Amir ryter till

För några dagar sedan berättade Amir att han ska skaffa en hund.

Flera av hans tittare gav honom rådet att adoptera en hund för att ge en hund en ny chans i livet. 
 
I hans senaste video säger han att han förstår att många ber honom att adoptera en hund för att det känns bra för deras egon och samvete. 
 
Han fortsätter att berätta att han inte är typen som kommer att ta hem en gatuhund eftersom det finns en risk att hunden har sjukdomar och är aggressiv. 
 
 
#1 - ABDULLA

Ska man ta hand om en gatuhund måste man vara hundvan, både för sin egen och hundens skull. Om man aldrig haft hund eller inte är van vid att ha hundar är det bättre att ta en liten valp.

#2 - Hejpådig

Clara Henry e med i arga snickarn så att ni vet:)

#3 - Elin

Om han köper en på Blocket då? En begagnad hund behöver ju inte vara aggressiv, de tidigare ägarna kan ju exempelvis sälja den pga brist på tid eller engagemang. Men i slutändan gör Amir ju ändå som han vill, förstår hans reaktion då det lätt kan bli för mycket när alla ska agera moralpoliser hela tiden.

#4 - Anonym

Clara Henry är med i Anders knackar på😉

#5 - humlan

Att adoptera en hund betyder inte att man skaffar en gatuhund. Han måste ju förstå vad de menar innan han blid arg på de. Tipsarna försökte bara hjälpa dig, idiot...

#6 - -

om man tror att alla adoptiv-hundar kan bära sjukdom eller är belägna att vara aggressiva ska man inte ha hund

#7 - Anonym

Han sitter och raderar kritiska kommentarer, sett flera som försvunnit. Det här är så typiskt hans ego och kassa attityd gentemot allt och alla men kanske främst sina egna tittare. Han är ungefär lika dryg och otrevlig i kommentarerna som han låter i videon. Att inte hans tittare ser igenom hans skit är fan ett under.

#8 - Malin

Som ovan håller jag med om att om man tror det är man inte tillräckligt påläst för att skaffa en hund. Om man går in på t.ex. www.hundarutanhem.se står det info om hur alla hundar är i humöret, vart de passar osv. Finns även valpar där.
Jag har haft min hund därifrån i över 11 år (hon är 12) och det har alltid funkat superbra! Hon är hittehund från Irland och har aldrig varit till problem, världens finaste faktiskt!♥ Var även jourfamilj åt en annan hund därifrån i ungefär fyra månader.
Gör man tillräckligt med research ska det inte vara några problem.
Varför föda upp nya när det finns så många hemlösa?

#9 - Anonym

Jag tror inte att gatuhundar som man kan adoptera bär på sjukdomar, dom har ju mött en veterinär (hoppas jag) o dom behöver absolut inte va aggressiva, det finns hur många berättelser som helt där folk säger hur mycket kärlek o hur snälla adopterade gatuhundar är. dessutom är varje hund annorlunda. vissa kan va aggressiva ja men andra ger mer kärlek än dom fått i livet. ffs..

#10 - Anonym

Joakim har skrivit en till bok

#11 - Jadu

Men han är ju en idiot så vad ska vi förvänta oss va han? Ugh

#12 - Anonym

#2 Nja.. hon är med i ”Anders knackar på” vilket är ett helt annat program :)

#13 - Anonym

Han har ju delvis lite rätt med att alla skriver ”asoptera hund istället!” bara för att verka så pålästa och samvetet. Liksom dessutom är de flesta som skriver det 10 åriga barn som sett Therese lindgrens vloggar ;)

#14 - Anonym

Gud så opåläst. Han kanske inte ska ha hund om han har såhär dålig koll.

Har inte sett videon pga slutat kolla på honom pga tycker han blivit så sjukt dryg och fått så kass attityd, så vet inte vad som sägs men känns ändå som att han kanske ska tänka över det en gång till.

#15 - Malin

Det känns dessutom väldigt svårt att ens kommentera hans video då han är så bestämd om att han har kunskap och vet bäst. Man hör verkligen vilken okunskap han har och att han inte kommer att vilja ändra uppfattning. Han klipper dessutom av bra argument och frågor genom att hitta någon dålig ursäkt och använder lite härskarteknik här och där. Vet inte om det är sant att han raderar kommentarer, men det känns verkligen inte värt när han verkar så bestämd i sin trångsynthet...

#16 - Anonym

Amir, du kan vara lugn. Hundstallet (tillexempel) hade nog aldrig låtit dig adoptera ändå. Det är DOM som väljer vart hunden ska hamna och det är dom extremt noga med. Ett tips är att kolla på programmet "Bagges hemlösa hundar" så får du en bättre inblick i hur verkligheten ser ut:)

#17 - anonym

Han har rätt i en sak, att många (VÄLDIGT många) säger "adopt don't shop" bara för att få sig själva att se bra ut och ha bra samvete, fasr när de själva väl ska skaffa hund så köper dem istället.

#18 - Anonym

Bara för att man adopterar betyder det inte att det är en gatuhund. Vår hund på 9 år adopterade vi när förra ägaren inte ville ha kvar honom då han var 1 år. Världens gosigaste hund och aldrig sjuk. Han har helt fel bild och ska inte äga hund.

#19 - Sabina

Är han dum eller. Han borde inte ha hund. Att adoptera hund behöver inte betyda sjukdomar och annat skit. En hund kan bli aggressiv även fast du köper från en uppfödare. Han kan adoptera en hund som kommer från ett svenskt hundstall. Nej han borde avstå från att skaffa sig en hund. Usch.

#20 - miccuel

joakim har släppt en ny bok

#21 - Anonym

Så otroligt pinsamt att J&J ber sina tittare spamma Anders Öfvergård på Instagram. Hans senaste bilder är barn och ungdomar som spammar honom. Usch!

#22 - Anonym

Vad hände med hans andra hundar han hade då? Flyttade inte de tills hans mamma eller något för att han inte hade tid?

#23 - Smfh

Det är väl upp till var och en att bestämma ifall de vill ha en jävla gatuhund eller inte, skärp er!!

#24 - Anonym

Alla här, ni bestämmer inte vilken jävla sorts hund en annan människa ska köpa. Sluta sälja era hundar på blocket och ta lite ansvar innan du går till en uppfödare kanske?!

#25 - Anon

Fast han sa väl ändå mer att han absolut tyckte att de som har tiden till att ta hand om en adoptivhund som det kan vara väldigt mycket tid och engagemang med ska absolut göra det men han har inte den tiden just nu?

#26 - Anonym

Fast var ju inte alls så han sa?

#27 - .

Amir sjönk i mina ögon här. Att en vuxen människa sitter och beter sig såhär drygt och otrevligt är för mig ofattbart.

#28 - Anonym

Men är han for real? Skillnad på en gatuhund och en hund som ligger ute till adoption. Förstår om han inte vill adoptera en hund men att göra den här videon visar ju bara vilken okunskap han har. Säkert att han bör ha hund över huvud taget egentligen?

#29 - Anonym

#23 #24

lol hej Amir

#30 - Anonym

Eftersom att jag anser att barn inte bör ha egna djur utan föräldrars tillsyn och hjälp gäller det även Amir, som så ofta beter sig som ett barn.

#31 - Anonym

Gör ett inlägg om att danjal säger i jockes senaste video att det är helt sjukt o sminka sig som en tjej om man är kille

#32 - Anonym

#31 Kan du inte bara hålla käften HAHAHAHA

#33 - Anonym

#31 Lättkränkta människa HAHAHAHAAHAH

#34 - Liten fågel

Det jag tror Amir menar är att han vill köpa en valp från en kennel för att känna till hela historien. Till exempel med vanor och rädslor. Samt att kunna fostra den själv. Vara med ifrån början liksom.

#35 - Anonym

Adoptera i all ära... Men!!! Någon måste ju köpa hundvalparna också. Tror knappast uppfödarna vill behålla alla valpar dem får. Låt oss säga att en hund får 8 valpar, ingen lyckas bli såld, tror ni helt seriöst att uppfödarna behåller alla valparna då? Valpar lika som hemlösa hundar behöver också hem. Så jag tycker det är upp till var och en vad man väljer. Beror på helt vad man är ute efter. Tror knappast ni säger till en jägare att adoptera en chihuahua. Som sagt, beror på helt vad man är ute efter!! Alla som klagar kan gå och adoptera istället så är problemet löst :).

#36 - Anonym

#35 man ska inte syssla med uppfödning om man inte är villig att ta hand om den som sälj... man kan ej döda ett djur eller slänga bort bara för den inte blir såld det är djurplågeri

#37 - Anonym

#36 Nej det tycker inte jag heller att man ska göra. Men de betyder inte att det inte händer. Är så verkligheten ser ut, hur jävlig den än är. Hur mycket än jag tycker och väldigt många fler tycker att det är så händer det.

#38 - Sofia

Löjligt att folk tar sig rätten att lägga sig i sånt här. Jag håller faktiskt med Amir till största del. Bara för att alla inte är veganer tex så det inte dåliga människor även om det är jättebra de som är veganer! Jag skulle själv inte kunna tänka mig att adoptera en hund, både för att jag inte har kunskap av hundar som har varit med om en del och dels för att jag är intresserad av stamtavlor så personligen skulle jag inte köpa en hund utan stamtavla, men tycker sjäääälvklart att det är jättebra de som har möjlighet och kunskap att adoptera att man gör det. Sluta lägg er i så vad andra gör, alla gör sitt bästa utifrån sina möjligheter!

#39 - Anonym

Ingen som reagerat över danjalls kommentar i jockes senaste video: han anser att det är helt sjukt att sminka sig "som en tjej" ok...många killar som gör det.

#40 - Anonym

#39 alla har vi åsikter låt han får ha sin sen varför bry sig om vad andra tycker är du en kille och vill sminka sig så gör de skit i alla andra

#41 - Shadow

Men f y f a n alltså... Alla får göra som de vill? Amir väljer att inte adoptera, FINE det är hans val och hans val skall accepteras. Det är bara omoget att att folk skall hålla på klaga över att han inte tänker adopterad. Han har förklarat varför han inte tänker adoptera och även varit tydlig med att säga att det är bra att det finns andra människor som adopterar, men det är inte hans grej. Folk får fan acceptera det och gå vidare, ni skapar bara onödiga och extremt töntiga konflikter. Man behöver inte hålla med honom, men man skall iaf acceptera hans val och gå vidare. Bara för att en person inte vill göra på ditt önskade sätt.

#42 - Anonym

#40, absolut att alla har rätt till sin egen åsikt, men man behöver inte uttrycka den framför flera hundra tusen barn på youtube.
av alla jocke och jonnas prenumeranter så finns det säkert flera osäkra tonåringar/barn som är en kille och som sminkar sig, tror du att dom blir glada över att höra sådana grejer på en av sveriges största youtube kanal?
lite får man fan tänka, den kommentaren var helt onödig att ha med i videon.

#43 - Anonym1

#33 HÅLL KÄFTEN SJÄLV JÄVLA MOBBOFFER!!!

#44 - Anonym

Om han får adoptera en hund kan väl jag få adoptera en klonad johannes brost och bli ihop med honom! Johannes brosts röst och läppar var to die for! ❤❤❤❤❤❤❤

#45 - Anonym

Kan alla chilla? Han e väl antagligen inte hundvan och kanske inte vill ha ansvaret för en gatuhund. Det är en del jobb. Vill han ha en valp får han väl det. Han har en egen vilja.

#46 - Anonym

Herregud, går han till ett hundhem får han ju träffa hundarna innan, så kan han välja en som är världens gosigaste. Dom är alltid kollade av veterinärer innan.
Min åsikt är att det är dumt att köpa framavlade djur av uppfödare som vill tjäna stora pengar på att para djur, när det redan finns så många otroligt fina som behöver ett hem, dessutom till en bra mycket billigare peng.

#47 - Anonym

Om han får adoptera en hund kan väl jag få adoptera en klonad johannes brost och bli ihop med honom! Johannes brosts röst och läppar var to die for! ❤❤❤❤❤❤❤

#48 - Anonym

Om han får adoptera en hund kan väl jag få adoptera en klonad johannes brost och bli ihop med honom! Johannes brosts röst och läppar var to die for! ❤❤❤❤❤❤❤

#49 - Anonym

Om han får adoptera en hund kan väl jag få adoptera en klonad johannes brost och bli ihop med honom! Johannes brosts röst och läppar var to die for! ❤❤❤❤❤❤❤

#50 - Anonym

Om han får adoptera en hund kan väl jag få adoptera en klonad johannes brost och bli ihop med honom! Johannes brosts röst och läppar var to die for! ❤❤❤❤❤❤❤

#51 - Anonym

Om han får adoptera en hund kan väl jag få adoptera en klonad johannes brost och bli ihop med honom! Johannes brosts röst och läppar var to die for! ❤❤❤❤❤❤❤

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com