Marcelo dissar Ben och Nicci

Nicci (Bens flickvän) hade innan hon träffade Ben varit tillsammans med Marcelo som nu väljer att dissa Ben på sin blogg. 

Marcelo ska ha varit på samma frisersalong som Ben och Nicci och skriver i ett inlägg att han fick Ben att vänta över en timma på hans tid och menar att han alltid är prio ett. 

Marcelo skriver också att han tyckte att Ben och Nicci såg stela ut tillsammans. 
 
Ben berättar i sin senaste video att han själv erbjöd sig att vänta för att vara snäll.
 
Ben tyckte att Marcelo var stel och han tror att det beror på att Marcelo dagen innan haft en live där han snackat skit om honom och Nicci. 
 
#1 - Anon

Haha men wow, vilken kille..... Pinsamt.

#2 - J

Skönt att Nicci hittat n bättre grabb :)
" så lätt har jag för att gå vidare" - Antagligen inte eftersom han gör ett inlägg om henne.. hade han.gått vidare hade han inte brytt sig att ens skriva om det. Och detta är väl antagligen PR-trick ändå..

#3 - Anon

#2 Tror faktiskt bara att den här snubben har en del narcissistiska drag.. :I

#4 - Anonym

usch vad pinsam han är. jävla hybris vem är han ens

#5 - Anonym

Vad lekar han!?!!

#6 - Anonym

Hahahah pin han är

#7 - sandra

Nu kallar han henne för sitt ex, innan var de inte ens ihop. Vilken pajas han är.

#8 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=tOad8jG-Uhw

Kolla denna video ^^^ Om ni fortfarande av någon skev anledning INTE tror att Therese har gjort något med ansiktet så är ni ju helt bakom flötet. Sluta försvara henne o få henne istället att stå upp för sina lögner. Ni kan ju be henne rynka pannan i någon video så kan ni jämföra så också. Men det är bara att ni jämför ovanstående video med vilken som helst av hennes nya.

#9 - Anonym

Jävla dagisbarn....

#10 - Abhdull

Smör!!

#11 - Anonym

Nice att B*N samarbetar med ett blufföretag, tog bort min kommentar om det också haha! De säljer ''sin'' tandblekning för ett GALET pris när de enda de har gjort är att klistra på deras märke på en burk som säljs 90% billigare från andra online butiker.... Bra där

#12 - Nomi

Han Marcello är ju avdankad som bara den. Inte ofta man ser någon med 50k följare på insta men snitta 500 likes. Stackarn försöker kasta skit på Ben och får dubbla tillbaka utan att Ben ens försöker.

#13 - Anonym

Om han nu enligt sig själv var ”prio ett”
Varför la då Bobby upp en bild på sin insta på Ben samt kanske 4-5 stories på Ben & Nicci men ingenting på Marcelo? Han är orelevant och ointressant.

#14 - Evelina

Det finns ju en anledning att Annica har skrivit att hon inte vill ha något med Marcelo igen.

#15 - stan bts

Who?

#16 - 8

Och?

#17 - Anonym

Usch, vilken äcklig självupptagen människa han är. Spyr i min mun alltså...

#18 - Anonym

bente: mina grannar klagar på oss för att vi är högljudda när vi inte är det
bente 5 på morgonen: jOIDJSAIDJSAODJASOPDJSAOPDJSAOPDJASODJASÅPDKASÅDKASÅDAKSÅD heuehehehehehehehhehehehee
bente: nej vi är inte högljudda alls wtf

idiot...

#19 - Anonym

Hur gamla är de? 13? Alltså det är vuxna fucking människor

#20 - obror

wow vilken kille jag dör hahahah.
riktigt töntig jag spyr

#21 - Anonym

Jockiboi får 1+ från Aftonbladet av konserten igår

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/a/8wEyrw/joakim-lundell-gor-barnshow-for-vuxna

#22 - Anonym

Joakim Lundell gör barnshow för vuxna
Vilken flopp recension han fick på Aftonbladet.
Jag citerar. Joakim "Jockiboi" Lundell ville göra konsert av sin rörande barndomshistoria. Men det enda han gör är att trycka play.

Solklart att du inte kan vakande upp till DJ över en natt. Att titulera dig olika yrkeskategorier titt som tätt där människor kämpat med blod svett och tårar mängder av år med massa tid de avsatt för att bli bra på något. De är just detta som stör en med Joakim utan att för den delen tycka illa om han. Att han utser så g själv vara mer än han är kompetent till och behärskar. Likt nu då Anders från fuskbyggarna var på besök och Jocke snabbt tar på sig äran att han satt upp TV i köket men som han pekat vart han vill ha uppsatt. Hur hans jobb ofta har andra undersåtar som gör jobbet. Var kommer detta behov att ta åt sig andras ära av jobb. Joakim är duktig på YouTube men snälla du kommer granskas av media nu hur pass mycket av allt du verkligen gör. De är så de funkar. Önskar honom allt gott. Han är en bra person men kom ner på jorden snälla.

#23 - Anonym

Hur kan Joakim på riktigt ljuga och säga att HAN satte upp tv? Alla såg att det inte var han detta han gjorde var att visa vart han ville ha den uppsatt. Joakim stod för en gång skull inte i centrum i deras video. Anders babblade på som vanligt och flertal gånger föröske Jocke säga något men Anders brydde sig inte.

#24 - Anonym

Tycker de är på sin plats en meriterande tv personlighet sätter Jocke på plats. Sluta ta åt sig andras ära. Alla vet att Jocke inte gör många knop förutom spelar Allan.
Anders reaktion varför de har så mycket folk hemma..hahahaha.. och att inte stå och titta på diskmaskin utan upplyste om agera hahaha...vuxen fritidsgård

#25 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/a/8wEyrw/joakim-lundell-gor-barnshow-for-vuxna

#26 - Anonym

Förlåt men hur omtyckt kan han vara om frisören låter honom se ut sådär i håret..

#27 - Amanda

Herregud.... Vilken människa! Han borde sluta vara den han låtsas vara!

#28 - Anonym

Jag tror nog att alla fattar att det bar driv och lite skämtsamt när Jocke sa att han satt upp TVn, har folk har nån sjuklig fetish för Jocke? För han är ju det enda ni tjatar om.

#29 - E

#8 men herrejösses vad du mjölkar. ingen svarade på dina tre inlägg på förra blogginlägget och ingen bryr sig nu heller. Ta dig samman och sluta bry dig om saker som inte rör dig. Kanske har hon gjort skönhetsingrepp, kanske inte. men i n g e n bryr sig.

#30 - Anonym

Älskar när en normal plötsligt dyker upp i Jocke och jonnas videos, kontrasten hahahahhaha

#31 - Anonym

Hur lång tid tar de innan Bente och hennes kille blir vräkta tro.. Dom har ju redan anmälan på sig för va högljudda. Fast det skyllde ju Bente på andra i huset .. Alla har ju sett Bentes snapstorys och hon är ju inte direkt tyst av sig SKRIKER och gapar som en galning

#32 - Anonym

https://www.dn.se/kultur-noje/konsertrecensioner/konsertrecension-joakim-lundells-show-lyckas-inte-dolja-att-innehallet-ar-skrap/

Oj vad kritik Joakim får ta emot i denna artikel. Här synas han i sömmarna rejält av Dagens Nyheter en stor tidning.

#33 - Anonym

https://www.dn.se/kultur-noje/konsertrecensioner/konsertrecension-joakim-lundells-show-lyckas-inte-dolja-att-innehallet-ar-skrap/

#34 - Hannele

https://youtu.be/1WZ8Bz-b4xQ

Margaux Dietz fatshamar i en äldre video. Dock bara ett år gammal. Tasty, verkligen. Tråkig upplevelse men det ger henne ingen rätt att fatshamea. Smutsigt!

#35 - Anonym

#33
artikeln är ju låst Ytterligare ett försök att få klick och nya prenumeranter på piss tidningar som DN och aftonbladet gammelmedia är snart död o definitivt med sådana värdelösa
reportrar gör om gör rätt

#36 - Anonym

#35 här har vi en tvättäkta Jockiboi fans. Samma vokabulär han för sig med.
Ord som piss och luffare. Hur många ggr har inte Jockiboi gått in och personligen skrivit i kommentarsfält just av bruk av dessa ord. Alltid vid kritik kommer dessa impulsiva svar från en schakt matt person med svårigheter att kunna ta kritiken och "göra om och rätt".

#37 - Anonym

#63
absolut ingen fan av jocke eller jonna MEN lura en djävla massa folk med låsta Artiklar är inte rätt hur många barn trycker inte på klarna tex.. just därför är gammelmedia piss luffare
som bara gör allt för att sälja på klick eller lösnummer

Tidninagr är på utdöende upplagor minskar tidningsretur ökar lavinartat så dom måste för att överleva skapa klick o liknade att dom sedan har inkompetenta reportrar gör faktiskt inte saken bättre

#38 - anonym

pinsamt lol

#39 - Anon

Fredrik är med i zennufers senaste vlogg på brillo

#40 - Anonym

Innan påstod alla att vattenskadan var J&Js ansvar, sen när Anders sa att dom blivit lurade och ska bli ersatta så hittade folk direkt något att hacka på angående tvn Jocke sa att han satt upp Hahahahahaha

#41 - Anonym

#37 är du på rikigt? Lossas artiklar? Va??? Seriös har du aldrig sett andra personer fått sina spelningar eller uppträdande recenserade i tidningen dagen efter? Eller föreställningar? What? Är allt av ondska nu? Avsikt helt plötsligt tjäna pengar? Är spelreglerna olika utifrån du är känd eller en nutida influenser? Appropå lura? Hur många föräldrar betalar och ger veckopeng till sina barn att kunna ha sportify, internet prylar för att kunna kika på influenser. Delta i tävlingar osv. Swischa pengar de inte har? Ringa upp pengar på mobilen för att rösta febrilt på sina idoler i nomineringar eller spela sänder låtar. När är de mer uppenbart än där vart deras bidrag som läsare tittare ska bidra aktivit.

Åter till artiklarna. Vem ens måste gå och försvara en recension? Har de hänt någonsin utöver Youtubers kändisar. När blev de såhär att kritik helt plötsligt blev oseriösa tidningar och världen som har en annan åsikt är mobbare eller haters?

#42 - Anonym

#37 sedan när blev barn mer inblandade att klicka in sig före influenser blev populär?

#43 - Anonym

FÖTTERNA PÅ JORDEN TACK

#44 - Anonym

Usch, han är ju besatt.

#45 - Anonym

Hans hår måste ju vara det fulaste gud skapat på denna jord..

#46 - Anonym

Du e fan bajs

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com