Therese svarar på anklagelserna om skönhetsingrepp

Många har spekulerat om att Therese gjort skönhetsingrepp och nu väljer hon att svara på anklagelserna under sitt kommentarsfält på sin blogg
 
Hon skriver att det cirkulerar mycket lögner om henne där folk bland annat påstår att de har sett henne på klinker som hon aldrig besökt. 
 
Therese skriver också att kvinnor konstant dubbelbestraffas då hon å ena sidan får elaka kommentarer om sitt utseende men om hon väljer att förändra något så anses det också vara fel. 
 
#1 - Anonym

Så jävla bra! Folk som ljuger om att dom vet att hon gjort det, sköt er själva

#2 - Anonym

Therese skulle alldrig göra något dumt mot sin kropp delvis för att det mesta "medicin" är testat på djur hon vill inte ens stoppa i sig p-piller/hormoner som gör kroppen i obalans... Hon är naturligt vacker

#3 - Anonym

Tjejer som trycker ner andra tjejer för att dem är avundsjuka på Therese fina utseende

#4 - Anonym

Fina Therese <3

#5 - Anonym

Varför kommentar/spekulerar många om att Therese gjort diverse skönhetsingreppen, Felicia har gjort läppen ( innan hon bekräfta det) om Anty gjort brösten osv, men ingen jävel kommenterar/spekulerar kring om Linn Ahlborg gjort sina bröst?

#6 - Anon

#5 Jag har sett ett par stycken i alla fall. Beror väl på var man letar.

#7 - Anon

#5 haha... har du missat dem spekulationerna har du uppenbarligen bott under en sten :)

#8 - e.

Då har hon ju gjort någonting, hon vill bara inte stå för det & lägger fokus på annat.

#9 - Anonym

Äh men lägg av för i helvete. Om hon nu har gjort skönhetsingrepp. Hur påverkar det eran liv? Sköt ditt eget skit

#10 - Anonym

#7 Man har ej bott under en sten utan man har faktiskt ett liv och har inte tid att sitta och dega framför datorn 24/7

#11 - Anonym

#5 att Linn har gjort brösten är så sjukt uppenbart. Hon tar bort kommenterar på sin insta när folk skriver om det för hon vill att ingen ska veta, och när man kollar på gamla bilder och jämför med nu så är det så tydligt att hon gjort dem. Jag personligen tycker absolut INTE att det är fel att "fixa" nåt man inte är nöjd med på sin kropp, men jag tycker att man kan vara ärlig och stå för sina ingrepp.

#12 - Anonym

Mår så jävla dåligt av alla skönhetsideal

#13 - Anonym

#11 Exakt!! Samt så känns det lite konstigt att Ida inte gjort ett inlägg ang Linn bröst trots kommentarer om det på bloggen, och eftersom hon gjort inlägg om Anty,Felicia, Therese osv så borde hon skrivit om Linn med då Linns skönhetsoperation är mest uppenbar också.

#14 - Anonym

#11 Exakt!! Samt så känns det lite konstigt att Ida inte gjort ett inlägg ang Linn bröst trots kommentarer om det på bloggen, och eftersom hon gjort inlägg om Anty,Felicia, Therese osv så borde hon skrivit om Linn med då Linns skönhetsoperation är mest uppenbar också.

#15 - Anonym

#6 #7 kommentarer har man väl sett men långt ifrån lika mycket som de andra fick, inte ens Ida har gjort ett inlägg ang Linns bröst men om Antys tex och andra.

#16 - Anonym

Men gud Therese är naturlig... Och på tal om alla andra, Låt folk göra va fan dem vill med sina kroppar man behöver fan inte gå ut på sociala medier med allt man gör i livet vissa saker vill man faktiskt hålla privat för sig själv eftersom de kan vara ett känsligt ämne för vissa... Bara låt människor privat liv vara och respektera de som en god medmänniska

#17 - My

#8 läser du texten noga. Så svarade hon på frågan att alla anklagelser och rykten bara är lögner.

#18 - Jadu

Nej hon har gjort det, men hon skäms ju bara..
Tessan, det är inget att skämmas för! Alla måste vi ändra på oss ibland

#19 - Anonym

Så himla bra sagt av Therese! ♡

#20 - Anonym

Hon säger alltid så kloka ord, fina tessan❤

#21 - Anonym

ööööh min mamma jobbar på ett ställe där therese går! Hon nämner det men hon säger aldrig att det inte stämmer bara att hon inte vill prata om det??? Varför kan hon inte bara stå för det. Och det tycker mamma med. Therese HAR sagt att hon gjort hakan m.m och på mammas jobb gör hon botox regelbundet i panna och runt ögona m.m. Det är ok att hon inte vill prata om det för att vara en förebild men hon ska inte låta som att det är någon falskt som folk hittar på för då är hon en lögnare. Jag kan bevisa det. Fyyyy va hon ljuger om hon säger nåt annat!!

#22 - Anonym

Hon kanske inte vill prata om det men det är en självklarhet att hon gör botox. Är man i branschen så ser man det och hon är 30+ och har inte en rynka. Det är
Inget fel med det men det är löjligt att ni tror hon inte gjort det.. Therese har aldrig sagt att hon inte gjort det bara att hon inte vill prata om det.

#23 - Anonym

#21 Du vet att din mamma har tystnads plikt hon kan bli av med jobbet på grund av att du sitter och skriver offentligt om patienter och sen är Therese Vegan och botox är testat på djur så du kan sluta att snacka skit och skaffa dig ett liv

#24 - Anonym

#22 det finns något som heter att ta hand om sin inte äta skräpmat och socker osv... Och sen får man inte rynkor när man är i 30 års ålder skärp dig för fan

#25 - Anonym

#22 Ta hand om sin hy* ska de stå

#26 - Anonym

Therese har gått upp lite i vikt, och har en liten mage.. Kanske hon är gravid? ;) ;)

#27 - J

Inga rynkor när man är 30?! Hahahahahahaha okej.... vi säger så....

#28 - Karina om casumo

Asså det här är så intressant. För hon har ju helt rätt. Hur hon än gör så blir det fel enligt en sida av hennes följare. Man skulle ju vilja se en poll om detta..

#29 - Karina om casumo

Asså det här är så intressant. För hon har ju helt rätt. Hur hon än gör så blir det fel enligt en sida av hennes följare. Man skulle ju vilja se en poll om detta..

#30 - Anonym

Vem är therese lindgren??

#31 - Anonym

#21 Det är fel vad din mamma håller på med att hon sitter och kommenterar också om hennes patienter. Hoppas att hon blir av med jobbet för sådana människor ska man fan se efter för. Usch alltså!

#32 - m

Det är uppenbart att hon gjort skönhetsingrepp. Hon har INGA rynkor i pannan och rör knappt på pannan/ögonbrynen när pratar.

#33 - Anonym

Alltså jag tror att det viktigaste är att man är öppen och ärlig som förebild. Är hon ärlig nu så är ju det jättebra men hon borde vara lika ärlig med att hon photoshopar sitt ansikte på thumbnails och på instagram, att få tjejer o tro att man ser ut så naturligt är inte okej, det sätter ju en enorm press och enorma krav liksom..

#34 - Anonym

#32 uppenbart? Man kan vara naturligt fin också... Min storasyster är i 30 års ålder har fött 2 barn och har inte en enda rynka i ansiktet eller finnar.... allt handlar om sin kost och att ta hand om sin hy varje morgon och kväll och om du äter dåligt och om din mage mår dåligt så kommer de synas i ansiktet.... Men Therese är Vegan hon äter en bra kost och där av din hy...

#35 - Anonym

Herregud
1. Linn har INTE gjort brösten, hennes bröst har bara växt? Brösten växer tills man är ca 20?
2. Konstigt om therese har använt sig av botox då det utvinns från tuppkammarna av tuppar, aka en animalisk produkt..

#36 - Anonym

#33 Tro att man kan se ut så naturligt????? Fyfan vill en hemsk människa du är som sitter och skriver sånt till en annan och fy fan vilka äckliga kommentarer de finns i kommentarsfältet.... att ni inte skäms att sitta och diskutera om någon annans utseende hit och dit kan få vilken människa som helst att nå dåligt.... Ni tror alltså att man inte kan vara vacker naturligt utan att man har tagit till mediciner? Fyfan vilka avundsjuka människor ni. Jag kan säga att Therese är så mycket vackrare på både in sidan och utsidan än va ni på denna bloggen någonsin kommer att bli.... nästa gång ni kommentera skit om någon annan våra också stå för vad ni säger och länka er Facebook med namn

#37 - Anonym

Hon HAR gjort botox. Titta på hennes senaste video, hennes ansikte rör sig inte när hon pratar, det ända som rör sig är munnen

#38 - Anonym

#37 BOTOX ÄR TESTAT PÅ DJUR OCH THERESE ÄR VEGAAAAN FATTA NÅN JÄVLA GÅNG I DITT TRÖGA HUVUD

#39 - Anonym

Fast de e rätt uppenbart att hon ljuger

#40 - Anonym

#36 men driver du med mitt liv? Man kan inte ha ett helt slätt ansikte utan rodnad och en och samma hudton i ansiktet utan att ha photoshopat. Smink döljer mycket och hon är öppen med att hon har det, vilket absolut är okej men att ha samma ansikte som en docka kan ingen människa ha och det är äckligt att du ens tycker det är det minsta lilla okej att få unga tjejer att tro det.

#41 - Sabina

Låt folk göra vad dom vill med sina kroppar. Herregud har folk inget liv.

#42 - Anonym

#40 Men GUUUUUUUUUUUUUUUUD det finns många människor som inte har en enda rynka i ansiktet... Och ja man kan dölja en massa med smink det är konst skärp dig för fan

#43 - Anonym

Det är uppenbart att hon har gjort något slags skönhetsingrepp. Kolla på hennes ansikte i ett gammalt klipp och jämför med nytt. Hade så inte varit fallet hade hon direkt förnekat det men istället skriver hon att hon inte kommer prata om skönhetsingrepp. Men att hon har gjort, det är det ingen tvekan om. Så mycket för att vara en vegan, naturlig och emot skönhetsideal.

Och ni som försvarar henne till vilket pris som helst, tänk igenom varför ni idoliserar henne så himla mycket och ifrågasätt gärna hennes handlingar ibland, för hon är inte den perfekta Therese ni verkar tro att hon är.

#44 - Maria

Personligen tycker jag att alla får göra vad de vill men mitt problem i det hela är att botox är testat på djur och Therese som nu är värsta veganen och förespråkar veganismen så mycket gör ju extremt fel om hon använder sig av detta. Det blir dubbelmoral. Tror att hon är mest rädd för att erkänna på grund av veganismen. Det hade typ "knäckt" hela hennes karaktär eftersom hon skriver böcker om det, gör videos om det osv.

#45 - Anonym

#44 jag håller med dej. Hon tvekar ju inte med att skriva att hon tycker att hon är ful osv. och sådant är ju också väldigt triggade. Tror det mest handlar om veganismen. Synd att hon inte vågar erkänna.

#46 - Anonym

GUD VILKA IDIOTER DET ÄR PÅ DENNA BLOGGEN vet ni hur hemskt det är att diskutera om någon annans utseende... INTE OKEJ NÅGONSTSN

#47 - e.

Hon vågar nog inte stå för sina ingrepp just för att grejerna hon använder har testats på djur. skulle det komma fram att hon inte är den "duktiga veganen" som hon föreställer sig att vara skulle det nog skada hennes varumärke.

#48 - lägg av

LÄGG AV! kollar man äldre bilder ser man förändring kring hakan om man jämför med nu.

#49 - Ci.

bara jag som stör mig på att therese använder sig av clickbait?

#50 - Anonym

#48 LÄGG AV SJÄLV det finns något som heter smink... innan mådde hon dåligt och hade ångest gick aldrig upp ur sängen och sminkade sig ... men nu när hon och Anders är tillsammans mår hon bättre ta hand om sin hy och sminkar sig...

Kolla tillexempel på misslisibell och MoaMurderess dem har inte en enda rynka i ansiktet och dem sminkar sig

#51 - till #50

jag har liknande haka som therese hade innan ingreppen. svårt att sminka bort & hakan ändrar inte form för man tar hand om hyn. tack för mig

#52 - Aaa

De flesta jag umgås med har gjort Botox och/eller fillers, inklusive jag. Det är UPPENBART att Therese gör Botox. Ser man inte det har man nog inte så tränat öga, ögonbrynen förflyttar sig inte automatisk uppåt efter 25 som det gjort hos Therese och kråksparkarna blir inte färre med åldern. Botox är inte veganskt och därför är det nog extra viktigt för henne att förneka.

#53 - Anon

#43 Har du ett konkret exempel på en video där man tydligt kan se skillnad? För jag har kollat på en del av hennes äldsta videor nu och det är verkligen ingen skillnad.

#54 - ....

misslisibell är under 20.

#55 - Anonym

GUD VILKA äckliga människor ni är allihop....

#56 - Anonym

#54 MoaMurderess är inte de

#57 - Amina

ALLA KAN KOLLA PÅ DETTA OCH SLUTA SPEKULERA OM THERES BOTOX!!!!

Kolla på denna videon som är för tre år sedan, 13 oktober 2015. (Kolla runt tiden 2:13 och lite framåt)- https://www.youtube.com/watch?v=_LxXVrwkw68
Här har Therese TYDLIGA rynkor mellan ögonbrynen och även i pannan när hon höjer ögonbrynen.

Kolla sedan på denna videon, som är från i år, 2018, den 28 januari: https://www.youtube.com/watch?v=BKE4gIj03lQ&t=49s i denna video finns INGA RYNKOR på varken hennes panna eller mellan hennes ögonbryn, hur mycket ansiktsuttryck hon än gör.

Detta är bevis på att hon HAR GJORT BOTOX. Nu kan alla sluta spekulera, hon HAR gjort det men vågar inte stå för det då hon leker vegan men sprutar in botox som inte är veganskt, hon vill inte bara ta skit från veganerna.

#58 - anonym

Är det någon som vet vad som har hänt med Thomas? Jag gillade verkligen honom förut men han har liksom blivit helt förändrad och han uppdaterar inte alls YouTube trots att han sa att han mådde bättre. Jag är orolig.

#59 - anonym

#57 haha så uppenbart!!!

#60 - Amina

#59 men visst!!! Så tråkigt att Tessan inte vågar vara ärlig bara för att rädda sitt eget skinn, jag tycker fan inte man har rätten att kalla sig vegan när man sprutar in botox, usch för lögnare.

#61 - Anonym

#57 omg det är sååå uppenbart

#62 - Anon

HUR MÅNGA KILLAR SKA MOA HÅLLA PÅ MED

#63 - Anonym

Men alltså herregud ni som tror att Linn har gjort sina bröst, detta är till er:
Det finns 2 olika naturliga anledningar till att brösten har växt.
1. Hon kan ha fått upp ganska mycket i vikt, om man kollar på Linn förut och sedan på henne nu är det ganska stor skillnad.
2. Dom kan också ha växt mycket mer på senare tid, brösten sluta ju liksom inte växa vid 18 års ålder, herregud

#64 - Anonym

Asså att det inte går att diskutera eller kritisera Therese handlingar utan att hennes privata mobb går på en och ska predika om att hon är underbar, felfri, yada yada, det är så irriterande. Förstår ni själva, ni som försvarar henne till varje pris, hur konstigt det är? Förstår ni vilken piedestal ni sätter henne på? Hon gör massvis med fel, så som överkonsumption, nu detta med att vägra erkänna skönhetsgrepp, när hon gång på gång försöker sänka andra youtubers fast med en fejkad vänlighet (som när hon kommenterar om Jocke och Jonnas manus-vloggar). Kan ni på riktigt inte se igenom det? Försök tänka bort att det är er felfria Therese som snackar, och inse att det är en 31-årig kvinna som clickbaitar, inte tar ansvar för sina handlingar, konsumerar så in i hel****, sänker andra gång på gång. Inte lika kul då, va?

#65 - Anonym

Varför är det så viktigt för många att kändisar ska vara helt transparenta gällande skönhetsingrepp? Det är så oviktigt för oss andra. Vissa saker måste man få lov att ha privat.

Ni letar bara efter extra saker att störa er på.

#66 - Anonym

#63 Ett litet tips i all vänlighet, du borde kolla synen. Naturliga bröst rör sig och det gjorde även Linns innan operationen, nu är de stumma. Innan satt hennes bröst normallångt isär, när naturliga bröst växer blir de en större version av hur de var innan, de blir inte plötsligt som stenar som är ihoptryckta med en tight klyfta, vilket de är nu när hon går utan bh.

Linn får göra precis vad som helst med sin kropp och det är ju roligt för henne att det faktiskt finns personer som tror henne när hon säger att hon inte opererat sig även fast det är alldeles uppenbart att hon ljuger. Jag har flera kompisar som opererade sig när de var 17, så det är också ett irrelevant argument

#67 - A

#64 Hållre med!

#68 - Anonym

#65
För att det inte är veganska ingrepp, vilket gör att hela hennes varumärke fallerar, då hon inte lever som hon lär. Det minskar på trovärdigheten.
Även för att hon bidrar till ouppnåeliga skönhetsideal när hon ändrar och gör sitt utseende "perfekt" men låtsas som om det är naturligt.

Är det svårt att förstå eller?

#69 - A

#64 Håller med!

#70 - Anonym

#62 man får hålla och dejta hur många killar man vill tills man hittar den rätta... bara för att man dejtar så betyder inte de att man har sex och sen så klart få tjejer ligga med hur många killar man vill utan att bli kallad för något....

#71 - Anonym


#64

Det må vara ohälsosamt att idolisera en person så mycket att man vägrar se några brister. Men det är också ohälsosamt att söka så många brister i någon som du gör. Det är helt enkelt ohälsosamt att vara så svartvit. Tror du att du hade sett ut som världens mest sympatiska människa om vi satte dina brister under en lupp? Vi skulle ju bland annat få fram att du är en person som skriver negativt om andra på nätet.

#72 - Anonym


#64

Det må vara ohälsosamt att idolisera en person så mycket att man vägrar se några brister. Men det är också ohälsosamt att söka så många brister i någon som du gör. Det är helt enkelt ohälsosamt att vara så svartvit. Tror du att du hade sett ut som världens mest sympatiska människa om vi satte dina brister under en lupp? Vi skulle ju bland annat få fram att du är en person som skriver negativt om andra på nätet.

#73 - Anonym

#71 Jag tycker Therese är en fin människa, att hon pratar om viktiga ämnen, men också att man måste kunna kritisera henne. Speciellt när hon är så stor som hon är just nu. Ville mest belysa att man inte borde blunda för misstag ngn annan gör, bara för att en person man ser så mycket upp till gör dem. Förstår du hur jag tänker?

#74 - Anonym

#68

Nej, jag tycker det är enkelt att förstå. I slutändan handlar det om att ni vill ha lite "dirt" på Therese. Utöver det finns det faktiskt ingen vikt i att veta något om det.

Med det sagt är jag för veganism och emot plastikindustrin. Men jag tycker ändå inte att man ska kräva hudraprocentig transparens från specifika individer. Någon slags integritet måste folk få ha, till och med när det gäller dåliga val. Det är ett jätteproblem med skönhetsideal. Det är helt klart så att vi idealiserar ouppnåeliga ideal, men dessa varken står eller faller på att plastikopererade kvinnor talar ut.

#75 - Anonym

#73

Yes, jag tänker likadant.

#76 - Anon

#70 det handlar inte enbart om att ”hon får väl träffa hur många killar hon vill” ja jo, givetvis är det upp till henne MEN när det har nått den nivån att hon gör det enbart för uppmärksamhet och klicks så är det ganska genomskinlig och provocerande.

#77 - M

Nu får ni ta och lugna ner er! Om vi drar en jämförelse, jag är 29 år och har gjort fillers i mina läppar, väldigt naturligt men ändå tydligt att jag har gjort det om man ser på gamla bilder. Mitt kusinbarn är 16 år och ganska osäker som många är i tonåren. Har jag någon som helst skyldighet att berätta för henne att jag har gjort mina läppar? Svaret är nej.

Therese har ingen som helst skyldighet att berätta om eventuella ingrepp, och hon är vuxen nog att veta att det snarare påverkar hennes unga följare övervägande negativt då många ÄR osäkra och då tror att dom också borde göra det.

Och man kan vara 30 och ha en slät panna även utan botox.

#78 - Anonym

Ida varfär gör du inget inlägg om Linns bröst när du skrivet/ spekulerat kring andras youtubers skönhetsoperationer?

#79 - Anonym

Linn har gjort brösten. Kan säga det med handen på mitt hjärta. /Mvh hennes kompis kompis. Bor i samma stad också, så inte direkt så att jag bor någon annanstans i Sverige och min kompis i hennes stad, utan vi bor i samma och jag umgås i hennes kompis krets. Alla kan sluta spekulera nu, det är sant :) Skriver inte mitt namn för det är väll inte kul om alla får reda på vem skvallraren är ;) Måste ju bryta tystnaden!

#80 - Anonym

Snart är denna sida ett minneblott Haha Haha :)

#81 - anon

Alla ni som kommenterar är så fake woke. Lämna kvinnan i fred, herregud! Om hon inte vill prata om hennes skönhetsingrepp (om hon då har gjort några) så kan ni inte tvinga henne, oavsett vad ni tycker är rätt eller fel

#82 - Nathalie

Om man kollar på en video på Therese så rörs inte hennes ögonbryn en enda gång. De är för hon tydligt har botox i pannan.

#83 - Anonym

#76 har hon sagt att hon har gjort de för följare eller vart har du hört de någonstans? hon vloggar sin vardag och sen om ni råkar se hennes dejter vem fan bry sig?

#84 - Marianne Andersson

Bra svar av Therese tycker jag.🌺

#85 - Anonym

Therese har 100% gjort haka och panna/ögonbryn. Hon gör det på djurens bekostnad och för att inte skada sitt veganska varumärke erkänner hon det inte. Jag tycker att hon borde berätta om dem så att alla unga följare får veta att man inte ser ut så naturligt, för att inte främja ideal som inte går att uppnå osv. Kom igen Therese du kan bättre

#86 - an.

"Botox är inte veganskt!" "Hon är bara låtsas-perfekt!" Yada yada yada... Att folk orkar.
Therese Lindgren är inte Guds bästa barn. Therese Lindgren är människa, och precis som alla andra gör hon troligtvis "misstag", eller medvetna val som kanske inte stämmer överens med hennes världsbild eller den person hon egentligen vill vara. Jag vill till exempel göra så mycket jag kan för klimatet, men det betyder inte att jag källsorterar till 100% perfektion, eller kör en bil som släpper ut minimalt med avgaser.

Dessutom, det finns alternativ till botox. Kanske finns det till och med alternativ som är veganska. Hur pålästa är ni som skriker att hon är en hycklare om det vore så att hon använder just botox?

Och spelar det någon roll? Måste en person vara helt 100% perfekt, utan undantag, för att det ska vara okej? Eller är det okej att man tar avsteg från sina egna ideal (t.ex. veganism) för att uppfylla något som inte stämmer inom en?

Om Therese Lindgren INTE får göra avsteg från sin veganism i något avseende, så får hon alltså inte låta sig medicineras ens för huvudvärk. Hon får inte gå igenom en cancerbehandling. En operation under narkos. En förlossning med smärtlindring. Ingenting. För allt detta springer ur djurtester.

Såå... vad är min poäng? Troligtvis ingen. Alla får göra avsteg från sina ideal, oavsett om man är Therese Lindgren, Joakim Lundell eller tant Greta på ålderdomshemmet som tar en gräddbakelse fast hon är laktosintolerant.

#87 - an.

"Botox är inte veganskt!" "Hon är bara låtsas-perfekt!" Yada yada yada... Att folk orkar.
Therese Lindgren är inte Guds bästa barn. Therese Lindgren är människa, och precis som alla andra gör hon troligtvis "misstag", eller medvetna val som kanske inte stämmer överens med hennes världsbild eller den person hon egentligen vill vara. Jag vill till exempel göra så mycket jag kan för klimatet, men det betyder inte att jag källsorterar till 100% perfektion, eller kör en bil som släpper ut minimalt med avgaser.

Dessutom, det finns alternativ till botox. Kanske finns det till och med alternativ som är veganska. Hur pålästa är ni som skriker att hon är en hycklare om det vore så att hon använder just botox?

Och spelar det någon roll? Måste en person vara helt 100% perfekt, utan undantag, för att det ska vara okej? Eller är det okej att man tar avsteg från sina egna ideal (t.ex. veganism) för att uppfylla något som inte stämmer inom en?

Om Therese Lindgren INTE får göra avsteg från sin veganism i något avseende, så får hon alltså inte låta sig medicineras ens för huvudvärk. Hon får inte gå igenom en cancerbehandling. En operation under narkos. En förlossning med smärtlindring. Ingenting. För allt detta springer ur djurtester.

Såå... vad är min poäng? Troligtvis ingen. Alla får göra avsteg från sina ideal, oavsett om man är Therese Lindgren, Joakim Lundell eller tant Greta på ålderdomshemmet som tar en gräddbakelse fast hon är laktosintolerant.

#88 - Anonym

#85 säger du som äter kött till middag och njuter av djurens plågeri... sadistiskt och äckligt och nej jag tror inte att du är vegan eller något av annat alternativa

#89 - Anonym

OMG 😂 skrattretande hur mycket energi folk lägger på det här. Är det verkligen SÅ viktigt att veta vad en annan människa gör med sitt utseende?!?! HARREGUD människor. Lägg den här energin på att rädda världen eller nått istället👌 :) mvh / ej brydd i vad Therese gör eller inte gör.

#90 - B

Alla kan väl bara be Therese att rynka lite på pannan så får vi se....😂🤔

#91 - B

Om hon har botox i pannan såklart..😂

#92 - B

Jag som är yngre än henne får rynkor i pannan, som då är naturligt att man får när man höjer på ögonbrynen, tycker hon alltid ser alldeles slät ut på pannan.

#93 - JB

Jag som gör fillers/botox SER tydligt att Therese också gör det. Hon har inte en enda spänd muskel (rynkor alltså) i ansiktet, oavsett vilka ansiktstryck hon gör, utan är alldeles avslappnad och slät tack vare botox.

Varsågoda. Lägg märke i denna videon vid 3:34 vad som händer i pannan när hon höjer på brynen. Jämfört med hennes nya videos, där inte en enda rynka finns oavsett vilka miner hon gör.

https://www.youtube.com/watch?v=_LxXVrwkw68

#94 - Anonym

haha så sorliga ni är som ska kommentera en annan persons utseende... 2018 alltså. JAG SPYR!!!!!

#95 - Anonym

#94 det hjälper inte att skriva så för det är ändå ingen som lyssnar

#96 - Hon.han.henne

Therese ljuger en del. hon erkände ju att när det var slut med Anders så hittade hon på att hon dejtade andra, som hon berättat så mycket om på sin youtube. hon har ju även berättat att hon försökt logga in på Anders fb när dom inte var ihop. hon ändrar sina historier om hur hon förlorade oskulden & ena dagen gör hon video om sin alkolism för att nästa visa upp hur hon tar ett glas vin på krogen SAMTIDIGT som hon säger "vin är inte så gott egentligen". vad sänder det för signaler?

#97 - Anonym

#96 fast då ljuger hon ju inte när hon berättar allt de där som hon har gjort LOL

#98 - .

jo till viss del. hon erkänner bara efteråt. hoppas hon kan göra det ang. sina ingrepp också.

#99 - Anonym

Men man förstår ju i det hon skriver att hon faktiskt gjort skönhetsingrepp. Minns ju t.ex för ca 2 år sen när hon sprutade in botox över läppen, det syntes extremt tydligt så att påstå att hon inte gjort något är bara trångsynt. Sen är det självklart hennes ensak och val, men tycker många är lite väl naiva.

#100 - Anonym

Men man förstår ju i det hon skriver att hon faktiskt gjort skönhetsingrepp. Minns ju t.ex för ca 2 år sen när hon sprutade in botox över läppen, det syntes extremt tydligt så att påstå att hon inte gjort något är bara trångsynt. Sen är det självklart hennes ensak och val, men tycker många är lite väl naiva.

#101 - Anonym

Ta fram popcornen då!

#102 - Anonym

#99 Fast nu är det ju så att botox är ett nervgift och absolut inte används till läpparna då det skulle förhindra munnen att röra sig. Tror du menar fillers om något

#103 - Anonym

Kan ju inte direkt se att hon svarat på frågan, snarare undvikt den.

#104 - Anonym

Vad är meningen med att fortsätta dölja det från hennes följare? Hon har alltid varit falsk. Usch!

#105 - Anonym

Det finns inga veganska alternativ till sjukvård eller skönhetsingrepp. Hälsa (både fysisk och psykisk) går före veganska ideal. Therese har ingen skyldighet att vara öppen med de ingrepp eller vård hon fått. Hon har ingen plikt inför sina följare. Ni äger inte hennes liv eller rätten till alla hennes beslut. Skärp er för tusan.

#106 - E

tycker det syns tydligt att ingenting i hennes ansikte på sistone har rört sig, jämfört med henmes äldre videos. Vill hon göra det så kör å¨på, men ställer mig frågande till hennes samarbeten och tänk kring djurs rättigheter då hon indirekt sponsrar djurförsök.
Botox/fillers är inte veganskt och testas på djur.

#107 - Sanna

När skulle Linn ha gjort brösten? Hennes bröst blev stora innan hon fyllt 18 och du får inte göra såna skönhetsingrepp i Sverige om du inte är myndig.

#108 - Anonym

#106 du vet, Alvedon och Ipren är också testade på djur, menar du då att hon inte får ta värktabletter heller?

#109 - Anonym

#106 du vet, Alvedon och Ipren är också testade på djur, menar du då att hon inte får ta värktabletter heller?

#110 - Anonym

Det är skillnad på att ta värktabletter för sina hälsa, och att göra skönhetsingrepp. Herregud, människor.

#111 - Anonym

Alla som klagar är väl typ 22 och har inte en enda rynka än hahaha. Återigen går folk på kvinnliga youtubers hårdare än manliga. Therese är vegan men gör hon lite botox så är hon djävulen själv. Jockiboi får däremot äta kebab och skala av halva ansiktet :) Är det alltså bättre att glufsa kött varje dag pga man då är "ärlig" jämfört med att ta en värktablett fast man är vegan 99% resterande tid?

#112 - Anonym

#107 Du får göra innan 18,med målsmans tillstånd.

#113 - Anonym

Varför ljuger j&j om hur länge dom försökt skaffa barn? Jonna sa i en podd nyligen att dom blev tillsammans 2013? :-)

#114 - Anonym

Dom har förövrigt sagt att dom försökt i 5år sedan 2016

#115 - Anonym

#113 De vill nog att det ska låta sorgligare än det är. Ofta man försöker skaffa barn direkt man träffas också? Haha

#116 - Anonym

#110 - Nu ska jag berätta något världsomvälvande: det finns psyskiska åkommor som ger personen i fråga "fel syn" på sitt eget utseende, som gör att personen mår så dåligt att hen inte kan stå ut med speglar, bilder eller filmer på sig själv, och därför går ofta dessa personer under kniven (eller under sprutan) för att åtgärda de mest "aggressiva" felen som personen upplever att hen har. Och i dessa fall finns inga veganska alternativ, och då får en ta det som finns.

Vid dessa psykiska åkommor så kvittar det om resten av världen anser att en redan är skitsnygg etc, eftersom "felet" sitter i den egna personens huvud.

Så personligen ser jag ingen skillnad på en Alvedon för huvudvärk, eller botox och fillers för utseendet.

Men det är bara min egen åsikt, kan förstå om det är svårt för andra människor att acceptera andra människors psykiska ohälsa som kan leda till extrema åtgärder :)

#117 - Anders Karlsson

Besök http://nilssonscasino.se för de allra senaste bonusarna och freespinsen!
Få upp till 600 freespins nu!

#118 - E

#113 och #115 För att en del läkare och barnmorskor räknar med hela den tiden man haft oskyddat sex, även om man inte haft det för att man försökt bli gravid. Så var det för mig iaf, vi hade oskyddat en gång men försökte få aktivt barn mycket senare, då räknade läkaren med den där ena gången och plötsligt hade vi försökt få barn mycket längre än vad vi egentligen tyckte att vi försökt.
Eller så är J&J mytomaner och ljuger om allt.
Eller så har J&J räknat fel nåt år, eller som nån annan sa s låter det mycket värre och längre med 5år än med 3år. Kan ha betydelse för ifall man får hjälp eller inte (hur länge man har försökt aktivt bli gravid alltså, en del kliniker vill inte hjälpa om man försökt bli gravid alltför kort tid.)

#119 - Anonym

#118
Man räknar ifrån man hade oskyddat sex och till man blir gravid 2013 till 2018 blir 5 år

#120 - Nåhon

Jag hittar inte längre detta inlägg på Therese blogg. Har hon raderat det? Jag tycker också att det syns att hon har gjort något. Hon ser mer "uppblåst" ut nu. Alla får göra vad dom vill men som offentlig persom kunde hon ju gått ut och berättat om det och varför hon gjorde det.

#121 - Anonym

#120 Så "offentliga" personer har alltså någon sorts skyldighet att berätta om allt de gör i sitt liv? Ska hon berätta om hon opererar bort simhud mellan tårna, eller tar bort sin blindtarm också? Måste hon (eller någon annan offentlig person) ha absolut transparens vad det gäller saker som händer i hennes liv eller vad hon gör med sin kropp?

#122 - Anonym

#119 Nej så räknar man verkligen inte. Säger man ”vi har försökt få barn i 5år” då räknar man när man började planera och FÖRSÖKA. Logiskt va? Och nej, första gången dom sa att dom hade försökt i 5år var 2015 eller 2016, bara kolla deras gamla videos. Om vi utgår från att dom försökte få barn så fort dom träffades 2013:)))) så skulle det vara 3 år 2016 när dom sa 5år.

#123 - Anonym

Roligt att Bente säger när hon fick hem brev från deras hyresvärd att folk säger att dom skriker och hon sitter o säger att hon absolut inte gör de, men ändå sitter hon o skriker på sin snap man ba nej absolut du skriker verkligen inte... -.-

#124 - Anonym

#111 Naturligtvis är det väl inte toppen att Jocke glufsar i sig kött, men han har å andra sidan aldrig sagt att han ens försöker minska sin konsumtion. Therese har skrivit en bok som hon låtit alla sina prenumeranter köpa som handlar om hennes kärlek till djuren, allt från kossor, till höns och även löss. Är de 90 000 möss som testas i djurförsök varje år då något som inte spelar någon roll för att hon inte vill ha rynkor? Har man gått ut och sagt att man är 100% vegan i största möjliga mån så är det väldigt märkligt att göra ett aktivt val som frångår den livsstilen.

Självklart har hon rätten att göra precis vad hon vill, men om man kollar på den videon hon gjort tillsammans med peta som visar de grymma saker djur går igenom, går hon tyvärr emot sig själv och HELA sitt varumärke.

#125 - Anonym

#124 JAA! äntligen någon som är vettig! helt rätt. Varför är folk så naiva?

#126 - Anonym

#113 J och J är karaktärer framför kameran. Varför luras du på riktigt av vad de delar med sig av. Om de inte gör PR- trick så är de säkerligen manus med i bilden. Tro inte på allt du läser och ser på sociala medier för mycket är spel för gallerierna.

#127 - Anonym

#126 Jag luras verkligen inte av dom, därav min fråga

#128 - Anonym

#120 Det är inget eget inlägg, det är ett svar på en kommentar till inlägget om Indy beauty :)

#129 - Anonym

Therese har sagt i Christian Dahlströms bok Kalla mig galen att hon testat botox.
Vi tjejer lever under hård press så jag tycker vi får göra vad vi vill. Känns mer problematiskt att hon är vegan och det är en del av hennes varumärke. Hon har tidigare tex bett folk att inte rösta på youtubers som använder djurtestat smink i en tävling. Tror det var guldtuben.

#130 - Anonym

Folk är såna idioter.. Therese skulle aldrig göra skönhetsoperationer.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com