Jockes nya bok

Jockes självbiografi "Monster" blev en av årets mest sålda böcker förra året.
 
Nu har han i hemlighet skrivit en uppföljare "Du är inte ensam".

I den nya boken berättar han om hur det är att leva med sina diagnoser och hur han länge var skuldsatt och arbetslös. 
 
HÄR kan ni köpa boken. 
 
#1 - An.

Som det står på omslaget så är det "berättat för". Det är alltså Leif Eriksson och Martin Svensson som skrivit en bok - inte Joakim Lundell. Leave cred where cred is due.

#2 - Anonym

#1 många som skriver böcker har oftast medförfattare.. Dock kan jag aldrig tänka mig att Jocke inte har skrivit ett enda ord i boken utan bara berätta "historien" för författarna -

#3 - An.

#2 Många böcker har medförfattare, ja, men då står det inte "Berättat för" på omslaget (precis som med hans föregående bok, "Monster", som skrivits likadant). Även om Joakim har skrivit något stycke här eller där, så är det ju fortfarande Leif Eriksson och Martin Svensson som skrivit majoriteten av boken, och borde därför få mer cred. That's all I'm saying.

#4 - Anonym

#3 Gud vilken IQ befriad människa du är...

#5 - Anonym

Andra personer som kallar sig författare som Jocke titulerar sig som skriver själv, även läser in många ggr till ljudböcker. Inget av detta gör Joakim.
Funderar vad denna 32 åring egentligen gör. Vad bidrar han med utöver sitt varumärke. Ser en kallare i hans vloggar och på Snapchat som driver omkring som en maskot mer än gör nytta. Alla vänner och hans fru kämpar på med flytten och iordning ställandet av hemmet. Och hallå vem går på hans medverkan i alla projekt som blir klar och släpps på kort och liten tid. Är de något han inte har anställda som gör. Ser mest en person med solglasögon som spexar framför kameran och bidrar med mindre vettiga saker. Kanske har fel men de känns som de är massa assistenter mest runt denna person som fixar allt.

#6 - Anonym

#5 ALDRIG kan ni människor vara glada för någon annans skull... Nej han är ingen författare men du behöver inte vara så jävla negativ va glad istället att han gör någon med andra personer...

#7 - An.

#4 På vilket sätt skulle jag var IQ-befriad för att jag tycker att de som skrivit boken borde få cred? Det är väl bara att vara shysst? Det är jättebra att Joakim Lundells historia berättas i bokform, eftersom många säkert är intresserade av den, men jag tycker det är fel när det påstås att Joakim Lundell "skrivit en bok", då detta inte är sant. Inget IQ-befriat i det, tyvärr.

#8 - S

Vill minnas att Therese Lindgren hintade en gång om att det fanns profiler som inte signerar sina böcker själva utan använder "spöksignerare". Rent spontant tänkte jag att en viss person är en aktuell kandidat på den listan... Fast vem vet :)

#9 - Anonym

Dåtid: Tycker Jockiboi och hans vänners show tagit en helt ny titel form.
Nutid: Joakim Lundell och hans assistenters jobb. :)
Mena inget illa men han får fasen hjälp med allt. Ganska lyxigt liv:)

#10 - Anonym

#5 Undrar samma. När hans fru och assistenter står och lagar mat och han larvar sig i någon hatt undrar man. Rycker i skärbrädan Jonna håller i trots att hon säger ifrån. Jag skulle vilja se honom och killarna stå och laga mat medan Jonna och tjejerna sitter och spelar tv-spel :) Nej, men det är klart att deras mansgöra (redigera videor och raka av varandra skägget) är mycket viktigare och bättre content.

#11 - Anonym

Hade blivit tokig om min sambo aldrig hjälpte till hemma utan bara fjanta runt som en 12 åring.

#12 - Anonym

#11 Han är ett barn (Det är hans egna ord) så det är väl det man får förvänta sig

#13 - Anonym

Dom som inte förstår att Jocke spelar en karaktär för att underhålla är ju helt dum i huvudet haha

#14 - Anonym

Hahahahahahhaa måste ju bara vara barn här? En normal vuxen person förstår att vi får se underhållarna Jocke & Jonna under 20 minuters vloggar. Bakom det förstår en vuxen människa att det är helt annorlunda. Vloggar kräver fart och lite fjanterier blandat med seriöst och energi.

#15 - Anonym

#13 lol absolut

#16 - Anonym

#14 då gör Joakim en grym version av sig själv 24/7 hahaha..han lever andas Snapchat och är exakt lika barnslig där. Leva som en karaktär dygnet runt är imponerande, de är verkligen värt en applåd. Måste vara otroligt korkat koncept att vilja framställa sig själv som en fjortis då du är dubbelt så gammal. Även korkat uttalande att vilja nå ut till äldre tittare med ett bimbo beteende. Titta vad jag icke duger till. Varför frivilligt vilja förlöjliga sig själv och bete sig som helt oförstående hur vuxenlivet funkar. Och sedan begära att tittare ska ta dem seriöst och se dem med mogna ögon. Sedan de senaste gå ut och begära att förövare ska gå in på arga snickarens Instagram och tjata för att han ska ordna upp deras problem. Alltså på riktigt vem i deras ålder ber om en sådan sak. Märkligt beteende dessa influenser kör med. Istället för utnyttja sin räckvidd på ett vettigare sätt.
Men såklart har Jocke en tendens till att överdriva sitt alternativ ego sätt att agera. Förstå hur många tittare som blir lurad isåfall. Tänker på Jockiboi övnkngskör och lossas vara kass bakom ratten. Och nu säger han mognat därför kör bättre. Om han vill bli tagen seriöst och få en rättvis bild av sig själv sett från andra kanske han bör se över vad han leverera. Varför tror du hans "talang" för skapande ifrågasätts som musik och skriva böcker m.m. och varför speglas den skeptismen. Kanske vad man väljer lämna ut av sig själv. Der sant att vloggar behöver humor,men kom igen inte hela tiden. Och är Joakim en karaktär vad är då sant och inte av de dom lagt ut som sägs vara seriösa samtal till tittarna. Är allt en scen för gallerian.
Hur som helst har de lyckats snärja en stor publik på skådespel eller att enbart vara sig själv. Ingen vet.

#17 - Anonym

En fråga till alla er som hatar Joakim... Varför i helvete fortsätter ni er att bry er att följa han överallt på sociala medier... ?? Hatar ni han så mycket så skulle jag inte ens ödsla min dyr bara tid genom att sitta på en skvallerblogg och skriva skit om han... Han skulle inte ens förtjäna mina ord.

#18 - W

#16 Håller med dig. Fattar inte hur seriösa företag ens vill samarbeta med Jocke p.g.a hur han framställer sig själv på sociala medier. Kanske han är duktig på det han gör och kanske han har talang, men det är svårt att se bakom den här barnsliga fasaden han har i varenda en vlogg. Om man vill nå ut till äldre tittare så kanske man inte ska köra ett "barnsligt" koncept på kanalen? Gillar inte Therése Lindgren, men hon verkar i alla fall proffsig i de flesta av sina videor och det tilltalar äldre som kan relatera till henne. Fattar inte heller hur Jonna står ut med att aldrig få göra nånting från början till slut utan avbrott av jättebebisen Jocke som får rastlösa ADHD-vad ska man kalla det, rus(?) och pillar, stökar, bråkar och larvar sig. En eloge till dig Jonna som orkar!

#19 - Anonym

#17 Bara för att man inte stöder allt Jocke gör, så betyder inte det att man hatar honom. Jag gillar honom inte, men kollar på dem för att jag är nyfiken på hur de ska inreda huset och så för att se spökjakterna. Tycker dock som andra skrev att Jocke har ett väldigt barnsligt beteende ibland som inte riktigt motsvarar hans riktiga ålder. Synd, då han verkar vara riktigt duktig på t.ex. redigering när han verkligen koncentrerar sig (och då beter han sig också på ett helt annat sätt. Tror tyvärr att det kan kosta flera samarbeten om man beter sig så som Jocke gör, han är svår att ta på allvar.

#20 - Anonym

Ae så barnslig han är i videos.. Jonna gör allt Medans han ska flika in med sina fjantiga pjäser. Han hjälper aldrig till för han kan inte... han fattar inte hur man gör. Han stör alla och är allmänt irriterande. När folk talar i telefon ska han trycka upp mat i öronen på dom. Hur kan en sådan barnslig människa vara så framgångsrik? När ska han börja växa upp och inse att man beter sig inte så om man är 30+. Och jag skiter blanka fan i hans diagnoser för man kan inte klaga allt på dem. Hade det varit en funktionsvariation ja men en diagnos nej. Han kan få hjälp att lära sig att hantera dem och använda dem på rätt sätt istället för att fjanta runt som en 12 åring.... Jonna är som jockes mamma och en vacker dag kommer hon inte orka mer. Så jobbigt att behöva uppfostra sin sambo, man, pojkvän. Så tragiskt

#21 - Anonym

Jag tror företag som gör samarbeten med Joakim utnyttjar honom lika mycket som han drar nytta av att sälja in sitt varumärke - Joakim Lundell. De vet han når ut till så många snabbt. Och han får chansen att göra flera saker samtidigt och få stå i rampljuset och ta emot beröm. Företagen får synas och får säkert fler besökare eller mer sålt ect. Och Jocke får sin del av kakan. Alla nöjda och glada vilket inte är något konstigt. Alla vill tjäna pengar i slutändan. Sedan vet kanske äldre att de inte är Jocke själv bakom jobben. De är ett arbetsteam.
Precis som andra firmor med anställda.

#22 - Anonym

#17 Hatar absolut inte Jocke, bara hans barnsliga beteende emellanåt. Speciellt eftersom han borde kunna bättre. Som en annan här sa, varför tjäna på att leka en töntig karaktär och be om att bli tagen på allvar sen? Det är kul med trams och skämt men till en gräns. Jag tror att han hade fått långt mycket mer kritik om han varit en tjej dessutom. Tänk Therese Lindgren sitta och peta Anders i näsan, inte kunna städa själv och typ skämta om bajs i varje vlogg :)

#23 - Anonym

Har dom ens samarbeten? I varje video med dem får jag typ sju reklampauser?

#24 - Anonym

Sponsorer i massor och rabatter. De får så mycket gratis för att företag ska synas.

#25 - Anonym

Märks att Jocke verkar vara en stor del av människor som ogillar honom av deras liv HAHAHAHA, tragiskt så mkt tid människor som Jocke inte ens vet existerar lägger på att spekulera och berätta fakta och journalisters hans beteende 24/7

#26 - Anon

Hur har Felicia aveklew tänkt att man ska kunna se hennes sminkning med tanke på att ljuset och bakgrunden är alldeles för ljus och ansiktet bara bländar en..

#27 - Anonym

Många spekulerar ju om att Therese har gjort skönhetsingrepp och i detta inlägg i kommentarsfältet: http://www.thereselindgren.se/2018/02/19/indy-beauty/#comments skriver Therese som svar till kommentaren "Kan du vara ärlig om dina skönhetsingrepp?" följande: "Hej! Jag läser varje dag kommentarer från personer som skriver allt från att jag opererat brösten och rumpan, att jag gjort ett ansiktslyft, opererat hakan, näsan, sprutat läpparna och kindbenen med fillers, botox, fettsugit mig. Folk säger sig ha ”sett mig” på kliniker jag aldrig varit på, folk skriver att jag opererats där deras föräldrar jobbar, vissa skriver till och med att de ”hört” att jag mailar företag för att få gratis skönhetsingrepp. Det cirkulerar som du förstår mycket lögner.
Nu vet ju inte jag vilket skönhetsingrepp just du ”hört” att jag gjort och som du tycker att jag ska vara ärlig med, men oavsett är just frågan om skönhetsingrepp så väldigt mycket mer komplicerat än vad många verkar vilja förstå.
Dels är jag av den uppfattningen att vi kvinnor konstant dubbelbestraffas. Jag läser varje dag elaka kommentarer om hur ful jag är, om hur groteskt stor min näsa är och att jag ser ut som ett troll. Att se ut som jag gör med min stora näsa är fel. Väljer jag att göra någonting åt min fula näsa är det OCKSÅ fel. Du straffas om du inte är ”snygg” nog, men du straffas också om du försöker göra dig ”snyggare”. Av den anledningen tycker jag personligen att vi alla bara ska låta varandra vara, att varje människas utseende är den personens ensak. Särskilt vi kvinnor borde hålla varandra om ryggen kan jag tycka.
Den andra anledningen till varför jag själv aldrig kommer att prata om skönhetsingrepp är för att det blir fel hur man än gör det. Ponera att jag mår så dåligt över min fula näsa att jag väljer att operera den och sedan berättar på youtube, ja då skulle jag kallas för dålig förebild som triggar unga att operera sig. Skulle jag operera näsan men INTE berätta om det gör jag OCKSÅ fel eftersom att jag då ger unga en skev bild av verkligheten eftersom att jag ”lurar” barn att tro att ett icke-naturligt utseende är uppnåeligt. Förstår du vad jag menar?"


Säger inte att det är rätt eller fel, men tycker hennes svar visar ganska tydligt på att hon gjort ett ingrepp eller två (snarare tio) eftersom hon inte kan dementera det som sägs.

#28 - Anonym

#25 Så trött kommentar. Varför bryr du dig om vad andra bryr sig om? Tar två minuter att skriva en kommentar men om du tycker att det är "hela livet" så okej.

#29 - Anonym

#27 Ser det mer som att hon tog tillfället i akt att prata om dubbelbestraffning vilket är bra. För oavsett om hon säger ja eller nej kommer folk hata på henne för det. Personligen ser jag ingen förändring i hennes utseende så fattar inte vad folk menar.

#30 - Sofie

#20 håller med dig, tänk också på vilka det är som tittar på honom och gör honom framgångsrik - barn. Barn tycker det han gör är roligt för ja... de är barn? Lika barn leka bäst brukar man ju säga.

#31 - Anonym

#30 vart är din fakta/källa om att det bara är barn som kollar? kan du ge mig den källan tack? annars bör du nog sluta snacka skit.

#32 - Anonym

En stor eloge till Jonna som orkar stå ut med sin sambo som beter sig som ett barn i varenda blogg. Förstår att han gör det för att tror att han är underhållande men det ser bara fel ut speciellt om företag vill samarbeta med honom.

#33 - Anonym

menar vlogg*

#34 - Anonym

Har linn gjort läpparna? ser ut som d på hennes senaste bild på instagram

#35 - Anonym

Många anklagar Misslissibell för att använda ordet indian rasistiskt och att det är fel av henne att kalla andras religion för "Sick" när hon själv är religiös.

#36 - Anonym

#35 dagens lättkränkta folk... som inte förstå innebörden i de hon säger, hon menar inte att "religionen" är "sick" utan att det är sjukt att det just händer i skogen där dem bor...

#37 - Jj

Wow, ingen i det här kommentarsfältet verkar ha läst en bok. De flesta biografer som kändisar (eller offentliga personer) skrivit ÄR någon annan som skrivit, men personen berättar exakt vad den ska skriva. Och är det inte så får de fortfarande oftast hjälp, eller att någon annan skriver till något, rättar till, så det inte blir rörigt t.ex. Ta t.ex Ken rings bok. Författaren där (som jag ej minns namnet på lol) är en som skrivit massor med böcker till offentliga personer, de berättar han skriver. Men deras namn står fortfarande. Eftersom de berättar och den andra får ner det på papper. Och hade jocke själv skrivit boken, hade det tagit år. Både pga hans dyslexi och add. Har man dyslexi är det ännu större anledning att ta hjälp av någon som kan

#38 - Anonym

#37 man behöver inte kalla sig författare om man har spökskrivare åtminstone. Kränkande mot de som faktiskt är författare på riktigt. Det tar ÅR att skriva böcker.

#39 - Anonym

Jocke har diagnoser och pratar lite för stort om sig själv ibland. Menar säkert inte allt han framställer sig som.
Klart han inte kan vakna en morgon som artist, DJ och författare huxplux. De krävs mer än så för att kunna titulera dig som yrkesperson av dessa arbeten. Utbildning är inte heller så tokigt eller år av träning. Några nätter och sedan vara fullfjädrad, nä de finns inte. Däremot legitimerad mångsysslare skulle fungera.
Du blir inte något bara för att du speglar ditt liv och andra grov jobbar fram ett rå material som du åker dit och petar i för att sedan kalla de ditt mästerverk.
Nä de funkar bara om du har ett varumärke alla jobbat för. Pengar och kompetenta yrkesmän är A och O för att göra raket avtryck på flera plan.

#40 - Anonym

Om Therese Lindgren tjänar lika mycket pengar på Youtube som sin Instagram enligt nyheter24, vad tjänar då Jocke och Jonna som mjölkar ur alla möjligheter de bara går att dela då? Jocke har insta Jonna har insta båda hundarna och deras häst. Hahahaha fatta vad du kan tjäna om du är igenkänd. Du skulle kunna göra femti elva konton och dra in massor
. De har även maxat sitt igenkännande på Youtube med tre kanaler och blogg plus podd. Herregud vad dessa följare ger dem pengar på konto bara genom att följa dem

#41 - Anonym

Kan du tjäna pengar på Snapchat också???

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com