Är Jonna gravid?

I ett blogginlägg berättar Jonna att hon har ett viktigt inlägg att skriva men hon måste vänta en liten stund så det inte betyder otur. 
 
Nu spekuleras det om Jonna är gravid och väntar med att gå ut med sin graviditet till riskerna för missfall är låg. 
 
 
#1 - Anonym

Man kan ju alltid hoppas, jag vill verkligen att dom ska få det dom önskar sig mest i världen, verkligen inget fan av Joakim, men jonna tycker jag verkar som en otroligt bra person. Jag hoppas att om hon nu är gravid att hon får en lugn och bra graviditet.

#2 - Anonym

Jag hoppas Jocke växer upp om hon nu är gravid. Det funkar inte att fjanta runt, bete sig som ett barn, och kräva uppmärksamhet hela tiden. Det är så ett barn beter sig, inte föräldern. Sen hoppas jag också att han lugnar ner sig med youtube, redigering och musiken eftersom han jobbar skrämmande mycket just nu

#3 - Anonym

Hoppas verkligen inte det. Kan inte komma på några som är mindre lämpade som föräldrar för tillfället än de två.

#4 - Anonym

#1 Håller med dig!

#5 - S

Om hon är gravid kommer det säkert gå jättebra för dom, om DE TAGGAR NER! När man får barn vänds livet uppochned och det är helt omöjligt att jobba så mycket dom han/dom gör i dagsläget. Jag var som dom innan jag fick barn, man trodde att man skulle hinna med allt annat man gjorde innan - eh, tjena. Man hinner knappt sminka sig. Sen hoppas jag också att dom har anpassat sitt liv så de blir mer privata nu, för tänk om dom är ute på vagnpromenad och bebisen skriker och så måste hon amma och så kommer det massa barn som vill ha autografer mitt i allt... nej, fy. Hoppas de omprioriterar livet om det blir bebis. Eller snarare, det MÅSTE dom. Önskar dom all lycka och hoppas det blir som de velat. Unnar dom ett lugnt och ett privat liv, det behöver dom.

#6 - Anonym

Tror inte det, de vill väl hype'a upp något till 1000 för att sedan gå ut med att de typ har köpt en ny soffa eller något.

#7 - Anonym

#5 det kvittar om de skulle bli privata, kommer fortfarande finnas folk som vill gå fram och ta foton.

#8 - Anonym

#3 känner verkligen samma

#9 - Anonym

Och nej hon är inte gravid , hon ska väl starta nån webshop med importerade kina grejer:))

#10 - Berra

Shit!!! Conrad och Emma har köpt värsta huset för 20 miljoner och ska ha andra youtubers där, fett cooolt

#11 - Anonym

#11 Dom ska ju starta sveriges största yt team med youtubersarna. Jag tror att Moa flyttar in, *hoppas på vegan* och kanske vlad reiser.

#12 - Anonym

#6 Hahahahaha

#13 - Anonym

Åh hoppas hon är gravid

#14 - hmm

Om det stämmer skulle jag vara hur glad som helst för deras skull! Men jag tänker angående deras porrfilm o alla bilder osv. Barnet kommer inte ha det så bra i skolan tanke på deras föräldrars bakgrund

#15 - Alma

Kul för Jocke och Jonna om hon är gravid. Mindre kul för barnet då alla vet vem Jocke var innan. De flesta andra är nog skonade från att ha en förälder som lägger upp porrvideos, runkvideos och smetar in sig i bajs.

#16 - Anonym

#14 #15 folk, barn som vuxna måste lära sig att det förflutna är det förflutna, finns inget man kan göra åt det. Dessutom viktigaste är nuläget och framtiden som gäller, att barnet får mycket kärlek och bra uppfostran. Det är tråkigt att folk inte bara låter det förflutna vara.

#17 - Anonym

Kan dagens barn och ungdomar börja angagera sig i viktigare saker än YouTube och sociala medier. Sponsra vuxna självgående människor som har de mer än bra. Klyftan i Sverige ökar mellan rika och fattiga. Utanförskap och hemlöshet. Istället sitter barn och ungdomar och göder friska självgående personer som har de fett bra ekonomiskt och levande. Vad händer med samhället? När ska rika få få mer och fattiga försvinna. Bedrövligt hur mycket tid barn och ungdomar lägger på personer som har de gott ställt redan och beblandar sig i dess kriser. Se dem som inte kan göra sin röst hörd. Hjälp dem som på riktigt behöver kärlek och bli sedd. Så korkat samhälle.

#18 - Ck

Tycker det är förjävligt utav media att spekulera så fruktansvärt i om Jonna är gravid eller inte. Eftersom dom redan är offentliga personer så är det en stress för dom redan som det är. Stress och tidig graviditet går inte alltid så bra ihop. Och att dom skulle bli dåliga föräldrar pga sitt förflutna tror jag inte ett dugg på. När man får barn så växer man upp på ett helt annat sätt och man har ett ansvar och barnet kommer komma i första hand för dom flesta iallafall och det tror jag absolut att det kommer göra för Jocke och jonna. Ofrivillig barnlöshet är inget jag önskar någon och inte ens Jocke och jonna. Fast jag själv kan tycka att vissa saker blir lite för mycket ibland.

#19 - anonym

Om Jonna är gravid så hoppas jag att hon får en lugn och bra graviditet. Men om de verkligen väntar barn, så måste de tagga ner och ta ett steg tillbaka, iallafall Joakim. Man kan inte vara en riktig förälder när man samtidigt beter sig som ett barn själv.

#20 - Anonymous

Dom lär ha Jonnas mamma springandes där hela tiden och ta hand om barnet. Och så får den väl gå i privatskola. Om hon nu är gravid. Tror dom fått svar på adoptionen. Att dom får en unge så istället. Fortfarande stackars barn som bara kommer få och få. Och inte lära sig vad rätt och fel är.

#21 - Mother of dragons

Hoppas verkligen inte hon är gravid då dessa två är väldigt olämpliga som föräldrar. Stackars barn

#22 - Anonym

Stackars barnet i så fall. Hur sjutton ska det gå för barnet i skolan när dess föräldrar har alarmerande nog brist på grundläggande kunskaper? Får mig att känna mig extremt tacksam över att mina föräldrar värderade utbildning över pengar och kändisskap. Skrämmande...

#23 - Anonym

Mardrömsföräldrar...

#24 - Siri

Tror inte att jonna är gravid eftersom att hon åt både skagenröra och hummersoppa på nyår och skaldjur är nej nej när man är gravid!

#25 - Kakka

Fy fan måtte de aldrig bli förändrar.

#26 - Anonym

Men spela roll om dom är med barn eller inte. Hela deras koncept går ut på att skapa rubriker. Skapa frågetecken som leder tittarna in i diskussioner. Mer klick och mer klirr i kassan. Ändå får många YouTube r massa sponsarde produkter prylar och samarbetspengar. Mycket ska ha mer. Världen går under därute i fattigdom och ökade samhällsklyftor. De barn lär sig idag är att sponsra vuxna personer med pengar. Hjälpa dem i lyx. Vi hjälper alltså personer som inte behöver mer hjälp. Dessa barn kommer en dag vakna upp ur sin bubbla och inse hur mycket lidande de finns därute. En del går hungriga en del är allvarligt sjuka en del har inte tak över huvudet. Dessa individer står i skuggan av glitter och glamour.

#27 - Anonym

#20 man får inte adoptera om man är under 25, så det lär inte va nyheten.

#28 - Anonym

Varför peppra upp ett inlägg om - vi kan inte få barn just nu och de är de jag vill berätta om. När sluta folk vara raka och skrev vad de menar direkt? Ja just ja..youtube kryddan..CLICKBAIT!!..ett nödvändigt ont för att få visningar och bli intressant lockbete.

#29 - Alicia

Man kan ju altid hoppas.

#30 - Anonym

Jag tror dom skulle bli de bästa föräldrarna, de förflutna kanske inte är de bästa men allt så gå vidare det spelar väl roll hur man är i nuläget och inte förr. Ja i deras senaste bloggar har isåfall Jocke bettät lite dig som ett barn men alltså man måste få ha kul,

#31 - Anonym

Jag tror dom skulle bli de bästa föräldrarna, de förflutna kanske inte är de bästa men allt så gå vidare det spelar väl roll hur man är i nuläget och inte förr. Ja i deras senaste bloggar har isåfall Jocke bettät lite dig som ett barn men alltså man måste få ha kul,

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com