Marcelo dissar Ben och Nicci

Nicci (Bens flickvän) hade innan hon träffade Ben varit tillsammans med Marcelo som nu väljer att dissa Ben på sin blogg. 

Marcelo ska ha varit på samma frisersalong som Ben och Nicci och skriver i ett inlägg att han fick Ben att vänta över en timma på hans tid och menar att han alltid är prio ett. 

Marcelo skriver också att han tyckte att Ben och Nicci såg stela ut tillsammans. 
 
Ben berättar i sin senaste video att han själv erbjöd sig att vänta för att vara snäll.
 
Ben tyckte att Marcelo var stel och han tror att det beror på att Marcelo dagen innan haft en live där han snackat skit om honom och Nicci. 
 

Therese svarar på anklagelserna om skönhetsingrepp

Många har spekulerat om att Therese gjort skönhetsingrepp och nu väljer hon att svara på anklagelserna under sitt kommentarsfält på sin blogg
 
Hon skriver att det cirkulerar mycket lögner om henne där folk bland annat påstår att de har sett henne på klinker som hon aldrig besökt. 
 
Therese skriver också att kvinnor konstant dubbelbestraffas då hon å ena sidan får elaka kommentarer om sitt utseende men om hon väljer att förändra något så anses det också vara fel. 
 

Jockes nya bok

Jockes självbiografi "Monster" blev en av årets mest sålda böcker förra året.
 
Nu har han i hemlighet skrivit en uppföljare "Du är inte ensam".

I den nya boken berättar han om hur det är att leva med sina diagnoser och hur han länge var skuldsatt och arbetslös. 
 
HÄR kan ni köpa boken. 
 

Amir ryter till

För några dagar sedan berättade Amir att han ska skaffa en hund.

Flera av hans tittare gav honom rådet att adoptera en hund för att ge en hund en ny chans i livet. 
 
I hans senaste video säger han att han förstår att många ber honom att adoptera en hund för att det känns bra för deras egon och samvete. 
 
Han fortsätter att berätta att han inte är typen som kommer att ta hem en gatuhund eftersom det finns en risk att hunden har sjukdomar och är aggressiv.