#1 - BlueOne

Varför stör sig folk på honom? Han har ju inget att säga, följ influencers som har budskap istället och vill något bra.
Slösa tiden på något som ger något, inte tid på sådant som inte ger något..
The Blue One

#2 - ?

#1- Sant, förstår inte heller varför folk ens ORKAR ta sin tid att bry sig så mkt om andra människor MEN han har visst saker att säga?? Han anmälde sin misshandel bl.a. för att han inte vill att andra ska göra samma sak om något hemskt händer dem!! Han förminskar EJ problemet som en hel del HBTQ-människor får utstå idag, och det är ett väldigt viktigt budskap man ej får glömma.

#3 - Saga

Bra att han värnar om sina medmänniskor, tycker verkligen att vårdlöshet i trafiken är förjävligt

#4 - Linnea

Vad hände med Victor Höglund egentligen?

#5 - Anonym

cooling

#6 - Anonym

Bara så ni vet så har detta blivit en ny lag i Sverige att man inte får köra med mobilen i handen så ja han bryter mot lagen och drf kan man anmäla han för detta

#7 - Anon

#4 Ingenting förutom att han slutade med youtube och sociala medier. På facebook har han dock varit aktiv precis som vanligt sedan han slutade.

#8 - Anon

#4 Ingenting förutom att han slutade med youtube och sociala medier. På facebook har han dock varit aktiv precis som vanligt sedan han slutade.

#9 - Anonym

#6 lagen börjar inte gälla förrän den 1 februari.

#10 - Anonym

#6 fast lagen börjar somsagt gälla nästa månad, vilket han är medveten om.

#11 - Frustrerad

Till folk som säger att man ska sluta störa sig på detta och hans beteende. Att han kör med mobilen i handen är jävligt allvarligt. Han är en fara för inte bara sig själv utan alla andra som är runt vägarna där han kör!! Han kan ta någons liv pga det. Ni förstår uppenbarligen inte allvaret i detta.

#12 - Anonym

Han är helt idiotisk, hade blivit sparkad direkt om han jobbat för traditionell media, så patetisk han är

#13 - Anonym

Han är helt idiotisk, hade blivit sparkad direkt om han jobbat för traditionell media, så patetisk han är

#14 - Anonym

Vad vill han ens ha ut av den här provokationen? Allt som kommer av detta är ju att hans unga tittare tar efter och tror att det är ett okej beteende.

Jag gillar Amir i vanliga fall men tycker att flera saker han gjort senaste tiden känns jävligt tveksamma. Han är trots allt vuxen (oavsett hur mycket han säger att han "vägrar växa upp") och har ett ansvar gentemot sina medmänniskor och samhället och hans beteende är sjukt tvivelaktigt ibland. Han skulle behöva umgås lite mer med folk i hans egen ålder så att han lär sig hur man beter sig som vuxen människa.

#15 - Anonym

Följt Amir rätt länge och alltid gillat honom, men totalt tappat det de senaste veckorna. Han ska alltid bete sig som en tuff 13 åring. Var ju en kvart sen han snackade skit om att sortera sina sopor för miljön och nu beter han sig så här? Blir att sluta följa honom, vill inte stötta en sån här människa. Tror nog de flesta kan hålla med om att det här är sjukt fel på så många sätt, tänk om nästa nyhet är att han råkat köra över en barnfamilj med en barnvagn medan han vloggar och kör?

#16 - Anonym

Han är en jävla idiot som fått för mycket luft.

#17 - Anonym

Likt många fler YouTubers för saker de gjort tidigare om de jobbat för gammelmedia. Där backar de tio år bakåt.
Tänker på #metoo
Högre krav på vad du gör och säger . Där får de konsekvenser. De räcker inte att du laddar upp en gråt video. Där får du gå med omedelbar verkan. De är dagis nivå på regler och moral för många YouTubers. Men glad de yngre sätter dem på plats. De säger ifrån. Om de använder fel ord som är nedlåtande. Har du varit bad as på Youtube ska du fråntas de jobbet. Inte få möjlighet att jobba kvar och växa. De ger en skev bild till barn och ungdomar hur de kan bete sig och komma undan.

#18 - anonym

Ta ifrån honom körkortet, för i helvete. Fattar han verkligen inte vilken fara han utsätter inte bara andra för men även sig själv? Hur korkad får man bli?

#19 - Anonym

De spelar ingen roll om de blir en lag nästa månad. Men normal människa som har den förmågan att tänka normalt förstår att de är livsfarligt att hålla på med andra saker medans man kör!
Spyr på såna personer som riskerar andras liv för att man ska kolla snap eller vilken jävla app som helst!
Tycker om Amir va bra i början men nu har han börjat bete sig som en egoistisk skitunge, han bry sig bara om sig själv och tror att han är så mycket bättre en alla andra...

#20 - Anonym

Förlåt, men tycker han är för mycket just nu, drama Queen som bara vill starta en massa tjafs

#21 - Anonym

Hoppas han krockar och råkar skada sig eller någon annan rejält så får vi se hur coolt han tycker det är då!

#22 - Anonym

Han är fan snart 28?? Han beter sig som en snorunge

#23 - Anonym

Återigen, fjortisar 2018

#24 - hallååå?

#21 vem fan önskar att han ska skada någon annan??? Hur fan tänker du??

#25 - Anonym

Han borde helt seriöst ba bli avstängd eller få en varning??? Det enda han gör är att provocera hela tiden, han tror att alla är på honom hela tiden men det är ju för hans egna bästa? Herregud...

#26 - Anonym

Jaja orka ens bry sig, han lägger typ ner 1h max på att redigera sina bloggar som för övrigt ser likadana ut sedan 2016 så de är de man för förvänta sig. Känner vrf orkar ens folk bry sig, han är inte direkt en förebild som man kanske ska ta efter så lämna han ifred.

#27 - Anonym

Följt Amir sjukt länge men tycker hans beteende gått för långt på sista tiden, inte ens kul att kolla på. Han har blivit liiite väl respektlös

#28 - 🥑

Tänkte på en sak som Amir sa i sin vlogg för någon månad sen. Han sa att han inte valde att klicka på Eco-knappen på sin bil, för han sa att ”han hjälper miljön på andra sätt”. På vilka sätt då? Han äter mycket kött, återvinner inte, tar mycket sköljmedel, har bensin-bil osv. Så undrar hur han hjälper miljön? ☺️

#29 - Anonym

100% över Amir.

#30 - Anonym

Alltid tyckt han verkat som en skön person men detta fan fett oskönt omoget och pinsamt från hans sida.. skevt att han inte inser det själv.. hans mindset känns rätt ego och spoiled attityd.. synd :p

#31 - 8

Jävla snorunge! O sen bölar han för att folk är dumma mot honom?! Kanske för hur han beter sig?????

#32 - Anonym

Så jäävla tuff, sjukt sexigt med någon som inte tar ansvar

#33 - Rebecca

Asså bilden kanske står still? Parkerad? Någon av er som tänkt på det?

#34 - Anonym

#33 Självklart är den en möjlighet men han väljer att få det att framstå som att han gör något fel enbart från att provocera.

#35 - Anonym

Har faktiskt gillat Amir förut, men inte längre. Visst jag hatar inte han nu men det är jävligt störigt att han jämt försöker provocera andra för uppmärksamhet.

#36 - Anonym

Vårdslösheten i trafiken måste ändras. Det är allvar.

#37 - Anonym

Så dumt. Att han beter sig på de viset i trafiken. Vårdslösheten måste förbättras.

#38 - Zallie

Jag har alltid varit ett stort fan av Amir. Alltid tyckt att han har varit en bra förebild osv, framförallt inom HBTQ-ämnet. Dock har han totalt tappat det de senaste månaderna och jag tycker inte alls att han är en bra förebild längre, framförallt inte för alla unga. Det är jättebra att han orkar ta upp ämnet om porr och gör så att det inte känns lika tabu, men han har ju dragit det över en gräns. Sen detta med att ta bilder när man kör. Han riskerar både sig själv och andra när han håller på med telefonen bakom ratten. Tycker det är helt idiotiskt av honom. Då många yngre ser upp till honom och kanske tar efter det. Tycker verkligen att han har förändrats mycket och inte till det bättre. Tycker fortfarande att han har en bra energi och gör bra videos dock, men mer och mer av min respekt börjar försvinna för honom.

#39 - Amanda

Gillar nt jocke men hade detta varit honom då jävlar hade alla gått på honom

#40 - V

#39 du tycker inte folk går emot Amir eller? Majoriteten kritiserar honom så sluta nämna hur synd det är om Jocke hela kävla tiden, är trött på det

#41 - B

Så bra att han tänker på sina medmänniskor.....på grund av detta idiotiska sätt att ha mobilen i handen medans man kör gör att folk mister sina liv.....😡 vuxna som barn!
Detta är bara ett omoget sätt att provocera på när det handlar om folks liv.
Mobil bakom ratten är en av dom störta problemen som skapar olyckor i trafiken....

#42 - Amanda

#40 Ursäkta? Har jag påpekat just det? Är inget fan av jocke alls, ogillat honom sista tiden, men ändå känns det som att folk försvarar amir för grövre saker än just jocke.

#43 - Anonym

Men hallå kolla hans instastory där han ber om ursäkt då han använt mobilen och lovar att inte göra det igen, dessutom köpte han en mobilhållare så sluta bli så himla kränkta... Gud vad man överdriver med att han håller en mobil i handen och kör, har sett tusentals människor göra det ändå går all hat till Amir? Tror ni att lagen är just menat för honom?? Självklart sitter han inte helt fokuserat i mobilen medans han kör. Kommentarerna består enbart av dramatiska och dömande personer jeez.

#44 - Anonym

Tova har gjort det. Crille har gjort det. Många andra vloggar i bilar. Säger absolut inte att det är okej, men fler än bara Amir håller på. Anmäl dem också om ni ska anmäla. Eller skit i det och låt bli att göra det själva.

#45 - Anonym

Menar naturligtvis snapar, instar och vloggar.

#46 - Anonym

Har inget emot homosexuella killar. Men varför skall dom sminka säg med så mycket smink?

#47 - Anonym

#46 Har inget emot heterosexuella tjejer.. men varför sminkar dom sig med så mycket smink?

#48 - Anonym

Har alltid haft känslan av att Amir går över lik för sin egen vinning. Sen är han så otroligt dryg! Minns förr när han svarade på alla kommentarer, så brukade jag skriva ibland, och om jag skrev typ ”åh vad fin du var idag!” Då kunde han svara typ ”vadå, vad jag ful igår eller?!”, så man kände sig dum efter man hade skrivit. Han tog typ allt som kritik. Nej, usch. Han är duktig på att vlogga och har en verbal förmåga, men tycker inte alls om honom som person.

#49 - Anonym

har också följt han väldigt länge och han har blivit SÅ naiv det senaste!!! vilket stör mig otroligt så jag kollar inte på hnm längre. hoppas han snart inser att man måste växa upp till viss del haha.

#50 - Anonym

47: Jag skiminkar mig nästan aldrig, visst finns där tjejer som sminkar säg mycket också.

#51 - Anonym

#50 Precis! Självklart så finns det homosexuella killar som inte sminkar sig ”mycket” heller. Jag förstår inte dina funderingar kring detta?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com