#1 - Sandra

Men brukar man inte vänta i typ 12-14 veckor när risken för missfall sjunker?

#2 - Anonym

Helt fantastiskt!! Grattis till dom ❤️❤️❤️❤️

#3 - Anonym

#1 tror dom är mest glada över att se att dom kan få barn, sen att skriva som du gör före att säga grattis är ju bara usch

#4 - Anonym

#1 tror dom är mest glada över att se att dom kan få barn, sen att skriva som du gör före att säga grattis är ju bara usch

#5 - Anonym

Förstår att dom är glada som tusan MEN fram till vecka 13 så är det en stor chans för missfall. Man brukar vänta med att berätta tills dess då det är för stor chans att det blir missfall. Dom är på en skär tråd liksom...

#6 - Lili

Undrar om Jockiboi grattade Helene Torsgården när hon fick barn XD

#7 - Sandra

#3 det var faktiskt i all välmening. Är inte kul att behöva gå ut och säga att man fått missfall. Klart jag är glad för deras skull.

#8 - Anonym

Omg, grattis grattis grattis!!!!!

#9 - Emma

Fast om ni kollar på videon så säger dom VARFÖR dom går ut med det redan nu

#10 - Emma

Fast om ni kollar på videon så säger dom VARFÖR dom går ut med det redan nu

#11 - A

#1 jag går in i v 7 på lördag och har redan sagt till alla mina närmaste att jag är gravid. Anledningen är för att jag vet att dem stöttar mig oavsett vad som händer och jag ville att de skulle veta, sen är jag oerhört trött också så sover så fort jag får chansen och det påverkar ju relationerna. Som sagt, det är väldigt individuellt hur och när man berättar att man väntar barn

#12 - Anonym

Oh No. Joakim?? Pappa?? WHAT? Nejnejnej NEJ. Stackars stackars lilla älskling barn :(

#13 - J

Missfall är så tabu.. det är INTE farligt att berätta tidigt i graviditeten. Får man missfall så kan det vara skönt att andra vet. Stöttning och att slippa bära på det själv. Sen gillar vissa att få bearbeta saker själv. Jag gick ut med alla mina 3 barn tidigt, jag ångrar det inte. Jag har även fått utomkveds, vilket jag också är öppen med då det är många som går igenom det. Även missfall går många igenom dagligen. Det är inget att hymla om, så är det. :)

#14 - Anonym

Stackars unge att få dom som föräldrar:(

#15 - Anonym

Glad för J och J skull. Grattis.
Hoppas Jocke ber alla om ursäkt som han var taskig emot som varit gravid. För vad taskig han målat ut och förklarat hur dåliga föräldrar de skulle blivit. dags att växa upp snabbt nu Jocke och tänka på vad du säger hädanefter. De kan vara någons liv du just då och där tar av den största dagen i deras liv. Gör aldrig om det Joakim Lundell.

#16 - Anonym

#12 Det där tycker jag är respektlöst. Både mot J & J, men faktiskt även mot barnet. Det finns inga skäl att misstänkliggöra dem som olämpliga föräldrar. Man behöver inte dns tycka om dem för att förstå att det här kommer gå precis lika bra som för alla andra som skaffar barn. Så som jag tycker det ser ut lever de idag ansvarsfulla liv, och ovanpå det brukar de flesta skärpa till sig när det gäller.

Att missunna dem detta är osmakligt och missunnsamt. Säger mer om er själva än om dem.

#17 - Anonym

Ta bort solglasögon nu Jockiboi och visa vem du är

#18 - Anonym

Blir de körkort nu:)

#19 - Anonym

Varför var inte Jockes pappa med på video avslöjandet.

#20 - Anonym

Trodde dom skulle skiljas...

#21 - Anonym

Trots att jag verkligen inte är ett fan av J&J, och är mycket tveksamt inställd till dem, så hoppas jag verkligen att detta går bra och att de kan få lite lugn och ro.

#22 - Hej

Alltså.

Jag personligen tror att de kommer ha en jobbig tid framöver OM hon inte får missfall tidigt då spädbarn tar mer tid än vad dygnet räcker till om barnet på något sätt får exempel kolik eller liknande.
Sedan, om jag citerar Alexander Rask så från och med nu (bortsett från tidigt missfall då) så kommer deras fritid och nöje efter barnet.
Barnet ska alltid komma i första hand. Inte Youtube, inte sociala medier eller musiken.

Tycker fan det borde vara körkort på att planera ett barn för många, tyvärr allt för många tror det är guld och gröna skogar med ett nyfödd barn och tyvärr tror jag dessa två lutar åt det hållet.
Undrar om Joakim pallar framtida lössattacker, vattenkoppepedemin och blöjeksem? ;D

#23 - Anonym

De är säkert väl medvetna om att det finns stor risk för missfall under de första 12 veckorna, det är nog ingen som behöver påminna dem om det.. Men det är väl klart att de blir glada över graviditeten ändå?
Det är ju et val en del gör att vänta med att berätta när dessa 12 veckor gått men varför ens påpeka när DE väljer att berätta? Ni spär bara på den tabun som redan finns, det är inget fult att få missfall och heller inget ovanligt.

#24 - Anonym

Joakim Lundell är ett varumärke med flera anställda. Så jag är helt övertygad de kommer fixa barn biten galant. Hans anställda sköter redan de mesta. Även barnvakt kommer lösa sig om de måste jobba. Precis som med hundarna som får bo på hundhotell och hos Jonnas mamma. Jocke och Jonna har så mycket hjälp i sin vardag att ett barn borde inte begränsa deras liv. Allt löser sig.

#25 - Anonym

Hon är inte i gravid i första till andra veckan. Testet visar hur många veckor det är från befruktning. Befruktning sker vid ägglossning eller just därefter och räknas som gravidvecka 2. Således är Jonna gravid i ca v 4.

#26 - Soc

Stackars barn

#27 - Corina

Jätte kul och grattis till dem :)))

#28 - Anonym

Hade detta varit en kvinna som är 36 och bettet sig som Joakim gör och har gjort hade fan ingen sagt grattis.. deras förhållande är fett ostabilt tycker synd om ungen..

#29 - Anonym

Folk spyr skit på Jocke inte Jonna.
Jocke har en tendens att slänga sten i glashus. Om du inte minns så har herr Joakim gått hårt åt på flera personer angående föräldrarskap och dess lämplighet. Total sågat deras duglighet så om folk har tankar åter kanske Joakim får ha i beräkning. Alla har känslor likt Lundell. Så att kasta skit på andra och förvänta sig respekt från alla andra då de kommer illamående dom själv är kanske svårt att uppnå. Alla är lika mycket värda lycka.

#30 - anonym

Tänk när ungen får se sina föräldrars egna porrfilm assååå fyfan tänk att få se era föräldrar ha sex på film som alla har sett

#31 - Anonym

Grattis!

#32 - Anonym

#30
Så bra att en ny lag träder ikraft i mars då ....Om de nu blir en bebis så fixar de nog tills säg det oxå ska du se ;) Dom kommer o bli toppen föräldrar med allt stöd dom kommer o få ...ungen kommer o få de kanonbra

#33 - Emilia

En grej jag inte fattar är att de säger att de försökt skaffa barn i över fem år, men de har bara varit tillsammans i ca 4 och ett halvt år? Försökte de skaffa barn innan de blev ihop?

#34 - Anonym

#29 så himla sant

#35 - Anonym

Dom date väll lite under 2012 och vart väll mer seriöst ihop 2013 runt Jonnas födelsedag ..så tiden stämmer väll bra

#36 - Anonym

Stackars unge när den i framtiden bestämmer sig för att google sina föräldrar lol

#37 - Anonym

Jag är inget fan av Jocke och Jonna. Men jag fällde en tår då dom insåg att Jonna är gravid, deras känslor kändes så äkta.

#38 - Anonym

Stooort Grattis

#39 - Anonym

Ska bli kul att se när Joakim tar barnet till skolan (när barnen har börjat läsa) och alla barn kan läsa vad det står på jockes armar ”I Love Vodka och I Love Hoes ” FYFAN, att ni alla sitter och försvarar detta? Att han kan blir en sån bra pappa, BARA DET som står på armarna berättar vad för typ av pappa det är!! SLUTA OCH FÖRSVARA HONOM. Spelar ingen jävla roll om det är något jävla patetiskt streck över dom, TATUERINGARNA SKA BORT OM MAN SKA HA BARN.

#40 - 6

Tänk sen när barnet är i tonåringen och hittar jonnas och jockibois sextape xDD Fyy

#41 - Anonym

#39 vad du är löjlig. Finns många föräldrar som har betydligt värre tatueringar än det jocke har. Herregud att vara en bra förälder ligger inte på tatueringarna 😒 sådana som du ska alltid hitta någonting att skylla på för att få det att verka som att de kommer vara dåliga föräldrar. Herregud då har du inte sett andra människor denna värld. Gå någon annanstans och gnäll för med ditt gnäll här förändrar ingenting. Liksom vad ska du som andra negativa människor göra åt saken? Ska ni anmäla dom för att NI tror de kommer vara dåliga föräldrar för hur de ser ut eller att de beter sig lite barnsligt (vilket vem som helst är om man inte är för pryd). Ge er. Skaffa er lite kärlek i kroppen och var glada eller bara lägg ner det ni hatar. Ni slösar er tid att det är pinsamt.

#42 - Anonym

Stackars stackars barn

#43 - Emilia

#35 fast man börjar ju inte skaffa barn precis när Man blivit ihop och precis blivit ”seriösa” även om man dejtat ett tag? Eller?

#44 - Anonym

De som tycker att Jocke och Jonna är lämpliga föräldrar har ju ingen verklighetsuppfattning och ingen som helst koll på hur mycket det faktiskt krävs att ha ett barn. Jag missunnar dem inte detta, MEN det ska vara barnets bästa i första hand, inte deras lycka. Och jag tror inte att det är rätt tid i livet för dem att skaffa barn då båda har uppenbara problem med en hel del saker som de skulle behöva ta itu med innan de gör en sådan här stor grej, och de till och med sagt själva att de är barn i huvudet. Barn ska inte ta hand om barn.

Hoppas verkligen för allt vad jag är värd att de båda växer med ansvaret och öht växer upp. Alla barn förtjänar stabila, bra föräldrar och en bra uppväxt, hoppas att de kan ge hen det.

#45 - N

INGEN av er vet hur dem är som föräldrar så varför ens spekulera? Synd om barnet? Skulle jag inte tycka. Låt dem visa hur de är som föräldrar, hon är i vecka 1 och ni säger nu hur dåliga föräldrar de kommer bli. Och nej, man kan inte referera till hur Jocke var för 6år sedan, det är historia och folk utvecklas, hur mycket ni haters än försöker förtränga det. Jag önskar dem all lycka till, tycker dem förtjänar detta <3

#46 - Anonym

Jonna kommer bli en toppen mamma.
För vilket tålamod och styrka denna 10 år yngre kvinna har intill sin "man".
Hatten av för Jonna som packar och donar medan Jocke sitter på Snapchat.
Grattis grattis till graviditeten!!!

#47 - Anonym

Skriv om det som händer Isabelle ( missrocktard ) !! Stackars henne, så jävla synd om vad tjejer får stå ut med

#48 - Anonym

#47 Vad har hänt ? :(

#49 - Anonym

Gud alltså, sluta ha en så negativ ställning till det här och låt de vara lyckliga och leva sitt liv utan att en massa lättkränkta människor. Jag är kanske inte ett så väldigt stort fan av Jocke och Jonna men jag tycker verkligen inte att kränkta personer ska hålla på att öppna sin käft om vad som är rätt och fel. Hade de inte varit redo för att bli föräldrar så hade de säkerligen inte försökt få barn från första början.

#50 - Anonym

#45 Alltså, tror folk refererar till saker som han gjort dom senaste åren och fortfarande gör.

#51 - Anonym

#45 - Sex år sedan? Det är saker Jocke sagt och gjort det senaste HALVÅRET. Att komma med "han är annorlunda nu" är bullshit, då han har gjort sjuuuuuukt många saker de senaste månaderna som tyder på att han inte är ansvarsfull nog att ta hand om ett barn, när han knappt kan ta hand om sig själv. Han har ingen självinsikt och inget konsekvenstänk och manipulerar folk för att få dem dit han vill, inga jättefina egenskaper om man ska uppfostra en annan individ.

#52 - Malin

Förstår inte varför vissa måste vara så taskiga? Såg ni lyckan i deras ögon eller? De vill ingenting hellre än detta. Jag blir så glad över andras lycka och det tycker jag att ni borde också, annars knip.
Jag har aldrig varit ett fan av Jocke tidigare, men på sistone har jag kommit på mig själv att titta på deras videor och tyckt om dem! Det har märkts SÅ mycket att Jocke har ansträngt sig och blivit så mycket mer mogen än tidigare. Han har inte varit inblandad eller blandat sig i drama på väldigt länge t.ex. så jag tror det är därför de fick sin tur nu! Jag tror stenhårt på karma. Jag är väldigt säker på att både Jocke oh Jonna kommer bli väldigt bra föräldrar! Stort grattis och all lycka till båda två (snart tre)! Kärlek! ♥

#53 - Anonym

#52 - Bara för att de är lyckliga behöver det inte betyda att de är kapabla att uppfostra ett barn, någonting man bör skilja på.

#54 - Anonym

#53 vad vet du om det? Med ett barn i deras liv så kommer de bete sig på ett helt annorlunda sätt än nu. Det är helt sjukt att ni tror på allvar att de inte kommer kunna uppfostra sitt barn. Vad är det ens ni förväntar er? Visar dom att de kan uppfostra ett barn så hoppas jag att ni som är negativa skäms ögonen av er. Dessutom är det så för alla som blir föräldrar första gången är inte helt perfekta, plus vad är en perfekt förälder? Ingen är perfekt. Men man lär sig med tiden när man har barn, såvida man inte redan är van vid småbarn runt om sig så vet man redan vad man ska göra. Jag tror säkert de kommer kolla upp information för nyblivna förälder, ta reda på allt de behöver göra under graviditeten och även efter. Så lyckliga som de är nu och efter allt dom har kämpat så kommer dom definitivt kämpa för barnets bästa. Varför skulle de sumpa det efter allt de har kämpat för? Som sagt de lär nog inte vara helt beredda på vad som väntar när de får deras barn men det får varenda nyblivna föräldrar uppleva men lär sig med tiden. Tänk på det. Ni är så jäkla snabba med att bedöma människor ni inte ens känner personligen.

#55 - Anon

#47 Du får ju skriva vad det gäller också?!

#56 - a

Bara jag som finner misslisibell så sjukt tillgjort i hennes senaste DIY video???? Hon försöker typ vara 'cool' och 'relevant', känns så fejk

#57 - Anonym

#51 då vill jag att du omgpende berättar vad det är han gjort senaste halvåret!! För vad jag kan se som så mänga andra här skriver så har han förändrats väldigt mycket!!!!

#58 - Evelina

MEN JÄVLAR VAD EN DEL MÄNNISKOR ÄR DUMMA I HUVUDET! Varför kan ni inte bara släppa jockes förflutna, varför ska ni alltid dra upp vad han gjorde förut, hur han betedde sig förut? SLÄPP DET!

Som dom säger i Lejonkungen. Lämna det bakomflutna före digJag vill då iallafall säga jätte mega dunder stort grattis till Jocke och Jonna. Dom förtjänar all lycka i livet.

#59 - Anonym

#39

Ja, hans tatueringar är helt och hållet rövidiotiska. VERKLIGEN. Men att de skulle göra honom till en dålig pappa? Nej, absolut inte. Det säger absolut noll och inget om hans föräldraskap. Jag tycker också att det rimligaste att göra skulle vara laser eller hela coverups. MEN aldrig att tatueringarna skulle göra honom till en olämplig pappa.

Jag tycker det är väldigt hemskt och omoraliskt att nyttja deras gravidlycka till att kunna hata. Ni använder deras ofödda barn som en pjäs i ert hatiska spel. Ni utnyttjar deras potentiella barn för er egen agenda. Det är jättefult.

Tänk om ni kunde vara lite konstruktiva istället. Ge tips, istället för sånt här. Hade ni verkligen brytt er om hur det ska gå för dem och barnet så hade det varit det ni gjort. Men eran agenda är inte barnet. Det ni vill är att ha ännu en till grej att hata över.

Jag är inte någon beundrare av dem öht. Inte alls. Men fan vad arg jag blir över hur känslokalla folk är emot dem. Hur kan man se deras desperata och råa livslycka och inte känna med dem?

#60 - ELIN

Ursäkta mitt ordval, men FYFAN vilka vidriga människor som kommenterar en massa om att dom inte bli bra föräldrar, vi ser bara en LITEN DEL, av deras liv i deras videos, hur kan man dömma utifrån vad vi ser? Och SNÄLLA, SLÄPP Jockes förflutna någon gång, SVÅRT ATT FÖRSTÅ ATT FOLK FÖRÄNDRAS? Är allafall superglad för deras skull och önskar dom all lycka under denna resa <3

#61 - N

På riktigt, dem väntar äntligen barn. Dem är självklart överlyckliga. Låt dem vara det. Ni pinsamma småbarn som bara pratar skit om hur dåliga föräldrar dem kommer bli, lägg ner. Man kan inte döma om någon är en bra föräldrer eller inte beroende på vad man har för tatueringar. Gjorde han dem iår? Nej. Förfan året? Nej. Förflutet. Alla har ett förflutet som man är mer eller mindre stolt över. Jag tror att dem kommer vara jättefina föräldrar, och önskar all lycka till

#62 - My

#51
Konsekvenstänkande hade inte dina föräldrar heller när de avlade fram en jubelidiot :*

#63 - Anonym

Så hänger han ut sin mamma igen i video. Varför måste hennes mående blottas konstant inför fler hundra tusen. Känner du inte att ditt behov av hämnd är över snart. Titta dig själv i spegeln hur du vräkt ur dig dumheter Jocke av sämsta klaśs. Hon kanske har diagnos likt dig. Gör en sak och tänker efter. Sluta häng ut henne mer nu. De räcker. Den person du är då du beter dig sådär är så oskön.

#64 - Emelie

#5 Det heter risk för missfall, inte chans

#65 - L

Såg att Bente la ut på Snapchat story nyss när hon filmar på barn i skolan? Är det ok? Ne

#66 - Sabina

Fyfan vad tråkiga kommentarer vissa sitter och skriver. SPYR på er, hur fan har ni blivit uppfostrade? Har man inget snällt å säga så säger man för fan inget alls.

#67 - Anonym

Varför skriver du inte om Helens olycka? Två operationer

#68 - Anonym

Jocke och ta saker privat kommer aldrig hända. Återigen delar han med sig av saker han som vuxen borde låtit stanna mellan han och sin mamma. Otroligt omoget och elakt. När ska denna 32 åring växa upp otäckt

#69 - Anonym

#68 Frågan är la snarare om hans framtida farmor till barnet ska växa upp, tycker det var bra att han förklarade varför hon inte kommer finnas i barnets liv. Då mor/far föräldrar är en stor del i ett barns liv!

#70 - Anonym

Hon sa i stil med att de inte borde gå ut med nyheten så tidigt och att saker kan tillstöta. Varför måla upp henne som psykisk olämplig och kontaktförbud mer eller mindre. Jocke säger exakt vad han vill när han vill likt sin mamma. Men då ser folk diagnoser. Tänk om mamman också har diagnoser.

#71 - Anon

WOW grattis!

#72 - Anon

Hoppas Jonna får en lugn och bra graviditet :) Glad för deras skull!

#73 - linn

jag tror deras graviditet inte ens finns... lovar arr vi om några veckor kommer få en missfallsvideo för att få uppmärksamhet... :/ jättetråkigt men hoppas att det är tråkigt

#74 - Anonym

#70
Tro för faan inte allt ni ser o hör ...dom visar er ett par promille av sina liv ..var glada i stället att några på nätet är naturliga. ....o underhåller en massa personer ...gillar ni inte titta sluta då för i helvete hur svårt ska de vara ...vissa är verkligen misslyckade indevider här inne


Stort grattis ifrån Ljuragatan :)

#75 - Anonym

#73 hoppad verkligen från hjärtat att du råkar ut för något hemskt med tanke på va fan du skriver, skäms du ärligt inte över dig själv?

#76 - Anonym

#74 Jocke sänder live 24/7 på sin Snapchat och delar med sig allt

#77 - Anonym

#76 sluta kolla då om det stör dig hur svårt ska de va?

#78 - Anonym

De handlar om hur igenkända med mycket följare får bete sig hur de vill medans andra ska veta sin plats hur man uppför sig. Hur diagnoser dessutom nu blivit ett skydd för mänskliga handlingar. Alla ska vara felfria mot dem med status, medans dom kan vräka ur sig vad som helst för kränkande bakom sitt "kändisskap". Kontraproduktiv då den är som bäst / härskarteknik då den är som sämst illaluktande.

#79 - Anonym

#74 Jocke är knappt aktiv på snap Hahahhaa, bra info du verkar hahahaha

#80 - C

Jag blir mörkrädd! Vad är det för jävla kommenterarer? Bara massa hat! Jag hoppas ni ät yngre och inte förstår vad era meningar innebär.

Jocke har gjort många misstag, MEN det gör honom möjligen inte till en dålig pappa. Han har ju inga barn så INGEN kan omöjligt veta hur han kommer bli som pappa - inte ens han själv. Sprid kärlek!
Så otroligt fin och rörande video. Hoppas allt går väl för dem! Grattis Jocke och Jonna! ❤

#81 - 8

Jocke gör även stopp i andrastoaletter så att det stinkerihela huset utan att informera om det....... kolla emma o konrads senaste video. Jävla respektlösa äckliga jävla människa!!!!!!! 😠😠😠😠😠

#82 - Anonym

Det börjar ju bra när Jonna var på ahclinic och sprutade in en jävla massa botox och fixade läppar. Vad jag vet så får man inte botoxa om man är gravid.

#83 - Charlotte

Grattis och lycka till
Kram Charlotte

#84 - Charlotte

Grattis och lycka till
Kram Charlotte

#85 - Charlotte

Grattis och lycka till
Kram Charlotte

#86 - Anonym

#81 kiss och bajs åldern. Fasciners av fisar och peta sig i rumpan. En del fastnar i olika faser i livet. Sällan någon över trettio år finner sånt underhållande. Barnsligt

#87 - Anonym

#81 och hur vet du att det är han? Det vet varken du eller någon annan det kan ha varit vem som helst. Och om det skulle varit Jocke eller någon så kanske hände att har glömt och spola (Vilket kan hända VEM SOM HELST). tror knappast någon skulle lämna det så med flit, inte ens Jocke. Att som du gör att peka finger och anklaga någon utan bevis eller fakta borde du tänka dig för vad du gör.

#88 - Anonym

#81 och vem har sagt att de va Jocke? det kan lika gärna vara någon av hans kompisar eller varför inte någon i youtube huset som vågar erkänna stoppet i toan?

#89 - Anonym

#82 det finns människor som röker när dem är gravida men det betyder inte att dem är dåliga människor och sen är Jonna i vecka 1 alltså det har inte hunnit bli en bebis ännu

#90 - Hmmm

Vad är det som har hänt mellan Amir Akrouti och Thomas Sekelius som alla pratar om?

#91 - Anonym

#89 Hon är i vecka 4 eller 5.

#92 - Anonym

Stort grattis 😍

#93 - Angelica F

Stort grattis😍

#94 - e.

Jag tror absolut att dom försöker få barn, men att dom inte är där ännu. tror denna graviditet är påhittad och dom kommer säga att ett missfall har skett. hemskt att ens skriva, men dom mjölkar ju visningar ur allt. Så pass att dom ljuger om saker som dessa. Jag vet att det är flera som tänker likadant här inne, och blanda inte ihop det jag skriver med att jag hoppas dom får missfall, för det önskar jag ingen.

#95 - Anonymous

1. Tar ett finskt test dom knappt kan läsa av.
2. Är i 1-2 veckan? Är inte det för tidigt att se sånt?
3. 1-2 dagar efter drar dom och festar för att fira barnet (jag vet att jonna inte dricker. Men grejen är att sånt kan påfresta en känslig kropp, så risken för missfall är större).
4. Tycker inte dom ska klaga till media etc när hon får missfall och blir skit ledsen sen. Men detta är bara mina åsikter.

#96 - Q

#95 - Anonymous
1. Tar ett finskt test dom knappt kan läsa av.

På Clearblues test de tog står resultatet både på finska och svenska.

2. Är i 1-2 veckan? Är inte det för tidigt att se sånt?

Jo det var det förr, men nuförtiden är testen så pass känsliga så man faktiskt kan ta ett test väldigt tidigt, just det där testet kan man, om jag inte minns fel, ta redan några dagar innan beräknad mens. Men ju tidigare du tar testet, desto större sannolikhet att testet visar fel då HCG hormonet inte hunnit produceras i så stora mängder än.

3. 1-2 dagar efter drar dom och festar för att fira barnet (jag vet att Jonna inte dricker. Men grejen är att sånt kan påfresta en känslig kropp, så risken för missfall är större).

Sant, dock tror jag att det kan vara bra för Jonna att slappna av och ha kul med vänner och inte bara fokusera på jobb och Jocke.

#97 - Anonym

stackars barn...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com