Stopp i toaletten efter Jocke och Jonnas spökjakt i Youtube-huset

För några dagar sedan var Jocke och Jonna tillsammans med sitt team på besök hos Youtube-huset för att spela in spökjakten. 
 
Efter deras besök märker Konrad att det luktar illa på vinden och upptäcker att det blivit stopp i toaletten med mycket avföring.  
 
Någon från spökjakt-teamet har troligvis orsakat det och nu tycker en del att det är respektlöst att inte informera om att det blivit stopp i toaletten.
 

#1 - P

HAHAHAHAH VAD e detta för nyheter?! Hahaha heja Ida

#2 - Anonym

#1 det är en skvallerblogg ditt pucko

#3 - Peter

Intressant

#4 - Anonym

När man inte har något att skriva om blir de såhär vet ni

#5 - P

Ja vet #2 jahahhaah. Men ändå det finns bättre skvaller än det. Och kalla ingen för pucko.

#6 - Anonym

Ok

#7 - Anonym

Skräll att de e Jocke, han e så äcklig jag dör

#8 - Anonym

Haha wtf

#9 - Anonym

Vilket skitinlägg


I dubbel bemärkelse

#10 - Anonym

Men herregud Ida va fan är detta för skit du lägger upp? Hur kan du skylla detta på Jocke? Hur vet du att de va han? Det kan lika gärna vara någon av hans kompisar eller den nya gästen i YT huset som sa att de stank eller varför inte någon av dem som bor i huset och inte våga erkänna stoppet i toaletten...

#11 - Hahah

Nu vet vi äntligen var Laxton fått sitt namn ifrån. LAXeringsmedel & 1 TON bajs.

#12 - Anonym

Ida du försöker skapa så jävla mkt hat mot Jocke, det är nog dags för dig att växa upp för guds skull

#13 - Anonym

#10 men har hon skyllt på han eller

#14 - Anonym

#10 men har hon skyllt på han eller

#15 - Anonym

#13 hon försöker att skylla allt på Jocke men hon vrider och vänder på saker i texten som får de att låta som något annat och sen spyr folk ut skit på jocke pga Idas inlägg

#16 - Anonym

En teori varför de tror de är Jocke kan vara hans sätt att prata om skit ofta och gärna. Pruttar och och varför naglarna är bruna, och varför hans kalsonger har hål pga frätskador av pruppar och gjort bajsprank m.m. nu tror inte jag de är han för han skulle då sagt han gjort stopp i toan.
Iallafall vilket skit inlägg haha

#17 - Anonym

Haha har du ont om nyheter eller.

#18 - Anonym

Tänk att Hanna och Jocke ska bli föräldrar samtidigt. Ganska häftigt grattis till er båda.

Såg Lyxfällan med Hanna och inser att deras likheter kanske är deras "hat" emot varandra. Fångar upp att Hanna säger att på papper är hon en ålder men inombords som barn.Samma som Jocke uttalat sig ifjol. Problem att handskas med pengar likt Jocke som har Danjal som ekonomi ansvarig om jag fattat de rätt. De har samma diagnoser är impulsiva. Dokusåpa kändisar i botten och älskar rampljuset.
Säger inte att något av detta är fel.
Ser en viss likhet mellan dem bara.

Trevlig helg alla.

Sluta hata och börja älska vi är alla olika

#19 - 8

Så jävla vidrigt beteende!!!!!!+++ 😠😠😠😠😠😠 JÄVLA MÄNNISKOR!!!!! 😠😠😠😠😠

#20 - 8

Ni snorungar som försvarar "joke" skulle ni bli glada om ni haft en vän på besök o sen några dagar senare får gräva fram bajs i toan efter vännens besök?!! Ok att det kan bli stopp men man talar väl för helvete om det?!!!!!! Ska man behöva lukta sig till vad gesterna har gjort... ?!!!

#21 - Anonym

Tror knappast att laxton skulle skita ner toan sådär och inte säga nåt, dom är vuxna människor (och beter sig som det) :) lågodds att d e jocke

#22 - Anonym

Nej men gud va intressant de här vadå

#23 - Anonym

#20 men herregud jorden går fan inte under bara för i toan sånt händer överallt och vem har sagt att de va jocke? det kan ju lika gärna vara någon från youtube huset som inte våga erkänna stoppet i toan

#24 - Linn

Detta må vara det absolut dummaste jag läst i hela mitt liv

#25 - Anonym

Varför skyller alla på Joakim?! Det var inte bara han som sov över hos Team Original!
Och det är inlägget vara bara så onödigt!

#26 - Anonym

Jocke frågade i en vlogg efter/under besöket om hans följare någon gång skitit en så stor bajskorv så de blir stopp i toan. Såklart det är han då.

#27 - Anonym

#26 Har du källa på de då? va snäll och skicka länken tack

#28 - Anonym

#26 de stämmer han sa så i en vlogg. J pratar för övrigt mycket skit och tycks ha fastnat i äckel stadium där han än idag trots sin ålder tycks tycka de är underhållande. Vilken 32 åring petar i näsan inför folk och pratar om varför hen har bruna naglar och fiser titt som tätt då andra är i närheten. Visst alla fiser petar i näsan men skyltar om de inför en publik är sällsynt. Man vet hur man uppför sig och inte vad som är trevligt och vad som är mindre trevligt att dela med sig av.

#29 - Anonym

På vilken fin vän Erpewijk blir så glad. Han bryr sig verkligen om Jocke och vill få honom sluta röka. Såg deras blogg present till pappa Joakim Lundell. Erpewijk du är så himla fin människa.

#30 - Anonym

What a SCOOP

#31 - Anonym

#28 kan ni skicka länken på denna vloggen där han har sagt de tack? visa era källor innan ni anklagar folk

#32 - Anonym

Har hon ändrat inlägget i efterhand eller varför säger alla att hon anklagar just jocke?

#33 - Anonym

#29 Hahaha kul att Jocke pinar grannen Alex konstant om rökning så rökare han själv hahaha lättare säga till andra hur de ska leva Jocke svårare att leva som man lär Jocke. Gäller även solning som du klagar på Alex. Allt du gnäller på honom är en kopia av dig. Hoppas din rökning minskas med Tobbes present:)

#34 - Anonym

https://m.youtube.com/watch?v=l0maXahTdTc
Så viktigt video av den klokaste Youtubern Therese Lindgren. Skönt vi har en äkta förebild. En mogen YouTuber som tänker på andra och förklarar för barn och ungdomar vad som är rätt och fel.
Vi behöver Therese mer än någonsin då YouTubers spelar pajas dagligen och inte tar ansvar hur verkligen ser ut för medmänniskor och våra djur. Du är den bästa Therese. Tack för att du finns

#35 - Anonym

Therese Lindgren<3
Så VIKTIG Video. Årets video med bästa budskapet.
Vi har för många vuxna Youtubers som enkom gör videos i egen vinning. De vet att trams och glans charmar den unga publiken som ger dem inkomst. De glömmer bort viktiga samhälls ämnen som bör belysas av allra högsta grad. Därför är de så viktig med jordnära äldre youtubers att visa hur verkligen ser ut. Bästa Therese du gör skillnad tack tack tack
Om fler vore som dig skulle världen se bättre ut. Vi behöver fler personer som tänker på allas bästa ...så tack igen för att du visar den yngre generationen baksidan av sociala medier.

#36 - Anonym

ÅL AJ NID

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com