My svarar på frågor om Ben och Niccis förhållande

Hänt-TV har gjort en intervju med My där hon får svara på en del frågor om Ben och hans förhållande med Nicci. 
 
I intervjun berättar hon att hon tror att Ben kommer ångra sig att han valt att dela kanalen med Nicci. 
 
My berättar att hon tycker det är konstigt att Ben och Nicci flyttat ihop när de endast varit tillsammans i några månader medan hon och Ben var tillsammans i 2 år och flyttade inte ihop. 
 
Hon berättar också att hon nu kan leva sitt liv fullt ut utan någon som begränsar henne. 
 
 
#1 - Anonym

kul

#2 - Anonym

My och Ben hade uppenbarligen inte ett moget förhållande, inte konstigt att dom aldrig gick till nästa steg i sitt förhållande

#3 - Anon

#2 Känner så också.

#4 - Erika Lindberg

Hon säger ju uppenbart att hon inte tror att han kommer ångra sig men att han behöver nog ha något för sig själv så ändra texten

Svar: Spola fram till 7:00 så hör du att hon det jag skrivit
svenskayoutubers.se

#5 - Sabina

Okej. Varför ens lägga energi på sitt ex förhållande

#6 - Anonym

Tycker dock att det hon säger känns relevant och som att det stämmer

#7 - Anonym

Dem gjorde väl slut typ 4 gånger under dem åren dem var tillsammans? Inte så konstigt att dem inte flyttade ihop, hela förhållandet verkade ju vara sjukt skakigt. Kan dock hålla med om att det känns lite stressigt att flytta ihop efter 2 månader, men vad gör det? Är ju inte värre än att någon av dem får flytta hem igen om det inte skulle hålla.

#8 - Anonym

My är ju bara avundsjuk för att han har hittat någon bättre hahaha ;)

#9 - sara

Jag tror att My är en väldigt mogen person men som tycker om att festa och ha kul precis som vilken ungdom som helst och just därför så passa hon inte med Ben för att Ben verkar också mer som en homebody eller hur man ska säga, och om ni har sett bens lives på youtube med nicci så kanske ni har märkt att det är BEN som lite mer omogen, han tar alltid upp om hans och niccis sexliv medans nicci typ skäms o säger tyst och skrattar av det och han ska ständigt ha kontrollen och vilja ha saker på sitt sätt och på hnans lives märker man också att nicci låter honom ha kontrollen, så det är kanske därför dom passar ihop. Många ser my som the bad guy och som den dåliga exen men jag tror faktiskt det är Ben som var problemet och jag tror inte han kommer kunna vara sambo med nicci.

#10 - Anonym

Tragisk att svenska drama får sin kanal borttagen. Otäckt med tanke på vem som plockar ner kanalen. Ingen ängel direkt.

#11 - Anonym

Hur kan en person sätta skräck på Youtube

#12 - Anonym

Varför ska HON prata om Ben och Niccis förhållande?

#13 - laml

Kan folk sluta klaga på att hon pratar om deras förhållande när hon blir INTERVJUAD? Och för att vara ärlig, varför ska Nicci ens ha en youtubekanal/medverka i en överhuvudtaget?? Räcker det inte med att hennes sambo har en eller måste hon också ha en bit av kakan aka lönen? Sen förstår jag My när han och Nicci bara varit tillsammans i 2 månader, visst dom kanske hade ett skakigt förhållande men jag tror verkligen Ben är en sån person som bara kör på allting på samma gång utan att ta ett steg tillbaka och tänka efter, och därför tror jag att detta förhållande kommer krasa till slut.

#14 - Anonym

hennes åsikter är så irrelevanta precis som hon själv

#15 - Anonym

Sämsta inlägget. Fattar att du har en skvallerblogg men du vrider på hela intervjun som att My är avensjuk eller otrevlig.

#16 - Anonym

Du är ju som nyheter24, tar bara ord rakt ur. Hon sa ju att som hon känner ben så kommer han ångra sig och vilja ha något eget, formulera dig bättre.

#17 - Anonym

Ben sa ju i sin livestream att han kollat lägenheter sen ett år tillbaka. Däremot ville han inte flytta ensam och han ville inte flytta dit med någon som ofta dricker så det blir massa krök hemma hela tiden. När han träffa Nicci så tvekade han inte. Så även om de är sambos nu, om det någon gång tar slut så är det ändå Nicci som får flytta ut då lägenheten är hans.

#18 - Q

Håller med My.

#19 - Anonym

Jag tycker My tog intervjun väldigt bra och svarade moget på frågorna. Lite dumt av intervjuaren att prata så mycket om Ben?

#20 - Anonym

Ben är desperat

#21 - Anonym

Fast nu tar du bara fram det "negativa" som My sa i intervjun. Hon pratade ju också om att hon var glad för bens skull osv, så tycker detta var ett ganska onödigt inlägg.

#22 - Anonym

Som jag sett att andra kommenterat så tycker jag att My verkar ha rätt ang att Ben troligen kommer ångra sig. Oavsett om Ben tittat länge på lägenhet så känns det väldigt fort att flytta ihop med sin partner efter så kort tid. Både detta med kanalen samt lägenheten kan ju båda gott eller ont. Den bilden jag fått av Ben så känns han mogen men ändå väldigt impulsiv som känner i stunden att det blir bäst så men sedan kan ju konsekvenserna komma - såsom My sa angående att han vill ha någonting för sig själv som han kämpar med. Jättekul ändå att Ben och Nicci delar kanal, men egentligen kan man ju tycka att Ben skulle ha kvar sin egna där Nicci mer än gärna kan få gästblogga

#23 - Anonym

Menade självklart gäst vlogga

#24 - Anonym

Håller faktiskt med My haha

#25 - Anonym

skönt att ben slipper henne nu!

#26 - Anonym

Tråkigt att bara ta upp det negativa när hon även nämner att hon är glad för hans skull och att de är vänner.

#27 - Anonym

När jag läste inlägget så tyckte jag det lät drygt och att hon försökte ”shadea” Ben men efter man kollar på videon så får man en helt annan uppfattning och förstår vad hon menar så du borde verkligen ändra texten, du kan ju åtminstone ta med att hon är glad för hans skull. Herregud.

#28 - Anonym

#9 håller medddddd

#29 - Anonym

Va

#30 - Caloveline

Vaddå hon är inte som nyheter 24? Hon skriver om saker som är helt sanna? Allt som står i denna texten säger My i videon, dessutom är svenskayoutubers en hemsida som är samlad för youtuber nyheter eller drama. Det är inte nyheter 24, det är en nyhets sida.
Www.caloveline.com

#31 - Anonym

#24 Om du kan läsa ordentligt så jämförde jag inte denna blogg och nyheter24s inlägg eller specifikationer.

#32 - Anonym

du förklarar ju alls på samma sätt som my. Du får henne låta negativ mot deras förhållande

#33 - Anonym

Hen som äger denna bloggen är värre än nyheter24

#34 - KATZ

Varför blir en så ointressant människa intervjuad om något så ointressant?

#35 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=ssSCBDsRP4I

#36 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=ssSCBDsRP4I

#37 - Anonym

Vf ska dom alltid fråga om ben till my? Ärligt hon har ett liv också 😂😂

#38 - Anonym

Tycker du som skrivit detta inlägg vänt allt åt ett negativt håll, My sa inte dessa saker på ett dåligt sätt, som du får det och låta, plus att hon även sa positiva saker, plus att hon fick dessa frågor ställda, inte så att hon bara så det för hon kände för det. Tycker folk ska kolla på videon innan ni dömmer, för inlägget är väldigt vänt.

#39 - Anonym

Är det bara jag som har tröttnat på Jocke & Jonna? Kollar inte på dom längre

#40 - :)

Håller med tidigare kommentarer här, detta inlägg känns lite skevt. En märklig sammanfattning på intvervjun? Bättre att bara länka isåfall, för intervjun ger en helt annan uppfattning än texten du skrivit.

#41 - Anonym

#39 Jo samma här. Känns lite för mycket barnunderhållning över det hela. Tycker bättre om videos som riktar sig till alla åldrar, där det är lite humor, lite allvar, vardagliga problem, där det inte känns lika ”plastigt” om man kan säga så.

#42 - Anon

#39 Jag har aldrig följt dem, bara sett en video här och där någon gång. Har aldrig förstått det intressanta med deras videor.

#43 - Anonym

Funderar hur Dubbelmoralens drottning Felicia Bergström tänker.
Hon går ut kraftigt alltid hur man ska bojkotta olika klädkedjor som inte säljer större storlekar på kläder och andra företag som fatshsmar. Tex idag går hon ut på instastory att Freja Lindbergs instagram är tillbaka som instagram tog bort, och inte enda gången hon klagar över instagram. Varför bojkottar hon då inte instagram...? Ne, eftersom det gynnar henne så mkt. Så jävla dubbelmoral hon har

#44 - sara

43: ???? Men är du sjuk i huvet?? Instagram är ju en del av hennes liv speciellt som en youtuber så måste hon ju ha sina sociala medier och vara aktiv så varför ska hon bojkotta det bara för man tog bort frejas instagram?

#45 - sara

43: ???? Men är du sjuk i huvet?? Instagram är ju en del av hennes liv speciellt som en youtuber så måste hon ju ha sina sociala medier och vara aktiv så varför ska hon bojkotta det bara för man tog bort frejas instagram?

#46 - Caloveline

#39, ja samma här. Dom känns så barnsliga på något sätt?? Men kanske är för dom har yngre tittare.
Www.caloveline.com

#47 - Lilla jag

asså ja har en fråga! alla youtubers säger att de är massor av skvallerbloggar om skriver om dem, men den ända jag vet om är detta. Missar man massa roligt skvaller på andra sidor elleeeeee har dom för mycket luft???

#48 - Lilla jag

asså ja har en fråga! alla youtubers säger att de är massor av skvallerbloggar om skriver om dem, men den ända jag vet om är detta. Missar man massa roligt skvaller på andra sidor elleeeeee har dom för mycket luft???

#49 - Anon

#47 Jag tror inte det finns någon annan än den här. I så fall är det någon liten med typ 50 läsare, för jag har då inte sett någon annan i alla fall.

#50 - Anonym

#47 Det finns säkert många fler mindre bloggar, men denna är den största där det mesta skvallret finns, du missar inget :)

#51 - Caloveline

#47, posh24 finns om man vill läsa. Dom skriver om kändisar ibland, och sedan nyheter24 skriver med.
Www.caloveline.com

#52 - Anna

Guldtuben är 26 maj enligt Bentes Snapchat

#53 - Anonym

#52 Happ...tagga att J och J vinner alla kategorier i år igen då......

#54 - Eva

Hej!! Vad är det för video Wilma fick ta bort pga den var för grov?? Såg hennes story precis, tacksam för svar!

#55 - D

#54 det var en "jag har aldrig, dirty edition" typ

#56 - D

#54 det var en "jag har aldrig, dirty edition" typ

#57 - Anonym

#47, bloggbevakning skriver ibland med men det är oftast lite större saker. Om ni är intresserade av en mer mogen diskussion kan ni ju kika där ibland 😊

#58 - Anonym

#9
Perfekt analys. Jag tror inte My är så hemsk som hon målas upp. Med det sagt tror jag inte hon är oskyldig heller, men Ben är den som inte verkar ha listat ut vad han vill göra med sitt liv. Det är han som hoppar ifrån förhållande till förhållande

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com