#1 - Anonym

Aww, hoppas det håller!

#2 - Anonym

De e söta tillsammans :)

#3 - Anonym

Så fina<3

#4 - Sandra

Gillar hon bara killar med följare eller?

#5 - Anonym

#4 gillar du bara att trycka ner andra människor? är det svårt för dig att vara glad för andras skull?

#6 - Anonym

söta

#7 - Anonym

Wtf? hon la upp en bild där hon pussar sitt ex för 3-4 veckor sen? wow

#8 - Anonym

Fina!

#9 - Anonym

Legit fin kille och hon verkar vara en fett fin tjej också

#10 - Anonym

Nån annan som tänkt på att Jocke klippt bort alla som bir i YouTubehuset i senaste vloggen. Var typ som ingen bodde där!! Skevt beteende

#11 - Anonym

#10 shit vad sjukt!! Om man kollar Moas, Tarzans och Emma och Konrads Vloggar så får man ju en helt annan bild. Ida du borde skriva om det här!

#12 - Anonym

100% att jockiboi han känner sig hotad av Tarzan och de andra...han härmar ju deras bloggstil...

#13 - 8

HAHAHA!!! Du måste helt seriöst ha VÄRLDENS sämsta fantasi! Ska du inte göra ett inlägg om hur många korvar du sket ut igår också?

#14 - Anonym

#13 jag är inte nummer 8 men alltså va fan menar du? får man inte skriva att ett par är fina och ge komplingarer och ge dem lycka i livet i livet eller?

#15 - Anonym

De som skrämmer mest utöver spökjakter är Jockes stalkande av hämnd. Hur Jocke drivs av trycka ner folk. De är inte första gången han gör detta på sidan av sin karaktär som anti mobbare.
Läs Hannas W s blogg. Hoppas någon tidning ser detta vem han är. De är inte ett okej beteende han kör med oavsett. Att Jonna godtar detta är makalöst. Skulle skämmas över ett förhållande där ens partner trycker ner andra.

#16 - Anonym

Hahahahahaha så kommer påhoppen emot Jocke direkt, under varenda jävla inlägg! Ni har ingen aning om varför hans vlogg är så, sen är det väl Jonnas kanal med?

#17 - Anonym

Avundsjukan emot Jocke börjar bli så löjlig nu

#18 - Anonym

#12 Jocke är ditt största intresse va?

#19 - Anonym

#16 Jocke, vi vet att det är du som sitter här och bara väntar på kommentarer om dig, ett råd vore att gå i terapi :) trevlig söndag!

#20 - Anonym

#16 så vad menar du? Varför skulle vloggen vara så annars, alltså Moa är med i 5 sekunder av en 20 minuters vlogg från ett hus där 4 andra personer bor i men det verkar som jockiboi fått hela huset för sig själv i hans video..

#21 - Anonym

#16 så vad menar du? Varför skulle vloggen vara så annars, alltså Moa är med i 5 sekunder av en 20 minuters vlogg från ett hus där 4 andra personer bor i men det verkar som jockiboi fått hela huset för sig själv i hans video..

#22 - Anonym

#16 så vad menar du? Varför skulle vloggen vara så annars, alltså Moa är med i 5 sekunder av en 20 minuters vlogg från ett hus där 4 andra personer bor i men det verkar som jockiboi fått hela huset för sig själv i hans video..

#23 - Anonym

Varför trycker Jocke ner Hanna hela tiden. Varför får han börja om och inte hon. När ska han sluta hata henne offentlig. Han talar emot sig själv att han vill inte förknippas med mobbning och haters. Men de är precis vad han gör nu. Varför då han har allt? När ska Jocke växa upp och leva efter sina egen predikan han talar om till barn och ungdomar. Var en bra förebild och sluta vara elak. De visar bara hur din psykiska ohälsa inte är är bearbetad. Ta att i ditt liv istället och sluta stampa på människor som har de sämre än dig. Du som säger du brinner för dessa. Stå bakom sina människor och sluta vara kvar i ditt förflutna där du hänger ut människor. Mycket oskönt sätt du uppvisar nu. Vad mer vill du hon ska göra för att du ska bli tillfreds att kunna gå vidare i ditt liv utan att vara hemma elak mot henne. Vad är vinsten av detta . Var mot andra som du själv vill bli bemött.

#24 - Birk

märks att jocke är psykopat när man gör sånt, promotar bara sitt crew i någon annans hus wtf, vem gör ens så?

#25 - Birk

märks att jocke är psykopat när man gör sånt, promotar bara sitt crew i någon annans hus wtf, vem gör ens så?

#26 - Birk

märks att jocke är psykopat när man gör sånt, promotar bara sitt crew i någon annans hus wtf, vem gör ens så?

#27 - Anonym

Nu börjar det bli dags att sluta denna blogg för mig, för är bara tröttsamt när allt handlar om Jocke och att finns alla fel som går att hitta på honom. Denna blogg ska väl vara nyheter om Youtubers men ändå är det bara kommentarer om Jocke på varenda inlägg och alltid är ALLT hans fel. Börjar bli så tröttsamt zzzzzzzzz , bra jobbat Ida med varierande inlägg men tråkigt att kommentarerna alltid är om Jocke.

#28 - Anonym

Hanna skriver att Jocke våldtagit henne och helt sjuka saker på flashback, hon beter sig som ett svin emot hennes pojkvän och pissar på andra som har verkliga ekonomiska problem. Ändå är Jocke boven, fattae ni inte att ni böjer alla era moraliska värderingar för att ni ogillar Jocke? Säg bara rakt ut ”jag hatar Jocke” men fan kom inte med skumma långsökta teorier där han alltid är boven och ni blir tvungna att skydda dåliga människor för att få Jocke se dålig ut

#29 - Anonym

Det mest tragiska är väl ändå att Jocke ALLTID låtsas vara någon annan i kommentarerna. Psykopat är vad han är

#30 - Anonym

Och när förklaringen kom till Jocke & Jonnas vlogg så blev det knäpptyst här, är ni sociopater eller? Och dom ska tydligen tillbaka dit imorgon också. Skäms inte folk att bara för dom tycker illa om folk kasta sjuka anklagelser?

#31 - Anonym

#30 Frågan är om du är sociopat? (Ja alltså det är ju ganska uppenbart) Du verkar sitta dygnet runt här, så fort någon skriver något svarar du på det på snapchat:) (Och försvarar dig själv anonymt här)

#32 - Anonym

Antingen är man emot Jocke & Jonna här eller så är man J&J

#33 - Anonym

hmm var det inte jocke som sa att han skulle slänga sin Canada goose jacka? men ändå använder han den tydligen eftersom han har på sig den enligt bild på snapchat

#34 - Anonym

Jocke Jocke Jocke Jocke, snälla ”jocke gjorde deg” ”jocke gjorde det” nån skulle snart kunna mörda nån obemärkt utan att nån ens ser det då man har full koll med att rota i jockes sopor för att kolla så han inte ätit något dåligt

#35 - Anonym

Inlägg om Ben, kommentarer om Jocke

#36 - E'

Tycker alla har rätt till en andra chans här i livet men då måste man faktiskt ändra På sitt beteende också.
Märks att Jocke manipulerar yngre tittare till att tro att han bättrat sig men vem som helst som inte är lättpåverkad av andras ord kan se igenom hans fasad och det skrämmer mig så jävla mycket att så många inte ser hans rätta jag. Speciellt att så många unga ser upp till en sån som honom.

Hans beteende är inte friskt, han säger att han är emot mobbning och att han inte är samma som förr. Ändå går taggarna ut direkt något sägs om honom som inte skulle passa hans image. Aldrig är något Jockes fel. Bara andra som är sjuka i huvudet och framför allt AVUNDSJUKA!!! Snälla för andras skull men framförallt din egen skull Jocke, sök hjälp, prata med någon om detta. Hitta någon bra terapuet!

Men jag är väl bara en avundsjuk människa som inte har något bättre för mig. Nej just nu hade jag inget bättre för mig än att sitta och skriva den här kommentaren.

#37 - Anonym

Bloggbevakning tar upp om Jocke och Hanna.

#38 - Anonym

Jocke tar inte med dom för att alla pratade samtidigt sa han på snapchat. Konstigt att av en hel dag att det inte finns något av dom andra. Han länkade inte ens till dom när dom länkade till honom?!? Det är ju det sista han kunde göra om han var i deras hem. Tycker synd om dom som fan.

#39 - Anonym

Om de nu är Jocke kan ju vara nån annan oxå Hanna skriver snart 40 !!! Jocke är 32 typ 8 år kvar innan han fyller 40 ....
Tror nog mest de är nån som försöker trolla ...

#40 - Anonym

Intim? Tror nt det.

#41 - Anonym

#39 Haha driver du eller

#42 - Anon

Kan vi sluta diskutera Jocke. Det är så sjukt ointressant. Finns det inga smaskiga nyheter/skvaller nu för tiden?

#43 - Anonym

Grattis Hanna som är gravid<3

#44 - Anon

#43 Vem är Hanna?

#45 - Anonym

stackars barn som får Hanna som mamma.

#46 - Anonym

När ska vi prata om de negativa sidorna med sociala medier. Hur sociala medier påverkar våra liv. Hur många ungdomar som till följd mår psykiskt dåligt. Fruktansvärt hur illa ungdomar barn och ungdomar far av influenser lyxiga liv. Googla sociala medier och påverkan på ungdomar. Skrämmande.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com