Amanda Strand misshandlad på öppen gata

Amanda berättar i sin senaste video att hon på sin studentresa på Rhodos blev misshandlad och sexuellt ofredad. 

En grekisk man sprang mot henne, tog upp hennes kjol och gav henne en rejäl smäll på rumpan.

Hon berättar att detta hände på en öppen gata och trots att många människor såg händelsen valde ingen att ingripa. 
 
 
#1 - Anonym

OH MY GOD VAD ARG JAG BLIR!!!!!!!!!

#2 - Anonym

Fyfan alltså...

#3 - Anonym

wtf

#4 - Anonym

Detta är äckligt, hemskt och sjukt. Men är ordet misshandla inte lite att ta i. Men aja såklart inte det man ska fokusera på all stöd till henne

#5 - Lola

Fyfan vad trött man blir på vissa män. Systemfel i huvet? All kärlek till Amanda och alla andra tjejer/kvinnor som får uppleva sådant här skit.

#6 - Isabelle

Mycket kärlek till Amanda! Vart är världen på väg.. Tänk om folk kunde få något vettigt innanför pannbenet och respektera varandra istället, eller är dom så enormt dum i huvudet att dom inte fattar det..

#7 - Anonym

Det måste gjort så ont som lämnade ett sånt märke.

#8 - Anonym

Vad är fel på världen?

#9 - Anonym

Det är ju inte misshandel, det är sexuella trakasserier.
Men fy vad vidrigt, blir helt äcklad.

#10 - Anonym

#4, #9, på vilket sätt är det inte misshandel?

#11 - Anonym

Amanda <3 hoppas du mår bra, vissa män asså.. detta är misshandel & sexuella trakasserier!!! Heja kvinnor, GRL POWER

#12 - Sabina

Wtf?! Må han brinna i helvete....

#13 - Anonym

#10 det var jag som skrev kommentar #4 och mitt fel. Läste nu exakta defentionen av misshandel och ser att detta räknas som misshandel

#14 - Anonym

Uschhh! Kärlek t henne

#15 - :))

Borde du inte skriva något om att Wilma & Anton är tsm igen? (Kolla Antons instagram om ni inte fattar;)

#16 - Anonym

Stackars oskuldfulla Amanda ;( Världen är verkligen inte rättvis

#17 - Anonym

#6
Hahahha va de inte du som skrev att slöjan borde bort o att muslimer ska åka tillbaks? Nu skriver du att folk ska respektera varandra fkn dubbelmoral respektera andra först innan du snackar om respekt, du e den ända som e dum i huvudet här skääämig

#18 - Anonym

En misshandel innebär att någon fysiskt slår en person så den känner smärta. Detta är VERKLIGEN en misshandel. Bara för att den skedde på ett ställe som många finner sexuellt upphetsande är det inte mindre misshandel

#19 - Anonym

Män<333333 fkn SPYR

#20 - Anonym

#15 Hej Anton eller Wilma :)

#21 - Anonym

#20 haha men snälla, varför skulle nån av dom skriva något sånt?

#22 - Anonym

Aj aj aj.. Det där ser ut att göra ont. Hoppas att hon mår bättre idag trots den obehagliga händelsen och må han brinna i h*lvetet.

#23 - Anonym

#17 Slöjan är en symbol för kvinnoförtryck. Det har inte att göra med att man inte visar andra respekt utan har bara en åsikt kring något som i grunden är ett sätt att nedvärdera kvinnor

#24 - Anonym

man ser hur ont det måste gjort, märket är helt sjukt! Inte bara rött som det kan bli när man slår utan hela handen SOM ETT MÄRKE UTÅT? helt sjukt. Inga ord.

#25 - Anonym

Någon som vet vilket program Amir ska vara med i? Det var inte Robinson 😅

#26 - Anonym

#23 vart har du fått den källan ifrån? är en annan en #17

#27 - Anonym

Jocke säger att han inte är insatt i politik och därför inte kommer att rösta. Sedan lägger han upp en 30 min lång video där han pratar om politik och att han ska rösta. Missade jag någonting där emellan? Och nej, detta är inget hat jag förstår bara inte mig på honom ibland.

#28 - Anonym

#27 Han sa att det var hans skyldighet att sätta sig in i politiken lite mer

#29 - Anonym

#28 Okej då förstår jag, det var ju bra att han valde att bli lite mer insatt. Tack för svar.

#30 - Anna

Mår illa av detta, fy fan vad hemskt.. Fattar inte vad vissa har för fel i huvudet och tror sig ha rätt till andras kroppar. Som #12 skrev, må han brinna i helvetet!!

#31 - Anonym

#18, en misshandel är inte bra fysiska slag. Att till exempel klippa av någons hår mot dennes vilje är också en misshandel.

#32 - Greken

Tror knappast att det var en grek som misshandlade henne. Är själv grek och det är helt enkelt en helt annan kultur där, i Grekland så är det mannen som försörjer familjen och betalar allt och respekterar kvinnan. Att en grekisk man skulle misshandla en kvinna låter helt galet. Vet att det finns knäppa människor därute men det låter ungefär lika konstigt som om en 100% svensk man skulle tvinga sin 100% svenska kvinna att bära burka eller niqab. På Rhodes så är det ju även väldigt mycket turister så det skulle ju kunna vara en turist. Om det vore en turk skulle jag inte bli något förvånad alls...

#33 - Greken

Det var säkert en arab eller turk som misshandlade henne...

#34 - Anonym

#33 Nice bait

#35 - Greken 2.0

#32 Håller med dig helt och hållet, är halvgrek och liksom greker misshandlar inte kvinnor. Det vore skillnad om det vore i Aten eller thessaloniki där det verkligen bor ALLA sortens människor. I Aten bor det väl typ 4,5 miljoner greker eller nåt och liksom där finns det verkligen människor av ALLA slag, efcharistes.

#36 - Anonym

Vem fan är det?

#37 - Anonym

#23
Hur är det en symbol för att nedvärdera kvinnor? Du snackar skit slöja är något man har på huvudet inget annat

#38 - Maria

Till ”Greken”, är du störd i huvudet? Är du ett litet barn? Hur fan kan du tro att alla greker är helt fantastiska mot kvinnor? Hur naiv och ignorant får man vara? Du tror alltås inte att en enda grek slår sin fru bakom stängda dörrar? Har skev kvinnosyn? Trakasserar någon på öppen gata, som här? Vakna upp. Bara för att det i en viss kultur inte är vanligt förekommande så förekommer det. Som här. Vet du hur många utåt trevliga, underbara svenska män som egentligen är sjuka och störda i sitt beteende? Såna man aldrig hade väntat sig. Exakt samma sak är det i Grekland och alla andra länder. Så jävla korkad kommentar.

#39 - Anonym

Men vad fan är det med grekerna i kommentarerna? Alltså hur naiv kan man vara? Klart som fan det finns greker som misshandlar kvinnor, precis som det finns svenskar som gör det. Dessa människor finns i alla länder, oavsett om det inte är normen att vara så mot kvinnor, de kommer alltid att finnas.
sen vill jag också tillägga att bara för att du är 12% grek så vet du inte allt om grekland.

#40 - Lizzy

fy fan. stackars Amanda. Det ser ut att ha gjort väldigt ont..

#41 - Anonym

#32 #35 Hur trångsynta får man vara? Ni är så patetiska. Bara för att ni har grekiskt blod i er så betyder det inte att ni vet allting om alla greker. Hur i h*lvete kan ni sitta ANONYMT framför allt, och säga sådana saker? Såklart att greker också misshandlar och ger sig på kvinnor, det finns greker som är sjuka i huvudet. Som det finns störda svenskar, italienare, spanjorer osv osv. Herregud vad ni är patetiska.

Bara för att man kommer från ett visst land så betyder det inte att man inte är kapabel till att göra vissa saker.

#42 - ”Mogna” misslisibell

Misslisibell köper en minst 3 års gammal iPhone begagnad på Tradera och gråter över att hon tappa den och den sprack. Sorglig människa. Bara klangeri över ALLT hon har och nu är kommentarerna fulla me kritik igen men hon klmmer såklart inte läsa eller svara :)

#43 - Anonym

#42 misslisibell börjar sakta bli den nya Jocke på denna bloggen

#44 - Anonym

#42 hon vill ju bara att man ska tycka synd om henne!! liksom vad förväntas man av om man köper en gammal Iphone 6 på Tradera???

#45 - Kameratrollet

Utstatuering av exempel är det enda som fungerar.

#46 - Kawaiigirl

MAN HAR RÄTT ATT BÄRA SLÖJA.LÅT KVINNOR GÖRA DET.

#47 - Anonym

fan va xd

#48 - Anonym

Ge keku kärlek ❤️

#49 - Anonym

Kan vi bara ta ett moment för att Misslisibell aka lisa super kristen och inte ens svär men köper en tröja där det står "my pussy is a panter" jag som inte ens är troende över huvetaget hade fan blivit hängd av min familj om ja gått runt bland folk med en sån tröja HAHAHHAHH

#50 - Anonyn

Rask uppmuntrar följare att ladda ner film olagligt via piratebay.

#51 - Anonym

Varför är det ingen POC på headern?

#52 - Anonym

#49 Och hon vill inte bära jeansshorts för att det är för ”avslöjande”, makes sense att ha den tröjan då 😂

#53 - Anonym

#49 Något fel med att ens katt är en panter?

#54 - Anonym

#53 förlåt men pussy betyder inte katt HAHAHHAHAHAHHHA

#55 - Anonym

Misslissibel bär en MAGtröja där det stå "my pussy is a panter" hhahaahh trodde hon va supppppeer kristen som jehovas vittnen typ

#56 - Anonym

#56 coolt

#57 - Anonym

#55 Plus att hon bär kjolar som är kortare än shorts.

#58 - Anonym

53# HAHAHAHAHAHA

#59 - a

#55 asså märkte inte ens det .... hahahah... hon som inte vill använda kjol för att det är, enligt henne, för avslöjande hahahah

#60 - a

^använda shorts* my bad

#61 - em

Linn Ahlborgs höstkollektion har jättefina kläder verkligen, men jag förstår inte hur en person kan ta 400 kr för en tröja, haft kläder från na kd och det är inte ens så bra kvalite som priset är värt. Tycker de är sjukt.
Men väldigt fina kläder!

#62 - Anonym

Misslisibell bara provocerar hela tiden, hon måste verkligen vara uttråkad eftersom hon hela tiden vill ha uppmärksamhet

#63 - A

#62 hade också varit uttråkad om jag var henne, förlåt men hon är hemma VARJE dag?? Aldrig i skolan eller ute på stan eller sånt ( nu går hon inte i skolan men ni förstår )

#64 - Alicia

#62 Hon kanske inte hade behövt vara hemma hela tiden om hon slutar att förstöra sina vänskapsrelationer HELA TIDEN

#65 - Alicia

#62 Hon kanske inte hade behövt vara hemma hela tiden om hon slutar att förstöra sina vänskapsrelationer HELA TIDEN

#66 - Caroline

#63 Hur vet du vad hon gör på dagarna? Vad jag vet så är hon i stallet rätt så ofta t.ex.

#64 Du har ingen rätt att uttala dig på detta sätt om Lisa. Om du inte är en av hennes gamla vänner och vet allting om deras drama och bråk, så ska du inte uttala dig på det sättet. För att du har ingen aning om vad som hände och varför det hände.

Tycker bara att ni är fega som sitter anonymt på en skvallerblogg och uttalar er om saker som ni inte vet någonting om.

#67 - Anonym

kolla in linn Ahlborgs senaste inlägg på insta, många skriver i kommentarerna att de betalat men inte fått något mejl.

#68 - Anonym

#67 även sjukt oansvarigt & oproffsigt av Linn att inte svara någon/komma med lite mer information. Visst, hon kanske inte kan komma med en lösning direkt MEN, skulle inte skada att tex svara " vet inte vad problemet är men håller på att kontakta nakd ang det" eller något LIKNANDE.

#69 - Anonym

#67 även sjukt oansvarigt & oproffsigt av Linn att inte svara någon/komma med lite mer information. Visst, hon kanske inte kan komma med en lösning direkt MEN, skulle inte skada att tex svara " vet inte vad problemet är men håller på att kontakta nakd ang det" eller något LIKNANDE.

#70 - Anonym

#68 kbry

#71 - Anonym

#70
Värt att kommentera då. Mångaaaa ungdomar har nu förlorat säkert flera tusen på dessa kläder och inte ens fått en orderbekreftelse som är en standard sak när man beställer på nätet. Såg en person där summan hade dragits 5 gånger o hon hade fått en orderbekräftelse.

#72 - Anonym

#71 Dock har personer med det problemet själva skrivit bland kommentarerna att pengarna kommer tillbaka efter typ 2-5 bankdagar för dom obekräftade ordrarna.

#73 - Anonym

#72 nu ja. men inte för timmar sen personen koommentera här på bloggen.

#74 - Anonym

alla som säger att det inte är misshandel, ringa misshandel kan vara ett slag med öppen hand vilket det här ser ut att vara :I

#75 - Anonym

#57 sant #59 sant

#76 - Anonym

#70 förvänta dig inte att en människa ska hinna skriva tusen meddelanden på 1 sekund AHHAHAHAHAHAHAH det är som att beställa på nätet det tar ju några dar så sluta va så upphetsad, för tror inte dina 400kr för en tröja försvinner HAHAHAHAHAHHAHAHAH

#77 - Anonym

misslisibell gör allt för uppmärksamhet först köpa fejk under dåliga arbetförhållande,slaveri och stöld sen klaga på att ens iPhone 6 är sönder när man köpt den begagnad från tradera HAHAH, sen klaga på att man inte vill bära shorts för att dem är för "avslöjande" när hon bär korta kjolar och magtröjor (notera att hon visar magen då) en magtröja där det stå "my pussy is a panter" wow flickan är ju desperat nu

#78 - Anonym

#77 aaa hon som va så kristen att hon inte kunde ha pojkvän och bara kunde sitta i sin friggebod

#79 - Anonym

#76 va? Mår du bra? vad lider du av? :-)

#80 - 🙏🏻

om greker hade fått se en våldtäkt ex så hade de basically mördat dem
so how about no det var ingen grek tro mig

#81 - Anon

#80 Tro MIG, du är är extremt naiv om du på fullaste allvar tror att en grek inte skulle göra något sådant. Det är väl ganska självklart att det finns idioter precis överallt. Du tror alltså att just greker inte är kapabla till misshandel, våldtäkt, sexuella trakasserier osv?

#82 - Anonym

Amir ska vara med i farmen VIP inte robinson

#83 - Anonym

#79 jag lider av dig :) mitt botemedel är att du dör

#84 - Anonym

#80 läs på lite tro MIG greker är inte oskyldiga dem har gjort en del

#85 - Anonym

Jag tycker att du är skit snygg, hur fan kan man göra så mot folk det är ett dåligt sätt jävla turk

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com