Felicia Bergström har lämnat Splay

I slutet av förra året lämnade Felicia sitt nätverk Splay och gick över till United Screens.
 
Hon berättar att hon haft det väldigt bra på Splay men samtidigt haft mycket problem, grejer hon tyckt är fel och känt sig illa behandlad. 
 
I och med att hennes kontrakt tog slut och hennes manager på Splay skulle sluta så kändes det rätt att byta eftersom hon tänkt på ett byte i över ett år. 
 
 
#1 - Anonym

Någon som vet vem Amir menade i sina raderade instastorys?? Alltså de där om den svenska influencern som var förlovad med en dömd våldtäcktsman, för er som ej sett kolla detta https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/amir-berattade-en-influencer-att-hon-ar-forlovad-med-en-domd-valdtaktsman

Svar: Det är ingen youtuber han syftar på utan någon på instagram med ca 80 tusen följare
svenskayoutubers.se

#2 - Anonym

#1 såg också det. Dålig uppdatering på denna blogg måste jag ändå få lov att säga, när det är en så pass stor händelse, vilken inte omskrivits.

#3 - Anonym

Du borde definitvit skriva om det även om det inte är en youtuber!! Amir är ju ändå lite halvt inblandad eftersom att han valde att lägga ut det själv på sin instastory, Kan ju va bra att varna andra för denna människa också. Tror dessutom att det är väldigt många mer än bara mig som är nyfikna och vill veta mer :)

#4 - Anon

Håller med #3!!!

#5 - Anonym

https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/amir-berattade-en-influencer-att-hon-ar-forlovad-med-en-domd-valdtaktsman

#6 - Maria

Såg nyss den nyaste videon Therese publicerat och är det bara jag eller måste hon alltid få in sex, bajs, snusk osv? Hon känns lite omogen med tanke på att hon verkar tycka det är superkul...

#7 - hallå???

Hallå hon sa ju också att nån på splay hade backstabbat henne. Vem har gjort det??

#8 - Sabina

Många som väljer att lämna dom.

#9 - Anonym

#6 titta inte då om du har så tråkig humor

#10 - Anonym

#6 Hon känner väl att det kanske inte blir lika många visningar annars.

#11 - Anonym

^ Är också nyfiken!

#12 - LD

Iochmed reformering hos Splay som företag (Dom går sjukt back) så fick inte Fellsis vara med i den innersta kretsen längre (Dvs garanterad inkomst varje månad). Också värt att nämna; Hennes manager fick sparken. Hen avgick inte självmant :)

#13 - Anonym

#8 och hur vet du garanterat att hennes manager fick sparken?

#14 - Anonym

#12 för jag var där då det hände

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com