#1 - Anonym

Jonna har skrivit anledningen till varför hon inte kunnat bli gravid på sin blogg

#2 - Anonym

Jag förstår honom. Han är en god människa och jag tycker inte att han borde sagt förlåt eftersom att det inte var en stor sak.

#3 - Anonym

Jag vet att Amir har under 200k premuneranter men det hade ändå varit kul ifall han hade en del i headern efterssom att han är med i bloggen så mycket.

#4 - Mimmi

Tycker det börjar bli lite långdraget med youtubers som provocerar medvetet och lägger ut dumma bilder o.s.v. och sen ber om förlåtelse och förväntar sig att allt är okej igen. Det är synd att de inte får några konsekvenser så de verkligen förstår allvaret, kanske växer upp också. Många har nog blivit vana vid att folk inte säger ifrån dom, utan att deras följare blir som en liten armé som alltid förlåter och försvarar.

Amir visste redan när han tog korten i bilen att det var fel, det förstår ju alla. Att han sen tror att en ursäkt rättfärdigar allt och att han "nu inser allvaret" får honom att framstå som extremt korkad. Visste du inte det innan, Amir? Klart du gjorde...Det känns som ett spel från hans (och många andra youtubers) sida.

#5 - Anonym

#4 håller med till 100.

#6 - Emily

Men det borde man väl inse när man tar bilderna. Det vet väl varenda människa med vett i skallen om.

#7 - Anonym

#4 överdriv meeer snälla nån

#8 - Mimmi

#7 Överdriver inte alls. Jag säger bara det jag tycker, det är väl okej? :) Förtjänar jag ett tyket svar för det?
Du kan uttrycka dig trevligare så får du kanske bättre svar också.

#9 - Anonym

Han är en jävla pajas som inte borde få den uppmärksamhet han får.

#10 - sofie

du sa att jocke och jonna skulle vara i mitten på den nya headern, och ja det är de väl egentligen, men om man kollar på headern så är det faktiskt therese som sticker ut och ser ut att vara mest i mitten, inte jocke och jonna, dom är på undre raden bland alla andra youtubers. tycker det är väldigt dåligt av dig då du fortfarande har kvar thereses stora ansikte i mitten

#11 - Anonym

#4 ja det håller jag med om! Samma sak med Vlad Reiser och nu försöker han rädda sig med “snyft vidios’. Han umgås med ben och alla som gör extremt dumma saker hela tiden så vem tror dom att dom lurar?

#12 - Anonym

Keku och joakim lundell bråkar på twitter för att keku inte tycker att Logan Paul har gjort fel som visade liket och är en bra kille.. och keku sa att amir har “fel bakom pannbenet”. Vad är felet på honom!!!!!!!?? Keku är stördd

#13 - Anonym

#12 öh va har ens Jocke eller keku twitter? Vad snackar du om

#14 - 8

Som vanligt ska "förebilder" få bete sig o sen räcker bara ett litet "förlåt" så är det glömt sen.....

#15 - Anonym

Vem är Ben Mitkus tjej som han dejtar? :)

#16 - Anonym

Tycker det är fel av Amir men bara för han e en youtuber och kan säga förlåt sånär det okej men de lever ej i verkligenheten dessa youtubers hade polisen tagit honom för detta skulle Haninge kunna bara säga förlåt

#17 - Anonym

#12 Manfred skriver i Twitter flödet.
Hej nyfiken vad tycker ni om Logan Paul grejen. Keku svarar sjukt bra kille fattar verkligen inte varför folk är arga. Joakim Lundell går in i samtalet. Skriver vill lille keku ha lite uppmärksamhet och måste därför skriva tvärtemot alla. Jag såg dig iallafall, du är bekräftad . Du finns, du syns. Keku svara omg Jockiboi snälla följ mig. Joakim Lundell svarar räcker med att jag följer min bror, får vara nån måtta på hjärndödhet i mitt flöde. Keku svarar. Här står jag och lagar en riktigt härlig kyckling kebab och är taggad på livet, så kommer du och är elak. Joakim Lundell svarar. De är as bra, lite proteiner kanske sätter fart på gelé biten i huvudet. Fortsätt kämpa. Keku svarar . Jag kan bjuda lite på proteinet så kämpar vi tillsammans.

#18 - Anonym

Ben Mitkuse Vlad och anis don demina är dom bästa YouTubers just nu. De ger respekt till sin följare och besvarar inte kommentarer på onödigt sätt . Tänker på att de är förebilder. Sedan har vi 30 + gubbarna på Youtube som gör bort sig gång på gång. Dryga och skyller på andra för deras handlingar och beteende. De som verkligen borde kommit längre med sig själv och handskas med sitt agerande i för barn. De är ansvar och inte labila förebilder som ska synas mest. Barn gör i te som du säger . De gör som du gör. Viktigt att komma ihåg. Vill de få stopp på hatet måste de börja med sig själv hur de bemöter och förminskar folk.

#19 - Anonym

De går inte göra goda gärningar ena stunden för att i andra sekund bemöta nedsättande eller förminska människor på ett bedrövligt sätt. De säger mer om den personen än om någon annan. Hur osäker och uppmärksamhetssökande den är beroende av. Spel för gallerian då rätta jaget skiner igenom titt som tätt.

#20 - Anonym

tjejen ben mitkus var på dejt med är emma buggo

#21 - Anonym

Bröderna Norberg Emil har skaffat en flickvän som heter Amanda.
Hennes instagram heter amndann.

#22 - Anonym

#20 det är inte emma buggo

#23 - Anonym

#22 haha men jo, kolla hennes instastory, snapchat samt bens egna instagram där det är en bild på henne

#24 - Anonym

#18 På vilket sätt visar Vlad och ben mitkus mer reapekt till sina följare än andra? Anis håller jag med om men dom andra två.. Ben har ljugit så många gånger och gjort dumma saker och vlad som nyligen la upp en bild ovh drev om våldtäckt?! Ben har till och med snackat elakt om Vlad och många andra? Han har inte respekt för någon annan än sig själv.

#25 - Anonym

#24 de förminskar inte sina följare på ett nedlåtande sätt. Om en följare inte tycker som dem, är det okej. En del YouTubers av männen över trettio fullständigt flippar och går på ett vidrigt sätt. Och då kvittar de om de är yngre. De slaktar och hänger ut respektlöst. Trots att de vet att de blir ett stort hat som efterspel. De känner inte samma empati känns de som och tacksamhet som Vlad ben och anis gör. Deras videos är glädje och inge snyft historier som ska städa upp efter deras misstag. oo
Offerkofta blandat med skryt och hävda sig inför barn är inte deras grej. De ser dem. Förstår vilken inverkan de har på vad de lägger ut. Använder inte dem som orsak för att de mår dåligt. De använder inte sina följare som hjälp till att få utmärkelser. De känns mer äkta. Och därför slipper drama.

#26 - Anonym

Att kalla folk hjärndödhet säger mer om den personen som sa de. Och förminska med lilla är bara ren och skär härskarteknik. Utåt mot vuxenvärlden spela upp fasad hur genom fin och bra människa den är. Men bland barn och ungdomar flippa ur och bete sig vidrigt mot yngre personer som inte tycker lika. Vem gör så?

#27 - Anonym

Amir har provocerat medvetet sen hans glans dagar med bloggen. Ok då då var han bara tonåring men han är snart 30 inte 16 längre skärpning!

#28 - Anonym

Min pappa krockade i en rondell för att en kille höll på med mobilen, så ni som skriver att det är överdrivet kan bara hålla käften. Mobilen i trafiken är ett stort problem och mobilen hör inte hemma bakom ratten, så skärp till er & inse faran med det.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com