Jocke ska göra sin egna dokusåpa

Jocke håller på att planera sin egna dokusåpa och i en intevju med Nyheter24 berättar han att över 30 tusen personer har skickat in en ansökan. 
 
Dokusåpan kommer att äga rum i deras hus och sändas live på deras youtube-kanal. 
 
Tittarna kommer att få påverka vilka deltagare som ska vara kvar och det kommer att finnas olika utmaningar för att sedan kröna en vinnare som får en stor vinstsumma. 
 

Jocke och Jonnas framgångsknep

I en stor intervju med Expressen berättar Jocke att han och Jonna lyckats för att de inte mjölkar koncept utan byter riktning väldigt snabbt. 
 
Vidare förklarar han att han lever på att folk underskattar honom och han största styrka är att folk tror att han är dum. 
 
Jonna säger att hon "typ hoppas på Lunabelle får diagnoser" eftersom hon tycker det är charmigt och får en människa att sticka ut. 
 
 
 


Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com