#1 - Jadu

Finns en hemsida för sånt skit, kallas pornhub! Lägg upp det där istället

#2 - J

Hahahaha #1 - flytta till en annan planet 😂😂😂😂

HEJJA LAKI

#3 - Anonym

fyfan vad jag älskar henne!

#4 - Anonym

Så fkn jävla cool kvinna, heja henne!!❤❤❤

#5 - Anonym

#1 bröst som bröst sluta sexuallisera kvinnornas bröst när den är exakt samma som killars

#6 - Anonym

Älskar Lovisa...hon är inte som alla andra "white feminism" / H&M feminister

#7 - Anonym

#1 Så det är porr att visa sina bröstvårtor? XDD wow

#8 - Anonym

#1 Lär dig något eller dra :))

#9 - Anonym

dom ändå som lägger negativa kommentarer angående detta är antingen små pojkar eller män som är patetiska.

#10 - Anonym

U GOO GUUURL!! <33

#11 - Logik

#1

Ifall bröst bara är något som bör visas i porr eller sex, vad tycker du då om mammor som ammar sina bebisar? Bröst är helt enkelt en vanlig kroppsdel. En kroppsdel som är helt okej att attraheras av sexuellt, men det betyder inte att det är en sexuell kroppsdel eller att den har att göra med sex så fort de syns.

Det enda som skiljer mäns och kvinnors bröst är att kvinnor kan mata bebisar med sina. Män har visserligen också allt som behövs för att kunna göra det också, förutom ett hormon som sätter igång mjölkproduktionen. Men resten av delarna har de i sina tuttar. Både män och kvinnor har dessutom bröst känsliga för beröring. Ändå ses mäns bröst som något neutralt, medan kvinnors bröst ses som snuskiga knullbollar. Men varför ska vi behöva täcka oss som om våra kroppar vore smuts, när inte män måste det? Det handlar bara om att kontrollera kvinnor.

#12 - Laila - Västkustens största blogg =) ♡

Haha! =) Ett bra tips om hur man får rent sin Beautyblender utan ansträngning får du här: https://laila.mabra.com/gora-rent-beautyblender/ KRAM!!

#13 - hanna

fyfaaaan vad härlig hon är, hade själv aldrig vågat göra något liknande. long live laki <3

#14 - PostNord

#12 Ingen reklam tack!

#15 - Emilia

Hm, okej alla är olika. Själv är jag av den åsikten att jag inte vill att någon annan än min pojkvän ska se mina bröst. Och jag vill heller inte att han ska se andra tjejers bröst. Men alla får leva som dem vill, såhär lever jag och laki lever sådär, inget mer rätt än det andra.
Hade dock inte hyllat någon för att de visar sina bröst? Men ajaaa, kul för henne.

#16 - Anonym

#1
Tål du inte se ett par kvinnor bröst haha
Lilla valp kom tillbaka på internet när du har åldern inne haha djävla tönt

#17 - Anonym

Sådana här sorters wannabe-feminister som Zara Larsson är de jobbigaste. Ja, du har bröst, du är inte unik. Nej, alla vill inte se dina bröst. Bröst är secondary sex characteristics, alltså är de sexuella och betraktas sådant. Därför får du inte gå runt och vifta med dem. Det är inte på grund av att "patriarkatet" förtrycker dig, hahah.

#18 - Sabina

Bästa!! Bröst som bröst, dags att inse att den ända skillnaden på kvinnors bröst är att vi kan mata våra barn med dom! Sluta sexualisera kvinnobröst!

#19 - trash

Undra hur länge den videon kommer hållas uppe på instagram :/

#20 - E

What?! Vad är det som är så positivt med att flasha tuttarna?

#21 - Anonym

Men #17, mäns bröst är secondary sex characterictics. Visste du det? Och dessa anses ok att visa. Så att kvinnor förväntas täcka sina bröst pga att de är ssc (förkortn.) är inte ett hållbart argument alls. Kvinnors bröst förväntas täckas av samma skäl som andra kulturer förväntar sig att kvinnor täcker all sin hud. Olika allvarlighetsgrader, men samma anledning och SAMMA typ av förtryck.

Förstår inte hur man kan vara emot lika villkor för alla. Förklara det för mig.

#22 - Anonym

#20 Många anser det positivt eftersom kulturen i Sverige inte tillåter kvinnor att visa brösten offentligt, trots att den tillåter män att göra det. Det är inte mot lagen, men det är emot en mycket stark oskriven lag. Att visa brösten på det här viset som tjej är att göra motstånd mot den orättvisan och bidrar till förändring. Därför anser många att det är jättepositivt.

#23 - Anonym

#20 Många anser det positivt eftersom kulturen i Sverige inte tillåter kvinnor att visa brösten offentligt, trots att den tillåter män att göra det. Det är inte mot lagen, men det är emot en mycket stark oskriven lag. Att visa brösten på det här viset som tjej är att göra motstånd mot den orättvisan och bidrar till förändring. Därför anser många att det är jättepositivt.

#24 - anon

Lmao om ni tycker detta klassas som porr så måste ni växa upp lite :)) Nakenhet är inte automatiskt sexuellt.

#25 - Anonym

But why

#26 - Anonym

Lmao tack Emilia någon som kopplar. Vilk inte heller att min pojkvän ska scrolla igenom och sen bröst men alla tänker olika i guess

#27 - Anonym

JAAAAA!!! Hoppas jag hinner leva i en tid där det är socialt acceptabelt att gå runt topless vid samma tillfällen där det är okej för killaaaar

#28 - Anonym

GRYMMA MÄNNISKA!!!!!

#29 - Anonym

#21
Fel, kvinnors secondary sex characteristics är "development of breasts". Betoning på "development". Såvitt jag vet är inte mäns bröst utvecklade, därav ej sexuella. Däremot är pubishår, skägg och röständring (målbrottet) secondary sex characteristics.

#30 - Anonym

#29

Okej, det kallas inte samma sak. Läser vidare och det stämmer. Men anser du verkligen att titeln secondary sex characterictics är skäl nog till att dölja något? Män har secondary sex characterictics som skiljer sig från kvinnan, som de inte förväntas dölja. Ansiktsbehåring, adamsäpple osv. Så som sagt, att det endast skulle handla om att brösten utvecklats till att skilja sig från en platt bröstkorg är ett bullshitargument. Förlåt för hårda ord, men det stämmer ju verkligen inte det du säger. Förväntningarna på män och kvinnor är inte lika. Och även om du vill fortsätta förneka patriarkatet måste du ju kunna se att män och kvinnor behandlas olika på den punkten utan rimliga skäl?

Vad skulle göra utvecklade bröst olämpliga att se jämfört med outvecklade bröst?

#31 - Evelina

”Bröst som bröst” jo fast nä... kvinnors bröst är annorlunda, på många olika sätt. Spelat ingen roll hur mycket kvinnor kommet dansa runt topless så kommer kvinnors bröst att vara annorlunda. Som jag ser det är kvinnors bröst ”intima” .. så att man ens skulle vilja visa dom är bara konstigt för mig.

#32 - Anonym

Ingen snubbe hade väl klagat om kvinnor gick topless på stranden, iaf inte jag.

#33 - Anonym

#34

Så tycker du för att du är uppfostrad till att tycka att kvinnors bröst bör döljas. Tror du att du hade tyckt såhär om det inte vore för att du är van vid att kvinnors kan täckas och mäns kan visas? Det är ju bara påhittat av människan att det ska vara så. Om du tänker själv, kan du verkligen komma på en enda rimlig anledning till varför just kvinnors bröst bör döljas?

#34 - Anonym

Det här är vad man hyllar här i Sverige....

#35 - Anonym

#34

Hylla något annat själv då. Klart folk gillar när någon bryter mot påtvingade normer. Det är faktiskt jävligt modigt. Sluta sitta och beklaga dig och gör något själv istället.

#36 - Anonym

#17 Ok men skägg och adamsäpple är också secondary sex characteristics, dock finns inget krav på att dölja varken skägg eller adamsäpple.

#37 - benji:))

sån jävla cool förebild är hon, asså påriktigt fyfan vilken bra förebild❤️

#38 - Leaf

Bara jag som tjej som inte stör mig på att "behöva" dölja mina bröst? ...

#39 - Anonym

HELL YEAH!! ❤❤

#40 - Anon

#38 Alla är olika.

#41 - Anonym

ÅÅH BÄSTA LAKI ❤️❤️❤️

#42 - J

#17 Och jag vill inte se ditt ansikte... Hur gör vi då?

#43 - J

Och ni som inte vill att eran partner ska se...?

1 - Följer hen Laki?
2 - Oj, fick jag skriva HEN? Kanske olagligt hos er?
3 - Hen tittar garanterat på porrfilmer med synliga bröst. (OMG TUTTAR, ÅH NEEEJ)
4 - Hur gör ni om ett par bröst dyker upp på film? Får du se men inte hen? Blundar ni båda och gissa er till när brösten är borta från rutan?

Spännande liv, är glad att ni mår bra :)

#44 - Anonym

Hon gör väl som hon vill, skulle dock aldrig komma på tanken att blotta mig inför hela internet.

#45 - v

Det folk måste förstå är att det handlar inte om att alla ska gå och vifta med brösten, MEN de som vill ska kunna och bröst ska vara socialt accepterat samt ej sexualiserade. Vill du inte visa dina? Toppen, gör inte det! Men de som vill ska kunna

#46 - Anonym

Hade hon gjort detta ute på sommaren hade jag förstått men nu är hon inne så inget direkt speciellt.

#47 - Anonym

Ni som säger att det är fel att visa boobsen som tjej, vad tycker ni om killar som går runt toppless och har större bröst än Lovisa?

#48 - 🍄

Tycker det är respektlöst av Jocke att slänga en skinka gjort på gris på Danjal, som inte äter gris. Danjal ville att han skulle sluta, men Jocke fortsatte o skrattade. Ja det är en karaktär osv, men tycker inte det var okej.

#49 - Anonym

#48, jag tycker likadant. riktigt respektlöst att slänga något gjort av gris på en som inte äter det, nu vet jag inte om han inte gör det pga att han är muslim eller om han inte gillar det, fortfarande respektlöst.

#50 - Anonym

heja laki!!!

asså en annan sak: i j&j’s nya vlogg så slänger jocke en skinka på danjal , fast danjal säger att han inte vill. är inte det så jävla förnedrande????

#51 - Anonym

#48 det är inte en karaktär, han är aspie

#52 - Anonym

#48 eller hur? inget respekt alltså ... äckliga människa

#53 - Anon

Lol I många ställen i Afrika så går kvinnorna runt utan tröja och ingen jävel där klagar på det! Samhället rullar på som vanligt. Spelar ingen roll om kvinnors bröst är annorlunda biologiskt, det är bara vårat samhälle som har oskrivna regler.

#54 - Anonym

Jocke och Danjal har sin gargong mellan sig ungefär på samma sätt som att Danjal klippte av jockes hår emot hans vilja? Är inte det mer respektlöst? Men då sa ingen något!
Ni vill enbart hitta fel, Jocke och Danjal har sitt sätt att skoja öå vilket dom har sagt och dom menar inget illa emot varann!

#55 - Anonym

#54 jag äter själv inte kött, och skulle bli mycket irriterad om någon slängde en köttbit på mig

#56 - Anonym

#54 gargong??? HAHAHHAHAHAA!!!!! va fan betyder de ens (????)

#57 - Anonym

#53 dock så är det väldigt många som blir våldtagna istället

#58 - Anonym

#55 jag äter kött och hade också blivit jävligt irriterad om nån slängde kött på mig, onödigt och äckligt beteende

#59 - W

#56 Jargong är ett specifikt beteende/sätt att uttrycka sig mellan två personer t.ex. Att Jocke och Danjal alltid "bråkar" med varandra eller att Felicia Bergström retas med sina vänner.

#60 - Anonym

#59 Tror personen syftade på stavningen lol

#61 - Anonym

De är väll bara att tappade djävla h.ungar slutar tittar om de stör så djävla mycket ... skapligt trött på allt gnäll skaffa er ett liv eller åk hem där ni hör hemma

#62 - Anonym

Angående Therese botox/fillers.

https://www.youtube.com/watch?v=tOad8jG-Uhw

Jämför ovanstående video med vilken video som helst av hennes nya.

#63 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=tOad8jG-Uhw

^^^^^ I denna video kan hon lätt rynka pannan, man kan dessutom se rynkorna då. I ALLA hennes nyare videos så är det bara alldeles slätt. Hon rör inte en muskel i ansiktet. Jag tycker att det är sjukt att hon ljuger eller smyger runt ämnet bara för att det inte är veganskt o hennes varumärke fallerar då.

#64 - Anonym

Bröst sexualiseras pga män. Män som vill att vi täcker dem för att de blir kåta. Finns ju män (eller ev. penisbärare) som inte bryr sig, men de flesta blir det. :)

#65 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=tOad8jG-Uhw

In o kolla på videon ni som fortfarande försvarar henne. När ni har sett videon och jämfört med VILKEN SOM HELST av hennes nyare videos så kan ni komma om ni fortfarande har något att säga. Jag hatar att folk försvarar henne bara för att det är "Therese Lindgren". Hon är inte 100% vegan, så hon bör inte skylta med det heller. Jag tycker inte att det är fel att göra skönhetsingrepp, men jag tycker att det är FEL att LJUGA OM DET, och vara OÄRLIG bara för att skydda sig själv. Sanningen kommer ALLTID fram förr eller senare, och ju längre tid det tar desto sämre ser bilden av henne ut.

#66 - anon

#65 hur orkar du lol

#67 - Sandra

Det är ju verkligen skillnad, hon använder ju mimiken i ansiktet jättemycket jämfört med vad hon gör nu. Helt klart att Therese har gjort något med pannan iaf, för man slutar ju inte bara med att använda hela ansiktet när man uttrycker sig.
Tror att hon är mest rädd att säga att hon gjort skönhetsingrepp för att det inte är veganskt, och att hennes utseende är mycket viktigare än djurrättigheter helt enkelt. Antar att det är så hon känner för det är nog vad jag hade känt om jag gjorde det, att man helt enkelt sviker djuren.

#68 - Anonym

#57 Fast det är många som blir våldtagna i Sverige också. Många av dem kvinnorna/flickorna går inte runt topless, så egentligen är det männens problem och dem som ska anpassa sig och visa respekt mot oss kvinnor eftersom att majoriteten av män tror att dem kan behandla kvinnor hur som helst.

#69 - Anonym

Men GUD Ida du kunde väl åtimsonde bete de som en vuxen och censuera Lovisas bröst på bloggen... Visst fine om hon lägger upp sina bröst på SINA social medier men det är aldrig okej för någon annan att dela utan Lovisas tillåtelse

#70 - Anonym

#68 fast nu är det mycket värre i Afrika och dubbelt så myxket våldtäkter i Afrika just pga kvinnor visar bröst och männen blir kåta. .. I Sverige ja fet händer men inte lika ofta som i Afrika

#71 - Anonym

Hur grym tjej??? WOW :D

#72 - Anonym

#69 Vet inte om du missade själva syftet med Lovisas video? Think not, när du säger att den borde ha CENCURERATS haha.

#73 - Anonym

#70 är du på riktigt? kvinnor blir våldtagna för att vissa män är helt dumma i huvudet, inte för att dem visar brösten.

angående therese, låt henne. att vara vegan är en livsstil. någonting man gör för sin egen skull. ingenting man ska ”förtjäna” så som många av er uttrycker sig.

#74 - Anonym

#72 jag säger att IDA borde censuera inte att Lovisa borde göra de.... inte okej att dela vidare något "naket" innehåll på en annan person utan tillåtelse... LOVISA kan visa sina bröst på SINA sociala medier hur mycket hon vill men när de kom ner till andra personer som delar detta på de censuera om man inte har fråga personen om tillåtelse att dela

FATTAR DU?

#75 - J

#74 Fast, du vet att du är på Internet nu. Där delas allt, vart du än lägger upp här många ändå tillgång till det. Utan att behöva fråga.. Eller censurera.

FATTAR DU???

#76 - Anonym

Ben har ju kopierat rakt av på Davays låtar ”Tri Poloski” och ”Op Davay” hallååå

#77 - Anonym

#75 bara för att det är Internet betyder inte de att det är okej att dela någon annans innehåll speciellt inte naket.... lär dig de!! De finns vissa lagar

#78 - Anonym

#75 skulle du tycka att de vore kul om någon sprider en naken bild på dig runt om på Internet när du egentligen bara ville ha de på DINA sociala medier... inte okej

#79 - Amanda

Jag förstår inte!
Man får vara stolt och gilla sina bröst och även annat på sin kropp , men varför fläka ut sig på det där viset? Hon lägger alltså upp en video där hon dansar runt med bara bröst på en av världens mest använda social media.

Jag har pratat om just detta ämnen på facebook och i verkligheten med olika personer och dom reagerar precis som jag. Det ger fel signaler och ser fel personen denna videon så kommer hen garanterat kontakta henne på ett eller annat sätt och skriva olämpliga saker och sen så kommer hon lipa över det. Man får tänka en extra gång på vad man faktiskt lägger upp på sociala medier för vissa saker kan skada en mer än vad man tror.

Skulle Lovisa någon gång i framtiden sluta med youtube och skaffa sig ett riktigt jobb så har jag svårt att se att hon kommer få ett. Just på grund av att arbetsgivare i dagens läge googlar en osv och skulle en arbetsgivare få se den videon så är det rätt så kört för henne.

Jag får sjukt mycket "kritik" för att jag framför mina åsikter , men det folk inte fattar är att vi lever på 2000-talet och då kan princip vad som helst hända.

#80 - Anonym

#79 På vilket sätt skulle det vara "kört" för henne för att hon gör ett statement? Med tanke på dagens samhällsklimat, och de statements många gör just för att utmana normer, skulle jag som arbetsgivare se som positivt. Det betyder att hon inte har ett låst tankesätt utan är öppen. Och personligen vill jag ha öppna och frispråkiga individer som kollegor, än inskränkta personer fulla med fördomar.

#81 - Frölunda

#74 #77 Fast om man är en känd person och lägger upp sina bröst på instagram så måste man ju se konsekvenserna och själv fatta att videon självklart kommer att skickas vidare oavsett om man vill det eller inte. Om man inte vill att videon ska spridas vidare så ska man inte lägga upp den överhuvudtaget.

#82 - Anonym

Kanske kan skriva om denna bild https://bloggbevakning.se/files/2018/02/linns.jpg (från Bloggbevakning) som ifrågasätter hur lik en kollektion för NAKD egentligen får vara :) (I detta fallet Linns kollektion)

#83 - Anonym

Jocke ser så jävla stel ut när han dansar i DJ båset 😂

#84 - Anonym

#74 #75 Är ni tappade? Om hon har lagt videon på sociala medier, så vad fan förväntar ni er? Folk kommer att sprida länken/videon vidare. Finns inget val om man har lagt det ut inför hundratusen tittare.

JÄVLA IDIOTER....

#85 - Anonym

Menar 74*

#86 - Anonym

Clueless Swede rider på kamel med kedjor utomlands på hans ig

#87 - Anonym

#76 Låtarna är ju inte ens lika? De är bara i samma genre dvs hardbass. Som att säga att Avicii och Alan walker är kopior.

#88 - Anonym

#79

Det är på grund av sådana som DIG som hon visar brösten. För att ni tycker det är så oerhört fel och hemskt och hon vill visa att det inte är det. Det är det som är själva poängen! Herregud människa vad du har noll analysförmåga. Det är just du och sådana som resonerar som dig som är hela problemet.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com