#1 - anonym

Hon är såå snygg! <3

#2 - Anonym

Undrar vem som kommer vilja köpa dom kläderna. Visst dom är skitsnygga men även jävligt "revealing"

#3 - Anonym

Undrar vem som kommer vilja köpa dom kläderna. Visst dom är skitsnygga men även jävligt "revealing"

#4 - Anonym

Kunde dom inte redigerat bilderna lite mer:(

#5 - Anonym

#3 Tycker du har rätt! SKITSNYGGA men man ser för mkt

#6 - Anonym

#2 Du har rätt men de är väl menade att vara fest kläder??

#7 - Anonym

#3 alla har olika klädstil, finns säkert väldigt många som vill köpa :)

#8 - Anonym

I Amirs senaste video ”reagerar på YouTubers första vloggar” så är han väldigt kritisk mot tex att Therese filmar andra osv. Något han själv alltid gör. Kändes nästan som han ville Svartmåla Therese, Och när folk påpekar detta i kommentarerna på ett normalt sätt så tas alla dom kommentarerna bort. Varför känner han att han har rätt att krigets andra när han inte låter sig själv bli kritiserad?

#9 - Anonym

Hela ansiktet är photoshoppat på sista bilden 🤔

#10 - Elvira

Skitsygga kläder! :) Synd att de redigerat bilderna så mycket dock! :/

#11 - 8

Ingen bryr sig

#12 - Anonym

Va gör du här då om du inte bry dig?

#13 - Anonym

Oj det där med Amir tyckte jag va konstigt

#14 - Malin

#8 Kände så angående hans video där han reagerade på youtubers som färgade håret hemma. Det enda som hon gjorde var att hon råkade säga toning istället för blekning. Då sa han något i stil med "Alltså Therese, du har inte koll på NÅGONTING!" Sen gjorde hon allt annat superbra. Sen så sa han i slutet något i stil med "I början trodde jag att du skulle fucka upp helt för att du verkligen inte hade koll på NÅGONTING, men det blev väldigt fint." Tyckte bara att det var starka ord att säga att hon inte hade koll på någonting när hon i själva verket råkade säga fel ord i början. Det känns som att han var hårdare mot henne som gjorde bäst jobb på att bleka än de andra som inte var så duktiga.

#15 - A

ASSOOOO vad är de med Amir akrouti att ALLTID ha pekpinnen redo i högsta hugg?? Gillar han men han får fan sluta upp med det. Han är definitivt inte felfri han själv. Punkt!

#16 - Anonym

Linn är ju såå fin, varför ska dem redigera sönder bilderna?? :/

#17 - Anonym

Jag förstår inte varför Amir hade en sån attityd mot henne. Alla andas youtubers vloggar va han väldigt possetiv till medan han letade efter fel på Therese... eller vet inte kanske överreagerar hahah

#18 - Anonym

Fan va coola kläder, dom som gillar lättklädda kläder kommer vilja köpa <3!!! OK inte alla är tvungna att gilla det

#19 - Anonym

Jag tycker att det är jätte fina kläder❤️

#20 - Anonym

Gud va snygg hon va på dessa bilder😻😻!!

#21 - Anonym

Min klädstil är alternativa emo, scene så nej tack skulle aldrig i hela mitt liv använda sånt här.

#22 - Anonym

22# okej

#23 - -

#22 Ohhhh, edgy du är

#24 - Anonym

Asså gud vad dukig hon är! Så ung men ändå så framgångsrik ser verkligen upp till henne<3

#25 - Anonym

Asså no offence tycker verkligen Linn är så rolig att kolla på på youtube och älskar hennes still men kan verkligen inte se mig själv bära ett enda plagg, man kan typ inte ha ett enda plagg med BH(okej, man behöver inte ha bh menar inte det men JAG och många jag pratat med känner sig inte bekväm att vara utan och speciellt inte typ på krogen vilket jag antar att dessa plagg är menade för). + att jag inte heller är supersmal(är en vanlig storlek medium) och dessa plagg känns bara designade utifrån en smal person. Och så känner jag att det är heeeeelt fel säsong för dessa plagg att släppas nu? Känns helt off att köpa massa svarta plagg och skinnkläder när det börjar gå mot vår. Hade kännts mer passande för detta släpp om det kom inför nyår.

#26 - J

Tycker att kläderna är såå snygga, sen en sjukt bra idé att använda samma topp till både klänning, byxdress och just top. Mycket av det är revealing men det är tänkt att vara festkläder också. Alla har olika åsikter men jag älskar dem och har redan beställt det vitglittriga setet😍

#27 - Anonym

Hoppas det är fake skinn och päls annars har hon förlorat min respekt

#28 - Anonym

Jätte fina kläder absolut. Tråkigt bara att alla kläder innebär att man ska gå utan bh vilket jag inte vill pga. har hängbröst.

#29 - sabina

Sönder redigerade bilder.. Hon är fin som hon är..

#30 - STOPPAHATET

på sista bilden är hon lik tomas sekelius

#31 - STOPPAHATET

på sista bilden är hon lik tomas sekelius

#32 - Anonym

#31 Nej hon är lik voldemort med sönder redigerad näsa

#33 - annie

Sjukt att de har redigerat bilderna så mycket. Vidrigt

#34 - annie

Sjukt att de har redigerat bilderna så mycket. Vidrigt

#35 - Anonym

#33 inte direkt någon proffs som har gjort de heller, varför redigera? vad finns de att dölja?

#36 - Anonym

#36 herregud tycker snarare det är du som borde växa som hatar på en människa som följer sina drömmar... Om du hade en dröm som går i uppfyllelse och människor kommer till dig med hat, skulle du tycka att de vore kul då? Låt han göra va fan han vill med sitt liv vill du inte lyssna på Manfred så gör inte de då simple as that sluta hata för fan jävla snorungar

#37 - Anonym

Ja Amir ska alltid leka felfri och låtsas vara så genuin men samtidigt ”edgy” för att verka cool. Han sparar all post medan andra youtuber kastar. Yeah bara kasta sina kollegor under bussen... Han är så självgod att han blundar för när andra rättar honom eller bara ifrågasätter — kommentarer försvinner för han är för svag för att ta det. I hans värld finns det bara inte på kartan att han skulle kunna göra fel. Vem var det som förstörde till exempel Thomas hår om en nu ska syna hans yrke som kunnig frisör? ”Ni ska inte bleka hår som redan är behandlat”. Mmmh jaha och vad gjorde inte han? Precis. Spelade ingen roll att håret var kort och kunde klippas för det såg ändå ut som överkokta nudlar efteråt. Samma är det med att filma folk. Han gör det själv, så han borde sätta sig ner i sin lilla båt och sluta försök läxa upp andra i allt (:

#38 - Anonym

Det enda plaggen som föll mig i smaken var den svarta skinklänningen..dock ser den väldigt kort ut:/

#39 - Anonym

Någon som vet hur man slipper annonserna mitt i klippet på YouTube?

#40 - Anonym

#39 ladda ner adblock

#41 - Anonym

#40 Kan man ladda ner det på mobil också?

#42 - Anonym

#40 inte helt säker då jag bara har det på min dator, men har för mig att det ska gå på mobil också

#43 - Anonym

#39 ladda ner adblock från google chrome webstore slipper all reklam från alla sidor

#44 - 8

Therese lindgren har en minigris inne. Känns det rimligt när hon har skrikit ut att barn är djurplågare som har djur i bur? Men just de...hon är ju ett helgon. Hon får ju ha djur i bur o bete sig hur hon vill. Det är ju bara alla andra som ska rätta sig efter henne.....

#45 - Anonym

#44 Men herregud det är inte temporärt att den ska vara inne så klart att den springer ute hos sin ägare med andra djur och grisar get your shit together

#46 - Anonym

#44 Hon har aldrig någonsin kallat någon annan för djurplågare hon har endast sagt SIN ÅSIKT att det är fel att ha djur i bur och så vidare du kanske bör ta reda på fakta om vad Therese har sagt innan du anklagar henne för något hon INTE har sagt

#47 - Anonym

#21 vem fan e scene 2018 egentligen

#48 - Anonym

#47 Scene är snyggare än din tråkiga normala svensson stil, skiter i åtalet

#49 - A

#46 håll din jävla käft stängd

#50 - Anonym

#49 någon som inte tål att höra sanningen?

#51 - Anonym

#48 Wow, synd att du måste klä dig i den mest cringeworthy stilen som finns för att få uppmärksamhet, can’t relate

#52 - Anonym

#51 uppmärksamhet? Nej jag klär mig i den stilen för att jag trivs i de och tycker att det är snyggt med galna färger och tuperat hår... skiter fullständigt i dina åsikter kommer fan aldrig klä mig som en jävla tråkig svensson med jeans och skjorta typ...

#53 - Anonym

Therese skriver om något intressant på hennes blogg att

Youtube Gaming har ju också börjat med denna betal-prenumerationstjänst (49 kr/månad) som på Youtube Gaming kallas ”Sponsor”, men snart kommer Sponsor-funktionen, dvs. möjligheten att bli en betalande prenumerant, att rullas ut över hela Youtube vad jag förstått.

#54 - Pikachu

#53 skulle aldrig betala för youtube

#55 - Anonym

Alltså förlåt men vad är det för fel på er som diskuterar klädstil som om det vore liv och död. Varför kalla varandra fula saker bara för att ni inte delar samma åsikter och smak? Man kan vara emo, klä sig i vanliga jeans och skjorta, gå runt i klänningar, mjukiskläder, bara starka färger, det viktigaste är att man själv är bekväm i det. Inget är bättre än det andra, och det är inget fel på någon bara för att den väljer att klä sig på ett visst sätt, oavsett emo eller ”vanlig” stil

#56 - Anon

#55 TACK! Blir så trött på hur folk tar klädstil på så jäkla stort allvar. Det är bara kläder liksom.. Inget att bråka om.

#57 - Anonym

#55 Emo och Scene är en klädstil det är inte bara jeans och tröja--- mer än så

#58 - Anonym

#57 Har jag sagt det då? Jag rabblade bara upp olika slags klädstiler. Pratade inte BARA om att vara emo om du läser lite mer noga :)

#59 - Anonym

Kände inte ens igen henne förrän jag läste "Linn Ahlborg" haha

#60 - Emilia

Väldigt fina kläder men synd att hon valde att ta med Frida och Jennifer som modeller utåt för kollektionen. Dem har ett väldigt ungt utseende, ser dem som 16 år och för att vara en kollektion för Rebecca Stella känns det väldigt konstigt.
Hade valt personer som ser äldre ut för att det inte ska kännas som kläder för tjejer under 18 år.

Hoppas ni inte tar det som hat, både Frida och Jennifer är jättesöta men passade verkligen inte som modeller för en Rebecca Stella kollektion.

#61 - hej

Sara Songbird har lagt ut om att bilderna är photoshoppade. Tycker det är extremt fel att Rebecca Stella har redigerat så mycket i bilderna då det borde vara en självklarhet att photoshop inte behövs.

#62 - hej

Sara Songbird har lagt ut om att bilderna är photoshoppade. Tycker det är extremt fel att Rebecca Stella har redigerat så mycket i bilderna då det borde vara en självklarhet att photoshop inte behövs.

#63 - hej

Sara Songbird har lagt ut om att bilderna är photoshoppade. Tycker det är extremt fel att Rebecca Stella har redigerat så mycket i bilderna då det borde vara en självklarhet att photoshop inte behövs.

#64 - Anna

Men välkommen till branschen. Bilder redigeras.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com