Joz dryga svar till en läsare

En läsare har skickat in en skärmdump från hennes och Joz (Jocke och Jonnas arkitekt) DM. 
 
När läsaren skickar ett skämtsamt svar till honom så svarar han att tusentals kvinnor jagar honom och att han inte bryr sig om vad en liten 15-åring tycker. 
 
 
#1 - Anonym

Fan va drygt svar av Joz wtf

#2 - Anonym

Med andra ord så bryr han sig till 100% haha..

#3 - Anonym

37 år och ja... standard..

#4 - Anonym

Joz är ju ungefär lika ”mogen” som jocke.

#5 - Anonym

både #1 och #2 har jätterätt

#6 - Anonym

Märks att Bloggägaren försöker svartmåla alla runt Jocke och Jonna hahahahaha

#7 - Anonym

Vem fan är det

#8 - Emma

Han är så jävla märklig och krystad, klarar inte av att se hans skådespeleri

#9 - Anonym

#6 Eller ni som gärna vill dra det dit heeeeela tiden. Ta det lugnt, man blir ju bara mer galen av alla dessa kommentarer.

#10 - Dedu

På vilket sätt va det ett drygt svar?

#11 - Anonym

Säg inte att han är som Jocke o tror han är bättre än alla, snyggast av alla, rikast av alla, osv

#12 - Anonym

#10 +1

#13 - Anonym

#10, ööh? ett barn skriver ett skämtsamt svar till honom och han svarar med att förminska och trycka ner, usch. märks att lika barn leka bäst, allihop i jocke och jonnas umgängeskrets är av samma sort.

#14 - Anonym

Way to go Joz, du har just erkänt hur insecure du är

#16 - Anonym

Okej men vem fan bryr sig

#17 - Anonym

Frågan är vem som någonsin skulle vara så dum att jaga honom? 😂😂😂

#18 - Anonym

#13
Skääämig

#19 - Anonym

#10
Tänkte oxå på de wallah

#20 - Anonym

Han sjönk verkligen i mina ögon efter det svaret.

#21 - Sabina

Haha wtf han ser inte ens bra ut. Sitt ner i båten gubben

#22 - Jennifer

Varför ska hon ens kommentera hur han ser ut. Alla ni ryttar feminister som alltid skriver att ingen har rätt att kommentera någons utsende eller kropp, vart fan är ni nu? Eller det kanske bara gäller när man kallar någon fet ;)

#23 - Anonym

Förstår inte poängen med att kommentera hans hår från första början, klart man får ett dumt svar då. Hade svarat likadant.

#24 - aminaaa

Hur hade ni feminister reagerat ifall det var en kille som skrev till en tjej ''too much hair'' och tjejen gav ett lite drygt svar tillbaka? Då hade ni antagligen skrikit ''GO GIRL, YAAAS QUEEN TELL HIM'' ni är så dubbelmoraliska att det är skrämmande. Han har all rätt i världen att vara dryg när en person påpekar saker angående hans kroppsbehåring.

#25 - Anonym

#22, #23, #24, det finns faktiskt bättre sätt att svara på än hur han gjorde, speciellt till ett barn.

#26 - Anonym

#24 fast.. skillnaden är ju faktiskt att kvinnor ÄR men mer utsatt grupp. Det spelar ju liksom ingen roll hur man än vänder på det. Så är det ju. Precis som man skulle fråga sig tvärtom på andra saker där det är ut utsatta människor.

#27 - H

För det är inte drygt av en människa att skriva till någon den inte känner för mkt hår? Och en smiley som skrattar så att den gråter????? Förstår att dj som äger den här bloggen ser det så eftersom att du sj förmodligen är en tonåring sj och kanske inte ännu förstår dom sociala spelen?

#28 - Anonym

Aldrig gillat honom ahah, men tror inte han kommer va relevant så mket längre. Omogen och ivägen.

#29 - Anonym

bara för att man är ett barn betyder det inte att man får skriva va man vill utan att få svar tillbaks, pinsamt att ni hakar upp er på sånt här

#30 - V

Hur kan detta ens vara något att skriva om? Alltså sure, det ska vara "skvaller", men vet inte om det är tyvärr så mycket "skvaller" enligt mig. Att svaret var drygt, stämmer knappast. Är väl förmodligen många som skriver till honom då han är en väldigt bra person, men kan bli lite för mycket kanske.

#31 - Anonym

"läsaren" hade ju attityd från början och sen förväntar sig att alla ska ta det? ida varför försöker du svartmåla alla i jockes umgänge bara för att jocke har blivit vettigt och mogen så vill du svartmåla joz och sen jonna och sen danjal vem vet?

#32 - Anonym

Fast, ungen skrev ju något drygt först, varför skulle man inte få vara dryg tillbaka?
Inte alla som uppskattar driverier om sitt utseende 🤷🏼‍♀️

#33 - HAHAHA

jag ogillar båda två, både jocke och joz.... trettioåringar med trettioårskris typ som aldrig blir vuxna, skrattar hysteriskt, förställer rösten och gör miner som får dom att se ut som teknade figurer...............VUXEN.SE

#34 - Anonym

Trodde aldrig jag skulle skriva det här på bloggen men Ben Mitkus nya låt är verkligen en banger. Han förtjänar uppmärksamhet efter all slit, hoppas du hjälper honom till att dela den också!

#35 - Anonym

#34 Blir pinsamt när man fattar att du antingen är Ben eller nån som känner Ben!!

#36 - Anonym

33
Hahaha roligt misstag - vuxen.se, hoppas du vet vad det egentligen är? Vissa ord kan man tyvärr inte sätta .se bakom även om det är ett uttryck

#37 - Anonym

#24 FEMEnist. Google it

#38 - Anonym

Feminist*

#39 - Hannele

En svettig liten SNICKARE som går i samma kläder en vecka i streck hos J och J. Ohja, jag är säker på att de jagar dig. Lär dig skillnad på att bli jagad för att du är attraktiv och jagad för att du jobbar med J och J.

#40 - Hannele

Ps. Angående Mitkus nya låt. Den började ju bra, tills den flippade ut. Absolut inte en av hans bästa. 👎

#41 - Wera

#39 Snickare kan vara sexiga. Inte yrket som definierarsexigheten. Men Joz är inte i min smak.

#42 - Anonym

#40 Tyckte också att det var en annorlunda flip men gav det ändå en ärlig chans och lyssnade på den 3-4 gånger till och nu kan jag inte sluta lyssna på den

#43 - Anonym

1. Det där är inte ens ett drygt svar?😂
2. Varför ens påpeka hans hår från början,klart man får onödiga svar tillbaks då. Lättkränkta jävlar

#44 - Anonym

#33 hahahaha man bör inte söka på den adressen du skrev :p

#45 - Anonym

folk är överkörda vafan har att han är snickare och hur han ser ut med saken att göra? så jävla lättkränkta och utseendefixerade håll er till personligheten.

#46 - Anonym

Wtf bentes har sammanlagt fått in 7000kr från hennes fans

#47 - Anonym

^ från swish asså

#48 - Anonym

#46 kanske för att hon sagt att hon tjänar 50kr och inte kommer hinna betala skatt, men vi känner ju bente så

#49 - Anonym

#46
Va de inte 700? O de va till en tatuering som tittarna fick bestämma

#50 - Juuust saying

Är de bara jag som tycker att bens låtar är låtar som skulle vara populärt runt 2011/2010 problem är inte av hans röst utan låtarna han gör de ända han sjunger om är typ om hansrelationer med hans flickvän och ex (my och nicci)
Skulle lyssna mer på honom om han försökte göra låtar som de flesta folket skulle vara intresserad av att lyssna på typ istället av att göra likander låtar som han själv har erkänt efter liknar Justin Bieber och shawn mendes

#51 - Anonym

HUR kan man som vuxen person be sina följare (BARN) skicka pengar för att man ska tatuera sig?? Är Bente verkligen SÅ efterbliven? Är helt chockad...

#52 - Anonym

HUR kan man som vuxen person be sina följare (BARN) skicka pengar för att man ska tatuera sig?? Är Bente verkligen SÅ efterbliven? Är helt chockad...

#53 - Anonym

#50 Hans nya är verkligen unik tycker jag och hamnar inte i samma kategori som Justin eller Shawn. Tror inte den här nya handlar om hans nuvarande tjej eller hans ex pga omslaget samt att han sagt att det är en sjuk story med massa metaforer. Vi får helt enkelt se om musikvideon är lika cheesy som kills me eller om det är ett mästerverk.

#54 - Anonym

varför e han ens ''känd'' hahah

#55 - Anonym

ben mitkus är dum hatat han från dag 1

#56 - Anonym

#55 Du låter som en 3 åring.

#57 - Anonym

Normal comeback vad är problemet?

#58 - Anonym

Bröderna Berg har gjort det igen! Genialisk duo! Man märker vem av bröderna som inte fick hjärncellerna xD. #SD2018

#59 - Anonym

vad har dem gjort nu då? #58

#60 - Emma

Vad var det som var så drygt? 😂😂😂

#61 - Anonym

Men VEM BRYR SIG.

#62 - Anonym

Moa är HÖG på Tarzans senaste video! Det är uppenbarligen inte alkohol som dom säger, utan man märker absolut att hon är HÖG. På cannabis då, många kommentarer i videons som skriver det också. Vad tycker vi om youtubers som knarkar? :S

#63 - Anonym

#62 Men snälla människa, du pratar som om det är fakta. Så länge du inte har säkra källor på ditt påstående så borde du inte yttra dig för att fel rykten kan spridas. Plus jag såg typ 3 kommentarer där det nämnde någonting om hasch, gräs eller what ever.

#64 - Anonym

#62 Bara sluta

#65 - Anonym

#62 Plus om hon varit hög hade man sett det på hennes ögon t.ex, och sättet hon beter sig på. Du verkar vara helt okunnig om hur man påverkas utav olika droger, och utav hasch och gräs t.ex blir man oftast väldigt flummig och flamsig. Hon var bara fnittrig.

#66 - Anonym

#63, #64, #65 snälla låt människan ha en åsikt

#67 - Anonym

#63 ingen har sagt att det va fakta, vill du att vi ska göra nån undersökning på om Moa tagit knark eller va menar du med källa/fakta? och du vet väl att vi har YTTRANDEFRIHET i Sverige så jo man får yttra sig även om så kallade "rykten" kommer spridas för det är ens eget val att lägga upp en video där man är stupfull och sen förvänta sig att man får 0 kommentarer om det. Du om någon borde läsa på. ja jag är en annan användare ville bara påpeka en del.

#68 - Anonym

#65 det går ju att sminka, bete sig som att man är normal och det beror på hur mycket man tagit. Så man behöver inte va överdriven bara för att man tagit knark utan det finns lugnande medel osv. Så du kanske borde läsa på?

#69 - Anonym

När ska folk i kommentarerna växa upp man är inte direkt dryg om man säger att man inte bryr sig om att en 15 åring säger att håret är fult.Tror inte direkt 15 åringen satt och grät i timmar HAHHAAHHAHAHAH men alla tänker ju olika.

#70 - Anonym

#68 För det första, man "tar" inte hasch, man röker det, för det andra så kan man inte sminka över röda ögonvitor samt att dom oftast brukar hänga och för det tredje, varför skulle man vilja ta lugnande när cannabis redan har en lugnande effekt?

#71 - Ida

Men herre gud, varför skulle han svara trevligt mot någon som bara hoppar på honom. Med en elak kommentar? Helt rätt av honom!

#72 - Anonym

#67 Om man skriver att Moa ÄR hög, så är det en påstående fakta uppenbarligen? Jeez.

#73 - Anonym

I'm out, jag har erfarenheter av droger sen tidigare därav VET hur man reagerar på olika slags narkotika. Jag har till och med jobbat med missbrukare. Ni andra kan fortsätta att diskutera, tack för mig.

#74 - Anonym

#66 dock så säger ju #62 att Moa ÄR hög, inte att hen tycker att det verkar som att Moa är hög. Lite skillnad

#75 - Anonym

Usch, obehaglig. Att han ens skriver något i det sammanhanget till en 15 åring...

#76 - Anonym

Det är uppenbart att Moa har rökt innan de började filma videon, ni som säger emot har ju ingen koll alls.

#77 - Anonym

#70 oj är du så desperat att du tar illa upp av att jag säger att man tar knark? och man ser knappt att hon har röda ögonvitor isf skulle det märkas. Och du säger ju själv att man blir fnittrig och flamsig men sen säger du att man blir lugn? bestäm dig.

#78 - Anonym

#74 aha men hur vet du då att hon ÄR hög? du har inte direkt några stabila bevis för bara för att man har röda ögon betyder det inte att man rökt på. Som Tarzan säger i videon är det ju sent på kvällen så det kan ju bara va att man är trött och alkoholen gjort att man fått lite extra energi

#79 - Anonym

#78 Vad snackar du om?

#80 - Anonym

#79 det va inte till dig, så schhhhhhhhhhhh

#81 - Anonym

#79 eftersom jag skrev #74 så var det väl riktat till mig? F12

#82 - Anonym

Menar #80 HA

#83 - Anonym

Varför ska han gå med på att folk tror att de har rätt att tycka till om hur han ser ut. Visst kanske lite drygt svar men tycker det är värre att en människa ska ta sig rätt att tycka till om något som inte angår den.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com