#1 - Anonym

Som 17 åring har man också ett ansvar

#2 - Anonym

Och?

#3 - J

Får se hur det här blir nu då... Det var endel snack när Linn drack vid 17 års ålder. 😎

#4 - Anonym

Jag tror nog att alla vänner som har 1 års åldersskillnad bjuder på något till den yngre när den är 18, cigg alkohol whatever. Vad är den stora grejen, 1 jävla år

#5 - Anonym

Men skit vad alla gör en stor grej av att en 17årig dricker sprit, var likadant med Linn. Nästan alla har väl druckit/smakat sprit under 17 år. Jag hade min första fylla bär jag vart 19år.

#6 - Anonym

MIN KOMPIS SÅG ZENNUFER OCH FREDRIK KYSSAS VID DANDERYD SJUKHUS!! Först trodde jag inte på det med tanke på att hon har sagt i videos att det är helt över och det låter rimligt men nu tror jag FAN på att min vän SÅG HELT KORREKT RÄTT!!! DOM 2 har inte släppt varandra!! Wow alltså

#7 - Anonym

Jag är 15 och alla mina kompisar dricker röker och festar så förstår inte Vrf ni gör en big deal det är 2018 guys

#8 - Anonym

Men snälla de e ju nt konstigt att dricka när man e 17 år

#9 - Anonym

Det är olagligt att dricka innan 18 års ålder. Det spelar ingen roll om de flesta testat innan man fyllt 18, det gör INTE saken mer laglig!

#10 - Anonym

Tror dom flesta eller iallafall väldigt många 17-åringar provat på alkohol någon gång, kanske till och med haft en och annan fylla. Tycker dock inte att detta ska visas offentligt då yngre ungdomar kan påverkas och kanske känner press att dricka när dom är unga. Tycker man kan vara lite diskret när det kommer till omyndiga personer och alkohol

#11 - Anonym

Folk ligger runt, röker och super innan de är 15 så what’s your point?

#12 - Anonym

#9-
Det är inte olagligt att dricka alkohol under 18. Däremot är det olagligt att SÄLJA eller ge bort tobak och alkohol till mindreåriga.

#13 - S

Jag såg zennufer och Fredrik idag på Mio i Täby!

#14 - Anonym

#9 Det är inte alls olagligt att dricka innan 18, däremot är det olagligt att ge alkohol till folk under 18.

#15 - E

Tråkig och opersonlig tjej, hur kan hon ha så många prenumeranter?

#16 - Elin

#15 Håller faktiskt med dig precis! I hennes videos är hon så opersonlig när hon startar en vlogg eller vad som helst så får man denna känsla av henne ”Hej jag vill inte göra detta men är känd nu så måste och vill få in pengar”.
Det känns inte kul, jag kollar för jag tycker det kul med märkes kläder och sånt eftersom det är det eeeeenda hon visar (dock 6000kr för en tröja? Nej.. fy)
Men iallafall, hon verkar väldigt tråkig och trött i videos..

#17 - Anonym

dricker man vid 15,16 så blir det ett jävla liv men nejdå drick du vid 17 för kom igen det är bara ett år mhmmmm mysigt

#18 - Anonym

Snälla vem bryr sig. Han är 17 inte 12. Tror typ alla 17 testat att dricka

#19 - Amanda

Att dricka alkohol överhuvudtaget är lika onödigt som att röka , finns inte ens någon fördel för varken rökning eller att dricka alkoholhaltiga drycker. Man kan säga att man betalar för att bli bakis , få ont i magen , få ont i huvudet och eventuellt spy. Då är det billigare att dra på sig en maginfluensa ;)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com