#1 - Anonym

ok

#2 - Anonym

ok

#3 - Ida Johansson

Bens energi är helt insane! Helt Svenska youtubecomunityts bästa youtuber :D

#4 - Anonym

Underbart!!!härligt att dessa sköna individer får mer följare. Jag är en av dem. Ny energi och nytt innehåll. Tidigare gilla jag j och j å prenumererade på dem då de växte i prenumenater tror de gick vilse och kasta sitt mående på följarna. Lite bortskämda hur de kunde bli förlåtna. Många turer där de kastat skit på oss följare över situationer de själva satt sig i. Å nu gnäller jag...hahaha... Men skönt med nya tacksamma YouTubers som får växa. De har tappat ödmjukheten och verkligheten.
Önskar ben och Vlad å Anis mer framgång . De förtjänar så mycket mer. De är inte som en del som blivit för stor på sig och otacksamma och dryga. Du ska kunna vara stor och behålla de fina inom dig. Annars är du ingen storhet.

#5 - Anonym

Märks att therese mår dåligt och fejkar att hon är glad och har energi, hon tittade tillbaks på sina videos där hon mådde dåligt och fejkade och hon är exakt lika nu

#6 - Anon

På tal om Ben: Någon nämnde ju för ett litet tag sedan att Dennis, som är vän till Ben, är kär i Ben och inte har kommit ut än. Jag kan inte låta bli att tycka det är jobbigt att se honom i Bens vloggar för man märker hur mycket han gör sig till, försöker vara "galnast" och ha sjuk energi hela tiden. Blir liksom illa till mods, för jag tänker på om han inte är sig själv, utan försöker vara någon han inte är för att passa in i gänget. Det lär ju vara väldigt jobbigt om så är fallet.

#7 - Anonym

#6
Tror inte det stämmer, jag tycker att han inte försöker passa in och Dedär me att han är kär i ben, bara för att någon säger de måste de inte vara sant

#8 - Anon

#7 Fast, hur kan du inte märka att han gör sig till? Det ser jag på långa vägar i alla fall. Känner av kroppsspråket liksom och det enda jag ser är en kille som försöker passa in. Kan knappast vara bara jag som lagt märke till det. Om han är kär i Ben eller inte vet vi ju inte förstås, men jag tog bara upp det med tanke på att det skulle kunna vara en anledning till att han beter sig så. Kan ju också vara att han är sådan framför kameran.

#9 - Anna

#6 Jag har också märkt det och jag kan inte sluta tänka på det när jag tittar på hans vloggar efter att jag läst den kommentaren

#10 - Anon

#9 Eller hur!! Visade min lillebror ett av klippen och han håller verkligen med om att det framstår som att Dennis gör sig till och inte är sådan där egentligen. Jag lider med Dennis om det som skrevs stämmer, för jag är i samma sits just nu.. Verkligen jobbigt.

#11 - Anna

#10 Nu blev jag nyfiken, berätta mer!

#12 - Anon

#11 Nyfiken på vad? Min egen situation eller vad menar du?

#13 - Anna

#12 Ja haha

#14 - Anonym

Dennis är live på twitch varje dag och han verkar vara sådär energisk och galen hela tiden. Tycker nästan att det syns på honom att han är en skön & glad kille som alla tycker om, sen tror jag verkligen inte att Ben hade umgåtts med honom om Dennis var kär i han hahaha ni drar verkligen för många slutsatser

#15 - Anon

#13 Haha okej. Är bisexuell och har en crush på en kompis av samma kön som dock är i ett förhållande redan... så det går ju sådär. :/ Ingen vet om att jag är bi ens, även om jag vet att folk inte skulle ha något problem med det i min närhet. Vet inte vad mer jag ska säga.. Förstår i alla fall Dennis om han går igenom samma sak.

#16 - Anon

#14 Vi bara analyserar hans beteende. Han kanske är sådär i vanliga fall också, men det ser extremt krystat ut i mina ögon.

#17 - Anna

#15 Åh vad jobbigt :/

#18 - Anonym

Ben är ju bipolär helt klart. Denna energi han har är inte normal och det är så tydligt hur manisk han är just nu. Han kommer sedan dippa och vara deprimerad som han var innan han blev så här. Förstår ingen detta? Alla är fan imbeciller.

#19 - Anonym

Är alla YouTubers biopolär då.

#20 - Anonym

Men hjälpte inte ögonoperation för Jockiboi. Varför ska han prompt ha solglasögon. Blir så dryg attityd och opersonligt. Han kan Snapchata utan villor men i varje video ska han ha dessa glasögon på. Fattar inte. Ser så uppkäftift ut ger verkligen extra blickar

#21 - Anonym

Hahaha Jocke ursäktar kvaliten som blir sämre då varje dag blogg blir. Att de hinner inte. Haha. Han som har flera anställda som gör allt.

#22 - Anonym

Tänk att Ben gör allt slit göra själv. Grymt jobbat Ben och Anis som också levererar bra kvalité utan anställda
Och varje dag vlogg ni förtjänar sååå mycket mer för all tid ni lägger ner helt på egen hand.

#23 - Anonym

https://youtu.be/4oJAIk33nEI

#24 - Anon

#22 Jag håller verkligen med dig!! Är riktigt imponerad. Finns inte en minut it Bens vloggar som är tråkiga. Riktigt härligt att se på!

#25 - Anonym

Jocke har inte en chans mot Ben. Även om han själv tycker han är störst bäst och vackrast. Fått för mycket uppmärksamhet som gjort honom avtrubbad från verkligheten. Att bete sig överlägsen och vifta med pengar och dyra inköp är inte charmigt. Bara otroligt omoget. En dag tar de stopp att köpa framgång. Jobbet kommer alltid ligga hos sig själv. Därför tycker jag Ben är så härlig. Som fixar detta själv och inte behöver överdriva med pengar och annat. Han är sig själv. Varken mer eller mindre och behöver inte vifta med pengar inför barn och ungdomar. Fötterna på jorden. De blir obehaglig att se Face on Face off från Jocke på olika forum. Olika sidor beroende på publik.

#26 - Anonym

Bästa Ben. Tänk att du fixa redigera allt själv medans vissa har anställda och får hjälp. Du är så kung å de vet alla. Du förtjänar allt så sjukt duktig. Kör på din energi smittar av sig. Tack som fan. Alla vet du starta detta vloggande och lägger upp tidigt. Kolla in vers Youtube kanal som också är avundsjukan runt dig kötta på Ben du är bäst

#27 - Anonym

https://youtu.be/4oJAIk33nEI

#28 - Yalda

jag tycker att du är bäst du e snäll och ett bra youtuber

Hej då vlad

#29 - Yalda

jag tycker att du är bäst du e snäll och ett bra youtuber

Hej då vlad

#30 - Yalda

jag tycker att du är bäst du e snäll och ett bra youtuber

Hej då vlad

#31 - Yalda

jag tycker att du är bäst du e snäll och ett bra youtuber

Hej då vlad

#32 - Yalda

jag tycker att du är bäst du e snäll och ett bra youtuber

Hej då vlad

#33 - Yalda

jag tycker att du är bäst du e snäll och ett bra youtuber

Hej då vlad

#34 - Yalda

jag tycker att du är bäst du e snäll och ett bra youtuber

Hej då vlad

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com