Misslisibell får stark kritik

I Lisas senaste video visar hon upp sina märkesväskor som är fejk.
 
I videon uttrycker hon också sina åsikter kring att köpa äkta märkesväskor och säger att hon aldrig skulle lägga mycket pengar på en märkesväska.
 
Hon tycker dessutom inte att man har rätt att själv avgöra vad man ska spendera sina pengar på, även fast man själv tjänat ihop pengarna.
 
#1 - Anonym

Anledningen varför misslisibell har så sjuka åsikter är för att hennes föräldrar har lärt henne att dyra saker är dåliga och onödiga. Även att rika människor är självupptagna och dåliga människor. Skulle man kolla i misslisibells kylskåp skulle man bara se märken som ica basic och eldorado. Hon har aldrig bott på hotell (förutom på jobbresor), aldrig åkt på solsemester och hon går aldrig på restaurang. Jag tror det handlar om avundsjuka då hon aldrig gjort dessa saker. Hon är uppvuxen så och kommer troligtvis lära sina barn samma sak.

#2 - Anonym

2# Oj hur vet vi att det är så?

#3 - Anonym

#3 hon har själv berättat om det i hennes videos

#4 - Dedu

Hon är ju helt jävla dum i huvudet..
Damn asså

#5 - Anonym

#2 Fast, jag har heller inte gjort något av de där sakerna. Så vad har det för betydelse? Det jag dock lärt mig av de med mer pengar runt om mig är att de (speciellt männen) är äckligt självupptagna, skryter och ser ned på oss med medelinkomst. Tråkigt men sant... har hellre bra familjeförhållanden och umgängeskrets med människor som har Ica basic i kylskåpet än pengar och taskig attityd.

#6 - Anonym

Det är därför jag inte blir förvånad över att hon gör sig ovän med så många. Hon borde chilla med sina åsikter. Jag bryr mig egentligen inte om vad hon tycker, men det som verkligen stör mig är att hon aldrig kan besvara kritiken. DET är problemet. Att dra sig undan som hon gör är extremt omoget. Hade jag varit i samma sits hade jag tackat alla för att de upplyser mig om något som är så pass viktigt och inte trott att allt handlar om mig. Vet att hon höll på likadant på sin gamla skola då flera av mina tidigare vänner har gått där. Direkt när hon gjorde något fel skulle hon smita undan som om ingenting hade hänt.

#7 - Anonym

#6 Det är inget fel att inte ha gjort det, men det verkar som att misslisibell är avundsjuk på folk som gör såna saker och som köper märkessaker, det är därför hon ignorerar alla andras åsikter och argument och hånar de som inte tycker likadant som henne.

#8 - Jossan

Lisa vill alltid poängtera att hon inte är som andra 17-åringar och känner sig helt borta bland dem, men av hennes videor att avgöra tycker jag att hon är EXAKT som en 17-åring! Väldigt all over the place, flamsig, drar konstiga skämt haha och håller på. Alla tonåringar lever inte för att supa som hon verkar tro, alla är ju olika. Jag är 25 och det hade märkts tydligt att hon är mycket yngre än oss om hon umgicks med mig och mina vänner. :)

#9 - A

Nä det är väl 15åriga mislisibell som ska avgöra vad världens befolkning lägger sina pengar på.....

#10 - A

Folk som har pengar skryter JÄMT!

#11 - Anonym

Jag håller med om att man ej ska köpa sådana här kläder där de som jobbar har hemska förhållanden till jobbet samt hur det påverkar miljön.

MEN, tycker att de som verkligen går loss på Lisa inte handlar på HM eller dylikt. Folk måste lära sig skriva konstruktiv kritik och inte hat samt inte gå och klaga på Lisa för att sedan göra samma sak själv.

#12 - Maora

Suck. Låt henne ha sin egen åsikt, inget att klaga över. Det är inte ni som har väskorna det är hon. Det är inte ni som bidrar till - vad nu alla klagar över - det är hon. Suck.

#13 - Anonym

#1 o hur vet du det?

#14 - Anonym

#11
Fast nu är hm en helt annan debatt då detta främst handlar om att Lisa säger att andra inta ska få göra va dom vill med sina pengar när hon själv sitter o hostar upp flera tusen kr på en docka. Och istället för att köpa 1 väska i bra kvalité från tex accent så köper hon flertal skitväskor för samma pris som en från accent.

Dessutom kan jag tala om för dig att jag är en av dom som tagit avstånd från hm sedan ca 1 år tillbaka.

#15 - Anonym

Blir provocerad över att hon menar att det är "sunt förnuft" att inte handla dyra märkesgrejer. Liksom jag förstår principen att man inte SJÄLV vill spendera så stora summor på en väska, men att det är mer "rätt" att handla fejkgrejer bara för att de är billiga är så märkligt? Hur ignorant får man vara för faktumet att väskorna hon handlar inte bara är ett hån mot designern och hens kreativitet utan att hon då stöttar en industri som utsätter mängder av människor för hemska arbetsförhållanden? Vill verkligen höra Lisas resonemang där! Det är synd att hon inte tar det argumentet till hänsyn när hon säger att många blir upprörda :/

#16 - Monica

Smart att gå ut med att man köper kopior när det är olagligt. Ring tullverket och sätt dit henne!

#17 - Anonym

Ironin att ni tror att bara för att något är "dyrt" så är det gjort med bra arbetsförhållanden...

#18 - Sabina

#1 Du la den!
#6 håller verkligen med dig.
Att säga att en person inte får välja själv vad man gör med sina pengar när man sliter för att få dom är bara pantat. Tror inte hon heller skulle gilla om hon hade gjort en kollektion och någon kopierar den rakt av och tjänar pengar på det när hon har slitit för något. Hon är så jävla vilsen och pantad..

#19 - Fanny

#17 ironin att du drar alla över en kant
Absolut att många stora märkesföretag använder sig av dåliga arbetsförhållanden och ger tillverkarna dåliga löner osv. Har för mig att Gant är ett sådant märke, även hollister. Finns säkert dåliga arbetsförhållanden bakom många lyxmärken alltså som Gucci osv osv. Men vad jag vet tillverkas mycket av dom dyraste sakerna i Frankrike o där hoppas jag att mycket är gjort med bättre arbetsförhållanden. Dessutom är frakt sträckan mindre och man bidrar inte lika mycket till överkonsumtion då man köper oftast bara EN väska och inte 6 eller vad nu Lisa köpte.
+ så ger man faktiskt sina pengar till orginal designern och man smutskastar inte deras kreativitet och skapelse.

#20 - Anonym

#19 Hur drar jag alla över samma KAM (inte kant)?
Har inte ens sett videon men förstår inte hur folk kan bli så upprörda över att en 17-åring tycker att man inte borde köpa märkeskläder...

#21 - Anonym

Tidigt i videon säger hon: Jag tycker inte man får spendera sina pengar hur man vill, även om man tjänat ihop de själv.

???

#22 - A

Vad är det som har hänt med therese??? Ända sedan hon flyttade så är hon skitjobbig, skriker flamsat o pratar dnbart om sitt utseende... hon har blivit så tillgjord...hon känns inte äkta längre

#23 - Fanny

#20 uräääkta miig, tack för din rättelse.
Joo för du verkar tror att alla som är upprörda inte kan sin skit.
Jag föreslår att du ser videon. Jag tycker bara det är väldigt fel att hon säger att hon uppriktigt inte tycker att andra ska får göra vad man vill med sina intjänade pengar. Utan tänka sunt, hon menar att hon tycker att dom som köper märkesväskor kan donera pengarna istället. Medan hon själv går o köper dockor för flera tusen. Bidrar till överkonsumtion och miljöförstöring genom att köpa skit saker från wish stup i ett. Inte bara då och då utan hela tiden.
Dessutom påstår hon att hon har råd att köpa en väska för 30 tusen men väljer att inte göra det. Sen predikar hon om sunt förnuft och menar att folk ska donera pengar. Har vi sett henne skänka iväg pengar till välgörenhet??
Det är bara dubbelmoral och Lisa är inte 12 längre, hon borde veta bättre.

#24 - Anonym

Fattar inget vad ör problemet ?

#25 - Anonym

Jag kan förstå att folk blir upp rörda av att hon säger det hon gör.

speciellt jag som tycker att du får slösa dina pengar hur fan du vill, men varför ska folk bli så jävla upprörda låt hon tycka det hon vill, alla har sin egen åsikt. Nu är det ju inte så att hon sagt att hennes största idol är hitler, jag kan tycka att det hon sa var oansvarigt och löjligt.

#26 - Anonym

Jag förstår inte varför hon berättar för andra att dom ska tänka med sunt förnuft innan dom köper någonting. När hon handlar för flera tusen på Wish där hon då stödjer barnarbete blanda annat. Är DET sunt förnuft då tycker hon?

#27 - Anonym

#22
Men snälla låt henne. Inte särskilt lätt att veta hur man ska vara när alla tar illa upp vid det mista lilla. Att ''skratta/flamsa'' gör hon bara för att vi ska bli glada när hon egentligen mår skit. Visst det kan kännas fake och du är ensam om att sakna hennes personliga sida, men visar hon sig sårbar som hon gjorde 2015 börjar alla istället håna henne och skriva att det enda hon gör är att göra gråtvideor. Förstå att det inte är lätt att nå upp till allas förväntningar hela tiden.

#28 - Anonym

Tror att Therese skulle må bra av en paus ärligt talat, behöver inte vara särskilt lång tid men att kanske ta en vecka eller iaf en weekend med Anders där hon varken filmar eller ens har med sig telefonen.
Totalt bortkopplad från sociala medier och bara tar det lugnt med Anders på något hotell i någon mindre stad i Sverige, gärna nära vattnet.
Kanske en spa-weekend eller liknande.

#29 - Anonym

#28 Varför har folk fått för sig att Therese mår dåligt? Jag märker ingenting speciellt.

#30 - Anonymt

Jag tycker att alla ska fä ha sin egen åsikt, Lisa kan få tycka så här och ni andra som tycker helt tvärtemot kan Få det också. Det jag önskar är bara att Lisa för en gångs skull tar tummen ur röven och slutar vara så oskuldsfull och svarar på alla häckla kritik som hon får istället för att bara fortsätta med vanliga videos. Hon måste kunna stå upp mer för sig själv jag vill ha en svar på tal

#31 - Anonym

#28
Hon kanske kan dölja det för hennes yngre tittare men känns som att man ser igenom hennes "glada" humör och som sagt allt flams och skratt.
Kan ju såklart ha fel dock, hoppas att det är fel och att hon mår bra.

#32 - Anonym

Är man mogen så klarar man av att ta kritik, punkt slut. Kan du inte det är du på en viss nivå omogen helt enkelt. Och dessutom, angående mogenhet så tror jag att Lisa har en bild av att folk i hennes ålder fortfarande är kvar i "14-års-mentaliteten". Jag menar, hon har missat 1 eller 2 (?) år av umgänge i skolan och har inte sett hur folk i hennes ålder har mognat. Hon borde väl ha börjat i 2:an i gymnasiet nu. Stor skillnad på gymnasister och de som bara går i högstadiet. Så därav tror jag att hon har en skev bild av hur mogna ungdomar är och hur mogen hon själv är i jämförelse med dem.

#33 - Anonym

Hur beter sig som en självupptagen 12-åring som vägrar ta till sig av vad andra säger vad gäller att köpa/stödja de hon gör.

#34 - Anonym

Hon uttrycker att det är okej för att det ”inte är olagligt”. Så bara för att något är lagligt så är det alltså okej att stötta sådant? Väldigt märkliga åsikter

#35 - Anonym

#31 Är 18, så är inte ung. Tror inte det handlar om ålder för att kunna se sånt.

#36 - Anonym

Jag kan inte riktigt sluta tänka på vem eller vilka som kommer köpa hennes bok? Kommer hon ens få några exemplar sålda? Eller NÅGRA kommer säkert sälja, men tror inte det blir i närheten av så många som hon/förlaget tror, eller om man jämför med böcker från andra Youtubers (typ Therese). Lisa måste ju vara en av de Youtubers som får absolut mest hat och kritik och även har sjukt få visningar i förhållande till prenumeranter. Jag personligen tittar inte på alla hennes videos, typ bara de som jag tror kommer innehålla någon kontroversiell åsikt pga tycker det är intressant att höra vissa människors synvinklar (dvs jag kommer inte köpa hennes bok, kanske lyssna på den under en gratismånad hos Nextory typ men inte lägga pengar på den).

Kommer någon av er här köpa hennes bok?

#37 - Anonym

#35 18 är ungt. Du kanske känner dig vuxen och jättemogen nu, men när du är 25 kommer du inse hur ung du var när du var 18.

#38 - Happy

Jag förstår att folk blir upprörda på grund av barnarbete och miljö, men vad spelar det för roll om hon inte åkt på solsemester eller bott på hotell privat? Överkonsumtion är inte bra oavsett.

#39 - Anonym

#37 Jag har absolut inte påstått att jag känner mig vuxen eller mogen, men med tanke på att jag är gravid, flyttat hemifrån och har fast anställning så är jag nog någonstans åt det hållet.

#40 - H

Therese är ju hflt överhypad! "Kolla min finne, kolla, KOOOOOOLLLLLAAAAAAAAAAA!!!!!!!" "Kolla mitt hår, kolla mina kläder," pratar i 190 och skriker o flamsar. Hon beter sig som att hon sätter upp någon överhypad fassad.... skitjobbigt

#41 - Anonym

#39 Du la den!!

#42 - Anonym

#39 Du la den!!

#43 - Anonym

#36
Jag kommer läsa hennes bok och hade gjort det oavsett om jag hade gillat/ogillat henne. Alltid kul att få höra andras tankar och funderingar även om man inte håller med personen.

....ångrar dock att jag läste Jockes böcker.....

#44 - Anonym

Dessa personer som kritiserar henne har antagligen köpt många Apple-produkter. Steve Jobs är känd för att ha gjort pengar på barn. Tänk på det, innan ni kritiserar någon som köper produkter gjorda av barn när ni gör exakt samma sak.

#45 - Anonym

Det som gör mig mest irriterad är att hon väljer att ignorera kritiken hon får??

#46 - Anonym

Förstår inte henne och hennes "little miss saint" attityd? Alltså vad får henne att tro att hon är bättre än alla andra bara för att hon inte bär shorts eller köper märkesväskor?

#47 - Anonym

lol ingen nyhet att den här människan inte är den smartaste, kan tänka mig att det har mycket att göra med hennes föräldrar.

#48 - Anonym

#39 Ganska bra precis det jag menar. Du tycker det nu och det är helt okej, men du kommer ändå titta tillbaka om fem-sex-sju-åtta år och inse vilket barn du var. Det är en del av utvecklingen. Men 18 är fortfarande väldigt ungt, hur vuxen man än känner sig.

#49 - Anonym

#43 Vad fan har jocke med detta att göra?

#50 - Anonym

#43 Vad fan har jocke med detta att göra?

#51 - Anonym

#48, okej, men att du sitter och dömer mig för en ålder är ganska så konstigt. Du får absolut tycka och tro vad du vill men du känner inte mig så du har ingen rätt till att sitta och döma mig på detta sätt.

#52 - Anonym

#51 Dömer? Det är lite fel ord att använda va. Du sa "Är 18, så är inte ung" när det fakta att man är ung när man är 18, oavsett livssituation, och jag säger bara att du kommer inse det om ett par år. Det är inte att döma någon att säga det när du inte ens lev en fjärdedel av ditt liv (om man utgår från att du dör av ålder någon gång runt medellivslängden). Du är fortfarande tonåring.

#53 - gaffel

det jag verkligen inte gillar är att hon aldrig tar åt sig av kritik? det kan vara en video med nästan bata grov kritik och hon gör samma visa om och om igen. Som en youtuber kan man inte ”inte läsa kommentarer” för man kan ALDRIG förbättra sig. Och hur hon säger att VI SKA LÅTA HENNE ha dom åsikterna men ingen annan får tycka annorlunda än henne är bara sorgligt. Inte rätt beteende alls med så många unga följare. Och nej hon är inte så mogen som hon säger om sig själv när hon inte står för allt hon säger, ta kritiken, gör det bättre och respektera andras åsikter. Tack :)

#54 - Ebbs

Fejkprodukter så som väskor,skor och kläder är ett sätt att finansiera terrorism vid en ”lågprofil” då inte detta klassas som småbrottslighet i jämförelse att sälja knark osv.. Tycker alla borde ta några minuter av sitt liv och se videon TED ” how fake handbags fund terrorism and organized crime” https://youtu.be/5UH7uTpTa44

#55 - Anonym

Jag bryr mig inte ett skit om nån inte vill köpa dyra saker eftersom de inte tycker att det är värt pengarna, men köp inte kopior, visst liknande saker fine men exakta kopior de som att sno någons uppsats och få cred det är som att sno konst, när men köper dyra saker så får designern iallafall betalt för sin konst

#56 - Anonym

#46 #47 håller med er till 100% , jag blir inte irriterad på att hon köper fake utan mer att hon ska kritisera alla andra som inte har samma värderingar som henne! Inte alla som vill leva ett strikt kristet liv som henne, kanske därför hon har svårt med vänner då hon inte kan acceptera andras värderingar och åsikter.

#57 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=mk-BzaYTC7A

#58 - Isabelle

Äkta vara är bättre istället för fejk. Kanske har det knapert med pengar lill tjejen.

#59 - Anonym

Vilket jävla pucko

#60 - Anonym

Då kan ju nån kopiera hennes bok SÅLÄNGE den är ( enligt 15åringen själv) billig så är den ju gjord på bra arbetsförhållande. Och man får inte köpa saker med sina pengar man slitit för i veckor. nehnehneh duvet annars blir diktator lisa arg. sarkasm af

#61 - Anonym

fattar ni inte?? hon tar ju inte kritiken för hon vet att det dem säger är sant, Så har det alltid varit Lisa ska alltid komma undan och det är därför hon inte har bra rykten punkt.

#62 - Anonym

Stör mig på att hon tror sig vara så påläst när hon i själva verket inte är det. Hon står och talar om för andra vad som gäller men det är helt fel. Hatar hennes ”klappar folk på huvudet”-attityd som hon fått på senaste tiden, hon är knappast så mogen som hon påstår sig vara.

#63 - Anonym

Jag tror hennes föräldrar tar hennes pengar och säger om du är troende så måste du ge till dina föräldrar

#64 - Anonym?

Asså ni på kommentarerna, LÅT henne ha fake väskor va e problemet egentligen? eller gå å köp en väska själv för 50 000 spänn:)))

#65 - ????

Okej, Misslisibell vill inte köpa dyra märkesväskor, fine. Men VARFÖR envisas om att köpa fake? Vad är hennes poäng? Kan hon inte köpa en väska från ett billigare märke bara, där produktionen är laglig och rättvis? Hon förlöjligar ALLA som någon köpt en märkesväska. Jag tycker att var och en har rätt att göra vad de vill med sina egna pengar som de har tjänat, så länge det inte är på någon annans bekostnad (som fejksaker ofta är). T.ex. man köper något och är medveten om att produkten producerats under extremt dåliga arbetsförhållanden eller av barn. Fattar 0 av Misslisibells logik tyvärr hela videon var ett hån mot alla med märkesprodukter och väääldigt ologisk

#66 - Anonym

håller med #1, kunde inte sagt det bättre

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com