#1 - Anonym

Dumma i huvudet, båda 2.

#2 - Anonym

YouTubes efterblivnaste kanal, dom här 2 blev tappade som barn

#3 - Anonym

Sköna killar !!👍🤪😘❤️😍👅

#4 - Lol

Man märker vilka som är släckt hahshs

#5 - Anonym

Riktigt sorgliga killar, fyfan alltså!

#6 - Anonym

”tappade som barn” nja, men kastade från en balkong på tionde våningen, upprepade gånger.

#7 - Anonym

Tycker inte det är okej att säga så i en video på youtube absolut inte. Men vad folk i större städer inte förstår är att sådana ord är rätt normaliserade på mindre orter. Jag har växt upp med att folk i min omgivning (dvs hela familjen och alla vänner) säger så, ingen menar något rasistiskt eller kränkande med det men det finns liksom kvar sen gammalt. Så ha de i åtanke att alla inte har växt upp med samma ordförråd. Men på youtube ska man absolut tänka på hur man uttrycker sig.

#8 - Anonym

#7 Bor i en kommun med 1800 personer, i en by med ca 30 personer och ingen här under 40 har nånsin uttryckt sig så? Vuxna verkar många gånger tro det är okej (vilket det inte är???) men vill tro att alla millenials växt upp och uppfostras av dagis, skola osv?

#9 - Anonym

#7 Att det är "normaliserat i mindre orter" gör det fortfarande inte okej att använda. Att ni "inte menar något rasistiskt" ändrar fortarande inte det faktum att ordet ÄR rasistiskt. Att "det finns kvar sen gammalt" rättfärdigar fortfarande inte det. NEEEEXT

#10 - Anonym

#7 Man säger inte så offentligt och inte privat heller, det är precis lika illa. Jag är uppväxt på landet, i en by, vi har inte ens en lanthandel. Det är INGEN ursäkt, så nej man ska inte ha det i åtanke.

#11 - Anonym

De sjuka är hur Jockes instagramfans går in och försvarar bröderna berg.
Dom här fansen som gör idol konton av J och J. De är absolut inte J och Js fel deras fans går i god för hans bröders handlingar. Men lite naivt agerande av dem som inte är särskilt gamla att se vad bröderna precis säger.

#12 - Dedu

Fast nigress är ju inget fult ord.
Hör många som säger det och ingen jävel bryr sig då

#13 - Anonym

De går inte försvara handlingar med uppväxten.

#14 - Anonym

Dags att anmäla den snart? Jag vill få ner idioternas kanal

#15 - Anonym

#14 Done and done, gjorde det när jag fick höra om svinen.

#16 - Anonym

#12
Fast jo. Det är ett oroligt nedvärderande ord. Samma som ’vanliga’ n-ordet. Det har samma betydelse. Och om du inte vet dess betydelse och historia bör du läsa på. Spelar ingen roll om folk säger det och inte säger till. Inte försvarbart ändå.

#17 - Anonym

Wilma och Anton tsm igen?? (Antons senaste bild på ig)

#18 - Amanda

Alltså. Påriktigt. Hur gamla är de? Låter som 5 åringar?
Typiska SDare, inte pålästa om deras politik, & bara snackar skitsnack.
Bojkotta, bojkotta, bojkotta!!! Anmäl & klicka inte in på videon.
Bara bojkotta skiten!
Ha en bra dag :)

#19 - Anonym

Hoppas ingen beskyller deras mamma för deras handlingar.
Hon har fått tillräckligt hat.
Alla har ett eget ansvar oavsett.
Chrille och Jacket pratar ofta om att Chrille kanske också har någon diagnos.

#20 - Anonym

#17 Bor du under en sten eller?

#21 - Anonym

#7 Word. Folk på mindre orter använder ofta såna ord lite mer osv, dock inte som hat eller skällsord.

#22 - Anonym

hur rapporterar man en youtube kanal?

#23 - Anonym

#11 blanda inte in jockes namn, du får det att låta mellan raderna som att det är jockes fel! Fult skriven kommentar av dig

#24 - Emma

Obehagliga som fan, båda två. Skev kvinnosyn och syn överlag på andra människor. Märks att kokainet har ätit upp deras fåtal hjärnceller dom hade.

#25 - Anonym

De provocerar för att det funkar. Alla blir upprörda gång på gång men bröderna Berg är fortfarande kvar och växer stadigt i subscribers. Till och med apor kan lära sig av trial-and-error-metodik, men inte alla de som klagar på bröderna verkar det som. Väldigt intressant faktiskt! För antingen är ni id*oter, eller så väljer ni att bete er som id*oter. Vad är värst egentligen?... En riktig id*ot kan ju inte rå för det trots allt. Försvarar inte bröderna alls och sympatiserar inte med dem. Men ni som blir så extremt hysteriska varje gång de säger något dumt måste ju förstå att det är precis vad de vill. Jag personligen följer dem pga underhållningen. Att se två id*oter bli attackerade och försvara sig mot massvis med hysteriska rättvise-krigare är perfekt kvällsunderhållning.

#26 - Anonym

Jag tror inte att han sa n-ordet är det största problemet här. Dom får alltså två alternativ, som ska vara svåra att välja mellan eftersom båda alternativen är ungefär lika bra, dåliga eller jobbiga. Han tycker alltså att bli stucken av en bålgeting i ollonet är lika illa som att ligga med en afrikan, DET är rasistiskt

#27 - Sabina

Kan nån bara vrida nacken av dessa två

#28 - Freddy

Fast är det nåt nytt att Bröderna Berg uttrycker sig rasistiskt? Bara för ett par veckor sedan gjorde de en Q&A där de menade på att om en kvinna skulle hälsa på ett flyktingboende så skulle hon bli gruppvåldtagen direkt. Deras grej på sistone har väl blivit att "anti-PK" vilket man kan välja att kalla det om man vill undvika uttrycket "rasist". Jag menar inte att anti-PK nödvändigtvis är samma sak som rasist, men det låter finare än "rasist".
Sen om det nu stämmer att Jockes familj blir hotad p.g.a. detta så är det ju hur korkat som helst. Han har inget med deras innehåll att göra.

#29 - Anonym

#27
Haha dödsstraff för att använda ett inte ens förbjudet, men osmakligt ord?
Kanske är någon annans nacke som borde vridas av istället...

#30 - Anonym

#27 Du visar ju att du t.om är en sämre människa än dessa bröder, snyggt jobbat

#31 - Anonym

#27 Du visar ju att du t.om är en sämre människa än dessa bröder, snyggt jobbat

#32 - Anonym

#27 Så nån borde dö för att säga osmakliga saker? är nog du som istället borde ha skarp kritik för det du skriver då det är betydligt värre att skriva som du precis gjorde, snygg dubbelmoral by the way

#33 - Anonym

Hahaha vilka lirare asså xD Subbar direkt

#34 - Anonym

Att endel orkar ha energin till att lägga ned på att hata så mycket för hur dem uttrycker sig? Rasism är inte okej men tror ni rasismen försvinner för att man skriver att dem är dumma i huvet och efterblivna? Lägg ned den energin på att faktiskt förebygga rasism och folkhat, börja inte gå till samma nivå med hatiska kommentarer snälla hahahah, låt dessa killar få sitta i ett hörn och vara rasister i ensamhet, de får för mycket uppmärksamhet tack vare er.

#35 - Anonym

Wilma och Anton

"Nu är de tillsammans igen och Anton säger själv att han mår bra.

– Nej, men jag vill gifta mig med henne. Så är det bara. Sedan har man alltid liksom… vi var 19 år och det blir stort tryck och då blir det svårt att hantera. Men nu har vi gått igenom det här, så nu är vi starkare än någonsin, berättade han för vår reporter."

#36 - Anonym

#35 Wilma berättade för ganska länge sen att dom försöker lösa allting

#37 - Anonym

#28 många turer för familjen Berg och Lundell. Verkar som folk inte förstår då denna familj är i blåsväder att oavsett om de är släkt så är alla individer med egna värderingar och tankar.
Blir så stort så fort någon i denna familj är i blåsväder, då ska alla få sin beskära del av hat oavsett om de kom från
dem eller inte.
Chrille blev dödshotad och fick massa hat efter Jockes video las ut offentligt för ett år som totalt spårade ur. Minns inte grundorska men kaos.
Mamman efter boksläppet fick dödshot och sin röst icke hörd.
Och nu Jocke för någon annan i familjen uttalat sig fult. De som är svårt att förstå är att Bröderna Berg tycks vilja gå i samma fotspår som Jocke. Betee sig destruktivt och vara allmänt taskig och nedsättande mot folk. Vad är grejen lixom att inte lära sig av andras misstag genom att vara en oskön person och av den anledningen få uppmärksamhet.
Och varför lägga ut saker offentlig med sådan dynga. Finns ingen substans eller roligt om de var syftet i videon.
Du får aldrig använda andra människor på detta vis. Vart finns respekten. Stå på någon annan för att höja sig själv. Driva med folk, eller hänga ut för egen vinning och rättvisa ska fram.
Förminska eller prata illa i tredje person, vi alla måste hjälpas åt att få stopp på denna marknadsföring att synas på. De är inte coolt eller ballt.
Du kan bli igenkänd på betydligt bättre sätt. Är det såhär du vill bli ihågkommen och uppfattad.
Sluta lägg ut videos eller skriv ut inlägg på social medier som skapar drev och vrede. Varför trigga människor på detta sätt. Vad sitter njutningen i att röra upp mängder av känslor hos olika människor. Nu får de vara nog

#38 - Anonym

#37 mena såklart inte något illa mot Jocke. Han har förändrats och blivit en bra person. Så vänd inte på orden nu i texten. Detta får stå för Bröderna Berg. Så sluta hata

#39 - Anonym

De gjorde inget fel det är deras åsik och det kan ni vänster fittor inte ändra på. stöttar dem 100%

#40 - Anonym

MAN UNDRAR JU när människor ska sluta dra offerkofta när de blir called on their shit och istället rannsaka sig själva, sina yttranden och hur de påverkar andra. Att 12 åriga youtubefans mordhotar olegitimerar ju inte den konstruktiva kritiken som förs fram? Att dra fokus från problemet - Bröderna Idiots rasism - blir ju hela problemet! Att ropa drev, göra en livestream som Jockiboi eller en video som Hydra nyss lade upp. Se över var ni lägger ert fokus och fråga er själva om det bidrar med något positivt överhuvudtaget. Alternativ är att hålla käften eller ta riktigt avstånd från rasism! Att bara ropa drev såfort man/någon blir kritiserad hjälper ingen! :-)

#41 - Anonym

#39 Så om någon skulle få välja mellan att ligga med dig och bli stucken av getingar i ollonet, och tycka att det är ungefär lika illa, så skulle du tycka det var roligt?

#42 - Anonym

Tror alla på riktigt att Bröderna Berg visste att det dom sa var fel? Det är inte lätt i dagens samhälle att tänka på precis allting. Visst, absolut, de kunde ha format om frågan på ett annat sätt men konstruktiv kritik är bättre. Dessutom tror jag att de har fattat det nu så det räcker.

#43 - Lol

VARFÖR TAR DU INTE UPP DET SOM HÖNDW BIANCA?

#44 - Anonym

42. Det är ju det som är grejen, dom vet att dom gör fel men enligt dom så är det inte fel eftersom dom är rassar och har dessa åsikter. Vilket inte är okej. Konstruktiv kritik funkar inte i detta läge då det där inte ens ska få publiceras. Och vadå formulera om frågan. Frågorna ÄR rasistiska punkt slut. Oavsett hur du formulerar frågan så är det rasistiskt eftersom han jämför att det är lika illa att ligga med en afrikan som att bli stucken i pungen.

#45 - Anonym

#43 Vad hände?

#46 - Anonym

S

#47 - Anonym

För en gångs skull är Jocke den smarta och vuxna här. Det säger ju en hel del.

#48 - Anonym

kan amanda lundgren snälla sluta göra till sin dialekt

#49 - Anonym

Alltså man kan ju iallafall beundra hur de är väldigt frispråkiga och inte bryr sig om vad folk tycker

#50 - Anonym

#49 Beundra bröderna B? Usch fyfan. Vem fan vill beundra rena rasisterna vars åsikter kommer från 1950-talets Apartheid.

#51 - Anonym

detta är grejen: bröderna säger något elakt, alla blir arga och spammar kommentarerna så att videon får ladda visningar. Denna blogg lägger ut om det och säger vilket video. Då är det fler människor som ser, sen så lägger jockiboi ut överallt om videon så att fler kan se den. Så bröderna för mer pengar.

Det är ju ganska självklart att dem visste att de skulle få hat, liksom en svenska youtuber vet nog hur mycket hat man får om man uttalar sig rasistisk. Så deras grej är ju att göra såhär för visningar.

Jag kan förstå dem som kommenterar på videon och ger kritik, men ett tips är att skriva det till dem på typ instagram? Men dem är ganska dumma i huvudet

#52 - Alva

Detta är det vidrigaste jag läst btw, men ville också kika in och fråga vad som hänt med aktuellanyheter.se??????

#53 - Anonym

Har sett ett par av deras videos och jag får intrycket att dessa två är väldigt lågutbildade vilket skulle förklara deras beteende mycket tycker jag. Dem är väldigt omogna och jag tycker det är synd att många lättpåverkade barn kommer se denna videon nu efter allt ståhej. Jag vet inte riktigt vad youtube har för regler kring sådana uttalanden som dessa två gjorde i videon om mörkhyade personer. Jag hoppas bara att dem har regler som stoppar sådant och att sådana videos plockas bort från plattformen.

#54 - Anonym

Hoppas Jocke går tillbaka till sitt tidigare utseende utan solglasögon. Först handla glasögonen om misslyckad operation av påsar under ögonen sedan med boksläppet för diganosen. Saknar tiden före då Jocke aldrig bar glasögon.
De är så fint att kunna se ögonen.

#55 - Anonym

#53 Vad skulle deras utbildning ha med deras beteende och åsikter med o göra? Jag har inte ens gått gymnasiet av olika anledningar och jag är inte hälften så dum i huvudet som dom är.

#56 - Anonym

55# Oftast om man har utbildning så har man större ordförråd än någon som inte har gått i skolan. Detta är då vetenskapligt bevisat och man lär även ut detta i skolor. Ju mer utbildning man har desso bättre är man att formulera sig och tala. Så är det bara. Man märker inte sånt fören någon påpekar det.

#57 - Anonym

#56 Ordförråd, absolut, men du förklarar att deras BETEENDEN kan förklaras av att dom är lågutbildade?

#58 - Anonym

Någon som tänkt på att Jocke börjat förändrats kraftigt senaste tiden? är det för att han ska bli pappa? sätt honom skriva öppet med folk och han är saklig och argumenterar på ett väldigt bra sätt och han verkar ha fått mer kontroll på sina känslor. även deras videos känns mer genuina och speciellt dagens video om föräldraskapet. Är glad för dom och det är på tiden att detta par blir vuxna

#59 - Anonym

Jocke har absolut mognat och är mer saklig och argumenterar mycket bättre idag.
Tycker han fått kontroll på sina känslor betydligt mer och kan omsätta dem på ett vinnande vis.
Chrille nämnde att Jocke tränat in lite hur man för sig och argumenterar på ett bra sätt. En bra triologi att beta av i böcker är Börje Peratt böcker.

#60 - Kajsa

Neandertalare

#61 - Anonym

#58 #59, håller med. Han har verkligen utvecklats och blivit en mer mogen människa. Både han och Jonna. De båda kommer att bli fantastiska föräldrar.

#62 - Anonym

Instämmer också i Jockes förändring, riktigt roligt att se och nu förstår han nog också kritiken människor hade innan emot honom. Är så roligt att se att J&J istället för att fortsätta leka runt istället har börjat agera mer vuxet i situationer och att man slipper se Jocke skrika och gråta på Snapchat. Hatten av för dom för lika mycket man ska kritisera ska man även hylla och i detta fall förtjänar dom det

#63 - Anonym

vissa tycker bara att en annan hudfärg är avtändande när det gäller sex, precis som svarta kan tycka det är avtändande att ha sex med vita.

#64 - Anonym

#62 vilken kritik??? ni bomba han med hat nyss, men nu är han mogen??? kom ner till jorden snälla

#65 - Anonym

#63 men man behöver inte jämföra livshotande saker med att man inte vill kn***a en afrikan!!

#66 - Anonym

#64 "ni", hur vet du att dom personerna är samma som skrev hat till honom? Har du deras IP-adresser eller vad är det frågan om?

#67 - Anonym

#66 Amen snälla, sluta vara så dryg

#68 - Anonym

#67 Vad var det som var drygt? Det var en ärlig fråga. Eftersom du (om du skrev det) tog för givet att det var samma personer som skrivit elakt tidigare.

#69 - Anonym

Är det någon som vet om Ludwig är Carl Fredrik Alexander Rask's son? Är Therese mamma även till honom? Såg bilden på hans insta och minns inte att han någonsin talat om Ludwig??

#70 - Anonym

Är det någon som vet vad Tova's hund heter? Är den hennes eller hennes mamma? Hur länge har dom haft den? Följer inte henne på snap då jag inte har det och känner att jag missar mycket men såg hunden på Bente's story.

#71 - Anonym

#69 Ludde är hans bror.

#72 - Anonym

#71 Tack för svar.

#73 - Anonym

#68 Nu är du dryg igen! 8)

#74 - Anonym

#73 Haha bara för att du inte har något svar på min fråga. Men det är okej :)

#75 - Anonym

Hur vet du att #73 och #64 är samma person? Har du deras IP-adresser eller vad?

#76 - Anonym

Bra video Joakim lagt upp..
Underbart han utvecklats..
Bra han förtydligar att häng ut INTE är bra..
Hans första bok med all ära bra, men den var otroligt uthängande. Och upptrappning mot sin mamma gick över gränsen.
Inlägg om att hon var en fullblod psykopat osv och sin styvfar var största rasisten. Tänk om han tänkt som idag och inte vill såra när han ska förmedla en verklighet. Att han tänkt lika som idag att sett hela människan med uppväxt, omgivning, orsak. Kanske sett diagnos, kanske sett ohälsa, riktat strakast utan uthängande av den närmaste mot sociala som bord ingripit. För vilket drev de blev mot flera i den boken..önska den släppts idag med mer eftertanke och renodlad fakta..
De som talar emot Joakim är hans tidigare handlingar. De värsta ligger år tillbaka sedan mer sällan påhopp. Men han har alltid fått sagt vad han tycker i och med hans makt på media.. när han växte på media fick han ge igen hårt på dem han haft konflikter emot öppet på social medier..
De fick hat i stora portioner genom hans storlek på media.. hade han gjort som idag och tagit avstånd från uthängningar och tagit de privat hade hans respekt varit större..
Men eloge till Joakim som vill och fortsätter jobba för att förändras..

#77 - Anonym

Du uppdaterar sämst

#78 - Anonym

Joakim Lundell har efter många år vunnit min respekt

#79 - Sandra

Så omoget!

#80 - Anonym

#79 vad va omoget i inlägget?? tyckte själv Jocke skötte sig rätt bra

#81 - Anonym

#78 wow och vad ska han göra med din respekt? vill du ha ett pris eller va? förlåt gumman men tror inte han behöver dig nånstans faktiskt

#82 - Anonym

asså alla här i kommentarerna är cry babies vad fan är fel med att säga så?

#83 - Anonym

Läs på lite #82

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com