#1 - A

Då var det dags igen för jockes predikningar, kvartsamtal med jocke eller ska vi j
Kalla det socialkunskap?


"Jag är aldrig taskig mot någon"
Nänä är det därför ni i grupp jämt retar alex o danjal????? Jag har inte glömt hur ni höll på mot alex i egypten.... det kallar inte jag för att småretas lite.....

#2 - Anonym

Bra, SD FÅR INTE VINNA

#3 - Anonym

Han har röstat på SD alla andra år. Det är klart att han är tyst med tanke på pk-eliten till media nu när han är så stor.
I Nemo möter en vän så har han sagt att han röstade SD.

#4 - Anonym

SD vinner tyvärr oavsett.

#5 - S

"JAG HAR EN DIAGNOS" (smäll på bröstet) "JAG ÄR EN BÄTTRE MÄNNISKA" (Smäll på bröstet) "JAG TYCKER SI" (Smäll på bröstet) "JAG TYCKER SÅ"


Snälla sluta cringa bara...


Ps gillar inte heller sd!

#6 - Anonym

Sd2018

#7 - Anonym

Jocke röstar till 110% på SD, självklart kan han inte säga det öppet då de är tabu i Sverige.

#8 - Anonym

Kan någon förklara för mig hur man "Vinner" ett val där mandat delas ut till alla partier som når över 4%? SD kommer aldrig ha egen majoritet (dvs. över 50% av rösterna), och kommer därmed (vid eventuell "vinst") inte kunna leda landet som de vill i alla fall. Precis samma dilemma har Socialdemokraterna haft de senaste fyra åren på grund av minoritetsregering.

#9 - Anonym

#1 - M
#2 - SD
#3 - S

#10 - Anonym

hahah vi har ju demokrati i Sverige så det är väl inge farligt att rösta SD? Om man håller med om sverigedemokraternas åsikter så ska man rösta på de, vem har med saken att göra ens. Big deal? no

#11 - Anonym

#1 Dom bestämmer i sin grupp vad som är okej eller inte att skämta om med varann, inte du!

#12 - Anonym

Jockes video är riktigt bra den visar hand mognad, tragiskt att människor inte kan hylla förändringen utan letar fel direkt. Ni spelar ju korten rakt i hand händer och beter er som han beskriver i videon. Då ger ni ju honom rätt?

#13 - Anonym

Youtubern Amanda Strand blev rejält slagen på hennes studentresa

#14 - Anonym

De va ju bra. ALLA som ska rösta igår SNÄLLA läs på om SD innan ni röstar! Dem vill få bort massa kvinnliga rättigheter och jag som kvinna vill verkligen inte det. Dem är inte bara rasister, det finns så mycket mer. Jag ber dig! Rösta inte på SD

#15 - Anonym

#14 Var har du läst den sörjan? Inte på deras hemsida eller?

#16 - Anonym

#10
Det är inte att folk inte får rösta på sd. Om sd inte hade så höga procent så skulle nog ingen bry sig om någon Anders 36 gick o rösta på dom. Men SD har åsikter som skulle betyda att många personers rättigheter dras tillbaka ifall dom vinner. Många som röstar på SD är inte tillräckligt pålästa och förstår nog inte konsekvenserna om dom vinner. Om man håller med om vissa av deras åsikter, tex lämna EU, så finns det andra partier som man kan rösta på istället för sd

#17 - Anonym

#15
Jo på deras hemsida. Dom vill sänka aborträtten. Fri abort endast till gravid v 12. Nu är det v 18. Det är en stor skillnad och många upptäcker inte ens fostret förrens v 12.

Jag är en annan person än den som skrev 14.

#18 - Anonym

Vad har Hampus gjort mot Bente?

#19 - Anonym

Förstår inte riktigt allt hat mot SD.

#20 - Anonym

Det är klart att han kommer att rösta på SD. Han har ju gjort det alla
Sina år.

#21 - Anonym

Hellre att SD vinner än M. De har helt ovärdeliga punkter M. De vill bl.a. förlänga skoldagarna ?!?!. Sedan vill de skapa flera enkla jobb. Sen vill de även ta bort meripoängen i gymnasiet som hjälper ens meritvärde ohört mycket.

#22 - Anonym

Folk som säger att de är bra människor är inte bra människor.

#23 - Anonym

Orkar verkligen inte lyssna på någon som slänger sig med ord han varken förstår eller kan uttala.

#24 - J

KD2018 💙

#25 - amme

bra jocke!!följ inte dina bröders usla politiska kunskaper

#26 - amme

bra jocke!!följ inte dina bröders usla politiska kunskaper

#27 - Anonym

SD 2018 LETS GO!!!

#28 - Anonym

#17 92% av alla aborter görs innan vecka 12....

#29 - Anonym

#28
Källa?
Och varför är det är rimligt argument till att begränsa aborter? Är du kvinna? Om inte så förstår jag inte ens varför du har ens åsikt om aborter.

#30 - Anonym

#28 statistik?? eller påstår du att det är fakta? är en annan person än #17 vill bara påpeka

#31 - Anonym

#30
Ja men länk tack.
Vad påstår jag är fakta?
Nae det är förståligt eftersom jag har skrivit 17

#32 - SD2018

SD vill sänka aborträtten för att det ska bli säkrare för kvinnan och hindra att foster dödas i onödan.

#33 - Emm

Att han menar att problemet är att Sd blir kallade rasister. Oh lord....... men det sd gör är tydligen fine.

#34 - Anonym

#28 Så varför ska den sänkas? Om så många procent gör aborten redan innan v.12 är det väl underbart om dom 8% har möjligheten att göra abort tills v.18

#35 - Anonym

#32
Aborter kommer inte bli säkrare för kvinnor. Aborter kommer fortsätta göras efter v 12 trots nedskärning. Dom kommer fortsätta att göras på farliga och olagliga sätt, därför är det mer riskfyllt och osäkert att begränsa aborträtten än att ha kvar den fria rätten till v 18.
Och hur menar du med att foster dödas i onödan? Ingen som är längre gången än 12 dödas i onödan. All som gör abort vill eller kan inte behålla barnet. Dessutom dödar man inget. Du får jättegärna utveckla ditt resonemang.

#36 - Isabelle och Anton

Hoppas att moderaterna kommer att vinna, så det blir någon ordning i Sverige. Så inte Socialdemokraterna drar ner Sverige ännu mer med socialfall och bidrag. Vi måste komma på fötter igen, vara rädd om vårat Sverige

#37 - Anonym

Återigen kommer en vit person och vill läxa upp om hur illa det är att bli kallad för rasist (eller få påpekat för sig att något är rasistiskt.... vilket ju är oftare...) istället för att förstå att det är värre att bli utsatt för rasism. :) Skitbra :)

#38 - Anonym

Får jag bara fråga en fråga för att jag är genuint nyfiken?
Varför skulle man vilja sänka avorträtteb till vecka 12? På vilket sett gynnar det någon? Nej man dödar inte en människa för att det är efter v 12 det är fortfarande ett embryo eller foster.

#39 - S

#11 håll käften jävla skolfröken

#40 - Anonym

Jag kommer ta Jocke på allvar då han slutar tjata om sina diagnoser och att han ta bort dom där solglasögon.

#41 - Anonym

#40 Du har ingen rätt att kräva det

#42 - Anonym

#40 solglasögonen satt aldrig på nostippen så flitigt som efter boksläppet och hans diagnos.
Om ögonkontakt är anledningen till solglasögon är på, var de problemet inte lika starkt förut. Ett tag var de pga påsarna under ögonen de satt på nästippen. Inte för att de spelar någon roll, men rätt intressant. Mest nyfiken om en diagnos kan utvecklas i olika nivåer eftersom. Inget hat nu bara undrar.

#43 - Anonym

SD är idioter de kmr förbjuda slöja

#44 - Anonym

Ojoj nu börjas de krigas på Twitter igen.
Precis när man kände att Jocke förändras så har han glömt bort vad han alltid tar till och vet vilka konsekvenser de orsakar, med hot och hat. Något han med nästan en miljon följare "använt". Nu beskyller han andra youtubers för att ha hängt ut andra som fått konsekvenser. Men snälla Jocke du var så nära där att höja dig själv, men detta blev ett magplask av dess like.
Du om någon använder andra många gånger för att höja dig själv eller bli sedd i annat ljus. Nä de där var dubbelmoral och stenkast i glashus. Kom ner på jorden, nu känns de som om din predikan om saker du är benägen att göra är helt oförståligt såvida de inte kommer från dig. Din sanning är inte allas sanning. Och du kommer med påhopp och namn droppar människor huller om buller när som du känner. Med den största följarskaran som orsakar massa skada på den du pekar ut. Så snälla ge dig inte in i saker du gjort nån vecka bort eller månad eller för den delen ängnat en hel bok åt.
Man kan förändras men de är inte okej att tro de man själv gjort var av mindre verkan.
Vi pratar inte flera år bort, nej nej. Bara för att man själv vaknar upp och tycker sig förändras innebär de inte en predikan att andra ska samma sekund förändras. Och de dom gör som du själv gjort är mer smutsigt beteende.

#45 - Isabelle

Detta var en mycket intressant sak jag läste i kommentarsfältet. SD kommer förbjuda slöja.. Jaha, och??!
Det är väl fasen på tiden att dom kan få bort det där hemska skiten folk springer runt med. Lever man i Sverige kan man gott anpassa sig efter våran religion också, inte mer konstigt än så. Och tycker inte muslimerna om det, då kan dom gott åka hem till sitt hemland också. Det där med burka finns det inget gott med alls.

#46 - Anonym

Detta var en mycket intressant sak jag läste i kommentarsfältet. SD kommer förbjuda slöja.. Jaha, och??!
Det är väl fasen på tiden att dom kan få bort det där hemska skiten folk springer runt med. Lever man i Sverige kan man gott anpassa sig efter våran religion också, inte mer konstigt än så. Och tycker inte muslimerna om det, då kan dom gott åka hem till sitt hemland också. Det där med burka finns det inget gott med alls.

#47 - Anonym

45
Du vet att vi har religionsfrihet i Sverige? Dessutom är nästan inga kristna här längre. Jag är absolut inte. Fyfan, jag har mer fördomar om kristna än någon annan religon. Vad är det för fel på slöja dessutom, det är ju precis som en hatt? Ska vi förbjuda röda hattar oxå eller.
Det rör ju inte dig så varför bry sig? Du uttrycker dig extremt islamifobiskt. Vill du verkligen framstå som en nasse under andra världskriget? Ni förtrycker muslimer på liknade sätt som dom förtyckte judar.

#48 - Anonym

#47
Wooords

#49 - Anonym

#46
Håll bara käften din rasist tack yttra inte dig

#50 - Aria

SD för helt klart en islamofobisk, kvinnofientlig och hbtq-fobisk politik i dagsläge. De har dessutom problem med politiker och har varit tvungna att utesluta många, och i vissa fall lämna lokala mandat tomma då de fått fler röster än vad de har politiker. Men en annan sak som är viktig att komma ihåg är SDs koppling till nazismen och vit makt-rörelsen. Om man ska rösta på SD är det ens skyldighet att läsa på om partiets historia. Här är en text EXPO skrivit om frågan: https://expo.se/fakta/wiki/sverigedemokraterna I texten finns bland annat information och vidarelänkning till en text som avslöjar att Åkesson anslöt sig till SD när partiet fortfarande leddes av en nazist. För er som inte vet är EXPO en tidning som granskar högerextrema rörelser. Det är lätt att glömma, att inte vrida på perspektiven, att bara köpa allt som sägs. Men som röstberättigade medborgare i en demokrati är det var skyldighet att läsa på, att komma ihåg, att vrida på perspektiven och att inte bara köpa allt som sägs. Vi kan bättre.

#51 - Anonym

#47 Slöjan är en symbol för kvinnoförtryck. Du behöver definitivt en lektion i religion :)

#52 - Anonym

#50 Ja fast.. det är tydligen helt okej att rösta på ett parti som Socialdemokraterna trots deras mycket mörka historia inklusive starka kopplingar med Nazism, Nazityskland och Hitler. Det är samma visa varje gång med SDs historia. Det är ”inte okej att rösta på dem för att deras parti en gång stöttade nazismen”. Då är det inte okej att rösta på socialdemokraterna heller, men det glömmer alltid sådana som du av någon okänd anledning :)

#53 - Anonym

#52 KANSKE för att SD var ett ÖPPET NAZISTISKT PARTI på 1990 talet och sossarna var det på 30 talet, argumentera inte om du inte ens kan enkelt fakta

#54 - Anonym

#51
Tror det är mer du som behöver en lektion i religion. Jag förnekar absolut inte att vissa kvinnor blir tvingade och att hela grejen med att slöja bärs för männen är kvinnoförtryck. Men det finns tusentals kvinnor som själva väljer att bära slöja (hijab). Jag känner en tjej som bär det och hon har även varit utan slöja offentligt, då slöja för henne är ett eget val. För många handlar det ofc om sin religion och i samband med det så blir det en stil, en identitet. Men matchar slöjan med kläderna osv. Om man skulle förbjuda slöja så är det i sig ett kvinnoförtryck i o med att så många faktiskt väljer själv att ha hijab. Sen får vi absolut inte glömma att våran kultur inte är den bäst heller då vi oxå har mycket kvinnoförtryck

#55 - Anonym

#29 #30 #31 https://www.socialstyrelsen.se/nyheter/2017/nystatistikomaborterpresenterad varsågod. //#28

#56 - Anonym

55
Tack, om du skev 28. Då är frågan som 34 skrev. Om nu så stor andel redan gör aborten tills v 12. Varför sänk abort rätten? Det påverkar ju inte samhället negativt och dom få procent som är i behov av en abort senare än v 12 har möjligheten. Förstår inte varför det är ett rimligt argument för dig (28). Det är bara kvinnoförtryck.

#57 - Anonym

Hoppas det blir SD. Enda rätta

#58 - Anonym

#31 du framställer det som att DU VET att alla aborter görs innan vecka 12, vad fan har länkar med saken att göra? min fråga va vart du fått statistiken eller källan för att alla aborter görs innan vecka 12! eller det kanske oxå är en av dina påhitt

#59 - Anonym

#32 förlåt med det är en embryo, finns inget man kan döda så jag tycker det här med aborträtten ska sänkas är löjligt

#60 - Anonym

#45 var det inte du som skrev i nåt annat kommentarsfält att alla va lika värda? jaha oj va hände med det? för det du säger nu är ganska islamofobiskt så läs på sen kan vi snacka

#61 - Anonym

58
Sorry, jag råkade kommenta fel kommentar, jag skrev 31, men jag läste inte så noga så trodde din kommentar va en från 28. Så vi är på ”samma sida”. Och personen har gett länk, det är kommentar 55.

#62 - Anonym

#52 ”Argumentera inte om du inte ens kan enkel fakta”, här kan jag säga detsamma. Socialdemokraterna var ett ÖPPET naziststödjande parti. Att det var på 30-talet spelar INGEN som helst roll eftersom det ALLTID kommer finnas med i deras historia. Det spelar ingen som helst roll NÄR det hände. Det gör inte S mindre oskyldiga än SD whatsoever. Du kan uppenbarligen inte argumentera :)

#63 - Till #35

Foster dödas onödan eftersom att 50% av de foster som föda i vecka 22 överlever. Abortgränsen just nu är 18 veckor och då finns det ju en stor chans att det fostret skulle kunna överleva.

#64 - Anonym

#63
Dom som gör abort så sent gör det med speciella anledningar. Att fostret skulle kunna leva utanför magen betyder noll. Iallafall för mig personligen. Personen som bär barnet kan eller vill inte ha ett barn pga säkerligen kraftiga omständigheter. Ingen som inte vill ha ett barn ska behöva ha ett. Om man har valt att göra abort så vill man inte komma dit o få höra ”ditt foster kan leva utanför så vi kommer behålla det”. Det jag försöker säga är att inga onödiga aborter sker oavsett V då personen har valt abort av en anledning. Dom enda onödiga aborter är dom fåtal (notera fåtal) som ”använder” aborter som p-medel och gör därför flertal aborter som hade kunnat förhindras med riktigt p-medel.

#65 - Anonym

Tillägg på 64 - Många menar på att om fostret skulle kunna överleva i sen abort, så skulle någon annan kunna ta hand om barnet och på så sätt så blir det en adoption och barnet tillhör inte längre personen som gjorde abort. Men, personen som gjorde abort har som sagt gjort det av en anledning och ville inte ha ett barn, personen är fortfarande barnets biologiska förälder/mamma. Tänk själv att göra abort o sen få veta att barnet överlevde o är hos en annan familj. Jag skulle ha gått i bitar av så många anledningar. Det är bara så fel.

#66 - #65:

Gör inte ett barn då.

#67 - Anonym

Det ironiska med alla som hatar på SD är att de nu kommer rösta på partier som tar upp EXAKT samma problem som SD gjorde för 4 år sen.

#SD2018

#68 - B

Helt ärligt tror jag han kommer rösta på SD ändå, efter att ha sett klippet så har han snappat upp deras retorik, men för att inte få någon typ av shit storm tror jag han kommer att rösta på KD eller M som båda blivit lika illa som SD själva...

#69 - B

Helt ärligt tror jag han kommer rösta på SD ändå, efter att ha sett klippet så har han snappat upp deras retorik, men för att inte få någon typ av shit storm tror jag han kommer att rösta på KD eller M som båda blivit lika illa som SD själva...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com