#1 - Hej

Absolut inte

#2 - Anonym

hell nah

#3 - Wtf

NEJ! VAD HÅLLER HAN FKN PÅ MED!?

#4 - Anonym

Äckligt av han att ligga med killar som han är medveten om har flickvänner. Vidrigt av killarna också men man ligger fortfarande inte med någon som man vet har partner! Så jävla äckligt och respektlöst

#5 - Anonym

Hört från en säker källa att Vlad Reiser mycket väl kan vara en av dessa "straighta" killar. Amir blir bara kåtare och kåtare för varje gång han ser Vlad verkar det som.

#6 - Anonym

Såklart nej de är verkligen inte ok om man vet att dom är tilsammans med nån

#7 - Anonym

Att ligga med någon som är upptagen tycker jag är helt okej det är ju liksom inte singelpersonen som ansvarar för den otrogna, dock tycker jag att det är så jävla vidrigt gjort av personen som är i ett förhållande. Usch för otrogna!

#8 - Isak

What the fuuuck Amir vad håller du på med

#9 - Anonym

E han inte emot otrohet?

#10 - Anonym

Hur kan han leva med det? Orkar inte Amir längre

#11 - Anonym

Amir har noll respekt för tjejer.

#12 - Julia

Det är sjukt vidrigt att ligga med män som har flickvänner. Stackars dessa tjejer.

#13 - ehm?

Och han säger sig då anse att han har en bra kvinnosyn om han kan behandla dessa tjejer på detta vis? Amir, du ska mer än skämmas. Du borde fråntas friheten att ha en youtubekanal, du är en skam för youtubesverige med tanke på hur du beter dig. Skäms

#14 - Anonym

Sjukkktt respektlöst

#15 - Anonym

Huruvida det är omoraliskt går ju såklart att diskutera, men det är ju inte Amir som är otrogen. Han har inget ansvar för killarnas förhållanden. Skamma de upptagna killarna istället.

#16 - Anonyyymiii

Abow abow hell naaah

#17 - Anonyyymiii

Abow abow hell naaah

#18 - Anonym

Verkligen inte okej! Men är ju killen som har flickvän som gör mest fel !

#19 - Anonym

Visst är det inte Amirs fel att dessa killar är otrogna mot sina flickvänner, men lite ansvar bör han ta. Jag menar han bidrar ju till att dom är otrogna, visst skulle dom vara det oavsett om det var med Amir eller med nägon annan men Amir som person borde ta avstånd feån såna personer. Avståndet visar att han inte accepterar det och tycker det är fel men om han medvetet ligger med en person som är i ett förhållande då får personen viben att Alir tycker det är okej. Du, som enskild person bidrar faktiskt till väldigt mycket! Tycker det är sjuukktt vidrigt

#20 - Anonym

Det är ju inte alltid man vet att den man ligger med har en partner. Men när man som i Amirs fall VET OM att killarna har flickvänner är det rent ut sagt vidrigt. Tänker han inte på att han bidrar till att såra dessa stackars flickor? Ligger man med någon som man är medveten om är upptagen så bidrar man till otrohet och tycker alltså att det är okej.

#21 - Anonum

VET MAN OM att männen har flickvänner är det hell no. Hur kan man vara så respektlös, stackars tjejer. 😐

#22 - Anonym

Fast innan ni dömer, ni vet ingenting om deras förhållande. Kan lika gärna vara att dom har öppet förhållande osv. Och lägg inte hela skulden på Amir, då killen i förhållandet medvetet är otrogen mot sin partner, minst lika mycket dens fel.

#23 - Anonym

#15 Fast han hjälper killarna att vara otrogna och nånstans bör väl även han fatta att han hjälper till att skada tjejerna. Riktigt vidrigt av honom faktiskt. Tappade all respekt för honom.

#24 - Anonym

Väldigt respektlöst Amir om du läser detta tänk om du var riktigt kär i ngn och fick reda på att denna personen vart otrogen du hade nog gråtit i timmar och talat om hur fel det är, vad du gör nu är att du medvetet är en del i otrohet

#25 - Anonym

Är nån förvånad?

#26 - Anonym

Usch, har han ingen respekt för sig själv eller andra? Vidrigt.
Att det är 2 män gör det inte mer okej

#27 - Anonym

Ja det är killarna som gör mest fel när de ligger med nån annan, men om man vet om att man ligger med nån som är i ett förhållande är man äcklig. Om de var han som hade nån som blev otrogen hade det blivit ett jävla liv

#28 - Anonym

Tycker ansvaret ligger hos den som har en partner. Vill man vara otrogen genom att ligga med andra så kommer man vara det oavsett. Tycker inte det är Amirs jobb att springa efter alla dessa mäns flickvänner och berätta

#29 - Dedu

Nej det är fucking otrohet!
Det är äckligt och folk som gör det borde fan inte ens få finnas.
USCH!

#30 - Anonym

Han gör fel sure men killarna som redan har tjejer behöver väl tänka till en extra gång. Det är de som är i förhållanden, inte Amir.

#31 - hahahahaha ojoj

tycker det är helt ok. tycker inte amir gör något fel det är inte hans ansvar. amir känner antagligen varken killen eller hans flickvän isåfall så varför skulle han helt ärligt bry sig? ligg på förfan så länge du själv inte e otrogen hihi puss alla sura små knasbollar chilla lite och sluta bry er så mycket om andra

#32 - Anonym

Det är den som har en partners problem...

#33 - Sabina

Fyfan vad vidrigt av Amir? När han är medveten om det. Fyfan säger jag bara. Där sjönk han verkligen i mina ögon. Usch vilken vidrig människa

#34 - Anonym

det får vara på personen som är petitens samvete, om den är dum nog att vara otrogen! även om Amir tackar nej så kommer ju andra personen ändå ha sex med personen i ett förhållande?

#35 - Ida

Jag tänker att det är upp till personerna han ligger med, de har ju gjort ett val att ligga med någon annan medan de själva är i ett förhållande. DET kan jag tycka är fult för otrohet är hemskt, men det är liksom inte Amirs ansvar. Han finner förmodligen något spännande i att ligga med upptagna killar som är i straighta förhållanden och resten är väl upp till dessa upptagna killar som vill ligga med andra killar. Som sagt, inte Amirs ansvar.

#36 - Anonym

#5 Då skulle jag gärna vilja höra vad/vem den säkra källan är. Bara för att AMIR är sugen på Vlad så betyder det inte att Vlad är sugen på Amir.

#37 - Anonym

dåligt gjort av amir

#38 - ninan

Killarna han ligger med gör ju absolut allra mest fel och är så jävla respektlösa men det Amir gör är också så äckligt fel. Liksom det är ju riktiga människor vars partners är otrogna mot dem utan att de vet om det. Och det är jättehemskt.

#39 - Anonym

Är man i ett öppet förhållande där båda parterna är okej med det så är det ju inga problem. Men om man i sitt socialakontrakt inte yttrat sig om andra partners så verkligen inte okej.

#40 - Anonym

fast nu är det väl ändå så att Amir är singel? Han får väl ligga med vem ham vill. Är inte hans ansvar om den andre är otrogen el ej utan det får stå för den andra personen då det är den som är i en relation och därmed borde respektera sin partner i såfall. Amir hade kanske behövt känna ansvar om tex han kände tjejen tex men det är ju okända personer så då är det fritt fram för honom att göra whatever, whenever.

#41 - Anonym

Såklart det inte är okej! Är han helt jävla pantad? Han hjälper män att vara otrogna helt frivilligt! Jävla äckel.. de upptagna männen som han ligger med är också vidriga...

#42 - Anonym

#AmirIsOverParty
så omogen människa

#43 - Lol

Ja... det är inte Amir som e otrogen. Det är pojkvännen som e Hahahha

#44 - Anonym

Tycker snarare man ska beskyllda de otrogna personerna.

#45 - Herregud ge er

Äh, låt honom vara. Det är hans ensak vem han ligger med eller inte, upptagen eller singel.

#46 - Anonym

Fast INGEN här vet hur dom andra killarnas förhållande ser ut, man kan ha ett öppet förhållande eller så kan deras tjejer ha sagt att det är okej.

#47 - Anonym

Det är mest den otrognas fel. Men om man hade vänt på det och hans pojkvän låg med tjejer så hade det inte varit överdrivet roligt.
Jag låg med en kille (som jag inte visste hade flickvän) för flera år sen och har fortfarande dåligt samvete.

#48 - Anonym

Nää, speciellt inte om man vet att de är upptagna

#49 - Anonym

Om han nu är så att han VET om att person(erna) i fråga är i ett förhållande gör han också jävligt fel. Fy. Här förlorade Amir en tittare. Vilka skeva värderingar killen har.

#50 - Anonym

Vem skulle vilja ligga med honom helt seriöst

#51 - Anonym

Så som han uttryckte sig så lät det inte som om killarnas partner vet om detta, att de inte har ett öppet förhållande, men tycker ändå att det är vidrigt att han stolt uttrycker att han ligger med upptagna män. I mina ögon är det en skillnad på att redan veta att den man ligger med är upptagen och därmed medvetet bidrar till otrohet, än att tro att personen är singel och sedan senare få reda på att denna har en partner. Respektlöst.

#52 - Anonym

Wtf nej de är otrogenhet för den upptagna personen o de är vidrigt av Amir att göra så, TYCKER JAG

#53 - Anonym

Ogillar han ännu mer. Han är så pk om politik och SD men detta är ok? Karma kommer Amir snart

#54 - Sanna

Har följt Amir sen han började med Youtube. Faktiskt nu ( eller ja.. för några månader sen) har jag insett att jag vill inte ha nåt med den människan att göra. Respektlös på alla sätt mot oss tittare och även mot andra IRL. Jag förstår nu varför det är så få som vill umgås med honom.

#55 - Anonym

Så som några har skrivit e de inte Amirs fel att ligga med upptagna personer de e de som e i förhållandes ansvar

#56 - Sara

Självklart ligger ansvaret först och främst hos killen som har flickvän! Men som MEDMÄNNISKA så kan man tänka till själv också, man kan stanna upp en minut och tänka sig in i flickvännens sits, hur hade Amir känt om det var han som satt ovetandes hemma och väntade på sin partner. Är dessa killar sånna svin att dem kan göra så mot sina flickvänner så kan ändå Amir sätta stopp från att vara delaktig i det. Usch vad han sjönk i mina ögon efter det här.

#57 - Anonym

Visst okej om han INTE visste att killarna hade tjejer men när han vet om de?? Kan han tänka på fler än bara han själv? ( menar flickvännerna)

#58 - Anonym

Varför går han ens ut med detta? Är han stolt eller? Har också följt Amir sedan han började med youtube och även tidigare på bloggen. Men tycker att den personen han är idag är bara provocerade och alla dessa divafasoner... nä, jag avföljer.

#59 - ??

Asså wtf NEJ!

#60 - Anonym

inte ok men pojkvännerna beter sig så mycket värre

#61 - Anonym

Amir är sjuk i huvudet fine killarna som är otrogna gör också fel men vafan måste man hjälpa dem Amir lever i ett frånvänt samhälle där man får göra va man vill utan konsekvenser ugh

#62 - Anonym

Okej, jag har aldrig kommenterat här, och följer inte Amir heller, för den delen, men ta det lite lugnt, hörni. Det är sex. Han gör inget fel. Och han är verkligen inte den enda - halva Stockholm ligger med era ”straighta” pojkvänner. Han är en singelkille, han varken sårar eller skadar någon, han försöker inte dölja det, han gör det inte bakom ryggen på någon, han är inte otrogen mot någon. Han är snarare helt rak och öppen om att han har sex, något som är helt naturligt.

Gör pojkvännerna fel? Kanske. Jag förespråkar för öppna förhållanden. Så länge man har en överenskommelse med sin partner.
Gör Amir fel? Nej. Verkligen, absolut och 110 % nej.

#63 - Fabi gusak

Fy fan va respektlös och äcklig människa

#64 - Isabelle

Inte okej någonstans 😪

#65 - Emma

Det är väl ändå människan som är i förhållandet som är vidrig? Amir har inget med det att göra. De är inte han som är otrogen.

#66 - homofob

jävla bög

#67 - Emma

Absolut inte!!

#68 - Anonym

Jag kan tycka att det huvudsakligen är den otrogne partens fel, men eftersom Amir uppenbarligen är medveten om att de män han ligger med är i förhållande gör det honom minst lika skyldig då han bidrar till otrohet. Riktigt, riktigt lågt och rent ut sagt svinigt beteende. Det hade varit en annan sak ifall Amir inte vetat om det till att börja med.

#69 - Felizia

Absolut inte, vidrigt beteende. All otrohet är vidrig, speciellt om du vet om att personen du är med redan har en partner. Oavsett om man är homo- eller heterosexuell (eller någon annan sexuell läggning)

#70 - Anonym

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

#71 - Anonym

🙏🙏🙏

#72 - Anonym

omg kolla amirs näst senaste video han skyller på att han är homo så han får va otrogen

#73 - Anonym

asså det enda det är fel av är väll killarna han ligger med som är otrogna?

#74 - Anonym

Det är inte hans ansvar att ta reda på vem som är upptagen och varför ska han bry sig om någon är upptagen eller inte?

#75 - #75

Frågan är felställd. Tycker du att det är okej att som upptagen ligga med andra?

#76 - ArgBlatte

Snälla människor FATTA han är inte otrogen men han BIDRAR till det eftersom han hjälper killarna att va otrogen mot sin tjej. SIMPELT varför då göra det mer komplicerat än vad det är? grejen är ju att Amir har dålig kvinnosyn om han bidrar till att killar ska va otrogna. HAN BIDRAR TILL OTROHET HAN ÄR INTE OTROGEN EFTERSOM HAN ÄR SINGEL MEN HAN BIDRAR TILL DET.

#77 - Anonym

Det är välk Amirs egna val och det är inte hans fel det är ju dom killarna som är i ett förhållande. Lägg ingen skuld på Amir han är singel och vill få ligga lite och då är det ju den killen som är i ett förhållande som är gör fel

#78 - Anonym

han är så fucking sjuk i huvudet

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com