#1 - Anonym

Nja

#2 - ))(;

I DON'T GIVE A F**K!!!!!!

#3 - Anonym

Lol varje sång är nåt helt annat och mycket bättre😂 sorgligt hur han måste hypa upp låten så hans fans vill lyssna på den om jag var han skulle jag bara satsa på youtube och varför är varje låt en kärleks låt??????

#4 - Anonym

#3 i princip varje låt på topplistorna handlar om kärlek sex eller droger och det är ju dit han vill

#5 - Anonym

VARFÖR ÄR ALLTING OM BEN FUCKING MITKUS? Är trött på att se hans ansikte konstant på din blogg Ida.

#6 - Anonym

En till flopp från Kaktus

#7 - Anon

#5 "Alltid" var ju en väldig överdrift.... Innan det här inlägget var det 4 st andra och innan förra inlägget om honom var det 9 andra inlägg.

Kan alla bara sluta kommentera "du skriver för mycket om x!!!" när det inte ens stämmer?

#8 - Spill the tea sis

Hmm...

#9 - kati

Förstår inte hur han kan vara ”stor”?! Han e ju bara flamsig och överdriven.

#10 - Anonym

#9 Håller med

Dessutom känns det som att hans ”musikkarriär” börjar närma sig sitt slut när han tar steget till att sjunga på svenska istället. Man kommer nästintill ingenstans med svenska låtar då det endast är svenska (kanske norrmän också..) som förstår. Att han kände sig omotiverad till att fortsätta pumpa ut musik när folk kritisera honom för Saturday får jag bara en känsla nu att han inte kommer känna sig mer motiverad senare när det enbart är en del av hans följare som väljer att Supporta hans svenska låtar.

#11 - Anonym

Amir är så äcklig omg

#12 - Anonym

#11 Varför tycker du det?

#13 - Anonym

så spännande med Bens nya låt

#14 - Anonym

bra att han prova något nytt och sjunger på svenska,
ser framemot det jätte mycket.

#15 - Anonym

lycka till Ben med en svensklåt

#16 - Anonym

heja heja Ben med en svensklåt

#17 - Anonym

En fråga till alla som har koll på J&J. Dom sa i en frågevideo att om dom vill ha sex med någon annan så får dom det, för det är sånt man måste göra för att få ett förhållande att funka enligt dom. Och nu i deras peppakake video så frågar jonna vem Jocke skulle vilja ha på sitt "frikort " och han är förtjust i Jasse från ex on the strand.

Får dom ligga med andra? Fattar ingenting.

#18 - Anonym

#17 wtf? Kollar inte deras videos men det där är väl ändå det sjukaste jag hört

#19 - Viktor

#17
Är det intressant att veta? :) Deras sexliv för mig är ganska ointressant, vad dem gör och vad dem gillar , det struntar jag blankt i :) Tror nog inte vi har något med det att göra över huvud taget! :)

#20 - Anonym

#17 Antagligen har de väl typ ett öppet förhållande så om Jocke nu skulle vilja ligga med Jasse alltså verkligen på riktigt. Så skulle han väl fråga Jonna o hon säger typ ja eller nej?
Dock jävligt sjukt att dom säger sådär i en video. ”Man måste det om ett förhållande ska funka, enligt oss” äckligaste jag har hört. Uppmuntrar till att vara otrogna o folk kommer inte kunna skilja på polyamorös och monogama relationer. Usch.. jag själv skulle aldrig kunna tänka mig ha ett öppet förhållande, dels eftersom jag inte är polyamorös. Så för mig är det ju otrohet och otrohet är fan något av det värsta som finns.

Sen om det funkar för dom är det ju jättebra och det är inget fel med öppet eller poly förhållanden, bara det att dom sa det på ett sådan skevt sätt.

#21 - Anonym

#20 Men vad sa dom ordagrant? Jag kollade på videon när den kom ut och uppfattade det inte som att dom har ett öppet förhållande. Frikort är ju en grej OM man fick ligga med någon så är den personen ens frikort.

#22 - Anonym

#17 Oj det där är det sjukaste jag hört?? Öppet förhållande när dom har en liten unge är riktigt dumt! Hur kan dom ens tycka så?? "Vi är mer kära än vi någonsing varit" men håll er till varandra dååå..

#23 - Anonym

#17 Men dom pratar OM dom hade haft ett frikort? Jag och min sambo brukar också skoja om det där om våra frikort, inte har vi ett öppet förhållande för det.

#24 - Anonym

#17 Jonna säger ju till och med "Det är inte så att du FÅR ha sex med dom". Så vart har ni fått att dom har ett öppet förhållande ifrån? För det är ju uppenbarligen inte sant.

#25 - Anonym

#21 Jag vet vad ett frikort är.
Om dom nu sa så som #17 skrev att dom sa att ”att MAN måste få ligga med andra !i ett förhållande! för att det ska funka” så känner jag att det är jävligt sjukt.. det kan tolkas så fel för även om dom pratar om sig och sitt förhållanden så kan det missförstås och unga kan få den uppfattningen om att alla tycker det är okej att ha ett öppet förhållande. Allas förhållande är olika så om dom nu sa så kunde väl dom sagt ”i vårat förhållande så har vi kommer överens om att vi får ligga med andra för vi känner inte att det kommer funka annars”. Som sagt jag skulle aldrig kunna ha ett öppet eller poly förhållande och om min partner skulle fråga det så är vårat förhållande slut kanske fort. Viktigt med formulering och att utgå från sig själv hela tiden och inte slänga in generella uttryck som ”man” ”måste ”ett förhållande”.

#26 - Lina

Amir på julbord på event, i KEPS. Skäms. Man tar väl inte keps på sig när man är på julbord? Ser ju hafsigt ut. Acceptera din tunnhårighet!

#27 - Anonym

HÖRNI NEJ, J&J har INTE ett öppet förhållande. Det dom sa i en video var att dom är väldigt ärliga med varandra. Skulle någon helt plötsligt känna att den vill ligga eller bli tillsammans med nån annan så skulle dom berätta det. Dom skulle aldrig gått bakom ryggen på den andra för att dom anser att vill man vara med någon annan så älskar man inte den andra längre. Alltså menade dom att dom skulle gjort slut istället för att ha varit otrogen. Och det här med frikort var ju bara ett skämt

#28 - Anonym

#27 Okej vad bra! Jag kollar inte på dom och har inte riktigt ork att komma upp vad dom faktiskt sa. Så bra tack, känns mer logisk också att det är så!

#29 - Anonym

Jag förstår inte att ingen har sett igenom jocke än?! Han ska ALLTID vara i centrum, skriker och gspar och skämtar med andra, gärna på deras bekostnad, men skämtar jonna eller danjal med honom blir hsn skogstokig eller säger saker som "fy fan vad cringe du är" "du är så jävla pinssm"

Han är alltid taskig mot jonna, som i pepparkakshusvideon: "fy fan vilket fult hus du gör, vad fan är deg här för jävla komunistgrej?!" "Dorry men det här är fan det fulaste huset du byggt"

Hans betéende är inte okej,

#30 - Anonym

#29
Fast det är väl skämtsamt och humor i det hela? Dem gör videos, och tror ingen av dem känner sig direkt sårade över situationen! Vi har inte deltagit i deras inspelningar så varför bygga upp såna där tankar?

#31 - Anonym

#30 fast det är ju ganska uppenbart när msn ser dom att det inte är rn sund relation.

#32 - Anonym

#31 Omg du är så pinsam. VARFÖR skulle dom skaffa barn tillsammans om det inte vore en sund relation? Jag tycker dom ser ut att vara lyckligare ut än någonsin. Och om du inte förstår att i en relation så uppstår bråk, tjafs men även skämt med varandra och jag är säker på att Jocke och Jonna känner såpass bra att dom vet när det är skämt och inte.

#33 - Anonym

#31 Liksom, alla par har olika jargonger mot varandra.

#34 - Anonym

#32 snarare du som är pinsam, är du så blåst att du tror att alla som har barn har en sund relation?!! Gå ut skolan innan du uttalar dig om vem som är pinsam tack!

#35 - Anonym

#34 Nej verkligen inte. Jag ser dom som lyckligare än någonsin och dom har fått väldigt mycket positiva kommentarer om deras mognad och även att dom verkar mycket mer gladare nu när Lunabelle kommit till världen. Jag tror inte någon har missat det.

#36 - Anonym

Jag och min pojkvän har den typ av jargong att vi kan skämta och vara lite småelaka mot varandra, precis som Jocke och Jonna. Allas relationer är olika, och INGEN kan komma och säga hur någons relation får eller inte får vara. Om dom är lyckliga med sin relation som den är nu så låt dom, herregud...

#37 - Anonym

#36 du kanske ska fokussera på fitt eget liv istället för att försvara jocke??? Tror inte han bryr sig om dig ärligt talat.

#38 - Anonym

#36 "ditt"

#39 - Anonym

Isabelle Strömberg har skrivit om Hydra på sin instastory och står upp för Amanda Lundgren

#40 - ,

YouTubes största mansbebis

#41 - Anonym

#37 Försvarar ingen alls, säger bara att allas relationer är olika och ingen ska komma och säga vad man får och inte får göra. Tycker synd om offentliga personer som får stå ut med personer som dig som ska hacka på allt dom gör, även fast dom flesta privatpersonerna gör exakt samma sak 😅

#42 - Anonym

#41 men din jävla fjortis!!! Jag har inte sagt att dom inte får trycka ner varandra verbslt, jag tycker bara att jocke är en elak jävel! Och jag är glad att jag inte är jonna! stick!

#43 - Anonym

#42.. alltså man ser dig i vart enda kommentars fält.. sluta bete dig dåligt. Förövrigt håller jag med 41, en mogen person förstår att Jocke inte är elak..
Har inte du sagt flera gånger att du ska sluta kommentera här eller åtminstende sluta vara otrevlig?

#44 - Anonym

#43 alla har olika uppfattningar, jag tycker inte att jocke är sympatisk. Måste msn säga att folk är pinssmma för att dom inte älskar ens idoler????? Ser mig i varje kommentarsfält??????? Ok??? Det var något nytt då jsg inte har varit inne här på 2 månader typ 😂😂😂😂😂

#45 - Anonym

Vad håller therese på med egentligen? Videotorka eller? Visar upp ärr o födelsemärken på sin kropp och lägger upp på yt.....? "Åååh jag vill se en youtubevideo....hmmm vad ska man välja? JAAA! Jag kollar på therese lindgrens video 20 saker du inte visste fanns på min kropp!!! Har alltid undrat om hon har ett ärr på magen liksom".....

#46 - Anonym

Det var någon här som hade skrivit att jocke varit otrogen med alex (förvånar mig inte om det är sant) men antar att det är Jasse som gäller nu.

#47 - Anonym

Jockiböööööj är alltid jockibööööj med den perfekts kvinnosynen - take it or leave it

#48 - Anonym

Jockiboi

#49 - Anonym

Jockiboi

#50 - Anonym

Är det bara barn här nu för tiden? Man ser på alla kommentaren om Jocke att det enbart är barn som kommentarer! Går inte ens besvara alla idiotiska omogna kommentarer. Jocke och Jonna DRIVER, jag förstår att barn inte lärt sig ironi och sarkasm och jargong men SNÄLLA vafan hahahhaha

#51 - Viktor

Tycker det är lustigt i hur det spekuleras här, det som bygger upp "hat".. Tror som andra sagt, man märker hur dem trivs tillsammans och hur mer mogna dem blivit nu i familjelivet! Dumt att bara spekulera i att "jocke är si" och "jocke är så".. Sen att någon nämnt att han låg med Alexandra är ju bara bisarrt! Vart kommer ens den tanken ifrån?

#52 - Anonym

Har Felicia aweklwv ny pojkvän? kolla hennes snap storys

#53 - Anonym

#52 Jag vet inte om det är för att jag är vuxen eller vad det är, men varför skulle man vilja spekulera om någon har en ny pojkvän eller inte?

#54 - Anonym

#51 det var en här i ett annat blogginlägg som skrev att alex hade berättat det i fb gruppen pink room o att det var df hon fick sluta

#55 - Anonym

Ingen annan som tycker det är lite märkligt att Jocke o Jonna använder Lunabelle för samarbeten? Känns som att både Jocke o Jonna inte har förstått föräldrarollen alls. Inget förvånande dock. Men tycker verkligen synd om ungen!

#56 - Anonym

#55 konstigt att du aldrig sagt något om Ida varg eller Helen torsgården som gjort det upprepade gånger? Samt kollade nu detta samarbete och Lunabelle är ju bara med på bilden inget annat? Så vad snackar du om? Och vad grundar du på att dom inte fattat föräldra rollen? Hoppas verkligen du driver du tragiska människa

#57 - Anonym

#55 Är väl inte mer märkligt än att tex Helen Torsgården och Ida Warg gör samarbeten för barnstolar, barnvagnar, nappflaskor, haklappar osv? Enda skillnaden var att Jonna gjorde ett samarbete med ett företag som säljer kalendrar och almanackor, och även det är ett måste för dom flesta småbarnsfamiljer för att få vardagen att gå ihop

#58 - Anonym

#57 håller helt med, #55 är bara en bitter människa som försöker hitta fel och vinkla det som att det enbart är J&J som gjort detta. Usch

#59 - Anonym

Linn ahlborgs uppdatering?

#60 - Anonym

#55 att dom älskar sitt barn tvivlar jag inte på... är nog mer jockes beteende jämtemot sina vänner o sin fru som bekymrar mig

#61 - Anonym

Intressant att alla äckliga små barn blir som pirajor när någon säger något negativt om jockiboi...

#62 - Anonym

Har någon sett Kammis nya video? ''Svarar på härliga rykten'', man ser ju igenom hennes tröja och bröstvårtorna är ju fan på sidan av brösten och helt ojämna? Hur kan en läkare göra sådär? Dom sitter ju fan på sidan!!!!!!!!!!

#63 - Anonym

Nån som sett jockes senaste bild på Snapchat story? vad menar han?

#64 - Anonym

Uppdatera tack...

#65 - Hannah

Felicia Aweklev visar ”mitt största fan ❤️” på Snapchat, först med en dekal över hans ansikte, sen försvinner den, är det killen hon dejtar måntro? Upplagt för 5 minuter sedan. Misstag eller meningen?

#66 - Anon

#62 Speciellt hennes vänstra har ju en väldigt skum placering?? Vilken klinik var det hon gick till?

Aja, huvudsaken är väl att hon är nöjd i alla fall.

#67 - Anonym

#62 Alltså ens bröst är inte perfekt symmetriska.. finns många som ”naturligt” har bröstvårtorna på olika höjd och olika plast. Så det behöver verkligen inte va så att det är kirurgen som gjort fel. Vet inte ens hur den skulle kunna göra fel då de flesta skär väl snittet under brösten och inte vid bröstvårtan?
Jag vet inte men jag tror inte det är kirurgens fel och så hemskt tyckte jag inte det var.

#68 - 67

#62 Sen skrev hon även en kommentar att det inte är sne utan att det var tröjan som gjorde så bröstet/ bröstvårtan la sig snett, vilket kan vara mycket möjligt

#69 - Anonym

Felicias pojkvän heter alexanderzasepa på instagram :)

#70 - Anonym

Asså vad fan haf man för liv om man skriver om en snnan människas bröst i ett kommentarsfält på en blogg?!!! Är du fkng seriös människa?! Hon skulle kunna få dig fälld för kränkning!!!

#71 - Anonym

Är Calle och Clara fortfarande ett par? Verkar glest med uppdateringar mellan dom på sociala medier...

#72 - Anonymous

Awwww han tror han kan bli nya Håkan Hellström. Så sött. Lär dig sjunga ordentligt först och icke köpt bakgrundsmusik. xD

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com