Ben Mitkus homofobiska kommentar

Pontus (Homoerotiskt) har på Instagram lagt upp en konversation mellan honom och Ben där Ben uttalat sig homofobiskt. 
 
Keku kontaktade Pontus och skriver att han funderat på att bryta kontakten med Ben eftersom Ben ska ha sparkat och spottat på hans hund. 
 
Uppdatering: Keku berättar i sin senaste video att det han skrev till Pontus inte är sant och han gjorde det för att se om Pontus var källkritik. 

 
 
#1 - Anonym

What the fuck!!?!? Men man ska inte glömma att det alltid finns 2 sidor av en historia. Säger däremot inte att Ben hade rätt att sparka på en hund, för det är fan äckligt och hemskt. Men det kanske inte är sant. Man kan liksom inte tro på allt man hör.

#2 - Anonym

Det börjar visas mer och mer vilken människa Ben egentligen är

#3 - Anonym

Nu är detta skvaller och inte sanning vem som helst kan ljuga för att smutskasta Ben och sen kan detta även vara sant men det är ju ingen som vet till 100% så innan ni kommentera kasta inte skit när ni inte ens vet sanningen jag är inte på någons sida här men skvaller och sanning är 2 helt olika saker

#4 - Anonym

Stackars hund!!

#5 - Anonym

Tror inte Ben sparkade och spottade på en HUND

#6 - Anonym

#3 visst absolut men varför skulle keku ljuga för Pontus? Sen vad är bilderna då där han själv skriver om den där artikeln? Är inte det bevis? Bevis på att han är en kränkt man med sexistiska åsikter? Dessutom finns det video bevis som han själv lagt ut där han säger n-ordet osv. Jag vet att de flesta tycker situationen med hunden är värre än de andra (vilket det kanske är..) men come on, så människor rättigheter betyder inget? Det är ju inte bara det vidriga agerandet med hunden som är fel med Ben utan även andra saker.

#7 - Anonym

tycker inte det är speciellt oväntat. Man såg ju bara hur han betedde sig när Nicci gjorde slut. Tror garanterat det snart kommer en video där han hittar på en story eller ursäkter. Men oavsett vad som sägs om Ben så kommer alltid ungar stå bakom honom för att dom tycker han är ''cool'', tråkigt att han får behandla människor som skit men sedan är de dom som blivit utsatta som får skiten.

#8 - Anonym

#6 tro inte på allt du ser och hör på internet

#9 - Anonym

#9 Vad ska jag inte tro på? Berätta gärna det för mig. Vad verkar vara osanning? Villa bevis är falska?

#10 - Anonym

#8*

#11 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Okej d
DET HÄR var jag inte beredd på...

#12 - Anonym

Kanske kan det vara så att folk driver med homoerotiskt då han alltid är väldigt snabb på att lägga ut saker och hänga ut människor. Även då han bara hör det från någon random utan några belägg alls. Han borde byta namn till Homoneurotiskt då det beskriver honom bättre.

#13 - Anonym

#12 varför skulle keku ljuga? Och vissa händelser kan man inte bevisa, ska det få betyda att det inte hände? Sen finns det ju bevis för de andra händelserna.

#14 - Anonym

och jocke lägger sig i och försöker förminska och trycka ner som vanligt.

#15 - Anonym

Kolla kekus nya video

#16 - Anonym

Varför skriver du inte att jocke är otrogen mot jonna med ph brudar????? Jonna är värd så mkt bättre!!!!!!!

#17 - Anonym

#16 Omg det är inte ph-brudar dom är från eotb!!!!!!!!!!

#18 - Anonym

hahahaahah visste att Keku ljög. Han erkände i sin senaste video att det med hunden inte var sant.

#19 - Anonym

#17 hahah samma jävla skitprogram.
Dock kan jag inte påstå att Jocke skulle vara otrogen med någon av dessa tjejer då det antagligen är ett skämt, dåligt sådant men ändå.

#20 - Anonym

Källkritik. Kolla Kekus nyaste video, det är fejk! Keku skrev det bara för att se ifall Homoerotisk är källkritisk eller ej, vilket varken han eller denna sidan är uppenbarligen.

#21 - Anonym

Keku jävla hjälte

#22 - Anonym

ALLA KOLLAR KEKUS NYA VIDEO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#23 - Anonym

Och folk lackar på Ben redan innan dom ens vet hela sanningen.. Pinsamma människor.

#24 - Julia

Hahahahha, källkritik on fleek

#25 - Anonym

Skulle skämmas ögonen ur mig om min pappa betedde sig som Jocke på Snapchat nu. Jocke är gift och har fru. Det räcker nu för fan.

#26 - Anonym

Joakims skämt var kul första gången, nu går det bara över styr.

#27 - Anonym

jockes skämt är säkert något pr trick till en video

#28 - Anonym

Joakims ”skämt” är inte ens kul? Vad är ens meningen och hur ska man tycka det är kul haha

#29 - Anonym

#20 #24
Personligen tycker jag det var jävligt onödigt av Keku att göra så. Pontus tillhör en minoritet och är väldigt politisk av sig. Alla händelser går inte att bevisa eller ”vara källkritiska mot” om ett offer påstår något ska man alltid tro på offret.. Tycker det är äckligt att tex så många våldtäkter eller våldsbrott inte döms bara för att det ”inte finns tillräckligt med bevis..” men aa idk. Tycker bara det var jäkligt onödigt gjort. Självklart ska man vara källkritisk, men om någon berättar en personlig händelse, ska man ifrågasätta det och bah ”fast hände verkligen det?”. Njaa.. Han kanske skulle ha valt en mer ”fakta” baserad sak, alltså inte en personlig berättelse.

#30 - 29

#29 Måste även tillägga att självklart behövs bevis för att dömma brott!! Men själva argumentet om att det inte finns tillräckligt starka bevis används alldeles för ofta. Och i denna situation tycker jag inte källkritik är det mest relevanta (självklart relevant, men inte det mest relevanta) då det återigen är en personlig berättelse från en privatperson till en annan privatperson. Tycker inte Pontus har gjort något större fel i denna situation. Jag hade själv gjort samma sak då jag mest tycker det är fucked om någon skulle ljuga (varesig anledning) om en sådan händelse. Jag vill ju inte vara personen som misstror när en person berättar något jobbigt för mig i förtroende.

#31 - Anonym

Avrenumererade på jocke och jonna för att hans beteende är riktigt vidrigt nu. Alla kan nog sätta oss in i hur det skulle vara om ens partner började prata sådär mycket om sina frikort. Man vill inte höra mer för när det når en viss punkt blir man bara sårad.

#32 - Anonym

jockes skämt behöver ett slut. nu. direkt.

#33 - Anonym

Nu börjas det igen. Han la nyss ut Diana-bilden på hundenbatmans instagram. Alltså på riktigt. Jonna och Lunabelle förtjänar en bättre familjefar.

#34 - Anonym

Nu börjas det igen. Han la nyss ut Diana-bilden på hundenbatmans instagram. Alltså på riktigt. Jonna och Lunabelle förtjänar en bättre familjefar.

#35 - Anonym

Man måste på något sätt vara lite källkritisk. Pontus lägger ut historier som kanske folk bara hittat på, som sedan förstör Bens varumärke! Det är väldigt allvarligt.

#36 - Anonym

Jockes beteende är jävligt typiskt för nyblivna pappor. Mammor som har en nyfödd bebis ger all sin vakna uppmärksamhet till barnet, pappan känner sig bortprioriterad och får inget sex och letar bekräftelse från andra. Dom flesta skilsmässor sker i detta stadie, ofta pga otrohet från mannens sida.

#37 - Anonym

Han kanske vill göra Jonna avundsjuk för att få tillbaka hennes uppmärksamhet..

#38 - Anonym

För att män är översexuella o "har sina behov" som dom alltid skyller på.....

#39 - S

Asså jag gillar inte Jockiboi, men det med Diana är ju as kul!

#40 - Anonym

har sett Kekus video, fy skäms på homorerotiskt, hoppas han får en varning och läxa och sluta komma med allvarliga anklagelser på influencer för att få fame, Ben kan anmäla honom för förtal .

#41 - Anonym

Men hur kan folk försvara Keku? Det är inte konstigt att Pontus tror på vad Keku skriver, för varför skulle Keku ljuga? Vad ska Pontus göra för att hitta en trovärdig källa? Han kan ju knappast skriva till Ben och fråga om det är sant då Ben troligtvis hade nekat

#42 - Anonym

Varför får Jocke så mycket skit och Jonna så mycket kärlek? Har ni missat att Jonna är med på hela grejen? Det var hon som nämnde frikort från första början, det var hon som skrev ut massa bilder på Jasse och hängde upp i hela badrummet, nu har hon lagt ut att hon och/eller Jocke har gjort samma sak men med bilder på Diana istället. Varför att Jocke så hemsk när Jonna är precis lika delaktig i det hela?

#43 - Anon

#41 Det är därför man inte ska hänga ut någon, speciellt inte om man inte vet till 100% att det stämmer.

#44 - Anonym

#41 Han kunde ha ifrågasatt Keku, och inte blindt tro på allt och lägga ut konversationen utan att tänka först, som han ALLTID gör. Det handlar inte bara om denna händelse, han är nästan aldrig källkritisk och det var väl det Keku ville få fram

#45 - Anonym

Den ända vettiga mannen i sverige var johannes brost.

#46 - d

förstår att folk kritiserar homoerotiskt källkritik men HUR kan ni ignorera det andra i inlägget???? "en väldigt otrevlig bög med andra ord", skön snubbe...

#47 - Viktor

Tycker det är otroligt komiskt att Jocke får så sjukt mycket hat och Jonna som är med på hela skämtet får ingenting! Ingen ska få hat givetvis, detta är ju bara ett skämt, och det blir ju oerhört mycket roligare när dem får dessa reaktioner från svenska folket! klart dom fortsätter och drar det ännu längre, om så här många reagerar! Tycker bara otroligt lågt av människor att uttrycka sig så som dem gör! Ta det som ett skämt och skratta åt det istället!

#48 - Anonym

Va håller Jocke på med?? ärligt? är han i nån psykos eller hahah wtf

#49 - Anonym

Alltså snääääälla, vad är det med människor o ha en offer mentalitet? Homoerotisk tror ju förfan att han endast får hat nu pga hans sexuella läggning och att keku ska ta ansvar för homofobin? Är han helt pantad? Keku sa ett flertal gånger att ingen ska hata på pontus. Men när pontus själv hänger ut människor så VILL han att människor ska hata fritt. Det är så komiskt egentligen. Istället för att inse att han gjorde fel som inte var källkritisk så ska han SJÄLVKLART dra kortet att ”samhället är så förtryckande mot sånna som oss!!!!” Lägg av. Du har tur som homosexuell att bo i Sverige. Klagar du helt ärligt kan du åka till Mellanöstern och se vad RIKTIGT förtryck är. Herregud alltså. Men vänta lite! Kan ni förstå att en homosexuell vänster människa vill få blrt ”förtrycket” men vill släppa in hur många människor från Mellanöstern som helst? När de står för majoriteten av homofobin? Logic (nej alla därifrån hatar inte på homosexuella men när det väl är homofobi är det till störst sannolikhet npgon med de rötterna)

#50 - Anonym

#50 bloggägaren ändrade texten när alla började skriva att det inte va sant och sluta använda funkofobiska ord tack!

#51 - Anonym

#46 Som Keku sa i sin video så är det ganska självklart att Ben inte sagt det oprovocerat. Pontus har ju endast tagit med det Ben skrev, vi får ju inte se hela konversationen och vad som sades innan Ben hävde ur sig det där. Tror inte Ben är någon ängel, men det är verkligen inte Pontus heller, han har förmodligen sagt en del han med

#52 - d

#51 det gör det inte mer OK att använda bög som ett skällsord? Han borde veta bättre.

#53 - Anonym

<3 Nicci <3

#54 - Anonym

Försöker Jocke vara rolig på instagram eller vad håller han på med?🤔 Ser tyvärr inte det roliga..

#55 - Anonym

Trött på såna människor som homoerotiskt. Fattar han inte att det kan förstöra andras varumärke utan att få det 100% bekräftat eller? Herregud...

#56 - Anonym

Det är offeciellt slut mellan j&j! Jocke skickade ett sms till clules och skrev att han har lämnat jonna. Se clules senaste video där han läser upp meddelandet!

#57 - Anonym

#56
Gå inte på det. Jocke söker bara massa pr till sig själv igen.. jag hade skämt å ihjäl om min pappa höll på som Jocke gör. Snacka om att vara besatt i att försöka vara rolig och i fokus hela tiden..

#58 - Anonym

Jocke är en manipulativ människa, han gör vad som helst så länge det är på hans villkor. Han har varken empati eller förståelse för tex hur Jonna skulle reagera eller må kring Jasse och Diana grejen, alltså Jonna förtjänar faktiskt bättre än en mansbebis som Jocke, tror han håller fast henne så hon sitter där lite hjälplös eftersom hon själv inte har egen grund att stå på då Jocke som är huvudrollen i deras kändisskap, ekonomi osv. Bara tragiskt alltihop!

JONNA har jag tyckt varit mogen och vettigare än Jocke men frågan om hon är mogen?, med tanke på att hon väljer att va ihop med just mansbebisen jockiboi?? Fattar nada

#59 - Anonym

#58 helt sant! Tror att jocke är en egoistisk människa, han vet nog vad han ska säga för att få jonna att lyda honom.....

#60 - Anonym

#58 Återigen så har du och många andra ingen aning om vad allting handlar om, inklusive jag. Så sluta prata om saker du inte vet någonting om. Och att kalla honom Jockiboi som du med största sannolikhet VET att han INTE vill bli kallad för, så sjunker du lika lågt som honom.

#61 - Anonym

#58 Återigen så har du och många andra ingen aning om vad allting handlar om, inklusive jag. Så sluta prata om saker du inte vet någonting om. Och att kalla honom Jockiboi som du med största sannolikhet VET att han INTE vill bli kallad för, så sjunker du lika lågt som honom.

#62 - Viktor

#58 Nästan så jag tror du "trollar" haha, eftersom Jonna är med på hela skämtet, var den som började med att skämta om det och förmodligen ligger bakom mycket av detta! Så att snacka om saker du inte har en aning om kan du gärna lägga av mig! :) Varför skulle hon må dåligt av något hon skämtar om? yeez!

#63 - Anonym

Jockiboi jockiboi jockiboi.

#64 - Anonym

Jockiboi jockiboi jockiboi.

#65 - Anonym

Asså snälla?!!! Den största nyheten just nu är att jocke har lämnat sin fru o deras nyfödda bebis o du skriver om den där JÄVLA ben som vanligt?!!!!!!! Du är seriöst besatt av honom?!!! Din header borde bara innehålla en stor bild på ben .... pinsamt!!! Ska det här vara en skvallerblogg?!!!

#66 - Anonym

#65 MEN JOCKE HAR INTE LÄMNAT SIN FAMILJ. Shit. Folk är fan tröga, DET ÄR ETT SKÄMT. Osmakligt eller ej i don't give a shit, men vem fattar inte att det är driv han håller på med?

#67 - Anonym

#66 OCH VEM FAN HAR SAGT ATT VI INTE FATTAR ATT DET ÄR ETT SKÄMT?!!!!! DET ÄR INTE OK ATT HÅLLA PÅ SÅ!

#68 - Anonym

#66 För att nästintill alla skriver att dom gjort slut och att han är otrogen osv. Inte just på detta inlägg utan på det förra också.

#69 - Anonym

Kan någon förklara vad Jocke håller på med? Orkar inte kolla igenom deras vloggar med typ 30 reklamer för att få reda på det, hahaha

#70 - Anonym

https://www.msn.com/sv-se/noje/kandisnyheter/så-mycket-tjänar-joakim-och-jonna-lundell-blivit-svårare/ar-BBQTFOA?ocid=spartanntp

#71 - Anonym

Ni som skriver om Jocke förstår verkligen ingenting och borde sluta yttra er över huvud taget. Jocke vill bara ha uppmärksamhet då det börjar gå nedåt för dem. Om han var en bra far skulle han då lägga kändisskapet åt sidan ett tag och ta hand om sitt barn. Men det får Jonna göra så att Jocke kan fortsätta vara den circus-apa han är så att all uppmärksamhet riktas mot honom. Sorgligt är det! Förhoppningsvis tar Jonna mer ansvar och ser till att barnet inte blir en jockiboi 2.0.

#72 - Anonym

Ben våldtog min bästavän

#73 - Anonym

Jag kan hålla med om att Jockes beteende är det löjligaste och omognaste jag någonsin stött på. MEN, vi vet inte anledningen till varför han håller på så som han gör så därför ska ingen yttra sig om det. Och tror ni på fullaste allvar att om Jocke hade gjort slut med Jonna, att hon hade lagt upp glada hauls på Instagram t.ex och varit helt som vanligt? För det tror nämligen inte jag.

#74 - Anonym

#72 Hoppas att du blir anmäld för förtal din råtta 😊

#75 - Anonym

#69 skaffa Adblock på google chrome webstore så slipper du reklam på alla sidor

#76 - Anonym

#74 du vet att väldigt många män har våldtaget utan att ”de vet” eller fattar, eftersom de sällan frågar om partnern vill.

#77 - Anonym

Varför skrivs det inte någonting om att Ben besöker fritidsgårdar för att hänga med ungdomar och sprida glädje eller att han donerat den största bössan på 500 tusen kronor till musikhjälpen? Den här bloggen tar bara upp allt skit alla gör och är med om...

#78 - KekuNotSerious

KEKU HAR INTE ENS EN HUND HAN LJÖG FÖR ATT SE OM HAN SKULLE LÄGGA UT PÅ STORY https://www.youtube.com/watch?v=W_4qRBL8nHE&t= titta på videon så ser ni

#79 - Anonym

Haha "ok" #76

#80 - Anonym

Alla som tror att Jocke fått en psykos eller har blivit dum i huvudet kan ju kolla deras senaste video. Speciellt ni barn som tror på riktigt att han lämnat Jonna och Lunabelle för Diana. Och även till er som berättar hur sjuk han är och elak som trycker ner Jonna osv.

#81 - Anonym

Så om det är nån som är sjuk i det hela så är det väl ändå Jonna? :)

#82 - Anonym

I Jocke och Jonnas senaste video har vi alla förklaringen till varför han gjort som han gjort. Håll käften nu alla 12 åringar

#83 - Anonym

Nicci gjorde sig själv en STOOOR tjänst i att göra slut med Ben! Usch, han verkar vara en vidrig typ

#84 - Anonym

#83 jag föreslår att du läser artikeln noga en gång till och sen kommentarerna så kommer du att förstå bättre

#85 - Sån är jag nämligen

Känns som ett märkligt test på källkritik? Skulle verkligen inte säga att man ska vara källkritisk mot sina vänner och bekanta. Berättar en vän något för mig så känns det ju jättekonstigt om jag ska gå runt och ifrågasätta och misstro tills jag fått klara, tydliga oemotsagda bevis. DÄREMOT är det relevant att dra en slutsats om att man inte ska tro fullt ut på alla rykten och skitsnack. Självklart är det viktigt att göra avvägningar om vad som känns rimligt, överdrivet och ta lite hänsyn till den som berättar någots relation till personen de berättar något om.

Men jag känner att hela konceptet "berätta om något hemskt som hänt för en kompis, sedan säga att det var lögn och peka ut kompisen som dålig källkritiker" är lite... skevt? Varför inte bara, jag vet inte? Sluta sprida dumma rykten? Bara en tanke.

Ben uttryckte sig däremot homofobt, det känns som att det pratas väldigt lite om det här? Förlåt, men jag har ytterst lite överseende med en snubbe som klankar ner på feminister och uttrycker sig homofobt. Kära Ben Mitkus, vad tusan sysslar du med?

#86 - Mimmi

Känns som ett märkligt test på källkritik? Skulle verkligen inte säga att man ska vara källkritisk mot sina vänner och bekanta. Berättar en vän något för mig så känns det ju jättekonstigt om jag ska gå runt och ifrågasätta och misstro tills jag fått klara, tydliga oemotsagda bevis. DÄREMOT är det relevant att dra en slutsats om att man inte ska tro fullt ut på alla rykten och skitsnack. Självklart är det viktigt att göra avvägningar om vad som känns rimligt, överdrivet och ta lite hänsyn till den som berättar någots relation till personen de berättar något om.

Men jag känner att hela konceptet "berätta om något hemskt som hänt för en kompis, sedan säga att det var lögn och peka ut kompisen som dålig källkritiker" är lite... skevt? Varför inte bara, jag vet inte? Sluta sprida dumma rykten? Bara en tanke.

Ben uttryckte sig däremot homofobt, det känns som att det pratas väldigt lite om det här? Förlåt, men jag har ytterst lite överseende med en snubbe som klankar ner på feminister och uttrycker sig homofobt. Kära Ben Mitkus, vad tusan sysslar du med?

#87 - Anonym

#86 Alltså jaa! Precis det här jag försökte få fram i min tidigare kommentarer (29,30)
Tack att det ändå finns några fler som tänker på ett sunt och moget sätt!

#88 - Anonym

#86 #87 Såklart man ska va källkritiskt oavsett VEM som pratar. Det är en helt annan femma att TRO på sin kompis eller bekanta o stötta, men att (utan ens nån vidare diskussion) bestämma sig för att hänga ut människan i fråga, det är fel! Tro vad du vill om människor, men häng inte ut någon utan fakta! Att använda argument som ”man Ska ta hänsyn till om nåt känns rimligt eller överdrivet”, va? Okej och vart anser du gränsen för rimligt till överdrivet går? Känns som du försöker slänga dig med lite meningar bara som i slutändan inte har någon betydelse. Som sagt, tro på vad du vill men du kan inte bestämma att hänga ut någon för att du anser att det du hört känns ”rimligt”. Det är så falska rykten sprids (ja falska rykten sprids faktiskt via en kompis som berättar för sin kompis som berättar för sin kompis osv. Därav behöver inte allt som ens kompisar säger vara sant)

#89 - Anonym

Pinsamt för er alla som hängt ut Jocke här dagligen, var är ni nu?????

#90 - Anonym

Pinsamt för er alla som hängt ut Jocke här dagligen, var är ni nu?????

#91 - Anonym

#90 Gick också in för att kolla om nån skrivit något, ska ni inte be om ursäkt för era falska påhopp?

#92 - Anonymous

HUR kan ni ens tycka det är ok att keku "skämtar" för källkritiskt syfte att ben sparkat en Hund? Hur kan ni ens tycka det är ok?? Det är fan lika illa att skämta om en sån sak för reaktionens skull, som att göra det på riktigt. Keku och ben är fan vidriga människor!

#93 - Anonym

det keku ville få fram är att homoerotiskt/pontus bara hade lagt upp saker utan belägg. Keku ville bara visa att Pontus lägger upp allt som skrevs om ben som var negativt, utan att kolla om det är fake eller inte. Det kanske är svårt att kolla sånt, men eftersom detta kan påverka ben och hans varumärke negativt så gäller det att faktiskt lägga ut sanningar.

#94 - Anonym

det keku ville få fram är att homoerotiskt/pontus bara hade lagt upp saker utan belägg. Keku ville bara visa att Pontus lägger upp allt som skrevs om ben som var negativt, utan att kolla om det är fake eller inte. Det kanske är svårt att kolla sånt, men eftersom detta kan påverka ben och hans varumärke negativt så gäller det att faktiskt lägga ut sanningar.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com