Vlad pikar Joel Wetzel

När Vlad drog ett våldtäktsskämt var Joel snabb med att skriva två inlägg på instagram om det. 

I Vlad senaste video (5:20) berättar Jocke på skoj att han känner sig kränkt och då svarar Vlad "ska du dra en Wetzel på mig? Lägg ut mig på dina sociala medier också."
 
Flera har påpekat detta till Joel men han väljer att radera alla kommentarer om det. 
 
 
 
#1 - Anonym

Man ska inte skämta om våldtäkt överhuvudtaget Vlad gjorde fel och ingen annan

#2 - Anonym

#1 så du menar att man ska skämta om det andra han "skämtade" om? I.o.m att 99.9999 procent BARA tar upp skämtet om våldtäkten. Varför reagerar ingen på det andra som tex pedofili och autism? Vad är det för fel på er idioter som har så jävla mycket tid att kommentera "våldtäkts relaterade" saker men inte en jävel kan lägga 10 sekunder på att ens nämna allt annat hemskt? Speciellt när det kommer till denna händelse, vlad skämtar om mkt hemskt men ändå väljer folk att enbart just plocka ut skämtet om våldtäkten,

#3 - Anonym

#2 håller med, det enda dagens "feminister" som tydligen "ska bry sig så mkt om andra" och " vara för human rights " osv gör är at bry sig om våldtäks relaterade saker, vilket såklart är bra men inte om det går så långt att det är det enda msn bryr sig om är det (och att hata på män) Som nu tex, Vlad skämtar om mycket hemskt men såklart ska alla bara ta upp de ang. Våldtäkten, herregud!

#4 - Anonym

#2 jag säger de samma till er vad är det för fel på er som tycker att våldtäkt är roligt något man skrattar åt??? Ni själva tycker att det inte är okej att våldta men sen sitter ni och skratta åt de som om de vore okej

#5 - Anonym

#4 Jag varken tycker eller skrev att skämtet var roligt. Det enda jag personligen tycker är att allt han skämta om var lika hemsk och att man därför bör ta upp allt han skrev på sin snap istället för att plocka ut en enda snap som att våldtäktskämtet var värre än de andra? Nej,allt var lika hemskt och tycker därför det är fel att BARA ta upp ett skämt och strunta i resten. Våldtäktskämtet var inte värre än något annat och ska man kommentera det han skrev kan man kommentera mer än en grej.

#6 - Anonym

#5 Vlad gjorde fortfarande fel och ingen annan

#7 - Anonym

#6 Men om man tycker att nån gör fel så tar man upp allt man tycker var fel och inte plockar ut EN grej? Ni gör fel som enbart tar upp en grej och skiter i resten. Sitt inte och släng skit på Vlad för att ni tycker att han inte borde lagt ut det skämtet, men ni är alltså ok med att han lägger upp de andra? Bullshit herregud. Försvarar INTE vlad men jag, tillskillnad från er andra reagerar på ALLT han la ut och inte EN sak.

#8 - Sponsra mig

lol, alla youtubers får sponsrade saker jag vill också ha de helvete

#9 - Anonym

#6 du fattar poängen. Vlad gjorde fel,Men det är även fel av er att plocka ut en viss snap som att det vore värre än de andra "skämten"? Nej.

#10 - Anonym

gulliga fina joel <3

#11 - Anonym

Tycker Vlads skämt var osmakligt men jag tycker inte han förtjänar allt det hat han har fått, det är hans sätt att skämta på precis som alla ni som har läst detta har dragit ett cp skämt någon gång.

#12 - Anonym

#2 En tanke ang varför flera blir upprörda över våldtäktsskämt jämfört med pedofili eller autism är att många flera är personligt drabbade av våldtäkter antingen själva eller någon nära. Väldigt många kvinnor vittnar om sexuella övergrepp i #meetoo kampanjen. Är väl inte helt konstigt att folk reagerar på saker som ligger dom nära personligen.
ha d gott /glenn

#13 - Anonym

usch

#14 - Anonym

#12 Absolut, men att bara ta upp en grej när man nämner " det Vlad skämta om" får det att framstå som att det andra var okej. Bara för att de som reagera mer på tex pedofili och autism är en minoritet gör det inte skillnad. För nu handla det trots allt också om hur han med många följare skämtar offentligt,right? Ska man kommentera händelsen kan man lika gärna ta upp allt och inte bara en sak pga majoritet och för att kanske fler kan relatera. Det gör det ju inte mer ok bara för att värre kanske kan relatera till autism elr pedofili? Hur svårt kan det vara att ta upp mer än ETT exempel när man trots allt ska kommentera det Vlad skrev?

#15 - Anonym

Lite roligt att när killar skämtar om väldtäkt så är dom vidriga och normaliserar våldtäkt men om tjejer skämtar om sånt här så är dom ”manipulerade av samhället” asså dagens feminister, skrattar bara...

#16 - Anonym

Hur fint är de inte att Joel står upp för kvinnors rättigheter??

#17 - Jen

Man måste ju börja någonstans? Annars har de 1029273 miljoner saker de kan skriva ned om skämt. Tycker det är jättebra att Joel reagera så man visar att det faktiskt är fel att skämta om. Tyvärr ska det mesta ifrågasättas och struntas i. Skyller på feminister och annat. Varför inte bara ta åt sig? Våldtäkt är ett stort problem i dagens samhälle. Kan vi inte bara inse det?

#18 - Anonym

#15 tjejer är dem som är mest utsatta för våldtäkter i samhället jag tycker det är väldigt osmakligt att skämta om såna saker för det är inte ett dugg kul....

#19 - Anonym

Bästa joel

#20 - Anonym

All respekt till Joel <3

#21 - Anonym

Vem fuck e JOEL o ens skriva öppet så på insta och hänga ut Vlad och göra saken ännu värre än o bara skriva till Vlad privat? Riktigt jävla fegt gjort av han, sen dess sjönk han totalt i mina ögon

#22 - Anonym

Får lite hopp om framtiden när jag läser unga Joels kloka ord. Vilken fantastiskt fin och omtänksam människa han verkar vara! Detta gjorde mig riktigt varm i hjärtat.

#23 - Anonym

Det är haters (joel) som gör en stor grej av det hela!

#24 - Anonym

#23 haters som Vlad menar du va

#25 - Klara

Det är så viktigt att tänka på vilken målgrupp som följer ens kanal.
Har märkt att många U-tubers inte bryr sig ett dugg om detta. Bland annat Vlad. I sitt sätt att bete sig. Det borde finnas en 15 års gräns på U-tube. Åtminstonde borde tittare få en varning innan klippet visas. För det är inget en 10-11 åring ska se elle höra. Fattar att det är mer eller mindre oundvikligt i dagens samhälle men vi kan ju hjälpas åt ?

#26 - Anonym

#25 det finns redan en viss gräns på både youtube och facebook men det spelar ingen roll när man kan ljuga om sin ålder

#27 - Anonym

#25 och sen är det inte bara ungdomar/barn som skriver hat vuxna människor kan göra de lika mycket

#28 - Anonym

Någon som vet om Gustav och Johanna skulle flytta/ ha ett rum i Youtubehuset på riktigt?

#29 - är joel bög

hahahahahha

#30 - 8

Bra skrivet!!!!!

#31 - Anonym

Kom bara att tänka på antal följare på stora YouTubers kontra antal visningar.
Över 700.000 följare och "enbart" två trehundra tusen kollar på vad de lagt ut. Ganska lite tittare med tanke på följare. Hur går de ihop.

Mindre YouTubers med mindre prenumenater får fler visningar hur kommer de sig.

#32 - Anonym

Vad har hänt med Youtube förebilder som sätter botox i pannan och hela facet.
De säger att alla duger som de är. Hallå....eller hur...perfektion är vad ni lägger ribban på...utöver alla filtrerade bilder ni lägger ut...om ni ska göra botox och skönhets korrigering, snälla skippa nämn de eller lägg ut inför barn som redan känner att de inte duger..
Stackars barn som har tillgång till äldre YouTubers som förebilder och får denna bild att sträva efter..

#33 - t

1. Vlad har själv valt att vara offentlig och veg mycket väl risken i att lägga upp provocerande innehåll på internet.
2. Man kan skämta om allt men det är inte kul om det inte ligger någon finess i skämtet. Att skämta bara för att provocera eller trycka ner någon faller ofta platt och blir tråkigt & osmakligt.
3. Han borde ha tagit det som en mogen och lättsam människa när folk reagerade. I dessa tider är det så fint att killar som Joel faktiskt säger ifrån. Sen att Vlad inte kan släppa grejen visar ju bara att det i slutändan bara är han som är lättkränkt och inte kan ta konstruktiv kritik.

#34 - Lina

Nya dryckesleken, ta en shot varje gång Jockeboiii säger "asså" i sina videos...
Ingen klarar sig igenom första videon.

#35 - Anonym

#28. Nope. Cliclbait bara - de hade redan köpt ett nytt hus precis

#36 - Anonym

#31
Hej gå in på https://socialblade.com/youtube så får du se en
jämnare statisk på kanaler sedan utgörs inte storleken på antal
premuranter utan det som är intressant är aktiva tittare och att få
ett jämnt flöde på kanalen

#37 - Anonym

Alltså vlad gjorde fel, helt klart. men kan alla ta och tagga ner lite? Alltså felicia bergström, sara songbird och alla de tror ju de är såna fina underbara människor när de hänger ut varenda människa som inte tycker som de. nu var det här ett jävla opassande skämt men liksom hur orkar man hänga upp sig på en avdankad svensk youtuber?

#38 - Anonym

#32 ens förebild innebär inte att man kopiera rakt av för vad de gör. Youtubers gör som de vill i sitt liv, det dom är förebilder av har inte med utseendet och göra. Alla väljer själva hur de vill vara, de måste inte gå efter för hur ens förebild ser ut. Jag har förebilder men inte är det så att jag vill ha deras utseende, det jag strävar efter förebilder är budskap de sprider så som kärlek och visar hur fel det är och hata, gör mer saker som aktiviteter man blir motiverad.
Jag kan dock förstå att de jätteunga följarna inte förstår innebörden av en förebild går ut på. Men ingen av dessa Youtubers ber sina unga följare att "gör så som jag gör så blir ni lyckliga ni med" så ligger det inte till. Det med botox så finns det faktiskt Äldre följare som har det intresset också med botox. Som sagt alla följare har förebild för olika. Men det är INTE youtubers fel att de är sig själva som får unga följare att göra som de gör. Där får föräldrarna blanda sig i att prata med sina barn om vad som de bör göra och inte göra.

#39 - Anonym

Joel wetzel är den mest pinsamma människan jag sett ursch

#40 - Anonym

#39 om du tycker Joel är pinsam så har nog inte sett dig själv, kan säga att du är mer pinsammare än någon annan

#41 - Anonym

#24 Vem hatade Vlad på?

#42 - Anonym

#41 vem hatade Joel på?

#43 - W

#34 Lina, Tänkte på exakt samma sak idag! Hahahah :D

#44 - julis

indy beauty har släppts men ingen kommenterar det, inte ens therese.

#45 - Anonym

Nu kommer folk hoppa på mig och jag kanske har fel men, tjejer får slå killar men så fort killar slår tjejer blir de värsta saken, e inte feminist en sak där alla ska ha lika mycket rättigheter? Rätta mig om jag har fel

#46 - Anonym

#45 vem har sagt att det är okej för tjejer att slå killar? Kan du nämna en person som ha sagt de? Man ska inte slå någon överhuvudtaget, misshandel är inte okej

#47 - pls

#45 VARFÖR tar alltid snubbar upp detta när feminism diskuteras? Är detta något ni prioriterar över alla andra frågor eller vad i

#48 - Anonym

Jcbuz Delux senaste video??? Fyfan säger jag bara

#49 - Anonym

45#, kan hålla med dig till viss del. Men det är aldrig okej att ta till med våld överhuvudtaget men det blir mer uppmärksamt om en kille slår en tjej och inte tvärtom

#50 - Anonym

#38 Det bidrar till sådan fruktansvärd hets över hur man ska se ut om man märker att flera som man "ser upp till" väljer att fixera sitt utseende hela tiden, samtidigt som dom pushar på att alla är fina som dom är. Det är skitsnack, och det förstår ju alla som kollar på dem. Dubbelmoralen står mig upp i halsen på folk som gör så. Typ Therese Lindgren som tydligen HATAR att se sig själv i spegeln helt plötsligt? Hon om någon vet att hon är fin med tanke på hur mycket komplimanger hon får från alla håll och kanter. Att hon skulle börja hata sitt eget utseende är för det första så orimligt det kan bli och för det andra så vad ska de unga tittarna tänka när någon så fin som Therese säger sånna saker om sig själv? Visst att man ska kunna dela med sig osv osv, men herregud man behöver inte fiska likes och komplimanger sådär på ett sånt fruktansvärt sätt. Besviken på typ alla influensers för alla säger samma skit. "Du duger som du är". Fyfan.

#51 - Anonym


Jag e ingen snubbe haha

#52 - Anonym

#47^

#53 - Klara

#Anonym Jo, jag vet att det går att komma runt åldersgränser på U-tube osv. Det är inget nytt.
Men då tycker jag att det ligger ett visst ansvar hos kreatöerna, när de lägger ut "roliga" grejer på sociala medier.
Det är många kreatörer som jag anser är elaka mot sina "följare".

#54 - Anonym

#50 innan du kastar skit på någon med psykisk ohälsa så finns det en diagnos där man ser sig själv som extremt ful även om man inte är de vissa människor som har denna diagnosen kan oftast sitta flera timmar framför spegeln och sminka sig i hopp om att se bra ut och ibland kan dessa människor som ha denna diagnosen undvika att gå ut på en hel vecka t.ex för att dem själv tycker att dem är extremt fula... Allt sitter inne hjärnan

#55 - Emma

Snacka om att Vlad har sjunkit som en sten, synd.

#56 - Anonym

#53 man kan inte anpassa sig till alla människor det är helt omöjligt tycker du inte om att kolla på en viss youtuber så kolla inte då

#57 - Anonym

#50 Fortfarande ber dom inte följarna att göra precis som de gör. Följarna lär se på resten av världen som gör som Youtubers gör. Har du tänkt på det? T.ex de människor som röker, de syns överallt där unga kan se. Det är föräldrarnas ansvar för sina barn att veta vad som är rätt och fel. Vad det gäller psykiska ohälsan hos Youtubers de visar bara för att dom har inte det perfekt eller är alltid glada som det syns i videosarna. De visar att ingenting är perfekt. Visar dom att "allt är frid och fröjd" så signalerar det mer för unga att tro att livet ÄR perfekt. Men att faktum är att om man visar ibland att man mår dåligt så vet man att det är så det verkliga livet är. Att Youtubers säger att man duger som man är så innebär det att man ska vara nöjd för den man är och man bestämmer över sig själv för den man vill vara. Det handlar inte om någon youtuber gör botox så är det för att DOM är nöjd med sig på det sättet, det DOM tycker att de själva ser bra ut. Det innebär INTE att de visar det för att unga följare det för att de också ska göra så för att dom själva ska vara nöjda. Det låter komplicerat hur jag menar men tänker man igenom noga så förstår man vad jag menar. Jag har förebilder där jag går efter deras budskap, att våga vara den man är, göra det rätta för mig själv i livet. Mina förebilders utseende är något jag tänker "jag tycker de är fina och det är deras liv, jag tycker om mig själv för jag gör mina val i mitt liv, vad jag vill göra med mitt utseende och hur jag vill vara, det är min egen bestämmelse". Försök och förstå och var inte i en rak och trång tunnel där man ser och tror vad det är i slutet av den.

#58 - Anonym

#57 man gör som man vill med sitt eget liv och sin eget kropp vi alla har ett eget ansvar att ta om man nu är inne på sociala medier och bli påverkade... ta allt med en nypa salt istället man behöver inte göra exakt samma saker som en youtuber gör alla går sin egen väg livet och ja vi alla duger precis så som vi är men fortfarande ett val som man själv bestämmer

#59 - Anonym

#48 Hoppas att fler inte bara anmäler videon utan hela hans kanal. Det gjorde jag vilket tog max 5 min. Har aldrig sett någon uttala sig så vidrigt som han gör. Spyr verkligen på honom.

#60 - Anonym

Lite kontraproduktiv. Döljer alkohol och rökning i sina videos. Men visar botox och ytliga fasader. Vikten att vara sig själv. Där man går ut och berättat de får "lossas" vara gladare än de är under inspelningen för att leverera bra content. För att i nästa prata psykisk ohälsa och ingen ska tro annat.

#61 - Anonym

#59 hur anmäler man kanelen? Hittade bara hur man änmäler videon

#62 - Malin

Vet någon om det har hänt någonting mellan grannen Alex och Jocke?

#63 - Anonym

#62
Nope, grannen Alex har bara för mycket jobb

#64 - anon

Kollade på Gustav och Johannas video "Bye Bye Bali" och blev illamående. Känns som att dem rollspelar av något slag då hon beter sig som en liten flicka och som att Gustav är hennes pappa. Det är ju konstaterat sedan innan att gustav tänder på yngre, så detta känns väldigt osmakligt. Kolla från 3.20 minuter in i videon så förstår ni vad jag menar.

#65 - anon

Kollade på Gustav och Johannas video "Bye Bye Bali" och blev illamående. Känns som att dem rollspelar av något slag då hon beter sig som en liten flicka och som att Gustav är hennes pappa. Det är ju konstaterat sedan innan att gustav tänder på yngre, så detta känns väldigt osmakligt. Kolla från 3.20 minuter in i videon så förstår ni vad jag menar.

#66 - Anonym

#42 Är du dum i huvudet eller!?! Han hänger ut Vlad!! Det kallas också för HAT!
Visst Vlad gjorde fel, men Joel behöver inte göra det större. Joel vill bara leka den person som har rätt nu när han har chansen!

#67 - Anonym

Problemet är att Joel hade inte pratat med vlad innan han la upp det PUBLIKT på instagram. Sorry men han skämtade fel men Joel var fittig som inte sa det till honom först. Sjukt dåligt och onödigt gjort av Joel och det skapade bara en hatvåg mot vlad när dom hade kunnat ta det bakom stängda dörrar. Det vlad gjorde var fel men Joel ville bara ha uppmärksamhet. Han körde en wetsel.

#68 - Anonym

Problemet är att Joel hade inte pratat med vlad innan han la upp det PUBLIKT på instagram. Sorry men han skämtade fel men Joel var fittig som inte sa det till honom först. Sjukt dåligt och onödigt gjort av Joel och det skapade bara en hatvåg mot vlad när dom hade kunnat ta det bakom stängda dörrar. Det vlad gjorde var fel men Joel ville bara ha uppmärksamhet. Han körde en wetsel.

#69 - Anonym

#67 det är klart att folk reagera när man skämtar om våldtäkt som inte är okej då ska man fan säga till på skarpen och inte bara hålla käft och låta personen tror att det är okej

#70 - #59

#61 Här är länken: https://www.youtube.com/reportabuse

#71 - Anonym

#49 Aldrig okej att ta till våld? Det dummaste jag har hört, om man blir överfallen då? Eller något liknande. Ska man bara låta det hända då?...

#72 - Anonym

Föredrar gammelmedia alla dagar i veckan före dagens influenser.
- Vett och etikett, hyffs och moral,
Många av dagens förebilder är ett gäng avdankade dokusåpa kändisar som gjort sig ett namn på förnedrings tv eller provecert med bloggar.
Talang och prestation efterlyses.

#73 - anonym

#71 LOL

#74 - anonym

Varför har du tagit bort en del kommentarer till detta inlägget?

#75 - Anonym

Vad har hänt med Ben ???

#76 - Anonym

#57 Meningslöst att försöka förklara något för någon som vägrar att förstå. LOL.

#77 - Anonym

Feminism är att stå för jämställdhet. Att inte någon ska få fördelar som exempel högre lön för att denna har ett visst kön. Kvinnor och män ska behandlas med lika mycket respekt. Tyvärr har det blivit så att vissa tycker att tjejer har rätt till mer saker än killar, att killar inte ska få göra något och tjejer ska få göra allt, och vissa är till och med manshatare. Dessa människor väljer att kalla sig feminister men är egentligen bara ologiska hatare. Dom smutskastar feminismen och gör så det får en dålig klang. Folk vill inte ha något med feminism att göra bara för att sådana människor väljer att kalla sig feminister

#78 - Anonym

#76 säger det samma till dig

#79 - Anonym

#78 Haha, jadu herregud. Finner inga ord. Faith in humanity lost.

#80 - Anonym

Grattis J&J :)

#81 - Anonym

Jonna är gravid!

#82 - Anonym

#81 ingen jävel bryr sig, stackars barn som kommer till den familjen dem är inte vuxna själva utan beter sig som jävla småbarn hela tiden

#83 - Anonym

JOCKE OCH JONNA SKA BLI FÖRÄLDRAR Enligt Hänt.se är Jonna gravid
https://www.hant.se/efter-fem-ars-kamp-har-far-jocke-och-jonna-lundell-reda-pa-att-de-ar-gravida/

#84 - Anonym

#82 bara för att du inte gillar dom betyder det inte att de inte kommer vara dåliga föräldrar enligt din syn. Vad är "perfekta föräldrar" egenligen helt ärligt? Finns inga perfekta föräldrar. Alla är olika. Det finns betydligt myyycket värre föräldrar som behandlar sina barn illa. Som jag ser på jocke och jonna så är de bra med barn, det syns sjukt tydligt när de har passat kylie och Leo. Och Kylie och Leo är ju jätteglada över Jocke o Jonna. Så är mer än säker på att de kommer bli bra föräldrar. Döm aldrig någon även de du inte känner personligen.

#85 - Anonym

Nejnejnej stackars lilla barn :(

#86 - Anonym

Men snälla ni de kommer gå utmärkt med ett barn. De har så mycket hjälp av vänner.

#87 - Anonym

#86 Ja gud vilka normala vänner dom har :PPPP lol

#88 - Anonym

Hoppas mognad kommer med graviditet för Jocke. Stort ansvar.

#89 - Anonym

Dom människor som spyr skit över J&J här är nog dom som inte ska bli föräldrar, jävla sociopater som bor i detta kommentarsfält

#90 - Anonym

Tror de spyr skit på Jocke inte Jonna.
Jocke har en tendens att slänga sten i glashus. Om du inte minns så har herr Joakim gått hårt åt på flera personer angående föräldrarskap och dess lämplighet. Total sågat deras duglighet så om folk har tankar åter kanske Joakim får ha i beräkning. Alla har känslor likt Lundell. Så att kasta skit på andra och förvänta sig respekt från alla andra då de kommer illamående dom själv är kanske svårt att uppnå. Alla är lika mycket värda lycka.

#91 - Anonym

#82 Jag bryr mig faktiskt.

#92 - Klara

Men det är väl klart att man väljer vad man vill se. Jag tycker dock detta bara. Skulle vilja önska detsamma till dig.

#93 - Anonym

Fy för Vlads och alla andra ignorantas beteende.

#94 - Anonym

Att människor som dessa får så mycket uppmärksamhet och stöd. Han förtjänar inget annat än att sitta i ett hörn och fundera ordentligt på vad han har gjort. Inget synd om honom även fast han får så mycket hat. Han borde ha sett det komma. Joel sa ifrån och det borde fler ha gjort/göra. Som man bäddar får man ligga Vlad.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com