Tittarna ryter ifrån mot Amir

Igår publicerade Amir en video där han bland annat reagerar på Therese första vlogg.
 
I videon reagerar han på att Therese filmat några personer på gymmet och säger att det inte är okej om det är så att det är främmande personer. 
 
Många tittare upplevede att han var elak mot Therese och har kontaktat Therese som i sin tur har kontaktat Amir. 
 
Amir berättar nu i sin senaste video att han ska i fortsättningen tänka till nästa gång han pratar om Therese.
 
 
Dessutom ansåg en del att det är dubbelmoral av Amir när han själv filmat främmande personer i sina vloggar. 
 
#1 - Anonym

Det är ett offentligt område??? Hon filmar inte någon specifik person, och även om hon hade gjort det, hade det inte varit olagligt. Förstår inte riktigt Amirs poäng här.

#2 - Anonym

Förstår inte varför han hela tiden ska leka moralpolis. Att filma främmande personer är inte olagligt. Och han har filmat massor av främmande personer själv.

#3 - Anonym

Säger han som går runt på stan och filmar då man ser folk i bakgrunden, dubbelmoral

#4 - Anonym

*host* hycklare *host*

#5 - Anonym

Amir är den som har absolut längst pekfinger i svenska youtubevärlden. Han är en av de äldsta också men ändå är kan han inte se sina egna fel. Helt otroligt. :))

#6 - A

Ja stackars lilla therese som det är så synd om....

#7 - Anonym

#2#3 tror nog att han mest reagera på att hon filma folk som träna på gymmet rätt upp i ansiktet då han ej kommentera när hon filma utomhus vilket han också gör ibland

#8 - Anonym

Hycklaren i egen hög person är igång igen.

#9 - Freja

#5 Cringe att inlägget du kommenterat innehåller kommentarer där Han erkänner sina fel :)

#10 - Anonym

Varför är Thomas så himla inaktiv? Han umgås inte med andra youtubers längre och inga nya videos sedans hans Italien och Miami resa. What's up? Är han nere i en "musikalisk skapar-period" eller vad är frågan om?

#11 - Anonym

Har tröttnat enormt på Amir

#12 - Anonym

Kollade Felicias nya vlogg med Amir och Joel. Amirs bil är REJÄLT smutsig. Så smutsig att inte en endaste bokstav eller siffra syns igenom därbak. Det är olagligt, registreringsskyltar måste ALLTID vara synliga, annars får man inte röra sig i trafik. Amir borde verkligen inte öppna käften innan han ser över sig själv.

#13 - Anonym

#12 hoppas han åker dit och får böter då

#14 - Anonym

#12 hoppas han åker dit och får böter då

#15 - Anonym

Jadu Amir för alla är ju felfria första gången dom gör något. Vad är ens syftet med att "reagera" på någon annans vlogg? Som dessutom var för rätt längesen?

#16 - Anonym

#15 Therese har inte ens gjort något fel

#17 - Anonym

Jag förstår inte varför han inte får ha sin egen åsikt? Om han tycker det är fel att filma personer som gymmar har han väl ändå rätt att säga det?

#18 - Anonym

#17 problemet är att det inte är något fel med att filma sig själv på gym. men sedan sitter han själv och gör samma sak precis som Therese har gjort och han anklagar henne och smutskastar henne.

#19 - Anonym

#17 hon filmade inte personer som gymmar utan hon filmade enbart sig och personer råkar vara i bakgrunden.

#20 - Anonym

#18
Okej det makes sense tack

#21 - anonym

vad hände med felicia bergströms hund?????

#22 - Anonym

#21 det va inte hennes egen hund

#23 - Anonym

#16 Jag sa inte att Therese gjorde fel men det tyckte däremot Amir

#24 - Anonym

#10 Jag undrar detsamma. Jag avprenumererade från honom för ett tag sedan. Tycker han hade ändrats väldigt mycket och betedde sig underligt.

#25 - Anonym

De e såå många youtubers som beter sig såå elakt

#26 - Matilda

Dubbelmoralen Amir.. Även fast att det är lagligt att filma andra i offentligheten, tycker i alla fall jag är det inte är okej eller schyst mot andra människor. Man kan faktiskt göra en vlogg utan att få med 20 andra i den, som inte bett om det eller uttryckt att de vill vara med.

#27 - Anonym

Som att det är mer okej att filma folk på restauranger och i butiker än på gymmet??? Ingen av de (oavsett plats) har bett om det så censurera för f*n

#28 - Anonym:)

Usch jag hade dött om jag var med på en youtube-video när jag fucking gymmade och såg ut som bajs. Men lugn det var liksom fyra år sedan och hon har utvecklats men jag håller delvis med Amir men samtidigt var det nog mest okunskap av Therese..:)

#29 - Anonym

Folk här är som vanligt dumma i huvudet. Stor skillnad på att gå på stan och få med folk på film och ställa upp en kamera när folk gymmar. Men som vanligt blir det en höna av en fjäder.

#30 - Anonym

Fucking drama queen som han har alltid varit borde han gå tillbaka till blogglivet. Känns som att han bara sprider hat och negativitet. Toxic ass person.

#31 - Anonym

#29 Hur är det skillnad? Jag hade inte velat vara med i någon video på YouTube oavsett om jag gymmat, varit på restaurang eller bara gått på stan.

#32 - Anonym

#1 Nya lagar, nu är det faktiskt olagligt

#33 - Anonym

#32 källkritik tack?

#34 - Anonym

Får en konstig känsla när jag ser Ben & Nicci som att Nicci försöker ändra Ben på nåt sätt. Diggar hans vloggar och allt men det är bara nån konstig energi?

#35 - Anonym

#34 Jag håller med dig till 100%.

#36 - Anonym

Orka titta på en as gammal video och klaga..

#37 - Anonym

Omg hotar Amir Felicias plats på dubbelmoralstronen??

#38 - Anonym

#37 haha det verkar ju inte bättre. Kanske därför dom umgås så mycket nu, samma storlek i offerkofta. ;)

#39 - Anonym

#34 håller med

#40 - Anonym

Therese sa väl ändå att hon alltid frågar innan hon filmar folk?

#41 - Anonym

#40 jag tror hon redan har frågat ägaren till gymmet om det är okej att filma

#42 - Anonym

#34 OMG, så har jag känt varje gång jag kollar på Bens vloggar när Nicci är med.

#43 - Anonym

#34 #42 bara för att det är så ni känner så betyder de inte att det är så

#44 - Anonym

#34 Saaame

#45 - Anonym

https://youtu.be/rsSGvw-AX9E

#46 - Anonym

#45 gråter

#47 - Angelica

Är Bente bipolär? Hon påstår det på snapchat...

#48 - Anonym

#47 depression kan jag tänka mig som kommer i vissa perioder, Men att själv diagnostisera sig med bipolär så behövs det en utredning först...

#49 - Anonym

#47 Nä. Hon överreagerar bara för att hon går igenom en tung period i livet. Jag har själv bipolär och kan säga direkt att hon inte har det.

#50 - Anonym

När de gäller BENTE och diagnoser så här hon nog fasen hela jäkla Alfabetet .. Säg vad hon inte har "enligt henne själv" som de verkar.. är de inte AD/HD så är det damp till Biopolär till fan och hans moster .. Man får ta det Bente säger med en nypa salt..

#51 - anonym

lol

#52 - Anonym

Han låter fett nedlåtande och manipulativ i sina kommentarer. Slingrar sig som en orm. Nej usch. Är det någon som ska skämmas så är det han.

#53 - Anonym

#50
varför skriver du ADHD som om de vore AC/DC lol

#54 - Anonym

Omg Amir är så kränkt hahahahahha kolla hans senaste video lol lilla gubben

#55 - Anonym

Amir har gjort en ny reagerar video när han inte säger ett knyst

#56 - Anonym

Är det bara jag som reagerar på hur avundsjuk Dennis beter sig mot Ben som har flyttat med Nicci? Han kokar på vloggarna.

#57 - Anonym

#47 Vad jag har märkt av Bente så har hon aldrig varit manisk. Mani är obligatoriskt för att man ska få diagnos på att man har bipolär sjukdom. Bipolaritet är en sjukdom där man först är väldigt, väldigt djupt deprimerad i några år. Sedan blir man manisk, alltså väldigt uppåt och kreativiteten flödar och man tycker att livet är helt fantastiskt. Man kan också bli lättirriterad och lätt arg. Att självdiagnostisera är farligt. Inte bara för henne själv, men också för samhället. Samhället får då en vriden bild på vad psykisk ohälsa faktiskt innebär. Jag tror dock att Bente är i en djup depression med ångest. Hon har tydligen också Asperger vilket kan likna bipolaritet lite, lite. Vid Asperger/autism har man svårt att balansera sina känslor, men då handlar det om att man måste lära sig att hantera känslorna och det går inte att bota. Bipolaritet går att stabilisera genom att ta antingen litium eller antipsykotika som Seroquel. Som sagt, jag tror inte Bente är bipolär, då hon inte visat tydliga inslag av mani.

#58 - Anonym

Jonna ska få en flicka

#59 - Anonym

#57 Om du tänker leka duktig kanske du ska ha rätt fakta också. Det finns två olika typer av bipolär, typ 1 och typ 2. Vid bipolär typ 1 pendlar du mellan depression och mani, som du säger. Men vid typ 2 blir du inte manisk på samma sätt som under typ 1, du får mest dipparna. Jag skulle helt klart kunna tänka att Bente har bipolär typ 2, då hon pendlar rätt mycket mellan att tycka att hon är världens bästa människa (kan vara tecken på hypomani) till att få breakdowns - men det skulle lika gärna kunna ha med hennes asperger/ADHD/vilka diagnoser hon nu har att göra. Hon har väl även nämnt att båda hennes föräldrar är bipolära, och det går i arv.

/ utbildad mentalskötare

#60 - Anonym

#59 Du behöver inte vara besserwisser och rätta mig på ett nedlåtande sätt. Jag syftade mest på Bipolär typ 1 eftersom det är det vanligaste och klassiska. Hypomani tillhör Bipolär typ 2. Hypomani är en lindrigare variant av mani, där man fortfarande blir väldigt uppåt och blir lättirriterad. Vid mani tappar man kontrollen helt, medan vid hypomani presterar man bättre. Mani kan gå över till psykos. Bente har inte visat några symptom på varken mani eller hypomani. Bara djup depression och ångest.

#61 - Anonym

#59 Och dessutom tror jag att hennes breakdowns har med sin Asperger att göra. Jag har också Asperger och får likadana breakdowns ibland som hon får. Hon skrev väl inte ens på snapchat att hon blivit diagnostiserad? Utan bara att hon tror att hon har det? Människor går alltid upp och ned i livet, vissa lite mer än andra. Depression är också en återkommande grej. Det kan vara bättre en stund men sen blir det dåligt igen. Om hon nu tror att hon är bipolär borde hon gå till en psykiatriker.

#62 - Anonym

Nej Bente är inte bipolär, att självdiagnosera sig själv kan gå riktigt illa. Hon har Adhd och Asperger, och säkert depressioner och ångest i perioder, det är vanligare än man tror, man är inte bipolär för det.

#63 - Anonym

58#
har du ens kollat på videon? Dom gjorde bara tester typ där man gissar längd osv och jocke tror det är en flicka

#64 - Erica

De flesta youtubers har dubbelmoral 💁🏻‍♂️🤮
Hade jag sett mig själv i någons video på YT hade jag fått spelet! 🤯🤬

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com