#1 - Anonym

olämpligt och olämpligt, alla barn vet vad porr, alkohol, droger och annat är nu för tiden. skitsamma, vill han visa porr, då visa porr, stör inte mig.

#2 - blueshilla

den killen har verkligen ingen moralisk kompass tyvärr

#3 - blueshilla

den killen har verkligen ingen moralisk kompass tyvärr

#4 - Anonym

när ska du byta header?????

Svar: Förhoppningsvis på söndag
svenskayoutubers.se

#5 - Anonym

Hahahah så jävla skön

#6 - Anonym

har för mig att man kollar på porr i ung ålder. för mig gör det absolut inget tyckte det var väldigt roligt faktiskt

#7 - Anonym

Haha finns andra YouTubers som gjort värre... haha...mens som hyllas idag som om inget hänt...verkar som ingen bryr sig om moral längre bland dessa förebilder..de ser bara visningar och pengarna och skiter i ansvar och vilka som har tillgång till materialet...på Youtube får vem som helst jobba oavsett vad du gjort eller gör ...verkar de som.
..synd för dom som är seriösa YouTubers..kan inte annat än garva...

#8 - Tindraemelie

Kan du hänvisa till när han visat porr på sin kanal? Tittat på den vloggen som detta inlägg handlar om, två killar som kysser varandra är inte pornografi :)

#9 - Anonym

#8 det står ju fan klart och tydlig ”Cockboys” på kanten av första bilden.

#10 - Anonym

Håller med #1

#11 - Anonym

Var ju bara ett skämt i vloggen som handlade om hur allt går till behind the scenes. Är väl inte en enda som reagerat förutom någon gnällig kommentar eller vad?

#12 - Tindraemelie

#9 vi alla tackar för din djupgående analys :)

#13 - Malin

#7 och vad är det för speciellt med mens? Vilken löjlig kommentar!!!! Väx upp och inse att det är en naturlig del i livet för kvinnor och ingenting man ska skämmas för. Det är pga kvinnans mens som du kommer bli mamma/pappa nån gång i framtiden.

#14 - k.

#13 men haha det är ju uppenbart att personen stavade fel? Man fattar ju att det ska stå men, inte mens...

#15 - Anonym

Malin väx upp och inse folk stavar fel

#16 - Anonym

Lär dig se hela stycket Main så borde du begripa sammanhanget. Men tydligen har du en aggresiv ton på din dag

#17 - Anonym

Hade det varit Jocke som gjort det hade det svämmat över av kommentarer här, tydligen har alla olika gränser beroende på vad man heter ;)

#18 - Anonym

#17 Snarare tvärtom:) hade de varit Jockiboi så får du fela mest av alla och ändå alltid bli förlåten . Är de något han inte kommit undan med med. Eller beskyller andra för eller bortförklarar med sina diagnoser. #metoo

#19 - Anonym

Asså folk skriver grejer som att de tror att folk/barn aldrig har kollat på porr asså ja lovar de är säker mer en hälften som är unga men kollar på porr #nobigdeal

#20 - Anonym

Jag tycker att samtliga i detta kommentarsfält ska kolla in lite dokumentärer på Netflix ang porrindustrin, sen kan ni komma tillbaka och tycka att d bara ”är ett skämt”. :-)))))))) idioter

#21 - Anonym

#18 vad har jocke med metoo att göra?

#22 - Babe

Stör inte mig. Tycker de e ganska roligt hehe

#23 - Felicia

Joakim hade en tävling där man kunde vinna tre priser som skulle vara en iPhone x, 5000kr och 3000kr. Vinnarna skulle utses på 13:e december men det har snart gått en månad sedan dess :/

#24 - Anonym

skriv om att Therese Lindgren mår inte bra och tvingas att ta en paus från sin Youtube-kanal. I en ärlig video berättar profilen att hennes panikattacker kommit tillbaka och att hon ibland inte klarar av att lämna sängen. Hänt.se skriver om det nu. https://www.hant.se/terese-lindgren-tvingas-ta-paus-fran-youtube-min-skrack/

#25 - Felicia

Btw Amir you fucking savage

#26 - Anonym

Ja, de e ju inte så att vi bad om att se det

#27 - Anonym

Bente sitter o drar våldtäktsskämt på snap (:

#28 - I

Bente är tillbaka med våldtäktsskämten på hennes snapchat, att hon aldrig lär sig att det inte är okej

#29 - A

Amir har väl visat lite porr (eller ja, killar som hånglar) på sin kanal flera gånger Han har varit väldigt öppen med att han kollar på porr och då har man även fått se små glimtar av killar som kysser varandra osv. Den här videon var ju menad som ett skämt och han bad tittarna ta det med en nypa salt också. Poängen var ju att allt ser perfekt ut framför kameran, men bakom så sitter man egentligen sunkig och ostädad i en snuskig röra och kollar på porr. Hela videon var ju överdriven, med flit. Den var kul tyckte jag.

#30 - Anonym

Varning för lång kommentar;
Jag lyssnade på intressant föreläsning om hur porr påverkar vårt samhälle och vad konsekvenserna av det är. Tycker att många som uttalar sig om hurvida det är okej om Amir visar porr på sin kanal borde tänka och läsa lite om det. Såklart finns det två sidor av myntet och jag tror att det hela grundar sig i att sex säljer bra och i hurvida det är okej att utnyttja det för att tjäna pengar. Om man tänker efter så är det orimligt mycket som säljs med hjälp av sex idag. Detta gäller såklart också på youtube, där sex fungerar som clickbate.

Men ifall det inte är okej att Amir visar det på sin kanal, hur kan det då vara okej att sända program som t.ex Paradise hotell som också är en typ av porr där de gör "grövre" grejer än det Amir visar på Tv?

Man måste ju tänka på att den största publiken som finns på youtube är barn. Det vet alla om. Därför kan jag hålla med om att det är värre med porr på Youtube än på tv.

Jag har även sätt att han i en av sina vloggar "erkänt" att han är beroende av porr. Att då visa det i sina vloggar och på ett sätt glorifiera det beroendet är också fel. Det blir lika problematiskt som att erkänna att man är beroende av droger och sedan visa för sin unga publik hur kul/hur bra man mår när man tar drogerna. Jag vet att det värkar oseriöst, men att vara beroende av porr är ett seriöst problem och ska tas lika seriöst som alla andra beroenden.

Jag vill också nämna att porr inte betyder "människor som har sex på film" utan snarare "något man [t.ex] ser på eller läser för att bli upphättsad. Så #8, det Amir visar är porr.

Är det fel att Amir visar porr på sin kanal? Enligt mig finns det rimliga resonemang till att tycka både ja och nej. Själv ser jag det hela mest som ett skämt, typ som det vanliga skämtet när en youtuber visar när den googlar något och så ser man att personen har en annan flik uppe i bakrunden som tydligt är porr. Jag tycker nog att den där videon när ben mitkus tipsar om olika porrsajter är värre än Amirs video.

#31 - Anonym

Hjälp Jewels'n'lssy Youtube

#32 - Språkpolisen

#30 Bra kommentar. Men VERKAR då du menar att det ser ut som, tror att det kan vara osv. VÄRKAR=smärtor
UPPHETSAD inte UPPHÄTTSAD :)


Ser att många börjat skriva SÄTT (när de syftar på att de sett något med ögonen) efter att Jocke använder det då han menar att han SETT någonting (alltså ser med ögonen). SÄTT är ett sätt man har eller gör något på (sätt ner dig, ditt sätt att äta äcklar mig osv...)
För att inte tala om hur fel de flesta använder ordet DEM... Har svårt att ta skriven text seriöst när ord är felstavade eller används fel, andra som känner lika?
Språkpolisen over and out.

#33 - Anonym

Var ju bara kyssar

#34 - Anonym

#32
Haha ojdå!! Jag vet att min mobil ofta korrigerar sett till sätt och tvärt om och det är troligen för att jag tänderar att inte bry mig så mycket om stavning här på nätet. Vill inte framstå som salty eller så, men att sitta och skanna igenom och aktivt leta efter stavfel i en kommentar på en skvallerblogg är en waste of time. Det är ju uppenbart att du förstod min kommentar, så varför ska du lägga tid på att påpeka 2 stavfel?

#35 - Anonym

En familj med flera diagnoser behöver hjälp. Dags att se de mest utsatta och inte bara göda dom framgångsrika. De enda ungdomar och barn ser är status grundat på följare. De stångar sig blodig i minsta snyft video de lägger upp. Men vakna upp. Här är ett stort rop på hjälp från en utsatt familj i stort behov. Hoppas barn och ungdomar lär sig se skillnaden vilka som gapar mest och vilka som verkligen behöver hjälp. Klyftande i Sverige växer sig större och större. Vi kollar på dem som har allt och mer därtill. Och skiter i de som behöver tittare och hjälp. Men så lär våra stora inte barn detta problem. Dom som kan belysa om någon detta. Youtube kanalen Jewels'n'lssy lämna ett bidrag du med.

#36 - Anonym

Tror vissa är ganska blinda, barn vet vad porr är, dom kollar på det. Folk börjar med sånt tidigare och tidigare just för att dom har tillgång till sånt via mobil och dator idag. Och självklart blir dom nyfikna på sex och porr, det är naturligt. Så tror inte många tycker det är så olämpligt att han visar ganska oskylidiga delar av porrfilmen i en vlogg

#37 - Anonym

Inse hur mycket sponsorer de större YouTubers har. Hur mycket gratis de får. Sammarbeten. Kan vi inte år 2018 hjälpa de mindre. Få dem synlig. De är svårt att nå fram som liten YouTubers. Och tror inte alla lyckas på Youtube. De är svårt. Men när de lyckats. Behövs verkligen alla dessa hjälpredor och gratis reklampelare till barngrupp som ska ge dem mer priser och uppmärksamhet. De klarar sig hur bra som helst utan alla fans konton. De får sponsorer ändå genom att visa er dessa samarbeten.

#38 - Anonym

#32
Löjligt att sitta och kalla sig själv språkpolis och kommentera på en skvallerblogg du vet inte ens exakt ålder på dem som kommenterar dessutom detta är internet dem flesta slarvar här och där kanske dags att börja acceptera det? Kram 😜

#39 - Anonym

#34
Tänderar är inget ord, tenderar är.

#40 - Sara

#38 Mycket löjligare att man ska slarva med språket och acceptera felstavningar. Problemet syns ju inte endast på denna blogg, men överallt på sociala medier och framförallt i skolor. Svenskar är usla på sitt modersmål, svagt!

#41 - W

#38 Går man i skolan så borde man kunna stava, oavsett ålder. Av personens förmåga att analysera så är personen inte under 10år i alla fall och borde därmed kunna stava rätt de ord som var felstavade. Språkpoliser finns det alldeles för lite av.

#42 - Språkpolisen

#38 DE FLESTA... 😉

#43 - Anonym

BENTE IS BACK... Drar Våldtäktsskämt på Snapchat.. Another year same shit.. Så skulle man kunna beskriva Bente hon är samma gammla Bente som innan inte ändrat på sig nått..

#44 - Anonym

#37
Kanon bra idé Nått för dom större o tänka på för att utöka bredden på bra kanaler

#45 - Anonym

All större kanaler borde göra mina en video i månaden tillägnad någon hjälporganistation där de belyser vikten av att alla får samman och hjälps åt.
Då stora kanaler når ut till så många följare kan vi där börja undervisa barn och ungdomar till en bättre samhälle. Att ge de fattiga och utsatta stöd och hjälp. Är de finaste någon människa kan göra. För varför ska vi se bygga pepparkakshus. Sittande YouTubers leka bort sin tid. Kan. De inte göra nytta iallafall ett par ggr i månaden. Lite ansvar för den växande generationen. Vi måste börja någonstans att visa hur pass stor klyfta de är mellan rika och fattiga. Och hur de rika alltid får mer. De får så mycket gratis intäkter att de inte behövs mer hjälp från tittarna mer än att de fortsätter kika på deras kanaler. De klarar sig bättre än alla er . Och säkert är deras föräldrar inte ens i närheten att kunna tillgodose sina barn allt lyx de får ta del av. De tror att allt går att köpa. Att dessa köper allt ur egen ficka. Therese Lindgren är bra på att förklara att saker kostar pengar. De är inte så lätt för mammor och pappor att ge sina barn allt de ser på Youtube äldre personer glassar sig i. De är i regel YouTubers som skulle kunna vara era föräldrar. I g de klarar sig mer än väl utan allt slit ni tror ni gör av godhet. De har pengar i massor. Och får sponsorer. Se de små. Hjälp de som får vända på varje krona. Är det inte roligare se fler lyckas med er hjälp än enbart ett fåtal.

#46 - Anonym

Gustav & Johanna la ut ett youtubeklipp idag där dem säger ”en cp-skadad video” vi var fett många som reagerade på detta så jag skrev till honom i syfte att dem kan tänka sig för nästa gång. Han svar var ”vilka vi? Tog bort videon nu hoppas du är nöjd”.
Nej, jag blir nöjd när ni tänker er för & ber om ursäkt. Alla kan göra misstag liksom. Men men..
Alltså vill bara att ALLA ska tänka sig för hur ni använder cp, damp och såna ord. För man kan ta riktigt illa upp..

#47 - Anonym

Helt rätt.#46
Hade dessa personligheter jobbat på gammelmedia skulle de aldrig fått säga damp,CP eller andra nedsättande ord. Då hade de åkt ut med huvudet före. De många YouTubers inte förstår med kritik de får är att de tror att folk jävlas med dem. Säger åt dem utan grunder. De måste förstå att de har ansvar oavsett de heter Youtube eller gammelmedia. De kan inte alltid bara skylla ifrån sig som jättebäbisar. De är vuxna och barn kollar på deras kanaler. Du kan inte bete dig hursomhelst. De kan du inte utanför Youtube heller. Låt inte Youtube bli ett stort jättedagis med vuxna personer som vägra förstå vad man säger och inte. De bör veta vad saker står för och innebär. Annars är de dags att börja läsa på och komma åter och känna efter om du fortfarande tycker de är okej att använda dessa ordval. Tummen upp till tittarna. Ni må vara yngre. Men herregud så mycket klokare.

#48 - Malin

Detta är bara min egna personliga åsikt. Men jag tycker det är förfärligt, jag menar, vem bad honom att visa exakt allting han gör? Då kan han lika gärna visa när han sitter på toa och gör sina behov? Eller? Det är helt sinnesjukt. Alla unga tittare vet dessvärre vad porr är, men om han har valt att göra en youtube kanal om smink, skönhet, vardag osv. Så ska han visa lämpliga saker. Folk blir avstängda från youtube eller får en varning ifall dom säger ett könsord eller svär. Så detta borde också stängas av! Usch för dagens samhälle.

#49 - D

Snälla hjälp Jewels'n'lssy på Youtube. De är en familj med flera diagnoser och behöver hjälp ekonomiskt. Tveka inte och bidra med en slant.

#50 - Emma

SNÄLLA TITTA OCH HJÄLP DEM <3 SKÄNK EN SLANT! https://www.youtube.com/watch?v=BBLLvRI3Z8A

#51 - Anonym

Tycker bara de är löjligt med ni språkpoliser
I svenskayourubers kommentarsfält skaffa er ett liv 😂

#52 - Anonym

Har ni språkpoliser tänkt på att det finns folk med dyslexi och folk som inte kan det svenska språket fullt ut ännu? Det finns så många anledningar till varför folk stavar som dem gör jag själv brukar slarva mycket online

#53 - W

#52 Någonstans måste man ju börja ;) Hela min familj har dyslexi, och de kämpar som fan med att få ihop skriven text eller förstå det som de läser, får ofta hjälpa dem. Om man nu ser ett fel så kan man ju lika gärna rätta till det. Sen om andra tar emot hjälpen eller inte, det är upp till dem. Men visst finns det större problem i världen än DE/DEM och Ä:n och E:n som bytt plats.

#54 - Anonym

#32 TACK för din kommentar, har tänkt på varenda sak du tog upp.

#55 - Anonym

53

Finns dem
Med så grov dyslexi att dem verkligen inte kan stava.. alls// men ja ok

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com