En person har beställt en gravsten i Jockes namn avsedd till Jonna

För två veckor sedan beställde en person en gravsten i Jockes namn där det står att Jonna ska ha avlidit den 28 juli 2018.
 
Personen som har beställt stenen i Jockes namn har även önskat att få en inskription som lyder: 

Vila i frid vår älskade vän Jonna Stina Charlotta Lundell / Don V was here
1994 04 11 – 2018 07 28
 
Händelsen betraktas som ett hot och har polisanmälts. 
 
 
#1 - Anonym

Jag blir så fruktansvärt illamående av detta.

#2 - Maora

Det här är ju bara sjukt

#3 - anonym

Men fyfan vad creepy. Vem gör något sånt? Visst, jag tycker inte speciellt mycket om Jocke och Jonna men inte fan skulle jag göra nåt sånt här. Det är ju bara sjukt, finns inget roligt alls med det.

#4 - Usch

Hatar Jocke och Jonna men det här är fan verkligen att gå över gränsen. Fyfan asså, blir seriöst rädd nu asså.

#5 - Anonym

Men fy i helvete!!!

Vet någon varför det skrevs under som att Don V stod för det?? Har jag missat någonting eller är det bara någon sinnesjuk människa som hittat på det där

#6 - LL

de har ej skrivit detta på sina sociala medier (av vad jag sett) vem har lagt ut det & visat? nån som vet? :)

#7 - Anonym

Att folk håller på..

#8 - Anonym

Såg Vlad med farmen teamet idag, han åkte ut

#9 - Anonym

Riktigt, riktigt creepy. Detta är verkligen att gå för långt!

#10 - Anonym

Da fuq??
Människan som skrev detta borde ju ta å söka hjälp elr ngt...

#11 - Anonym

Wtf, vafan är det för fel på folk?

#12 - Anonym

Wtf, vafan är det för fel på folk?

#13 - Anonym

Vad i helvete?

#14 - Alma

Måste vara en riktigt sjuk människa som beställt detta. Detta är galet.

#15 - Hanna

Man får ogilla Jocke och Jonna hur mycket man vill, jag själv är inget stort fan av dom. Ogillar man dom så kan man göra som jag, låt bli att kolla. För att slippa få upp dom i sitt flöde, blocka! Enklare än så blir det inte! Man kan inte gilla alla och tål man verkligen inte dom så är det som sagt var bara att blocka! Detta är på tok för långt över gränsen som man kan gå. Att överhuvudtaget ens kontakta dom är över gränsen, anser jag. Det gäller alla offentliga, låt dom vara. Gillar ni dom, bra! Då är det bara att gå på deras fanträffar eller andra sociala tillställningar! Har dom inga såna? Nej, då kan det faktiskt vara så att dom inte vill ha folk springandes efter sig. Sen finns det såklart undantag, dom som känner att det är ok att komma fram på stan, självklart! Har dom sagt att det är okej, då kan man göra det. Men bli inte arg då om du/ni blir nekade, alla kan ha dåliga dagar, då vill man kanske vara ifred.

Jocke har gjort så mycket skit i sina dagar och fortsätter delvis ibland, samma med Jonna. Men dom förtjänar inte detta, det gör ingen. Jonna är dessutom gravid, att få missfall är det värsta man kan gå igenom, tro mig. #spridkärlek

#16 - Freddy

Jag tycker inte att sånt här ska uppmärksammas. Rask gjorde en stor grej av att folk skickade hem saker till honom och även hotade hans familj, vilket jag tror eggade förövarna att fortsätta. De gör det för att de vill se en reaktion. De vill se att de lyckas påverka dessa offentliga människor. De som utsätts för detta borde absolut polisanmäla, men inte visa upp det offentligt. Borde inte ens rapporteras på denna blogg. Det ger bara gärningsmännen en känsla av makt.

#17 - ...

”Don V” är ju youtubern Versace Dos. Ung kille med för mycket attityd. Sen om det är han som skickat den eller inte går ju att diskuteras..

#18 - Anonym

Clue har också fått kolla insta story

#19 - Anonym

Clue har också fått kolla insta story

#20 - Sabina

Fyfan vad sjuka människor det finns..

#21 - Anonym

Obehagliga människor det finns omkring oss!

#22 - hedvig

men omg mänskligheten har gått för långt, blir rädd

#23 - Anonym

vad är grejen med att skriva "vad sjukt JAG TYCKER INTE OM JoJ men det är sjukt" ni behöver inte skriva att ni inte tycker om dem asså ingen har ju behov att läsa det så tänk på vad ni skriver

#24 - Anonym

det här är äckligt människor som gör sånt här är sjuka och behöver vård

#25 - Emma

Fy Fan!!!!, hur kan man?

#26 - A

#23 Tror det är för att så fort någon stöttar/skriver neutralt eller vänligt om Jocke och Jonna eller står på deras sida i någonting så får denna person påhopp och/eller blir kallad J&J fans eller P12 osv. Många vill nog bara poängtera att de inte är fans eller följare, trots att de stöttar de J&J vid vissa tillfällen.

#27 - Anonym

Okli share ya bith el netch

Opps det var en komplimang

#28 - Anonym

#27
Hahahahaha lak ja trodde jag var den ända arabia här😂

#29 - Anonym

Varför har Sabina och Felicia lagt ut på story när dom gör en cirkel av fingrar
vid ögat??

#30 - Anonym

Wtf, den där "Don V"-grejen får mig att tro att det måste ha varit en 10-åring som ville vara edgy, men damn... det här känns som att det måste ha varit en riktigt barnslig äldre människa. Gravstenar kan ju kosta över 60 000 spänn... det här är inte att leka med.

#31 - Anonym

Var Felix (montefjanton) seriös när han sa att han röker crack i sin klassen-video?

#32 - Denise

Fy så vidrigt, att folk inte lär sig var gränsen går... Riktigt fult gjort. Bra att dem polisanmälde!!

#33 - Anonym

Är

#34 - Anonym

Är det bara jag som tycker Manfred härmar Shane Dawson när han gjorde sin video med Egon?

#35 - idiot

#31 vad fan tror du?

#36 - Anonym

#31 INGET dom säger är seriöst, det är underhållning

#37 - Anonym

#34 inte bara du, tänkte också på det

#38 - Anonym

Så läskigt

#39 - Anonym

Tror ni det är Johanna Ottosson i avsnittet av tunnelbanan där det är en tjej som har skurit sig i handlederna? Finns att se på kanal 5 youtube kanal

#40 - Aleks

Vilket avsnitt samt vilket klockslag ?

#41 - Anonym

Detta är samma sak som hände med Alexander Rask, någon beställde hem saker till dem, blandannat en gravsten

#42 - Anonym

Misslisibell har svarat på matgeeks video. Duktigt av henne, däremot störde jag mig på att hon sa att matgeek är den enda som gav kritik och inte hat när hennes kommentarsfält var 99% konstruktiv kritik

#43 - Anonym

#29 det är en trend/challenge nu som Dele Alli (känd fotbollspelare) började med

#44 - Anonym

Misslisibells svarvideo

#45 - Anonym

Misslisibell har svarat på kritiken angående fejkväskorna. Skönt att hon för en gångs skull svara på kritik. Dock tänkte jag på en del saker:
1. Hon säger ”Jag är ung, jag kan inte veta allt” när hon i videos sagt att hon är påläst och ”kan det här, det är inte olagligt” etc etc.
2. Hon säger att hon inte hade någon aning om detta förrän hon började kolla kommentarerna i sin nya video. Dock fanns exakt denna typen av kommentarer i hennes första video, men hon har ignorerat dessa. Det var inte förrän Matgeeks video som hon faktiskt agerade och plockade ner klippen.
3. Hon säger att hon aldrig sagt att man inte får köpa dyra väskor, vilket hon indirekt gjorde då hon sa ”jag tycker inte man får göra vad man vill med sina pengar”.
4. Hon promotar sin bok mitt i videon.

Hade hon istället gjort en video och kort och gott sagt ”förlåt, jag gjorde fel och jag borde läst på mer” så hade jag inte brytt mig. Men hon kommer med bortförklaringar och ursäkten känns inte speciellt genuin.

#46 - Anonym

Misslisibell har fått konstruktiv kritik förut där folk har skrivit om arbetsförhållanden när det gäller fake väskor osv. Så att hon inte skulle ha vetat att det är barnarbete är bara en ursäkt. Omöjligt att hon inte ska ha vetat det. Hela videon innehöll bara ursäkter som fick henne att låta otroligt dum, när hon i själva verket inte är det.

#47 - Anonym

Misslisbell som alltid säger att hon ej passar in bland sina jämnåriga för hon är ”för mogen” och nu låtsas som hon ej vet om barnarbete från företag såsom HM men även wish? Visar ju tydligt att hennes mentalitet ännu är som en tidig högstadietjejs och inte den mogna kvinnan hon påstår sig vara gång på gång. Tror nästan 90% av all kritik hon fått ang detta har varit konstruktiv och hon har fått denna kritik ända sedan hon började med sina wish-videos, vilket tyder på att hon inte läser kommentarer ELLER gör sig till offer med dåliga ursäkter. Pinsamt att hon inte kan erkänna att hon gjort fel.

#48 - Anonym

När folk skriver ”jag HATAR jocke & jonna men INTE ENS JAG hade gjort det!!!” Okej? Vad vill du ha? Ett pris?

#49 - Anonym

#26 men man behöver inte göra en stor grej av dem. JoJ har inte mördat nån så varför va rädd för att säga att man gillar det dem gör. Och man behöver inte poängtera ett skit för jag vill veta folks åsikter om inlägget inte biblar om att dem inte gillar paret MEN.

#50 - F.

Nära döden upplevelse

#51 - Anonym

Varför ens

#52 - Rebecca

Kan det vara samma psykopater som skickat saker till Rask och andra youtubers? Att folk ens orkar hålla på såhär är bara löjligt och dessutom beställa en gravsten till två helt oskyldiga personer som inte gjort ett skit mot den/dem som skickat detta, wtf liksom!?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com