han ens gör en giveaway så att någon kan vinna gratis men ist gråter så lättkränkta folk

#6 - Anonym tack.

2018: människor fortsätter att skapa drama om små problem

#7 - Anonym

Folk borde verkligen ta och läsa på vad rasism innebär innan man sitter och anklagar en annan människa för att man vill dela ut smink i hudfärg.

#8 - anonym

Folk fattar väl att han knappast kan köpa alla möjliga foundationfärger som finns? Hur dyrt skulle inte det bli? Snälla nån.

#9 - Anonym

Helt rätt

#10 - Sandra

Folk är ju dumma som klagar. Han gjorde det enkelt för sig själv och beställde en concealer, han kunde väl inte beställa en efter att han har valt vinnare, det kan ju redan ha tagit slut då. Dessutom okej om den inte passar allas hudtoner, men man kan ju använda det till annat än bara concealer. Du kan använda till primer, till contour om den är mörk eller highligher om den är för ljus. Har själv råkat beställa smink i fel färg, men jag använder min hjärna och gör något åt det.

#11 - Anonym

Haha är det någon som är kränkt och bortskämd här är det han själv. Varje gång ett fåtal personer är kritiska eller inte håller med honom om någontimg flippar han ur. Majoriteten håller för fan med honom.

#12 - Anonym

är så less på den less på den snubben och hans temperament. youtube borde vara reglerat så man slipper sån här attityd

#13 - Anonym

SNÄLLA KOLLA OCH HÄLP DEM <3 https://www.youtube.com/watch?v=BBLLvRI3Z8A

#14 - Anonym

Jag vet jag tycker mycket. Men kan i te stora YouTubers varje månad uppmärksamma hjälporganisationer. Förklara vikten av att alla behöver öppna ögonen. Och tillsammans försöka få ett bättre mer jämställt samhälle. De pratar ofta och gärna om sig själva hur jobbigt de har de. Inte för att förminska. Men de har något som andra inte har,ekonomi och många som lyssnar på dem finns där. Till skillnad från många andra. De har inget av detta utan en enorm stress utöver sina problem. De finns aldrig tid att kunna slappna av. Deras består av kontakta olika myndigheter, försäkringskassor, sjukvården, kronofogden. Alla kan hamna där. Och de är allas skyldighet att inte blunda för att Sverige delas in i rika och fattiga. Rika får mer och fattiga mindre. Status betyder följare för ungdomar. Ska vi ha de så. Är inte förebilder som som ser andra och öppnar upp hjärtat för sina medmänniskor. Inte bara tänker narcissism tankar. Våga släppa sitt ego och dela med sig och förstå vikten vilka som verkligen mår sämre. Vad kan vi alla göra. Detta måste få en större genomslag bland alla som har stort inflytande på sociala medier. Vi måste börja någonstans att synliggöra för ungdomar som växer upp vad som är viktigt. De kommer att drabba alla, även om det inte precis blir du. De kan vara någon nära anhörig som drabbas av sjukdom eller från ena dagen till den andra hamnar snett i livet. Vi måste enas vart vi ska lägga våran energi på. Tänk om alla fick hjälp. Tänk om Härbärget fick sponsorer. Tänker om Unicef, Cancerfonden ja listan går att göra lång fick sponsorer så de sjuka få bättre miljö under sin sjukvårdsvistelse. De ska inte behöva vara såhär. Vi hjälps åt att fördela våra tankar och tid. Så kan vi tillsammans göra skillnad. Kärlek därute

#15 - Anonym

#13 Dem borde lära sig att skaffa jobb som alla andra och sen tro att youtube betalar åt dem då de får 90kr i månaden som de svarade på en kommentar. Man kan inte sitta hemma och lata sig, och även om man inte ha någon utbildning så finns de alltid jobb att få ändå.. Jag har ingen utbildning och har jobb det är inte svårt att få, man får faktiskt ta tag sig liv istället för att gnälla och tigga pengar på youtube

#16 - Anonym

Han tycker ju att alla är så jävla kränkta men vad är han då? Han ställer ju in en giveaway för att han har fått kritik.

#17 - Anonym

#15 otrolig osmakligt skrivet. Trampa på de som redan ligger ner usch! Om du inte förstår dig på psykisk ohälsa diagnoser asperger, autism med flera svårigheter att kunna anpassa sig, då är de jäkligt lätt att sitta och peka med hela handen ut och skaffa jobb. Du tycker säkert att alla de som alltid skyller på sina diagnoser på Youtube har skäl till de för de är större än denna familj. Att de har rätt att alltid använda sin diagnos som skäl då de blir konfronterade för diverse handlingar. Du ser inte hur mycket stöd de får varje dag. Hjälp utav alla att komma på fötter. Och när de är på fötter fortsätter skaran hjälpa dem ännu mera till drömmarna. Men att de ändå klagar de bekommer inte dig va. De är skills på vart i samhället du ligger. Är du på botten är de inte bara att skaffa ett jobb. Tänkt till hur du skriver skäms på dig.

#18 - Anonym

#15 Om du tror att alla får de som Joakim Lundell är du helt ute och cyklar.
Kolla vilket kontaktnät han har som hjälper honom. Att folk på allvar tror de är lätt att leva med diagnos för att några YouTubers skyltar om hur kreativa och allt möjligt de blir som maskiner. Då tror du fel. Alla med samma diagnos behöver inte ha samma förutsättningar. Detta visste man skulle bli fel en vacker dag. Då människor med diagnoser som inser att varför kan inte prestera lika som den. Vi är olika förstå de. Och vi har olika tur vilka vi korsar våra vägar med. Så är livet punkt slut. De innebär inte du är en sämre människa.

#19 - Anonym

#17 Jag har själv en diagnos som heter Selektiv-mutism men jag låter inte min diagnos att hindra mig från att jobba det är sånt som arbetsförmedlingen hjälper till med att hitta ett jobb som passa där man har ett schema att gå efter t.ex man kan inte skylla på sina diagnoser det finns fan folk med Downs syndrom som har jobb... Diagnoser är ingen lat het det är bara ett hinder men inte ett hinder för allt

#20 - Jesus är livet

2 Kor. 5:19-21.
För Gud var i Kristus och försonade världen med sig själv, och tillräknade dem inte deras synder, och han har anförtrott åt oss försoningens ord. 20. Vi är alltså sändebud för Kristus. Det är Gud som förmanar genom oss. Vi ber å Kristi vägnar: Låt försona er med Gud. 21. För han som inte visste av någon synd har han gjort till synd för vår skull, för att vi skulle bli gjorda till Guds rättfärdighet i honom.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com