#1 - Anonym

asså kan jocke sluta klippa varannan sekund, det ser inte coolt ut det är bara jobbigt :PPPPP

#2 - denkränkteryssen

Börjat bli lite uttjatat och cringe med parodin på ryssar och slaver, liksom rush b cyka blyat sqauting slav idi nahui vodka memen är lite uttjatad

#3 - A

Håller med #2

#4 - Mmm

CYKA BLYAT

#5 - Anonym

#1
Håller med

#6 - ...Marabou

håller med #4
IDI NAHUI

#7 - Anonym

Moa ”Murderess” riktiga namn är Thun Runsten.
Skäms hon för det eller vad är saken?
Föresten varför är ingen i youtube huset registrerad på adressen? Inte ens Konrad och Emma...

#8 - Anonym

#7 ja för att ingen ska söka upp dom osv?

#9 - Anonym

Tips! Nico är kär i kammi (hans caption på hans senaste instabild) och de ska flytta ihop till Alingsås :) hans insta: nicobenzon

#10 - Anonym

#7 vem fan bryr sig.. Sara songbird heter knappast songbird i efternamn heller. Hon kanske inte vill ha jobbiga snorungar som
Ringer på dörren det hade inte jag heller. Patetiskt att ens kolla upp en youtubers adress, l sluta vara så desperat.

#11 - Anonym

Först driver han om jockes låt sen lägger han ut en ännu värre låt. Inte konstigt att han blev kickad från universal men den ”kvalitén” ben har på sin musik.. Gillar inte Jockes låt men den är ett mästerverk i jämförelse men bens låt.

#12 - Anonym

#9 Anja kallade honom svärson så de är nog tillsammans.

#13 - Louise

Skriv om RMM, kulan har åkt till Sydamerika och kommer vara där 2-3 månader ( obestämd tid) han kommer filma och lägga upp en video i vecka, undrar också varför är inte RMM med i heder de har snart 500K.

#14 - Anonym

#11 Bens låt är ju släppt vis universal står det, så tror knappast att han är kickad därifrån. Kan däremot säga att Bens låt är skönare och roligare att lyssna på än Jockes som han inte ens gjort själv, den var inte bra för den delen heller.

#15 - Anonym

Ska hela det här parodin vara roligt eller vadå?

#16 - Alicia

#7 Thun är dock bara hennes mellannamn

#17 - Pikachu

Håller med 2 och 11. Sen gör han hela ruski grejen fel. Han gör en b parodi på den.

#18 - Pikachu

Håller med 2 och 11. Sen gör han hela ruski grejen fel. Han gör en b parodi på den.

#19 - Tragiskt men sant

Vlad Reiser riktiga namn är Vladislav Melesjtjenkov och han finns med i Lexbase då han blivit dömd för ringa narkotikabrott av Eskilstuna tingsrätt, mål nr B 1079-16. Det var LSD och cannabis han brukade.

#20 - Anonym

#16 Hon heter ju inte Thun i mellannamn, man kan ha flera efternamn... hon heter Magdalena i mellannamn.

#21 - Alingsås

#9 ALINGSÅS!!!????? WTF! Ska dom flytta till Alingsås? Haha är dom heeelt dumma i huvudet eller!?? Hur fan kan dimma vilja bo där!? Det är ju en mysig småstad och så men inte kul, dom kan ju flytta till Göteborg istället. (Bor själv där)

#22 - Anonym

#21 Är du bättre för att du bor i göteborgare eller? Märks att du är typ 15 sättet du resonerar. Gå sov. Alla är inte som dig.

#23 - Anonym

Göteborg*

#24 - Anon

#21 Alla vill inte bo i större städer....?

#25 - Anonym

#9
Hon säger i sin video att han är hennes pojkvän. Ny kille igen dvs ":)"

#26 - benislav

ben över Jocke alla dagar i veckan

#27 - Anonym

Hahaha fan vilket stalker du är. Inte konstigt att dom inte skriver sig där när det finns folk som dig... Hade inte jag heller gjort!

#28 - Anonym

Hahaha fan vilket stalker du är. Inte konstigt att dom inte skriver sig där när det finns folk som dig... Hade inte jag heller gjort!

#29 - Anonym

#20 Hahaha fan vilket stalker du är. Inte konstigt att dom inte skriver sig där när det finns folk som dig... Hade inte jag heller gjort!

#30 - Anonym

#19 kid, låt grabben leva lite. Cannabis och lsd är inget och bara beroendeframkallande i stora doser plus att han är 18. Det är väl inte konstigt som ung kille att tesa det några gånger. Det märks att du är en p12a som
aldrig varit i nattklubbslivet i stockholm hahah.
Så länge det inte är tunga saker som heroin så spelar det väl ingen roll. Hur känslig är du på en skala?

#31 - Evelina

#30
Haha skrattretande! ” Så länge det inte är tunga grejer som heroin” är du på riktigt? Fortfarande sjukt och dessutom olagligt.. att det skulle vara lugnt att testa för att det inte är tunga grejer är bara ett sjukt konstigt argument. Märks vad för sorts människa du är!

#32 - Anonym

#30 Var du tappad som liten? Dummaste jag har hört ”märks att du aldrig varit i st

#33 - Anonym

#30 Var du tappad som liten? Dummaste jag har hört ”märks att du aldrig varit i stockholms livet och att du är p:12a”. Vad fan är det där för argument? Inte som att alla gör det. Är du seriös eller? Jag är över 18+ och dom flesta gör inte det. Tappade ungjävel.

#34 - Anonym

#30 Fräscht att uppmuntra missbruk:)) Säg det till alla som förlorat anhöriga pga droger

#35 - Anonym

Ojoj här var folk känsliga.. folk testar saker och gör fel, det är så att vara ung. Jag är 32 och far till två tvillingdöttrar men har gjort tyngre saker än vlad. Säger inte att det är rätt men han är ju bara människa. Man gör dumma saker som ung, lär sig av sina misstag, och sen rättar man sig. Sånt är livet och man lär sig. Hemskt va ni ungar dömmer folk här.. ingen plats för mina döttrar. Vart finns medmänskligheten?

#36 - Anonym

#35 Ja, du. Mänskligheten hittar du nog inte med folk som är anonyma. Du borde kanske oroa dig om verkliga livet och skriva det. Tror inte du ser det genom svenskayoutubers.se

#37 - Maximilian

Detta skämtet e inte kul längre.

#38 - Anonym

Ingen har nånsin dött av endast canabiss, en dör eller får farliga påföljder av cannabis om en har andra sjukdomar också... sen uppmuntrar jag ej till de men ni överdriver som fan

#39 - youtube

kan det vara united screens som hyrt huset så det ska kunna bli ett "youtubehus"? för alla inneboende har väl någonting med US att göra? tror knappast konrad & Emma betalat för huset själva.

#40 - Anonym

#38 Nä men i princip alla missbrukare började med cannabis. Inte så att man börjar med att skjuta heroin på plattan

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com