Ida Warg kritiseras för att hon lämnar sin bebis och shoppar

Ida Warg skriver på sin blogg att folk blivit rasande på henne eftersom hon åker ifrån sin 10 dagar gamla bebis i 2,5 h för att fixa sina naglar och shoppa. 
 
De ska bland annat ha skrivit att hon är en dålig mamma. 
 
Ida svarar att man kan njuta av egen tid och samtidigt älska sitt barn. 
 
 
 
 
 

Du och jag ❤️

Ett inlägg delat av Ida Warg (@idawarg) 8 Aug 2018 kl. 9:12 PDT

#1 - Anonym

Bara jag som känner att folk inte hade brytt sig om de var Pärlan som åkte?

#2 - Anonym

Den här världen är kaos

#3 - Anonym

Men barnet var liksom inte ensam... dafuq? Ibland undrar man hur vissa hjärnor fungerar.

#4 - Jen

Är det farligt? Varför får man inte det? MÅSTE man tillbringa all sin tid med bebis? Märker bebisen det? Tar bebisen skada av det? Nej nej nej... varför skriver människor sina egna regelböcker och sen ber andra att följa dessa löjliga regler? Gör det själv, skit i andras behov eller liknande för att göra saker. Man är inte ens sämre förälder för det. Bebisen klarar sig lika bra med pappa som mamma. Och om pappan kan åka och heltidsjobba efter 10 dagar så Ja, kan väl mamman få göra saker också..

#5 - Jadu

Men herregud ska man umgås 24/7 med sitt barn i 18 år? Nej, man måste få ha lite egentid också!

#6 - Anonym

Bästa Ida ❤️

#7 - STREAM EPIPHANY BY BTS

She can do whatever she want.

#8 - Anonym

Jag ser inget fel med att lämna sitt barn med sin far några timmar för att få egentid. Men behöver man egentid redan efter 10 dagar vet jag inte hur detta kommer gå 😅

#9 - Anonym

Bry er mindre

#10 - Anonym

#8
De e ju den jobbiga perioden då sååå ja de e bra med egentid då

#11 - Anonym

Vad hände med aktuellanyheter.se ??

#12 - Sabina

Men snälla lilla rara... barnet har en pappa också

#13 - A

Sverige är förstört tbh

#14 - Anon

Om det var en man som hade lämnat sin nyfödda bebis hemma för att hålla på med nån hobby så hade INGEN sagt något. Just saying

#15 - Anonym

Herregud 2,5 timme liksom... ganska säker på att barnet överlevde🙄

#16 - Jag

Ida gjorde absolut inte något fel.

#17 - Anonym

men folk menar ju att: det är för tidigt hon har precis fött Elvis då ska man ju inte ut och shoppa utan bebisen är nyfödd man ska försöka va så närvarande som man kan iaf dem första perioderna som mamma ska man va hemma. sen efter 6 månader kan man ut och shoppa (men jag har inte hatat på ida) thats it

#18 - Nathalie

Alltså folk är ju verkligen helt dumma i huvudet..

#19 - Anonym

#17 Så man ska sitta hemma i 6 MÅNADER innan man får gå ut? ha
ha
h
as
hg
a

g
a

#20 - Anonym

#17 Så man ska sitta hemma i 6 MÅNADER innan man får gå ut? ha
ha
h
as
hg
a

g
a

#21 - Anonym

Roligt hur alla plötsligt blir experter på barn när majoriteten precis fått sin mens.

#22 - Anonym

tror inte det handlade om att hon skulle få egentid, utan ville bara åka iväg och göra nåt kul? Ingen mamma spenderar alla 24 timmar om dygnet med sitt barn, alltså hur orkar folk? Hennes man var väl med ungen, han åker ju också iväg ibland väl?

#23 - Anonym

#21 HAHAHA

#24 - Anonym

#17 Herregud så man kunna lämna hemmet på 6 månader ifall barnet skriker osv utanför hemmet? Snälla nån.

#25 - Anonym

Men gud.. Att folk orkar hålla på? Såklart att hon ska gå och fixa sina naglar och handla lite om hon nu vill det? Elvis har ju en pappa också som alldeles säkert tog hand om honom. Elvis led förmodligen inte heller av att Ida var borta ett par timmar. Gud vad folk har mycket fritid!

#26 - Lola

Jag förstår inte varför folk alltid måste lägga sig i och klaga, trycka ner och kasta skit på allt och alla. Herre gud, låt Ida vara. Hon är en fin människa.

#27 - Alexandra

Jag förstår inte ens varför hon kände behov av att höra sina naglar. Elelr varför hon kände behov av att lämna Elvis ensam med sin far så länge. Hon kunde tagit med han istället... min mor har en 2 månader bebis idag och har inte lämnat honom ifred en ända gång för ” egentid”. Det är jävligt egoistisk att man som mamma ens vill det. Man SKA egna sin 110% av tid till sin nyfödda bebis och så är det bara. Jag tycker om henne osv men det där var bara riktigt illa.

Jag kommer för övrigt inte gå och kolla kommentarerna sen för vet att 70% av alla som ser denna kommentar kommer skriva något spydigt eftersom Sverige är uppbyggt att man inte får ha en motsatt åsikt utan då jäävlar ska man bli hatad, hotad och få massa skällsord:)))) kram Alexandra

#28 - Anonym

Suck. Barnet var ju inte ens själv - det hade varit en annan sak om hon lämnade barnet helt ensam för att den somnat och gått iväg i 2,5h utan "barnvakt" :/

#29 - A

Det är ganska ytligt o fixa naglar o shoppa o skryta om det när man är mamma.....

#30 - Linda

Förstår inte grejen, Ida gjorde saker för sig själv en kort stund, och barnet var hemma med sin pappa. Man kan inte sitta hemma båda föräldrarna och stirra på barnet bara för "det är så man ska göra". Min dotter är och har varit med sin pappa många gånger och jag har gjort annat iom att vi varit separerade sen hon var relativt nyfödd. Hon fyller 11 i år och är precis som alla andra barn.

Alla är olika och jag tycker det är sjukt töntigt att man inte ska få göra saker själv bara för man har barn. Man behöver tid själv, vad än alla moraltanter har för åsikter!

#31 - Linda

Också, svar till #29.
Ska man gå ner sig totalt och bli sunkig bara för man är förälder? Det är väl bra att man månar om sitt utseende, hur håller man förhållandet vid liv om man går och ser ut som ett trash som gett upp om livet? Det finns för många som gör så och det om något är tragiskt.

#32 - Anonym

#27 min man började heltidsjobba efter 10 dagar. Han är inte där 110% för barnen. Är han hemsk? Som pioriterar jobbet före?

#33 - Anonym

2,5 timmar, hahahahahshshshh
Förlåt, men asså hur är det hemskt att man vill njuta av sin egentid när man har burit på ett barn i 9 månader? Det är inte direkt så att barnet var övergivet i 24 timmar utan tillgång till mat eller blöjbyte. Tror folk verkligen att Ida är en så dålig mamma?

#34 - Julia

Ida har verkligen inte gjort något fel, det är dessutom inte läsarnas barn utan IDAS son. Ungen har ju en pappa också, alltså att folk orkar 😴

#35 - Rebecca

First of all: Ida är ingen dålig mamma bara för att hon har en egentid under 2,5 timme. Det är absolut ingenting. Min son har varit med sin pappa ibland när jag har haft egentid med att träffa mina vänner och umgås med dem. Inte fan har vår son tagit skada av det, idag är han 4 år gammal. Kan även säga att han har varit med sin farmor och farfar väldigt mycket när han var liten bebis, inte fan har han tagit skada av det heller. Så snälla ni som säger att Ida är en dålig mamma, ni bör inte uttrycka er om nånting som ni själva inte har :)

#36 - Freddy

Alla kommer alltid att tycka olika om hur man ska vara som förälder. Mår barnet bäst av att ha en trött och utsliten mamma 24/7 eller en mamma som försvinner i 2 timmar i veckan, (antagligen medans barnet sover) för att ta hand om sig själv och ladda med energi för att kunna vara så bra mamma som möjligt? Svaret för mig är självklart men alla tycker olika. Jag menar om vi nu säger att det är katastrof för barnet att mamman försvinner i 2,5 timme, menar vi då att pappan är överflödig och helt värdelös?

#37 - Anonym

Hur är detta annorlunda emot när Helen Torsgården lämnar Selma hos sina morföräldrar i flera timmar för att hon ska kunna få egentid? Har aldrig sett någon kommentera det. Inte för att det ska vara något att kommentera, för det är inget fel med att få vara själv ibland och få hinna med det man vill göra som man inte kan göra med en bebis. Dock tycker JAG personligen att egentid efter 10 dagar är lite väl tidigt, men alla tänker olika och det är okej

#38 - Anonym

Jaa asså lite onödigt att hetsa upp sig över att hon var ifrån barnet i 2,5 timme, som sagt har barnet en pappa också.

Men om hon är så utsliten redan efter 10 dagar vette fan hur hon kommer palla med det närmsta året.

#39 - Trine

Varför kommenterar ingen att hon har en nyfödd bebis i bärsele på magen utan nackskydd? Och en nyfödd bebis i babysitter i STÅENDE läge??? Okej det är ju hennes barn som bryter nacken då.. trodde hon läst på om hur man ska hålla ett barn..

#40 - Andrea

Bästa Ida! Ida och Alex kommer bli jättebra föräldrar. Jobbigt att bli kritiserad för minsta lilla som offentliga personer. Ni gör ett jättebra jobb Ida och Alex

#41 - Emma

ALLVARLIGT vi lever 2018. Helt rätt gjort av Ida, egen tid är väl aldrig fel? Oavsett tidigt eller ej.

#42 - Anonym

#39 Den är till för nyfödda, den kan börja användas redan första dagen. Den har skydd för nacken

#43 - Isabelle

Egentid är jätteviktigt!

#44 - Anonym

Förstår Inte detta???
Vad har vi med att göra hur hon uppfostrar och är med hennes barn?
Förstår inte tycker du att det är fel, vad tur att eran mamma uppfostrade och tog hand om dig på Ett annat sätt

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com