Chrille och Jacke är osams

I Chrilles senaste video blir han väldigt tårögd när han pratar om varför kontakten med sin bror Jacke blivit sämre. 
 
Chrille förklarar att det beror på att han inte kommer överens med Jackes nya flickvän Jessica av anledningar som han inte kan berätta på youtube (hennes förflutna). 
 
Anledningen till att Jacke inte längre syns på deras youtube-kanal är för att Chrille inte tillåter det så länge han är tillsammans med Jessica. 
 
Jacke har gjort en svarsvideo där han säger att han skiter i Jesscias förflutna och att Chrille bara försöker styra honom. 
 
#1 - Anonym

jag är nog på jackes sida i det här, känns manipulativt av chrille. men det är bara min hypotes

#2 - Anonym

Låt rassesvinet gråta på.

#3 - Anonym

Hon är gift med en annan man.
Hon finns på lexbase..
Finns flera anledningar... Jacke har tyvärr tappat det helt.

#4 - Anna

Läste på youtube att hon är gift med en man, sedan skriven hos en annan och är dömd för brott på lexbase. Något du kan kolla upp?

#5 - Anonym

Väldigt intressant att hon först skrev till Christoffer tho, och sedan när han ej var intresserad så skrev hon till Jacke? 🤓

#6 - Anonym

Något jag reagera på var att Chrille sa att han skrev med Jessica. Mycket konstigt att skriva med en okänd tjej när man har flickvän. Men det kanske bara är jag :)
Sen har ju Jessica en 5 årig dotter, kanske det Chrille inte gillar?

#7 - Lisa

Vad är lexbase för något?

#8 - Anonym

#6
Det var hon som kontaktade Chrille, och Chrille nekade hennes inviter. Sluta sprid fake news tack.

#9 - Anonym

#7 Hemsida där man kan söka på personer och se ifall de har ett krimeiellt register, och om och vad det har blivit drömd för, men man måste va medlem för att se viss information.

#10 - Anonym

vad hände med viktor höglund?

#11 - SM GULD 2LAX18

#11 Falskt anklagad för våldtäkt för något år sedan och eftersom han blev dömd av människor innan han blivit dömd juridiskt så tröttnade han tyvärr. Tycker de är förjävligt att man inte kan vänta tills någon är dömd med sina hot och anklagelser när han dessutom blev friad... Han var en fin kille jag saknar honom!

#12 - Anonym

slutade han??? Victor höglund då

#13 - Anonym

asså vem fan bryr sig om demmm

#14 - Anonym

Att hon skrev till Chrille först och sedan gick till Jacke, det ringer varningsklockor redan där... Hon har den där manipulativa psykopat auran som man inte ska leka med, synd att Jacke verkar tänka med snoppen...känns som hon är ute efter att lura honom på pengar eller något och att det kommer visa sig snart, hon har tydligen varit drograttfull och har säkert en pundar bakgrund 🤔

#15 - Anonym

Jacke verkar befinna sig i någon slags kris efter att han gjorde slut med Emelie, han borde ju landa lite innan han går till nästa tjej direkt🤨

#16 - Anonym

enligt henne själv skrev hon till chrille för att hon ville ge dom cred samt sälja en kamera. Hon finns ju på lex base om du kanske vill kolla upp det.

#17 - Anonym

#11 falsk anklagelse? Erkände offret att det inte var sant eller ”fanns det inte tillräckligt med bevis” och därför inte blev en dom?

#18 - Anonym

#17 många youtubers har bekräftat att dom vet att det hänt utan att ha nämnt hans namn. Han säger att det är falskt men jag tror ärligt talat inte på honom

#19 - Namn

Förvuxna bäbisar är vad de är allihopa! Fattar inte hur ni orkar lägga energi på dem öht. Hoppas verkligen ingen har dem som förebilder.

#20 - Anonym

#18 Jaa precis, jag har också svårt att tro att anklagelserna skulle vara falska..känns som han bara försöker rädda sig själv. Men tänkte eftersom #11 syftade på att det var falska anklagelser och att bara för han blev friad så har det aldrig hänt?.. därför undrade jag om offret själv erkände att något aldrig hade hänt eller om Victor blev friad för att det inte fanns bevis? Om offret erkände så är det ju absolut falska anklagelser och då är det ju självklart synd att han inte kunde fortsätta med yt. Men bara för man blir friad så betyder ju inte det att det inte hände, ser liksom inget fel med att döma någon innan personen fått en juridisk dom.
Idk, men han gör nog rätt i att hålla sig borta från yt, även om han gjorde bra videos och särkerligen är en schysst kille annars så är en sexuella övergrepp aldrig okej.

#21 - Anonym

Någon som är medlem på laxebase och faktiskt kan kolla upp vad hon gjort?

#22 - Viktor

Tänker inte välja någons "sida"! Vi vet inte alla korten, så det är lika bra att inte spekulera i saken enligt mig! Dem får handskas med detta och bör göra't privat! :)

#23 - Anonym

Vad heter hon i eftetnamn?

#24 - Sabina

Men låt dessa vidriga killar gråta då.

#25 - Anonym

#11 Hur många våldtäktsmän har inte blivit friade tror du då? Fastän dom är skyldiga. Tyvärr är våldtäkt svårt att bevisa och få straffat.

#26 - Anonym

Dessa två är en rem skam för Sverige. Mina öron och ögon blöder

#27 - Anonym

jag köpte Therese Lindgrens produkter, men de luktar urin? ska jag gå tbka t apoteket med dem, eller fortsätta använda?

#28 - Anonym

Yt var så mycket bättre 2014/15

#29 - Anonym

#27 urin ska det absolut inte lukta, har själv några produkter från hennes serie. Gå tillbaka och byt :)

#30 - Anonym

#27 men oj, har aldrig köpt något av hennes produkter så vet inte hur dom ”brukar” lukta. Men gå in på apoteket och lukta på samma produkt som du har? Se ifall det bara är den du har eller om det är så så att självs produkten bara luktar så? För om det är så att just bara det exemplaret som du fick luktar urin och inte någon annan gör det så tycker jag att du ska skriva till Indy Beauty.

#31 - Anonym

Hon är dömd för drograttfylla 2016 det är det enda som står på lexbase för er som undrar

#32 - Anonym

Familjen annorlunda deluxe

#33 - Anonym

bros Before hoes, inte tvärtom Jacke...

#34 - Anonym

Men alltså vem bryr sig om dessa white trash människor? 30 åringar som är vuxna bebisar. Tragiskt värre. Next 🗣

#35 - Anonym

#27
Detta är kanske inte så viktigt, men tänkte att i hennes ”10 DIY julklappar” så sa hon med samband att hon skulle göra ett diy med hennes produkter ”det är ngt som luktar urin här”

#36 - Anonym

Så Jacke får inte synas på deras gemensamma youtubekanal för att Chrille inte tillåter det? Hur manipulerande och kontrollerande får man vara? Visst, han kanske inte tycker om hans nya tjej och det finns säkert rimliga anledningar till det, men han har ingen rätt att förbjuda honom att synas på en kanal som dom DELAR på

#37 - Anonym

Jag använder lexbase. Hon fick böter på 2500:- pga rattfylleri. Xanor i kroppen. Det var en händelse från 2016.

Tycker också Jacke ska tänka till en extra gång. Förstår att han just nu lever i en bubbla och är förälskad, men långsiktigt kommer det inte hålla. Känt på mig sen start att det verkar vara en brud som var ute efter nån C-kändis att va tillsammans med.

Ser också att Jacke inte mår bra. Hade hellre sett han singel ett tag. Verkar så osäker. <3

#38 - Anonym

Bara för att man är gift med en annan man så betyder det inte att man är tillsammans utan kanske håller på att skiljas och de kan ta tid att skiljas för mina föräldrar tog det 3 år innan det hände, och rattfylla ja oansvarigt av henne men vi alla har säkert gjort olagliga saker någon gång i livet, låt jacke vara och sluta kalla en människa för white trash när ni inte ens känner henne

#39 - Anonym

Amanda och Olle avslöjar att de är tsm!

#40 - Anonym

E det bara jag som inte tkr att Linn Ahlborg förtjänar så mkt följare, visst hone fin men det är typ det. Det enda hon gör är reklam för sina klädkollektioner och visar vad hon äter typ

#41 - Ida

Vem fan bryr sig ens om dessa äckliga vidriga rasister🤢

#42 - Anonym

#40 jaa, överklass barn också.

#43 - Anonym

#40 ja! och hon uppdaterar ju fan aldrig? riktigt oproffsigt att uppdatera så oregelbundet och lite som hon gör. Nu känns det fan som hon gjort mer reklam på insta än vad hon uppdaterat youtube/bloggen - tråkigt med så mycket reklam , speciellt när det typ enbart är dete man får av henne. Hon uppdaterar youtube/bloggen/insta som mest när hon släpper kollektioner- OCKSÅ reklam. Tråkigt. Vad hände tex med att hon skulle "Blogga mer när hon bytt hemsida" Hände ju ALDRIG att hon blogga mer efter det. Hon snittar la typ ETT litet inlägg per varannan vecka? fööör lite. Kvaliten på hennes blogginlägg har blivit sämre också- typ bara bilder med nån lite text under. Hon får fan steppa upp lite förihelvete?

#44 - Anonym

#43 gråt gråt

#45 - Anonym

#43 Håller verkligen med! Har aldrig riktigt gillat henne med hon har verkligen blivit sämre på sista tiden. Allt handlar bara om para för henne.

#46 - Dedu

Chrilles flickvän började följa mig på Instagram haha
Wtf lixom?

#47 - Anonym

#38
Jag håller med i mycket, men det är annorlunda att ta ett bloss om man är under 18, och inte riskera någon annans liv än sitt egna. Än att sitta i en bil hög, och riskera andras liv

#48 - Anonym

Bentes kommentar på jockes bild på lunabelle. Kräks

#49 - Anonym

#48 Vilken bild? Vad skrev Bente? Hittar inte

#50 - Anonym

varje gång jag ser den där jävla chrille har han alltid samma jävla kläder på sig

#51 - Linnea

#38

Gör man allting som behövs för att skiljas dvs fylla i blanketter osv. Tar det 6 månader, så att det tar lång tid för dina föräldrar är troligtvis för dom valde att ta det långsamt eller hoppades på att hitta tillbaka till varandra

Sen att du skyddar rattfyllerist med att säga : alla har vi gjort något olagligt är både idiotiskt och ogenomtänkt.
Garanterat inte speciellt många som gjort något som faktiskt riskerar livet på både en själv och andra.

#52 - Anonym

Hon är fortfarande gift med en annan man o sen har hon blivit dömd för ett x antal brott(satt inne 3 månader 2007-2008).

#53 - Anonym

49 senaste på lunabelle på jockes instagram

#54 - Anonym

49 menade jobbas insta, bente har dock tagit bort sin kommentar. Men det stod ungefär ”inte lång tid kvar tills hon börjar med dagens runk”

#55 - ostjävel

börja böga, börja knarka.

#56 - Anonym

minns ni youtube 2013-2015 när det faktiskt var roliga, kreativa och genuint snälla människor som laddade upp videor. nu handlar allt om pengar, operationer etc

#57 - Anonym

Så Krille berättar att Jackes tjej skrev till honom först innan hon gick vidare till Jacke. Cluee snackar om detta i sin senaste video, och där berättar han att han själv upptäckte att den här tjejen skrev till honom på instagram för ett år sedan. Hade varit intressant att veta om hon har försökt få kontakt med fler manliga youtubers innan hon till slut nappade med Jacke. Youtube-digger?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com