Är Eskil rasist?

Eskil Grahn berättar i sin senaste video att han från gymnasiet till ganska nyligen aldrig blivit trakasserad för sin sexuella läggning. 
 
Men det senaste året har han vid flera tillfällen blivit trakasserad på offentliga platser i Göteborg (bland annat på stan och gymmet). 
 
Vid varje tillfälle har han blivit trakasserad av människor med utländskt ursprung med samma dialekt och brytning. 
 
Han förstår att han inte kan dra alla över en kam men kan inte rå för att hans första insikt är att vara försiktig när han passerar en grupp människor med utländskt ursprung. 
 
Eskil misstänker nu att det är rasitiskt och ber sina följare om hjälp. 
 
 
 
#1 - Anonym

Nej han är inte rasist folk är bara lättkränkta i dagens samhälle, jag föreslår att ni alla kolla på hans video innan ni ens yttrar er.

#2 - Anonym

Homofober finns i alla länder men t.ex Afghanistan och Iran så är det förbjudet att vara gay man kan till och med dömas till döden för att vara gay, så jo utländska barn/ungdomar är uppväxta med detta så de har en koppling till de och ta med sig detta in i vårat samhälle men som sagt homofober finns i alla länder

#3 - Anonym

Han är absolut inte rasist. Jag får alltid en dålig känsla när jag tex är ute med hunden på kvällen och ser ett gäng män med utländskt ursprung, detta är för att det hänt allt för många gånger att män med just utländskt ursprung har trakasserat mig sexuellt. Det är inte mer annorlunda än att bli rädd för tex hundar om en hund har skadat dig någon gång i livet, eller rädd för att gå till doktorn om det hänt något negativt i samband med ett läkarbesök innan.

#4 - Anonym

Nej han är INTE rasist. MEN hela videon (speciellt titeln) var rätt onödig.

#5 - Anonym

Vem fan är eskil

#6 - Anonym

#5 det kallas clickbait för att få views

#7 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Tror det är väldigt lätt att dra människor över samma kam när man utsätts för såna saker. Jag hade inte kallat det rasism.

#8 - JN

Haha jag undrar också vem denna Eskil är. I vilket fall som helst känner jag att han gör något konstigt psykologiskt omvänt och han förvirrar mig extremt mycket med innehållet och titeln. Ja visst, clickbait men inte bara det. Jag tror inte han har onda intentioner men han borde nog inte lagt upp detta, kan bli så himla fel och det är han som får stå till svars för det.

#9 - Anonym

Jag känner till Eskil genom Kammi för dom har börjat umgås en del, och tydligen har han en egen youtubekanal :)

#10 - Anonym

Följt Eskil i ett år kanske och han är inte rasist för att han känner sig otrygg i detta fall. Eftersom att homosexuella ofta är utsatta av just folk med annat ursprung som kanske inte finner hbtq som okej är det verkligen okej att känna oro - inte rasism.

#11 - Fanny

Om man ser det på det här sättet: feminister säger ju sig hata ”alla män” vilket de bokstavligen uttrycker, men samtidigt säger de ju när man frågar att ”nej jag hatar inte alla män men alla som inte behandlar tjejer med respekt och de som förtrycker kvinnorna”. Dessutom så säger ju många tjejer att de är rädda för män och även de oskyldiga om dem tex möter en man när de går ensamma på kvällen. Det är lite samma sak med det här, han har blivit utsatt för trakasserier av invandrare och därför blir det automatiskt att han blir lite nervös att vara kring stora folksamlingar med killar med invandrarursprung, det betyder inte att han är rasist. För han tycker inte att alla invandrare beter sig dåligt, men han vill inte heller ta risken att bli utsatt för trakasserier igen. Så folk får bara sluta hålla på och fåna sig, sluta vara så känsliga!

#12 - Fanny, nice namn va?

#11 De du försöker förklara är att ”Hata alla män” betyder män i grupp. Inte en individuell man. Vi vet ju inte vilken man som är potentiell till att göra ett övergrepp. Därför går rädslan och hatat ut över alla män trots att man inte hatar ALLA män.
Faktiskt ändå ganska bra jämförelse! ;)

#13 - Anonym

#11 antar att du inte har en aning om vad feminist innebär då du skriver att feminiter hatar alla män. Feminist är jämlikhet dvs lika lön behandlas lika kvinnor och män ska få göra samma saker helt enkelt så de blir lika för alla, det finns kvinnor som hatar män men då är dom absolut inga feminister

#14 - Anonym

#13 Tror personen vet vad feminism är. Läs min kommentar (12)
Många feminister inklusive jag har någon gång sagt ”jag hatar män” men inte individella män, utan män i grupp. Folk som säger detta menar väldigt sällan bokstavligen att de hatar män utan tex bara förtycket män ger och matchokultur - alltså män i grupp.

#15 - Hannele

Nej, han är inte rasist. Många utländska, framförallt från länder kring Mellanöstern har en gansk rutten syn på homosexualitet. Jag förstår honom.

I övrigt. In och se Anjos tre senaste videos (Pontus och Lisen). Helt klart värt att se och lyssna på! Handlar mycket om Lets feast, Jocke, Clue, Rask osv osv..

#16 - Anonym

#14 fast du kan inte gå runt och säga saker som du inte menar för folk tar de på alla var de skulle vara samma sak om en mobbare kalla dig för ho*a och sen bara nej ja skoja bara... då skulle du ändå inte blir glad eller du blir ledsen

#17 - Anonym

Är så jävla trött på rasiststämpeln

#18 - Anonym

det är ju lätt att man håller sig borta från en viss typ av människor om man har dålig erfarenhet av de, jag skulle inte kalla det rasist, han vet ju bara inte vem som är homofob och inte

#19 - Anonym

@17 Wow vilket icke-problem

#20 - Anonym

#16 Uppenbarligen förstår du inte patriarkatet och kvinnoförtryck. Jämförelsen du gjorde är irrelevant. Delvis för det skadar igen att jag ”hatar män”. Manshat är inte existerande precis som omvänd rasism inte heller existerar. Sen är det fortfarande inte individen en hatar utan strukturen. Strukturen om att män har makt och att män alltid ska vara matcho.

#21 - Anonym

Vilket jäkla liv det hade blivit om tex Jocke hade sagt något liknande..

#22 - Anonym

#20 man säger inte säker som man inte menar

#23 - Anonym

#22 Vet du ens vad patriarkat och förtryck innebär?
Verkar inte så.. det här har inget mer sanning eller osanning att göra, utan olika betydelser, ett uttryck, en synonym.

#24 - Anonym

#23 man säger fortfarande inte saker som man inte menar till någon människa

#25 - Anonym

#24 Har du inget annat att säga? Kan vi kanske ta en mogen lugn diskussion om detta.
Undrar bara om du vet innebörden av patriarkat, förtryck, hiarkier, makt?

#26 - Anonym

#25 jag vet va allt betyder men man säger fortfarande inte saker som man inte menar istället för att säga alla män så kan du istället säga att du hatar just den där specifika mannen som har gjort dig ont eller skadat dit

#27 - Anonym

Att säga man hata alla män även om man menar det eller inte så skapar de bara mer hat runt omkring och hat från männen så säg ALDRIG att du hata alla män då gör du de bara värre

#28 - Anonym

#26 Okej va bra, skulle du kunna va snäll och förklara dom då med egna ord?
Påstå inte saker om mig som inte är sant. Ingen man har någonsin skadat mig på en personlig nivå. Jag har haft tur gällande sånt. Men många andra kvinnor och icke-män blir utsatta av just män, män som dom aldrig trodde sig kunna göra något eller en man de aldrig kände. Eller har blivit utsatta av ett omedvetet förtryck som alla kvinnor blir. Fortfarande handlar detta uttryck inte om något man menar eller inte, det handlar inte om osanning eller sanning.

#29 - Anonym

#28 men de betyder inte att alla män är onda de finns tjejer som misshandlar sina män också onda människor finns överallt och hos båda könen

#30 - Anonym

#27 Har förklarat detta i tidigare kommentarer, hatet riktar sig inte mot en individ utan struktur. TNKVT på instagram har säkert inlägg om detta. De har annars detta inlägg där de skriver om omvänd rasism, det är liknande mellan omvändrasim och varför det är okej att säga uttrycket ”hatar män”.
https://www.instagram.com/p/BfTHcdxDGQc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=gyspzzzvh00m

#31 - Anonym

#30 om en man har misshandlat en kvinna då ska man inte säga jag hatar alla män då är de just den där personen/mannen som ska få allt skit

#32 - Anonym

#29 Ja visst finns det det. Och långt ifrån alla män är dåliga. Jag var tillsammans med en kille som var hur fin som helst emot mig!

Men 98% av allt sexuellt våld utförs av män (Sverige) källa: brå
Sen kan det finnas mörkertal, men antagligen inte så många så att det skulle bli 50%. Så varför ska vi prata om dom där 2 procenten när det inte är det verkliga problemet? Ingen förnekar att kvinnor gör dåliga saker också, men kvinnor är förtrycka och har alltid varit..

#33 - Anonym

#32 jag förnekar inte jag säger bara att man inte ska dra alla över en kam och onda människor finns hos båda könen

#34 - Anonym

#31 Nu är ju tyvärr så att kvinnomisshandel dom utförs av män är något som sker dagligen. Inte bara enstaka gånger. Självklart sker våld mot män av kvinnor också! Men inte i den utsträckningen..
Jag vet ju inte vilka män som gör övergrepp, men jag vet att de övergrepp som sker är 98% av män. Därför kan jag inte ogilla just en individ och älska de som gör rätt för sig, utan hatet blir tyvärr strukturellt.

#35 - Anonym

#33 Jag har aldrig påstått att du förnekar något.
Klart att ondska finns hos alla kön, men statisk visar tydligt att det är specifikt män i störst utsträckning, hela 98%, är de som utför sexuellt våld. Punkt. Där finns inget att diskutera. Absolut att kvinnor gör skit också, men det är inte det viktiga här!
”ja barn svälter i delar av världen, men det spelar inte så stor roll för det finns ju barn som är tjocka” lite så jag tolkar ditt resonemang.

#36 - Anonym

#34 ändå skapa de bara mer hat när man säger alla män och därför ska man inte använda de uttrycket, du tycker ju inte de e speciellt kul när män hatar alla kvinnor osv alla dessa uttryck skapar bara mer hat så använd de inte

#37 - Anonym

#36 Dock är inte det samma sak. Det är inte okej att förtrycka, men det är alltid okej att den förtryckta (offret) förtrycker förtryckaren (gärningspersonen). Sen blir jag inte ledsen om en man endast säger ”jag hatar alla kvinnor) utan mer av personens eventuella handling.

#38 - Anonym

#37 har du inget snällt att säg så säg inget alls hat skapar bara mer hat

#39 - Anonym

#38 Det är verkligen det enda du har att säga?
Osäker på om du upplevt förtryck någon gång men jaa skitsamma. Vet heller inte ditt kön

Men det jag kan säga är att kvinnor har idag rösträtt, och inte pga att vi kvinnor förr snällt bad om det, utan för att kvinnor kämpade och slet, offrade sina liv och hem och allt för att kämpa för sin rättighet. Homosexuella är idag ganska accepterade, inte pga att det bad snällt, utan det satte hårt mot hårt, våld mot våld och kärlek mot kärlek.

#40 - Anonym

#39 fast det är sant hat skapar bara mer hat anmäl och polisanmäl dom istället

#41 - d

#39 älskar att du försöker utbilda men det är okej att ge upp och inte orka, speciellt när folk är så trångsynta och ickeförstående som ovan...

#42 - d

#39 älskar att du försöker utbilda men det är okej att ge upp och inte orka, speciellt när folk är så trångsynta och ickeförstående som ovan...

#43 - Anonym

#40 vem ska jag polisanmäla? Jag har personligen aldrig blivit utsatt av någon, ska jag polisanmäla det miljontals män som gör övergrepp? Personer jag inte ens vet vad dom heter. Dessutom handlar inte detta endast om övergrepp eller olagliga saker utan även strukturella förtryck.
Känner att vi verkligen inte kommer någonstans. Ha din åsikt. Hat kanske leder till mer hat. Men mycket hat har lett till bättre rättigheter för minoriteter. I am out.

#44 - Anonym

#41 Tack, alltså verkligen tack för att du ser mig <3

#45 - Anonym

#43 polisanmäl när du ser kvinnor blir utsatta så klart #42 och jag är inte trångsynt jag tycker bara inte att man ska sprida mer hat utan ser du någon som blir utsatt anmäl direkt då och spara så mkt bevis du kan

#46 - COUNTRYGIRL and HOUSEWIFE

Vänta nu.. Är inte att vara rasist att visa eller känna hat mot en viss typ av människor. Om det är utlänningar som trakasserar honom för hans läggning så är det ju utlänningarna som är rasister.

NÅGON SOM HÅLLER MED??

Många verkar ha glömt vad rasist faktiskt betyder. Slå gärna upp det i ordboken! Inte bara en svensk kan vara det. :)

/V

http://fondofhome.blogg.se - från kråkbo till husdröm

#47 - Anonym

#46 Omvänd rasim finns inte. Det personen gör mot Eskil är homofobi o kränkning. Ej rasism. Rasim kan endast ske mot POC, tills den dagen då vita inte har längre har makt och är priviligerad (står längst uppe i en hiarki). Läs mer om detta: https://www.instagram.com/p/BfTHcdxDGQc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ibo7p0s44ttw

#48 - 47

Rasism* haha skrev fel två gånger dessutom

#49 - K

Eskil vem?

#50 - Anonym

#46 HAHAHAHA ASSÅ VA nej nej nej nej stopp, de är ju homofober?? Finns ingen logik i att kalla personer som hatar en homosexuell för rasist?

#51 - Anonym

#47 det är klart att det finns rasism mot vita också de finns rasism mot alla människor skärp dig!

#52 - Anonym

#51 nej det finns ingen rasism mot vita, säg ett exempel? Förutom det där i sydafrika eller vart det var.
Hålls vita tills fånga och agerar slavar? Nej. Blir vita nekade till jobb pga deras hudfärg eller namn? Nej. Blir vita hotade pga sin hudfärg? Nej. Alltså finns så mycket exempel. Men nej rasism mot vita kan ej förekomma då vita är makthavare och längst uppe i en hiarki (tänk pyramid) alltså kan svarta inte förtycka de vita eftersom dom är underliggande i denna pyramid.

#53 - Anonym

#52 det handla inte om att vita inte blir nekade till pga hudfärg det handlar om utländska asiater och afrikaner hatar mot vita människor hets mot folkgrupp finns mot vita också

#54 - lol

Omvänd rasism finns inte, utan bara rasism.
Alltså....alla raser kan bli utsatt av rasism, även vita.

Hade ni gått ut mer i orten så hade ni nog sett vilket hat det är mot vita svenskar egentligen.

#55 - Anonym

#53 Och då är du svart och har tolkningsföreträde antar jag?

Kolla instgaramen: actions4humanity_se (f.d blackvouge) hon had TF och förklarar allt om detta. Omvänd rasism finns inte punkt! Rasism finns mot alla människor som är POC, främst svarta. Men absolut inte vita.

#56 - Anonym

#54 men jag som vit blir ju absolut inte påverkad av det hatet, jag blir inte förslavad, eller mördad eller diskriminerad eller hotad. Det finns mycket rasism inom rasifierade grupper gentemot varandras. Och det finns absolut har från POC till vita, men det är hat och förakt, inte rasism. Stor skillnad.

Kolla Lovette Jallows inlägg på instagram, hon har tf så hänvisar er dit, jag har lärt mig mycket av henne och för vidare henne o mångas budskap.

#57 - QW

Kolla dokumentären om personer som föds med albinism i Afrika, vad svarta gör mot de som föds som albiner, vad dessa vita får utstå. Är det inte rasism, vad fan är det då? De förföljs, mördas, styckas för häxkonster och annan skit.

#58 - Anonym

#57 Nu skrev jag förvisso ”förutom” i Afrika (kommentar 52). Omvänd rasism existerar inte här i västvärlden o delar av Asien, och Mellanöstern.

#59 - Viktor

Förstår clickbaiten helt enkelt, så tänker inte klaga över den! Men, rasist! Nej skulle icke tro det! :)

#60 - Anonym

#58 Av intresse undrar jag vad du kallar det när invandrare i Sverige kallar vita kvinnor för hor*r, fit*or, sl*nor, svenneh*ror osv men inte är lika hatiska mot kvinnor från sitt eget land/kultur? Är det endast frågan om dålig kvinnosyn eller dålig uppfostran eller dåligt beteende?

#61 - Anonym

"Tolkningsföreträde".... snälla gör inte detta till en grej, finns ingenting som står bakom detta öht.

#62 - Anonym

Eller ska tex män ha tolkningsföreträde på alla samhällsfrågor då det var män som byggde det civiliserade samhället?
Kvinnor kan ha tolkningsföreträde om hur man tar hand om barnen och lagar mat, samtidigt som männen har "TF" på allt som gäller städers utveckling osv, det var ju så samhällen byggdes?

#63 - Anonym

#60 allt du nämnde, dålig beteende, uppmärksamhet, utanförskap, kulturskillnad. Men absolut inte rasism, inslag av sexism visst men inte rasism

#64 - Anonym

Nej, att det finns kulturella skillnader och att påtala dessa är inte rasism. Att påstå att någon är mindre värd pga etniskursprung är rasism.

#65 - Anonym

Nej, han är inte rasist. Roligt dock att dessa pk-influencers tydligen får ändra åsikt när de själva börjar bli utsatta. Men innan dess har man varit en grov rasist om man påtalat problemen! Aja, de är inte kända för sin intelligensnivå, det vet vi nog alla.
#63 Det är sant att det inte finns något som heter "omvänd rasism". Det finns endast rasism och definitionen är väldigt klar! Att svarta inte kan vara rasistiska mot vita är fullständigt befängt. Detta är bara något politiskt korrekta personer med bristande karaktär (alltså de flesta som är pk) gör för att sedan kunna underminera gemene man och hävda sig som moraliskt överlägsen. Detta medan de i sjävla verket endast försöker kompensera för sina brister! Sorglig utveckling i ett samhälle med goda förutsättningar.

#66 - Anonym

#61 #62 När en minoritet eller förtryckt grupp är utsatta så har är det deras syn på förtrycket som är viktigt. Tolkningsföreträde är viktigt då endast de personer som varit med om en viss typ av situation kan verkligen förstå hur det är. Detta går av överföra utanför politik. En person som aldrig har smakat tårta kan inte säga ifall det den tycker det är gott eller äckligt. En person som kanske inte åker tåg bli inte påverkade av förseningarna och kan därför inte säga ”men sluta vara så känslig, så sena är inte tågen”. Tolkningsföreträde är en grej, en ganska viktig grej dessutom (inom politik). Och sättet #62 beskriver det på visar bara på okunskap och stereotypiska könsroller

#67 - Anonym

#58 ditt sätt att argumentera gör mig mörkrädd. Speciellt när du har så mycket sakfel som inte stämmer. Det finns rasism som utspelar sig väldigt olika men grundar sig i en diskriminering mot en folkgrupp, inte specifikt utan det kan ske i alla former från hudfärg, etnicitet, till religion. Att till börja ditt argument med direkt undankasta exempel av vita i Afrika som blivit utsatta, visar bara hur trångsynt och partiskt du är att diskutera med. Har inte romer varit diskriminerade länge? Finns det inte flera folkgrupper i Mellanöstern som varit förtryckta och diskriminerats pågrund av deras religösa tro? Diskrimineras inte juggar av kroater eller?

Ditt påstående angående hiarki är också bara helt verklighetsfrånvarande. I min värld var iallafall Barack Obama den förra presidenten i världens mäktigaste land, dom främsta och kändaste artisterna vars genre skapades av svarta är till stor del just svarta och har stort inflytande på hela världen. Finns(fanns) till och med svarta i svensk regering. Det behöver inte betyda att det är rasism för att dom flesta är vita, utan att Sverige inte varit mångkulturellt så länge.

Helt ärligt hur lågt begåvade är människor här som använder personliga erfarenheter av rasism som preferens vad rasism betyder? Sluta blanda in personliga erfarenhet som någon världsfakta.

I slutändan så blir det bara giftigt att debatten alltid ska leda till att personligerfarenhet väger större än faktan. Med det sagt tycker jag absolut killen är rasist om han nu har fördomar mot just invandrare. Kanske personliga erfarenheterna som fått honom att skapa fördomar, men då blir också dom som inte beter sig dåligt mot honom indirekt dömda punkt.

#68 - Anonym

#65 Okej kan du ge exempel på rasism mot vita?
!Inte exempel från just Afrika!

Hur menar du att det är ett påhitt från PK människor för att dölja sina brister? Och hur menar PK människor att de är överlägsna? Utveckla tack.

#69 - Anonym

#68 Så man ska ge ett exempel av rasism mot vita, FÖRUTOM där det faktiskt är känt att det varit rasism mot vita

#70 - Anonym

#68 Haha vadå inte exempel från Afrika? Då bevisar du ju bara att jag har rätt om du måste begränsa hela den folkgruppen...

Ang. den mer psykologiska biten så är det av samma skäl som religion skapades som folk väljer att bli pk. Man gillar inte de som styr och de som står över än i klass och ordning. Därför så hävdar man sig moraliskt överlägsen via t.ex. religion eller pk-idéer, för det är det enda sättet som de kan få känna sig bättre än översittarna. Men människans natur är lika hos alla, då de som är underlägsna egentligen vill bli överlägsna. Detta resulterar då i ett moraliskt hyckleri av största grad. Allt detta finns väldokumenterat och forskning finns det massor av. Sök lite på google scholar bara så ska du få se! Problemet ligger dock i att översittarna och de underlägsna saknar förmågan att förstår varandra tillräckligt bra för att leva i den symbios de gör. Detta har varit ett närvarande tema under hela människans historia.

#71 - Anonym

#69 Nej jag påtalar att jag inte vill ha exempel från Afrika då jag redan fått och är medveten om den typen av rasism. Jag vill bara veta vart i västvärlden och övriga länder i öst och Asien där rasism mot vita existerar.

#70 För jag är redan medveten om Afrika.
Fast folk från vänster kämpar inte och är ”pk” för att de känner sig underlägsna och tycker att andra är bättre? Vi kämpar för i helvete för mänskliga rättigheter, något alla inte har, som alla borde ha. Vissa gynnas mer än andra i samhället vilket är fel, speciellt om anledningen är pga kön, hudfärg, religion eller sexuelläggning.

#72 - Anonym

#67 Jag har absolut inte tf för detta och inget jag är bäst på. Vilket jag aldrig hävdat heller. Så självklart kan det finnas faktafel och sakfel osv. Jag är ingen debattör och håller inte på med politik på någon professionell nivå alls. Och det får man nog räkna med när man diskuterar om saker i ett sådant kommentarsfält som detta.

Varför jag vill få andra exempel än från Afrika är inte för jag är trångsynt. Absolut att viss rasism sker där, en rasism mot vita. Det är något jag måste och kommer behöva sätta in mig mer om. Men jag har svårt att förstå varför folk resonerar så mycket för att omvänd rasism finns när rasismen mot vita är betydligt mindre befintlig och inte existerar i tex västvärlden där vi faktiskt lever.

Kan endast hänvisa till Lovette Jallow’s highlight på instagram om omvänd rasism. Finns inte en svart person/aktivist jag känner eller hört om som menar på att omvänd rasism skulle finnas.

Och vad har president Obama med rasism att göra? En kan va rasse men fortfarande umgås med folk från andra etniciteter? Jämförbart med att du kan fortfarande va sexist trots att du älskar kvinnor.
Och många kända personer är svarta, ja, men även dom har nog upplevt rasism med en än gång. Och deras kändisskap grundar sig nog främst i talang medan extrem många vita får kändisskap pga makt.

Absolut att juggar,
kroater har blivit diskriminerade och även romer och andra folkgrupper. Men det är en annan typ av rasism som inte riktar in sig på hudfärg utan kulturella olikheter, religion, etnicitet osv. Jag tycker begreppet nazism och nationalism passar bättre in på förakt mot exempelvis juggar och judar. (Men det är ju bara min personliga åsikt). Även här har jag sagt att rasism finns gentemot varandra i vissa folkslag. (Alltså som inte alltid är vita).
Även detta är något jag vet att jag behöver bli mer påläst om.

Sen har jag sällan använt mig av personlig erfarenhet. Men dom gånger jag har gjort det är ju för att stärka förtryck och visa exempel som inte endast är taget ut luften. Politik är ju mer eller mindre åsikter som är på olika sätt bastat på fakta. Men en höger person och en västerperson har ju två helt olika syn på samma fakta.

#73 - Anonym

jag förstår att jcbuz eller vad han nu heter gör jättestora fel å att det var rätt av jocke å anmäla honom. meeeen han är knappast ensam om det, kolla bara på chrilles videor!

#74 - Anonyyym

Ida tycker att du borde ta upp att anja rosenskjolds kille delar alternativ för sveriges inlägg på facebook.

#75 - Anonym

Misslisibells senaste video...? Så skev har inte ens ord

#76 - Anonym

#74

Varför? Han är inte en del av youtube. Han har synts till i en del klipp men det är allt.

#77 - HitlerJugen

Hahah ni idiotsvennar inser inte vilka ni har "importerat", våldtäktsmän och böghatare.
Islam och sharia , var jag kommer ifrån dödar man bögar. Så var glad de bara ger dig en arg look och kanske i värsta fall misshandlar dig än så länge. Kvinnosynen är toppen i islamiska länder. ni är fucking rekt. Nu har ni C och L som styr som vill importera ytterligare 30 MILJONER judehatare. Globalisterna har sagt sitt, vi vet alla vad som kommer hända. När Sverige blir antisemitiskt juderensande land så drar jag för jag är nämligen jude. Ni svennar hoppas jag innerligt dör i er egen missär lol. Politikerna försörjer sig på era skattepengar, de har tjänat över 500 MILJARDER på invandringen. Se riksdagens budget. Ni är helt jävla fuckade i röven och i hjärnan. Lycka till säger jag bara. Snart joinar även jag zionisterna och tänker knulla Sverige upp och ner jag med.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com