Kammi om hennes förhållanden

På sistone har Kammi fått kommentarer om att hon gått vidare fort från sitt tidigare förhållande med Dennis och att hon haft flera nya killar under en kort tid. 
 
I hennes senaste video väljer hon att svara på dessa kommentarer och berättar att hon vet om att hon hittade en ny kille fort. 
 
Men hon tycker inte att det är något fel med det och menar att vi skulle ha större förståelse om vi visste varför det tog slut med Dennis. 
 
 
Oj råka stänga av kommentarsfältet av misstag, nu går det att kommentera! 
#1 - Anonym

All kärlek till världens bästa Kammi. Hon gör rätt i att följa sitt hjärta

#2 - Jadu

Att hon inte tycker det är fel är ju bara fuckat. Det är fel på alla sätt om man en vecka senare bara "Åh titta, en ny kille".
Det blir inte bra i slutändan..
Ugh, aldrig gillat henne ändå

#3 - ..

Vissa går väl vidare fortare än andra? Varför ska folk alltid lägga sig i andras liv och förhållanden?

#4 - Anonym

Förstår hennes tankesätt, men å andra sidan så har ju inget av hennes förhållanden varit speciell långvariga, vilket jag personligen tror kan bero på att hon "hoppar" mycket mellan killar. Tycker inte att det är fel alls, men jag bara tror att det kan vara en orsak till att hennes förhållanden blir relativt korta.

Tycker däremot att det är ganska absurt att hon redan ska flytta ihop med honom. Hon har aldrig bott ensam eller med någon annan än sin mamma, och att direkt flytta ihop med en kille som hon dessutom inte varit tillsammans med speciellt länge i en ny stad bäddar ju för konflikter och problem. Men det kanske funkar, vad vet jag. Men oddsen är väl inte direkt på deras sida.

#5 - I

Daniel Riley sa runt 1:30 i hans senaste video, att han ska lägga upp en video snart där han pratar om hans beroende. Vet någon vilket beroende?

#6 - Anonym

kung

#7 - Anonym

#7 Sprid kärlek säger du? Är du medveten om att Ida kommer att få mordhot om inte mer? Dra åt helvete.

#8 - J

#7: Ni är ju sjuka i huvudet! ”Sprid kärlek” pft, det är något ni knappast gör iallafall.

#9 - Rhe

Tips:
Therese bytte namn på sin vlogg ”tjock och äcklig” för att många tog illa upp.

Hon har även lanserat indy Beauty ;)

#10 - Anonym

#8 hur många mordhot och hat har inte youtubers fått på grund av Ida???

#11 - Anonym

11# Vad hjälper det med att sprida hennes namn? Ni blir inte direkt helgon direkt. Samma nivå.

#12 - Anonym

Jocke och Jonna har blivit blåst på huset. Vattenskada och massa dolda fel. Oj oj oj. Nu uppmanar de sina unga följare höra av sig till Anders för arga snickaren. Hur ska detta sluta. Bra att kolla ordentligt före köp och ta dit en besiktningsman före. Nu får de säkert all hjälp och gratis

#13 - Anonym

Ingen av er vet nånting om Kammis tidigare förhållanden eller detta förhållande som hon har nu. Ingen vet varför det tog slut med Dennis eller när hon blev ihop med Nicolai. Hon har aldrig hängt ut någon eller pratat skit nånsin vad jag vet så hon är nog mer mogen än många andra Youtubers faktiskt. Hon verkar lycklig och glad så varför inte bara vara glad för hennes skull istället för att sprida hat?

#14 - Anonym

Har någon skrivit Idas namn i kommentar? Det verkar fattas nån kommentar som blivit raderat.

#15 - Kim

Sina* förhållanden. :)

#12 Så går det när barn köper hus. Trodde väl iofs bättre om Danjal men han är väl halvt utbränd vid det här laget. Dock inte deras fel helt eftersom de flesta i den åldern får stöd av föräldrar, men deras föräldrar finns ju icke till hands för att vara en vuxen hjälpande hand verkar det som.
Trodde Jocke skojade med Anders "Ölegård" men Tobbes allvarliga blick (Im with stupid) sa annat? Synd om dom hur som helst.

#16 - Ojdå

På J&J's senaste vlogg om vattenläckan kunde jag förut läsa kommentarer om läckan och sånt men nu handlar allt om vilken tvålpump de ska ha haha. Någon som raderat kommentarer eller?

#17 - Anonym

#11 stoppar man källan där allt går kommer ifrån så kommer de blir en mkt mer fridfullare plats att vara på... om Ida nu skulle få mordhot och hat om man avslöjar hennes identitet så bör ju Ida tänka lite extra på va fan det är hon lägger ut på sociala medier som gör folk arga... Ida kan själv inte må psykiskt bra eftersom hon är för näthat och felaktig i de som en jävla mobbare

#18 - Anonym

#16 Varför skulle J&J radera kommentarena när dom frågar om hjälp? Sen om att barnen röstar om tvålpumpen är pågrund av att dom inte förstår hur allvarligt det är.

#19 - Anonym

#18 för att de framstår som idioter som inte kollar huset innan? :)

#20 - Anonym

Du borde stänga av kommentarsfältet permanent. Du vet om att du är delaktig i hat och mobbning för du låter folk kommentera fritt vad de vill och hur de vill särskilt hat och mobbning för det mesta. Vet ej hur gammal du är men du borde veta vid detta laget hur fel det är när folk kommenterar vidriga saker. Du kan gärna fortsätta skvallerblogga men största problemet här är de som kommenterar elaka och respektlösa kommentarer. Det är konstigt att du låter dom vara kvar. Hade jag haft en blogg hade jag ALDRIG tillåtit hatkommentarer. Gör rätt istället.

#21 - Anonym

Stackars Anders Öfvergård (arga snickaren) blir överöst av kommentarer från barn på sin instagram HAHAHA

#22 - anonym

Är det bara jag som verkligen inte tycker om Alexandra (som ska bo hoss Jocke och Jonna)?

#23 - Anonym

#19 och du tror verkligen på det? :) hur många hjärnceller har du?

#24 - Anonym

#22 varför inte ?

#25 - 8

Det är alltid så synd om youtubers.....dom har det värst i hela världen, kanske ska kolla ut genom andra fönster än kameralinsen så kanske dom ser t.ex tiggare på gatan som håller värmen med frigolit....

#26 - Anonym

#22 hon har ju knappt synts i deras vloggar ens?

#27 - Anonym

#20 den som äger bloggen lär inte mår psykiskt bra i huvudet efter som en vuxen människa tycker det är ok med näthat tycker synd om denna Ida... hoppas hon får den hjälp hon behöver snart eller om polisen tar hand om detta ärendet snart...

#28 - Anonym

#13 Vem här har spridit hat haha?

#29 - anonym

Alltså nu får ni fan ge er. Ida har en blogg där hon skriver om vad som händer i svenska youtube världen, hon skriver alltid neutralt och visar aldrig att hon ogillar någon. Man ska kunna ha ett kommentarsfält på sin blogg för feedback och diskussioner runt inläggen, det är inte Idas fel att dom som sitter och kommenterar hat är helt dumma i huvudet. Ida sprider inte hat, de som kommenterar gör det. Tycker ni att det är så jävla jobbigt att det hatas i kommentarerna LÄS dom INTE då. Stänger hon av kommentarsfältet kommer det ändå inte sluta hatas, finns redan flashbacktrådar och sånt skit i samma stil. Ni skyller på helt fel person.

#30 - Ida

Jag var en av de som kommenterade Thereres titel "tjock och äcklig" och tycker vi har rätt till det.
Allt görs av en anledning, hon valde den titeln tillsammans med en bild på sig själv för att få views, för att man antar att hon syftar på sig själv. Att det sedan handlade om en hostmedecin går ju inte upp förrän man sett videon, hon kunde absolut skrivit titeln och lagt till "hostmedecin" från början.

Jag tycker genuint om Therese som person men ibland känns det som hon tycker sig stå över andra svenska youtubers - trots att hon själv använder clickbait i form av titlar och provocerande thumbnails i sina videor. Det behövs inte, man gillar Therese ändå och kommer fortsätta titta även om hennes titlar/thumbnails skulle vara intentsägande.

#31 - Anonym

Men palla att jocke och jonna skickar sina barnföljare att gå deras ärenden, om du nu är så korkad att du köper ett vattenskadat hus kan du väl höra av dig själv till honom:) Dock gör inte han arga snickaren längre

#32 - Anonym

Dom gjorde slut i slutet av OKTOBER förra året? Förstår ej varför folk gnäller.

#33 - Anonym

#33 Är väl jättebra så att bedragare åker fast? Om du läser på lagen så är detta säljarens ansvar och inte Jocke & Jonnas och den a branch är väldigt bedräglig med hantverk och husköp! Så är superbra att dom kan använda sin räckvidd för rättvisa och hoppas även andra får den chansen då dom flesta bedragare kommer undan.

#34 - haha

#35 hahah om du läser lagen så är det alltid köparens ansvar att kolla så att huset står rätt till. Samma sak som att om du upptäcker i efterhand när du köpt en mobil via blocket att den är sönder, så är det inte säljarens ansvar. Alltid köparen som erhåller ansvaret att se till att det som köps är i bra skick.
Den enda gången som säljaren kan "åka fast" är om besiktningsmannen inte såg felet. Då är det ett dolt fel, och då hamnar det på säljaren. Men i detta fall så är det ett väldigt uppenbart fel, då vattenläcka är svårt att missa. Allt är på Jocke och Jonna alltså.

#35 - Anonym

#36 fattar att du ogillar Jocke & Jonna, men nu svävar du i det blå. Första punkten att dolda fel hamnar på säljaren är fel, det hamnar på försäkringsbolaget just för det är ett DOLT FEL.
Nu har ju Jocke och Jonna lyckats börja bevisa att läckan är sen mellan besiktning och inflytt samt att ägaren visste om felet och då är det inget dolt fel utan hamnar på säljaren!
Och en vattenskada är inget man behöver upptäcka lätt, dock upptäckte dom ju det ganska omgående vid inflytt och man ser tydligs spår på ett långvarigt fel. Skaffa dig snälla lite mer kunskap innan du läter dit hat emot detta paret ta över fakta.

#36 - Anonym

#36 Jämföra husköp med en mobil på blocket hahahahhahahahahahahhahahaha, var tyst om du inte är påläst för syns tydligt att DU vill att felet ska vara J&J

#37 - Anonym

Påtal om förhållanden Vem är Tova Helgersson nya kille ? Han verkar väldigt skumm

#38 - Anonym

dennis har fått så många elaka kommentarer av kammis fans... det var hon som gjorde slut med han. Ingen av dom har vart otrogen och det "hände" ingenting det bara funkade inte och hennes känslor försvann, men inte hans. Så alla som sagt ngt om att Dennis va elak, de va hon som krossa hans hjärta

#39 - Anonym

Kan någon berätta vad som har hänt mellan bente och Erik, med tanke på hennes mystory

#40 - 8

#30 så sant!!!!

#41 - Anonym

#39
Undret också de, tror de har bråkat vet ej

#42 - Anonym

Undra**

#43 - Anonym

#29 så du tycker näthat är ok? har man en skvallerblogg så har man även ett ansvar om de hat som skrivs mot dessa personer. I fall du inte vet så är det trakasserier som Ida håller på med då hon tillåter hatet att vara kvar i kommentarsfältet och inte tar bort de.

#44 - Anonym

#39 har Bente och Erik bråkat vad har hon sagt i sin snapstory

#45 - Anonym

#38 Där har du fel. Du har VÄLDIGT fel. Det fanns en anledning, tror mig jag vet att det fanns en riktigt bra anledning till att Kammi ändrade känslor för Dennis. Det vet han också.

#46 - Anonym

Låt Kammi göra vad hon vill hon är ung herregud. Kan vi istället prata om hur mycket Therese redigerar sitt ansikte på sina thumbnails och bilder på instagram? Vad sänder det för budskap till unga tittare liksom..

#47 - Anonym

#44 hon la ut på en konversation mellan dem, där dem skrev typ rätt så grova saker mot varandra.

#48 - Anonym

"Alla går vidare olika blablabla" ja men det är nåt fle på en om man hela tiden går vidare från kille till kille till kille eller tvärtom för det visar ju bara att man aldrig älskade personerna man hade ett förhållande med? allså går vi i mellanstadiet eller? hon är förfan 20 år gammal man hittar ingen så fort och detta är inte bara med dennis utan med linus och alla de hon haft nåt med

#49 - Niklas

Kul bloggfaktiskt

https://www.svenska-odds.se/streama-fotboll/

#50 - Anonym

får se hur länge detta håller hahaha (inget riktat mot Kammi!!)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com