#1 - Anonym

Heja Lovette! Såg hur Jocke jämnförde hbtq med att några kallar honom jockiboi

#2 - Anonym

Men det står det väl ändå inte? Lovette skrev på instastory att hon gett numret till Jocke tidigare när dom hade samtal på insta efter det där med Danjal och blackface, men att han aldrig ringde upp. Men efter diskussionen på twitter så ringde Jocke och dom redde ut det. Sen kanske det hänt något mer idag som jag inte sett, men det din print visar är inte vad du skrivit i ditt inlägg.

#3 - Malin

Queen!♥

#4 - Anonym

Lovette är helt verklighetsfrånvänd, precis som de flesta på hennes sida är. När hon påstår att saker är rasistiska men blir motbevisad av fakta och vetenskap så väljer hon alltid att blocka personen efter att ha förklarat hur dum man är som inte LÄR sig av henne. Måste vara en form av sociopati om inte annat. Skrämmande att så många ser upp till någon som henne. Hennes följare är samma personer som blint följde Hitler.

#5 - Fanny

#4
Lovette är svart. Hon om någon borde veta vad som är rasistiskt och inte.
Kan du ge exempel på saker som Lovette har påstått varit rasistiska och sedan blivit ”motbevisade med fakta”? Är väldigt intresserad så du får jättegärna ge exempel.

#6 - Anonym

Lustigt att Jocke tar upp det här med att familjer fick hot osv. Hans fans gör ju exakt samma sak när han hänger ut någon. :)

#7 - Dera

Är någon seriöst förvånad, det är JOCKIBOI vi pratar om, han kommer alltid vara 15 år mentalt, ha offterkoftan i extra extra extra large och inte göra något för att försöka få förståelse för andra. Allt ska alltid handla om honom. Plus att han satt o jämförde HBTQ+personers förtyck med hans namnbyte? Asså give me a fucking break.

#8 - Anonym

för en gångs skull är jag på jockes sida här

#9 - e

lovette vet vad hon pratar om, jockiboi gör det inte. :)

#10 - Anonym

#5
Ens hudfärg säger inget om ens kunskaper. Det om något är en fördom och kan klassas som rasistiskt. Så grattis, du var just rasistisk!
Ang. exempel på saker, så ja, jag kan ge exempel. Hon tror att afrika är mindre på kartan än andra länder pga rasism och inte de vetenskapliga skälen som projektion. När det påpekas i kommentarerna blockerar hon och tar bort efter att ha berättat för personen hur dum man är som inte lärt sig av henne som sagt.

#11 - Fanny

#10
Fel. Att säga saker som ”jag ser inte färg” är rasistiskt. Vilket Lovette och andra svarta o mörka personer har förklarat. Så det jag sa är inte rasistiskt någon stans.
Fel 2. Rasism finns endast mot icke-vita. Alltså så betyder det att endast en person som är icke-vit kan bedöma vad rasism är.
Fel 3. Jag kan ha missförstått det hela, men så som jag förstår det menar Lovette inte det bokstavligen. Utan att kunskapsmässigt. I allmänbildning ligger det självklart att man ska kunna alla länder i EU och dess huvudstäder. Och detta har jag märkt personligen. Att när jag pratar om länder som inte ligger inom EU så kan jag nästan ingenting. Asien är större än Kina, Japan, Indien och Korea. Afrika är större än Kenya, Tanzania, Somalia och Sudan. O världen är större än Ryssland, Amerika, Sverige och Tyskland. Förstår du vad jag menar? Afrika och även andra länder i Asien och Mellan östen glöms bort, och en stor del till det är säkert vit makt. Det är nog det som Lovette försöker säga.

#12 - Anonym

Lovette skrev att dom pratat i telefonen ocb löst allt så ditt inlägg blir väldigt missledande ida

#13 - Anonym

Jocke har lagt grunden för uthängningar om någon på sociala medier. Han om någon är borde vara tyst i de ämne. Undra hur många han sårat och gjort livet till de sämre att vakna upp till som fått hot och hat på nätet av hans uttalanden och uthängningar. Blir så kontraproduktiv att han yppar sig om kraften en person med följare har att skapa drev på nätet där hat och hot blir som följd. Tänk han som gjort detta i flera år.

#14 - Anonym

#10
Svar på "fel" 1: Om du menar rent fysiskt så finns det folk som är färgblinda. Om du menar att se färg som koncept så har du missförstått definitionen av rasism.
Svar på "fel" 2: Man kan ändå förstå koncept även om man inte upplever eller märker av dem direkt. Det är enligt såna principer vetenskap och forskning fungerar.
Svar på "fel" 3: Går det bra med psykosen där? Behöver du hjälp? Kanske kan vi mer om europa för att vi bor här? Vad är viktigast att lära sig om? Där man bor eller på andra sidan jordklotet där man nästan aldrig kommer befinna sig?

#15 - Anonym

#4 Urholka inte nazism på det viset. Jag håller inte med om vad du skriver och hoppas du ändrar perspektiv, men lämnar det åt sidan nu. Att bekämpa rasism, även om det är hårdhänt, är aldrig samma sak som de som följde nazismen. Du vet vad som hände i Tyskland och Polen, men det är lätt att glömma i det klimatet vi har. Lyssna på en föreläsning av en överlevare, det finns online. Påminn dig själv. Sättet vi idag förminskar nazismen är det största sveket vi någonsin kan begå emot offren. Och det är det största sveket vi kan begå mot oss själva. Den fruktansvärda terror och tortyr som människor utsattes för, likna den aldrig vid ett drev eller uthängning. Människor glömmer bort allvaret i vad som hänt. Det verkar suddas ut ju mer högerextrema grupper får makt. Vart du än står politiskt, återutbilda dig själv. Påminn dig själv. Det är det viktigaste vi kan göra.

#16 - Emma

#11
Såklart så lär vi oss mer om länder som ligger nära oss och om dess historia. Det skulle vara omöjligt att lära sig alla länders historia från alla världens hörn. Anledningen till att vi läser svensk historia och europeisk historia är för det har påverkat hur vi lever vårt liv idag. Det handlar inte om vit makt. Samma sak som att de i Asien lär sig om sina länders historia och förmodligen dem länder som ligger i närheten (vet inte riktigt hur deras skolsystem ser ut). Förstår inte riktigt vad du Ville få sagt med det? Och sen om inte du vet så mycket om Afrika så kan du ju alltid googla och sätta dig in mer? svårare än så är det inte

#17 - Fanny

#14
Varför försöker du gå runt dom olika punkterna med massa tomma ord?
Du vet mycket väl vad jag menar med ”att inte se färg”. Jag pratar inte om färgblindheten utan att personer, ofta vita, säger det när dom pratar med eller om svarta personer och menar på ”jag bryr mig inte om du har en mörk hudfärg” vilket i sig är förtryckande då det förnekar rasism och allt förtyck som svarta har fått lidit och lider igenom pga vita. Därför kan endast icke-vita personer besluta vad som är rasistiskt. Rasism existerar fortfarande, än idag sker det slavhandel med svarta personer. Hela tiden finns det ett förakt mot svarta och att vita är det som är ’normalt’ och ”vackrast”. Klart att man kan ’förstå’ rasism utan att förtryckas själv. Men man kommer aldrig kunna förstå vad det verkligen innebär om man inte har utstått rasism själv. Precis som att man förstår att det är jobbigt att förlora ett barn men man kan aldrig förstå smärtan tills man själv upplever det. Och vissa kommer aldrig att uppleva det.
Och om man drar in forskning i det hela, då vet man att det finns historia där majoriteten av dom förtryckta är svarta och majoriteten har varit vita i maktposition. Sen att dra i en drygt svar i det hela hjälper inte. Klart man vet mest om länder där man lever i. Men varför är det mer viktigt att lära sig om endast Västvärldens resterande länder och städer och industrier, och styre osv. Istället för att gå igenom basic fakta som alla världens LÄNDER. För det är också viktigt att veta. Det finns otroligt många som inte ens kommer åka utanför scandinviens gränser. Och jag tror fler väljer att reser runt i övriga världen än inom EU. Iallafall det är pga vit makt. Hur kommer det sig att när ett träd välter i Luxemburg (exempel taget ur luften) så blir det världsnyheter medan det aktivt är krig i vissa mindre länder i Afrika, Asien, där dom har inte ens rent vatten. Det sker attentat hela tiden. Tsunamis och andra förödande naturkatastrofer sker, och det får noll mediatid. Vissa händelser får media tid men då krävs det att det är en extrem händelse och att lite turister ifrån Sverige drabbades.

#18 - Fanny

#15
Ehh jag har aldrig nämt något pm nazism? Vet inte om du missförstått eller om jag har missförstått eller hur du menar. Men jag har inte nämt något om det. Nazism och Rasism är olika varandra men går såklart hand i hand. Men har olika historia och grunder. Båda ledda av vita. Har hört o läst endel om andra världskriget och det som hände där, varit på en del föreläsningar (skolstyrda) och kommer aldrig glömma. Är åt vänster och mår riktigt illa över att nynazister som NMR får demonsterara idag.

#19 - A

Asso Jockeboi är så pinsam. Tror inte han inser de själv?? Whitetrash

#20 - Anonym

#7 Där beskrev du Lovette mer än Jockiboi. Lovette är nu den som drar på sig offerkoftan mest av alla influencers. Att kalla det "utbildning om rasism" är helt fel. Att hon blir kränkt av att en vit person har dreads, utan att förlöjliga svart kultur, är att dra på sig offerkoftan. Många "antirasister" förvärrar bara rasism, genom hot och skitkastning.

#21 - Anonym

Gillar verkligen vilken krigare lovette är! Hon vågar stå upp för det hon tror på...Men vad jag har svårt med är att hennes identitetspolitik aldrig syftar till att ena. Den får sin näring genom att splittra. Men det kanske inte är så konstigt eftersom en identitetspolitiker som henne aldrig kan bli nöjd. Hon kommer att fortsätta göda splittring därför att enighet, gemenskap och samarbete riskerar att rasera hela den politiska plattformen hon står på.

#22 - Anonym

AA DET ÄR FAN MEEEER ÄN RÄTT ATT LOVETTE "HÄNGDE" UT DEM 16ÅRINGARNA!!!!

#23 - May

Ja, Lovette är ju drottning på härskartekniker
''Ignorans!! du är inte påläst!! du kränker människor!!'' bara för någon inte håller med henne och tar det som ''Du lyssnar inte på det jag försöker lära ut!'' som att hon är världens källa....fyfan vad jag cringar....

Hon representerar fan inte svarta människor. Hon får svarta människor låta som idioter som inte klarar av att tänka själva och måste särbehandlas xD


#24 - Anonym

Lovette. QUEEN ❤

#25 - Anonym

23
Det där är absolut inte härskartekniker. Nej Lovette representerar absolut inte alla svarta och om man tror det då kan man inte ens tänka själv.
Lovette representerar såklart endast sig själv som svart + dom svarta personerna hon har i hennes närhet. Sen finns det många andra svarta personer som gör samma sak som hon o har samma tankesätt som hon så där kan man oxå räkna in vilka Lovette ”representerar” så att säga. Det Lovette gör är inte att bara dela sina åsikter och tankar utan mer fakta. Bacic human rights. Om någon inte ”håller med”, eller inte ens vill försöka att lära sig och förstå, då är det väldigt tragiskt.

#26 - Anonym

Suck. Hur svårt ska de vara att skriva hans namn. Han har de ju till med skrivit där om ni inte vet hur de stavas. Joakim Lundell

#27 - En som vill förstå

Jag försöker förstå, men jag förstår inte. Snälla hjälp.
Enligt Lovette är du rasist om du kallar någon mörkhyad, eftersom hon tycker att du då anser att ljushy är det normala/normativa? Men du får inte heller säga att du inte bryr dig om vilken färg någon har på huden för att du tycker att det viktigaste är hurudan personen ÄR inte hur den ser ut eller vilket ursprung det har, hur kan det också vara rasistiskt? När jag har sagt så har jag menat att för mig personligen spelar det ingen roll om du är vit eller svart eller blå eller lila, du är lika värdefull och jag bryr mig om DIG som person (med allt vad det innebär) inte ifall du råkar vara kort/lång, svart/vit, smal/tjock osv. Jag vill inte trampa folk på tårna, men jag tycker det är skitsvårt att göra rätt och försöka inkludera alla människor idag utan att någon ska dra fram rasistkortet.
Jag förstår inte heller hur det är okej att Lovette hänger ut personer som hon anser gör fel, men det är inte okej att någon annan gör det för samma orsaker. Hon är 33/34år gammal, vuxen. Hon hade kunnat sköta det på ett bättre sätt, även om ungdomarna gjorde fel så har inte deras familjer förtjänat allt hat och hot de fått. Tycker snarare att det gör klyftan större och folk som redan har fördomar eller är negativa mot en viss grupp människor får ännu mer fördomar och negativiteten bara förstärks när det blir uthängningar och bråk på sociala medier.

Sen vill jag gärna förstå hur jag som vit kan hjälpa att motverka rasism då det först sägs att endast svarta kan och har rätt att tolka vad som är rasistiskt, men sedan att jag som vit borde kliva in och ge mitt stöd åt POC och t.ex. säga emot folk som säger rasistiska saker/gör rasistiska handlingar. HUR ska jag veta NÄR det är okej för mig att kliva in och säga emot om jag inte får bestämma vad som är en rasistisk handling? Hur gör ni andra?
Lovette har flera gånger sagt att om en inte säger emot när ens familj/vänner säger/gör rasistiska handlingar så är en själv rasist, men hur lätt är det att säga emot en förälder, lärare eller släkting? Jag kan erkänna att jag inte hade vågat det som trettonåring, hur fel jag än hade tyckt att en vuxen hade.
Jag tycker det känns helt omöjligt att göra rätt, men som sagt, vill genuint förstå, inte trampa folk på tårna.

#28 - Fanny

#27 gud vad jag önskar att jag kunde få prata med dig mer f2f eller åtminstonde oanonymt! Hade varit en sån härlig diskussion!

Ska försöka gå igenom allt med dig. Och vill säga att det här är sättet jag tolkar det som, jag är själv vit, men har under års tid varit aktiv inom politik och aktivism inom förtryck och orättvisor. Försöker så ofta jag kan prata med just svarta personer om rasism för att få en bättre uppfattning. Mycket jag har ’lärt mig’ är genom sociala medier med personer som har TF (tolkningsföreträde). Med detta sagt så kan även jag ha fel o säga fel saker. Och om någon här har TF så lyssna på dom främst och mig sen!

Först vill jag prata om det här med att vara -ist och säga något -istisk/-istiskt. sexIST/sexISTISKT. rasIST/rasISTISK. homoFOB/homofobISKT. Att säga något rasistiskt eller att vara rasistisk betyder inte att du är rasist. RasIST är med definitionen av en person som upprepat säger eller beter sig rasistsikt och som har fler tal rasistiska åsikter. Men bara för att du inte säger emot när din morfärälder säger n-ordet, (även om du bör göra det) så är inte du en rasist för det.

Vet inte om Lovette har bokstavligen sagt att, om man inte säger emot någon som säger något rasistISKT så är man själv rasIST. Sånnafall kan jag personligen tycka att det är lite fel då jag som hbtq person aldrig skulle påstå att någon är homofob eller hbtqfob bara för personen inte sa emot när någon påstod att min läggning inte fanns. Hoppas du förstår vad jag menar?

Så att säga att någon är mörkhyad (pga vit är normen) är väl mer en rasistisk handling, sen hur mild eller grov handlingen är låter jag var person bestämma själv. Om du säger både ljushyad och mörkhyad så tycker jag personligen det är mer okej då du inte utgår från att vit är det normala o inte då säger -hyad till endast mörk.
Sen med uttrycket ”ser inte färg” jag vet vad du menar med det hela. Grejen är då att man typ säger ”jag bryr mig inte om din historia” så svarta har gått inom och går inom än idag så mycket hemska saker just pga att dom är svarta och vita har utövat alla dessa hemska grejer emot svart. Och att säga att man då inte ser färg blir lite som att förneka allt dom fått genomlida. Dessutom så du skulle ju inte prata med en vit person och säga att du inte ser färg. Det är lite som att förneka att någon är svart, liksom vissa är mörka och vissa är vita och vissa är svarta o vissa är mixed. O det måste man acceptera, annars blir det jättefel. Förstår du?

Att lovette hänger ut personer kommer alla ha delade åsikter om. Jag tyckte det var bra och hon personligen slängde inte hot o hat på dom utan det var offentligheten och privata personer som såg detta. Det kan inte Lovette få sota för. Men förstår vad du menar med att ”klyftan blir större” och tyvärr kan jag till viss del hålla med.

Och hur du kan motverka rasism. Ja jag är ju vit som sagt, och jag försöker ofta gå in konversationer eller kommentarer för att utbilda folk. Både folk som inte förstår alls och folk som dig som vill veta. Och du måste inte gå in i världens fb tråd o kommentera flera flera människor. Börja litet, börja anonymt om det hjälper. Tror det är viktigt att man tycker det är kul att argumentera, men allra viktigaste är att man kan fakta. Hur löjligt det än låter men sitt hemma, diskutera med dig själv. Hitta vänner eller personer som har samma åsikter som du (helst icke-vita) börja prata, diskutera, fråga dom saker. Allt måste såklart ske på ett lugnt och strategiskt sätt. Det hjälper ingen om man börjar kasta ut elaka saker och bli as förbannad. Dock hjälper lite frustration och sen får du adrenalin som oftast hjälper en. Om du inte redan gör så börja följ svarta/POC aktiviser på sociala medier.

O det med när o hur man ska säga emot eller stå upp för POC. Det är svårt, men känn dig inte tvingad att gå in o varje liten tänkbar situation. Vissa situationer bör vi vita inte ens gå in i. Gör det som känns rätt, ju mer tiden går så kommer du våga mer och veta mer och när man kan gå in. Sålänge du går in och har fakta baserade argument så kommer du ”spö

#29 - Fanny

Fortsättning 28 - skiten ur dom”. Och sålänge du inte hävdar att du vet exakt allt och det är alltid viktig att antyda att du inte har TF, och om någon runt om dig är icke-vit så har den TF o låt då den prata först, och be ofta om dens syn på det hela!
Om din bästavän säger n-ordet - SÄG TILL. Om din förälder eller morförälder säger det - säg till om du tror att den kommer förstå. Om du säger till och ni blir osams eller den inte förstår. Strunta då i det om den säger det igen, hur svårt det än är. Om du hör någon säga något eller göra något som du inte tycker är okej, men du vågar inte säga till. Prata med vänner eller personer nära dig om händelsen. Om du ser någon kommentera något tex här, som du känner ”Nae det där är helt fel” - kommentera tillbaka med bra argument. Och man måste MÅSTE ibland ta konventioner som är jobbiga! Min bästavän använde lite för mycket BUS så det blir nästan som blackface. Förklarade för henne f2f vad som vad fel med det hela o sa att jag bara ville upplysa henne men att jag såklart inte kommer tvinga henne att sluta använda brun utan sol. Det var inte det lättaste, rädslan att hon skulle bli arg på mig. Men jag prata med henne o hon förstod! Så du måste våga trots att det är jobbigt, senare kommer du inte tveka om du ska gå in eller inte! Gör bara det som känns rätt. Och va inte heller rädd för att ha fel o ”trappa folk på tårna” om du gör det, be om ursäkt. Inga förklaringar. Be om ursäkt och lägg på minnet att just det va inte okej.

Hoppas verkligen du har förstått något! Om det är några oklarheter så skriv igen oså.

Vill förtydliga att jag har inte tolkningsföreträde och jag är vit! Detta är mina åsikter och min syn på det hela. Men det jag har skrivit är saker jag lärt mig främst av icke-vita och svarta personer.

#30 - Anonym

#27 Att vara allierad är ett verb. Alltså något man gör. Inte något man känner eller tycker. Så för att bekämpa rasism, håll dina känslor och tycken för dig sälv. Man förtjänar varken en kaka eller ett "vad du är bra" för att man tycker alla är lika värda. Känner du på riktigt så, bli en allierad och ta aktion. Lyssna på vad dem säger tex, läs böcker skrivna av svarta, var med och hjälp svarta grupper med mera. Stötta dem aktivt och håll munnen tyst helt enkelt. Det är egentligen inte så svårt.

#31 - Anonym

#29 damn vad mycket du skriver. Galet. Men hur som helst, det du och folk som blackvogue inte verkar förstå är att vanliga människor inte orkar bry sig om när idioter säger dumma saker. En vuxen människa med jobb osv har inte tid eller lust att bry sig om sådant och det är ju därför ni framstår som barnsliga och oseriösa när ni ska diktera vad folk får säga. Det är nutidens fascism om något. Och förövrigt så definieras en person av dess handlingar och inte av vad den säger. Förstår att det är svårt att smälta när ni tillbringar hela era liv inom slutna PK-kretsar. Alla andra i samhället ser bara ett gäng människor som gnäller för allt och som inte kan ta ansvar för sig själva utan alltid ska skylla sina misslyckanden på andra/annat. Väx upp för fan.

#32 - Anonym

Fy fan vad bra Lovette är! Hon gör verkligen skillnad när hon utbildar och upplyser! Hon har en av de viktigaste sidorna på Instagram!
Alla har vi olika åsikter men att kolla på de svartas historia är inte en åsikt, det är fakta! Det som finns är inte bara idag och därför kan vi inte heller grunda våra åsikter på det som endast finns idag. Vi vita har en SKYLDIGHET att lyssna på de svartas historia! På grund av vår historia! Se helheten!

#33 - Fanny

#31 Lovar dig att en person som jobbar heltid o har fullt upp hemma också kan engagera sig. Och ja jag skriver mycket då diskussion om ett ämne som detta ligger mig varmt om hjärtat. Sen kanske det blev hehe lite mycket. Men jag behövde säga allt. Bara för du inte har lust att bry dig o prata om sånt här så betyder det inte att andra känner samma.
Jag har aldrig sagt va du får och inte får säga. Du får säga och göra vad du vill hemma bakom stängda dörrar men jag vill inte höra det runt mig.
Sen att säga något är en aktiv handling. Att va tyst är en aktiv handling. Så jo en person definieras definitivt av vad den säger, för även det är en handling.
Tråkigt att du känner så, mycket möjligt att folk ser oss så, men det skadar inte mig. Jag kan mycket väl ta hand om mig själv, är myndig så har lite hopp om ett eget ansvar, annars vore det väldigt sorgligt. Jag är faktiskt inte så misslyckad som man kan tro ;)

#34 - S

#2 vad är "diskussion" för något??? Jag vet vad DISKUTION" är men "diskussion" var något nytt

#35 - Anonym

34
Det stavas diskussion.. Googla.
Om man skriver diskution så rättar dessutom autocorrect till diskussion

#36 - Anonym

#23 Du är ett praktexemplar på barn som lärt sig stora ord och använder dom fel. Återkom gärna när du är vuxen nog att komponera ihop en rimlig mening

#37 - Anonym

#34 Pinsamt.. Det stavas diskussion..

#38 - Anonym

Det löjligaste är att ni kallar det för "utbildar" när ni är helt vanliga privatpersoner, ni ska och KAN inte "utbilda" ett skit.
Era personliga åsikter är inte "utbildning".

#39 - Anonym

Stackars Joakim! Vill inte bli kallad Jockiboi längre 😭 Vi kanske ska prata om alla människor han har skadat genom åren? Alla tjejer han hängde ut på sin VIDRIGA blogg, alla tjejer han tafsade på och var respektlös mot. Eller varför inte prata om ALLA han hängt ut bara under dom senaste åren? Hur dom fått ta emot dödshot både mot sig själv och mot sin familj. En av dom var hans egen bror, det är så sjukt på en helt annan nivå. Men visst, vi ska sluta kalla dig Jockiboi och låta dig vara för att din fru är gravid..? Du har sårat extremt många, dom som du hängt ut, tafsat på eller pratat om på din äckliga blogg lider fortfarande. Men du fortsätter som ingenting och ber om respekt. Avgå.

#40 - En som vill förstå

#28 Fanny tusen tusen tusen tack för ditt svar! ❤️

#41 - Anonym

Amir ska vara med i farmen VIP

#42 - Anonym

#41 Källa?

#43 - Anonym

vlad bor typ granne med mig :d sollenkrokavägen 63

#44 - Anonym

#18
Det var till nummer #4, som sa att Lovette var verklighetsfrånvänd och att hennes följare kunde liknas vid Hitlers följare.

#45 - Anonym

#43 Jäkligt onödigt. Hade du velat att folk lade ut din adress om du var offentlig person? Så fruktansvärt fegt och dåligt utav dig. Hoppas att följarna går till fel dörr och vandaliserar ditt hem istället.

#46 - Anonym

Kan folk sluta tycka att man ”har fel” bara för att man inte håller med varandra? Är så trött på att man kallar varandra rasister eller annat bara för att man ser olika på saker eller har olika värderingar.

#47 - Anonym

HHHHHhahahahh LOVETTE förlåt men ens egna åsikt är inte "utbilding" men det hade du vetat om du va utbildad

#48 - Anonym

"Rasism mot vita existerar inte" Haha, ta en titt på situationen i Sydafrika och återkom.

#49 - Anonym

#39 du är sån som vill se fel i folk eller hur? för du vet lilla rara människor förändras har inte sett Joakim tafsa eller hänga ut nån på länge, så vart vill du komma? ja ja ja han har gjort det förut och blablabla men vi lever i nuet 2018 det är inte 2014 längre så schh for a minute. det roliga är att du tar upp saker som typ hände för 8 år sen bara för du inte har något att klaga på Joakim längre men lycka till i framtiden med att söka fel i människor hahahahahha :)))

#50 - Anonym

#48
Situationen i Sydafrika? Vad menas? Har du någon källa/länk eller likande där man kan läsa mer om vad du menar?

#51 - hbjdscghwbjashugyhvedywj.blogg.se

#48 grejen är dem flesta vita använder "omvänd rasism" som ursäkt när någon säger white trash och man har inget och säga, men jajo det är rätt vilt där ute i omvärlden men vi kan inte påverka nåt.

#52 - Anonym

"Rasism mot vita existerar inte" https://mobile.twitter.com/Imamofpeace/status/1033661622995148801

#53 - Anonym

#51 "Kill the white man" var orden som användes här... Har du intea hört talas om farmlands? Rekkomenderar dokumentären 'Farmlands' av Lauren Southern för en inblick i vad vita farmare får utstå i Sydafrika. Finns på Youtube.

#54 - Anonym

Bra Jocke

#55 - Anonym

DeT äR föRtAL!!11!!1

#56 - Anonym

Kan alla bara får tycka va dom vill orkar inte med mer PK skit längre.

#57 - Anonym

båda är lika efterblivna, tyvärr

#58 - Anonym

Lovette vågar stå upp för det hon tror på...Men vad jag har svårt med är att hennes identitetspolitik aldrig syftar till att ena. Den får sin näring genom att splittra. Men det kanske inte är så konstigt eftersom en identitetspolitiker som henne aldrig kan bli nöjd. Hon kommer att fortsätta göda splittring därför att enighet, gemenskap och samarbete riskerar att rasera hela den politiska plattformen hon står på.

#59 - Anonym

Hahahahahahahahahahahahaha
Kamelonten Jocke Lundell, läst på de sociala spelet hahahahahahahaha
Senaste vloggen efter Lovette biten rentvå sig själv hur puttinutti och genom fin han är och väljer att inte hänga ut personen i Östersund som skulle ta bussen.
Snälla sluta göra content på rentvå dig själv hahahahahaha
Du byggde upp ditt namn på hänga ut....du hänger fortfarande ut och lägger näsan i blöt då och då...allt som skvallerbloggar eller media tar upp om dig använder du som content i nästa video och förskönar ditt alter ego...att övertyga andra människor man förändrats gång på gång är inte en förändring, mer manipulera fram en syn på dig för att du vill andra ska se dig i ett annat ljus...
Varför övertyga andra om din förändring konstant, varför inte låta andra se och utan påtryckning av dig se de...löjligt hur du hela tiden ska höja dig genom öppet smicker i texter och vloggar...VEM GÖR SÅ?????

#60 - Anonym

https://bloggbevakning.se/category/jocke-jonna/

#61 - Reductil

Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

Vid seriöst intresse hör av er hit
theync@live.se

#62 - Anonym

#59 Eller så har han upplevt vad uthängningar slutat med tidigare och lärt sig av det?

#63 - Anonym

Jag har också fått nog av Jocke, eller ja jag har alltid ogillat honom, men alltså han har ju rätt i att man inte behöver hänga ut folk, för hennes fans och följare fattar inte ibland att man inte behöver personligt attackera de. Deras familj förtjänar inte skit för något som de gjort.

#64 - Anonym

”Det finns bara rasism mot icke-vita.”

Står det i definitionen av rasism? Har jag missat något?

#65 - Anonym

jockiboi har lärt sig hänga ut människor i vetskap han följare går hans tycke.
Hur många år har han sett hur hat och hot försegått? hans effekt av föjare?

Finns inget register av vloggar han inte rentvått sig själv av sina egna handlingar.
Självgod och inte ser hur han förorsakat lidande.
Han bestämmer från dag till dag att han ska ses som en ny människa.. söker upp andra som inte är där han är idag, hänger ut och säger de skapar hat och hot.
Jockiboi i sitt esse, största uthängnaren av alla största youtoubers. falsk hyklare.

#66 - Anonym

Hans mamma förtjänar inte allt hat hon fått å dem i hans bok som han vill ska få hat, efter han berättelse. Sjukt sätt att få betalt för.

#67 - Anonym

Om hon var sjuk som han talat om, otäckt elakt de han valt att utsätta nämnda i boken om. För att förklara som Jockiboi vill andra ska se hans handlingar. Noll ansvar. Smuts. Och friskrivning av sitt handlande i mycket hör ålder. De han kräver yngre ska fatta i dag. Galet sjuk bild. Något han vart benägen gjort gång på gång för status. Och i te sagt förlåt. Dom han säger andra ska göra. Vad är detta för demokrati, diktatur av hög nivå till unga. Otäckt. Och att han själv i te fattar vad han lagt grund till, glömt. Sjukt beteende. Glöm allt jag gjort. Andra ska få ta följder av allt han förutsatt. Egenkärlek och manipulativ. Fy fasen vad endel kan få sitt liv se bättre ut utan att behöva förändras utan övertala. En dag är han avslöjad. Som flaska och icke respektfull och musiker han behöver godkänna låtar med mera. En dag är han inte allt de andra jobbar för i hans varumärke. Joakim Lundell. Den person en som levde på hjälp av framgång av andras arbete .

#68 - oregjsörejsepty

Måste faktiskt erkänna efter hans senaste video som är runt 40 min lång att JÄVLAR vilka poänger han har. Jag är själv så otroligt trött på PK människor som ska hitta fel i allt. Du är inte bättre för att du föraktar exempelvis SD-supporters, du är precis lika illa själv i så fall. Jocke kommer alltid få skit för nånting, och det är knappast vanligt att fixa det som han gör. Jag har inte haft speciellt stor respekt eller förståelse för hans typ av "karaktär" innan men om man faktiskt tänker efter så är han ett väldigt vettigt exemplar för att komma från någonting hemskt. Inte många blir det. Och jo, antirasister triggar ämnet ännu mer pga att det ska hittas i ALLT. Skriver jag tex "Haha, synd att inte kinesen är kvar på Kinapuffpåsen". Tro på fan att man blir jagad med både slangbälla, spott och rasist stämpeln som ska brännas på ens röv. Som egentligen hade kunnat ignorerats och ingen hade tagit skada av det. Men av alla inlägg överallt så blir det en större grej än vad ordet faktiskt innebär. Det räcker nu.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com