#1 - Anonym

Hon vill bara ha Bens följare.

#2 - Anonym

Låt bli att slutshamea. De är inte tillsammans och hon får göra vad hon vill!

#3 - Anonym

Har inte du sagt att du var feminist? Varför håller du då på och hänger ut henne på det här sättet? Känns ganska äckligt av dig då hon inte ens är inte Youtuber och inte på något sätt valt att vara med på det här. Fräscht med feminister som slutshamear.

#4 - Anonym

Tänkte väll det haha...

#5 - Anonim flikan

Jag viste dät fron burjan loll

#6 - Anonym

Vafan har det med feminism och göra? förstår hur ni tänker, men det är väll bara allmänt fel att göra så när man dejtar någon? Hade varit lika fel ifall Ben hade gjort så. Hoppas ni förstår hur jag tänker.

#7 - Anonym

Tycker inte vi ska lägga oss i deras förhållande mellan dem två, ingen av oss vet om dem har valt att prata om att dem får göra andra saker med andra personer. Dem kanske vill ha ett öppet förhållande vem vet? Ben kanske tycker att han inte vill gå snabbt in i ett nytt förhållande, så dem tar det väldigt sakta. Sluta lägga sig i andras förhållande när vi inte ens har en aning om hur deras relation ser ut mellan varandra.

#8 - Anonym

Tycker inte vi ska lägga oss i deras förhållande mellan dem två, ingen av oss vet om dem har valt att prata om att dem får göra andra saker med andra personer. Dem kanske vill ha ett öppet förhållande vem vet? Ben kanske tycker att han inte vill gå snabbt in i ett nytt förhållande, så dem tar det väldigt sakta. Sluta lägga sig i andras förhållande när vi inte ens har en aning om hur deras relation ser ut mellan varandra.

#9 - Anonym

#3 Nej men hon är ju en bloggare...

#10 - Anonym

Off topic, men varför ser vissa i bannern så annorlunda ut? Felicia är alldeles för smal och Vlads skägg? Nobelt att försöka göra dom snyggare men fakta är fakta. Dessutom borde Felicia bli arg när du gör henne smalare för hon är ju så vacker som hon är.

#11 - Anonym

Är Robin och Julia med i team original?

#12 - Anonym

Hahaha men vad är det här? Ben och Emma är ju inte ens tillsammans, de har bara precis börjat dejta. Ingenting seriöst än. Låt henne va

#13 - Anon

Fattar hur ni tänker, men detta är inte slutshameing haha. Om du är tillsammans med eller dejtar någon flörtar du inte med andra personer (om inte ni har ett öppet förhållande ofc.) Det är inte ok. Otrohet är en typ av psykisk misshandel och borde inte vara accepterat.

#14 - Anna

Ska Johanna och Gustav flytta in i youtubehuset??

#15 - Anonym

#12 Det kanske inte skulle fått plats annars

#16 - Anonym

Dessutom gillar jag inte att alla har samma hudfärger :(

#17 - Anonym

#12 gör bättre sjelv då idiot jävel hon ritar jätte bra

#18 - Anonym

ingen nyhet om hur Ben miktus skapade årets största trend med tri paloski? Den har gått viralt nu till och med 28e på spotify!

#19 - Anonym

snacka om att tarzan har slut på idéer lol

#20 - Anonym

#17 vill du bli tagen seriöst får du försöka lite hårdare.

#21 - Anonym

#17 vill du bli tagen seriöst får du försöka lite hårdare.

#22 - Anonym

Ben Mitkuse är så jäkla bra. Underbart med unga entreprenörer som växer på Youtube. Vilken glädje att se hur han sliter med allt själv och levererar dagligen. Galet bra. Imponerad.

#23 - Anonym

Anis <3
Ben <3
Vlad <3
Keku <3
Verz <3
2018 är erat år grabbar ...vilka kungar ni är...nytt och fräscht gäng..underbart..

#24 - Anonym

Vad vi sett har dom gått på en dejt och sen umgåtts tillsammans med andra personer. Det har jag gjort många gånger och man är ju inte direkt i ett förhållande eller särskilt seriösa efter några möten. Jag gick på en dejt och hånglade med en annan en vecka senare, ska man slutshamea mig för det? Tror inte det va? Ben skulle aldrig få detta ”rykte” för killar går inte runt och kallar varandra för slynor eller horor. Om någon här tycker det är orättvist eller könsdiskriminering så måste ni sluta slutshamea tjejer

#25 - Anonym

#11 hahahha nej det är mesen Gustav och Johanna. Robin och Julia kom med till derass hus som en överraskning sa dom på snap.

#26 - Anonym

Ben och hon är inte ens tsm så varför bryr sig folk

#27 - Anonym

#23 Verz? Hahahahahaha
Du berättade just att du står för mobbing och grova kränkningar och rasism!

#28 - Anonyyymiii

Hon vill bara ha bens följare

#29 - Anonym

#28 Du härmade min kommentar haha...

#30 - Lollo

Men ingen av oss vet vad som pågår mellan de två, de kanske inte har lovat varandra något & då får man väl göra vad man vill? Ben har ju henne på snapchat & ser väl vad hon lägger ut från Bali och då är det väl hans ensak om han känner att han blir sårad eller inte?

#31 - Anonym

Inget fel att pussa kompisar på halsen?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com