#1 - Anonym

Om Jocke har personal till allting, varför inte anställa någon som sköter hans sociala medier också? Man märker ju att han inte kan hantera det när han blir upprörd och någon säger emot honom

#2 - Anonym

Asså brorsan lägg ner

#3 - Anonym

Joakim Lundell kanske borde fundera gpå att skaffa en manager eller dylikt. Bara ett genuint tips för hans eget bästa. Sättet han hanterar ALLA sina sociala medier på (Youtube, instagram och snapchat) skrämmer mig då jag vet andelen unga som tittar och följer honom.

#4 - Anonym

Orkar inte hur pinsam han är. Bara det hur han totalt missuppfattat kritiken om att han slängde in Jonna i en spegel och kopplingarna till högerextrem retorik säger en del om hans kognitiva förmåga.

Man behöver inte ens hålla med Alex i hans kritik för att ändå kunna förstå vad den går ut på. Hoppas den där gaphalsen går i pension snart. Och med gaphals menar jag Jocke, ja.

#5 - Hej

Hur når Jocke till 2 miljoner människor dagligen?

#6 - Anonym

Hur är man kapabel till att skämma ut sig som han gör dag ut och dag in?

#7 - Caroline

Skäms lite åt Joakims vägnar. Anställer han folk som skriver hans texter också? Haha snälla. Ge dig inte på ett språk du inte kan behärska blir vara pinsamt när alla förstår att du inte skrivit ett ord i det här sammanhanget.

#8 - Anonym

Men herregud Alex har ju rätt. Det Jocke håller på med är absolut inte rimligt för barn att se på. Hade varit bra om han någon gång kunde ta åt sig av kritiken och förstå vad det är som skrivs istället för att gå till motattack och tro att alla vill honom illa.

#9 - Anonym

Det är som alla säger, Jockiboi är så jävla lättkränkt

#10 - Anonym

ALLT blir en motgång, ALLA är dumma i huvudet och kan dra åt helvete. Samma visa:)) sök hjälp är ett hett tips

#11 - Anna

O herregud Joakim. Lär dig. Du är gammal nog att kunna hantera sånghäfte situationer. Du skyller ifrån dig otroligt mycket på andra saker & ändrar sidospår. Dvs, kan inte argumentera helt, vilket Schulman kan eftersom han inte skyller ifrån sig & är betydligt mer mogen i sitt språk.
Bara tänk till innan ni får barn, ser dig sitta på föräldrarmötet & hota föräldrarna med att polisanmäla för minsta lilla pekfinger mot dig.
Du behöver chilla i dessa situationer, att inte bli helt rosenrasande & då inte kan ta ställning i vissa sammanhang.
Peg tex, hon kan verkligen hantera sånt här. Du kommer ingen stans, tyvärr.
Som i breaking News, det gick ju inte heller så bra. Ellerhur?

#12 - Cicci

”Trots att ett helt land vid det här laget känner till de humanistiska värderingar jag följer” KOM NER PÅ JORDEN LILLA JOAKIM LUNDELL! Hela jävla Sverige vet knappast vem du är, kliv ner från din äckliga lilla tron och lär dig vad ödmjukhet är.

#13 - Amanda

Folk verkar ha någonting emot Joakim, men varför? Är folk avundsjuka på honom för att han blivit så framgångsrik? Troligtvis därför människor kommer med en massa skit för att förstöra! Fyfan för såna människor! Va glada för deras skull istället!

#14 - Anonym

Jocke skrämmer mig. Det finns inte en smula av självinsikt hos honom, och det här lär han ut till de unga? Att beskylla alla sina problem på andra och skrika för att få fram sitt budskap. Sen att han säger att han får massor hat och drev efter sig när han gör exakt likadant mot andra... var finns tänket?

#15 - V

Han har ju själv tagit bort kommentarer där han får kritik....
Han borde ta av sin offerkofta. Detta kommer från helt fel person att säga när det gäller att ta bort kommentarer som är kritiska.

#16 - Anonym

Läskigt att tänka på hur många barn som kollar på Jocke och ser han som en förebild

#17 - anonym

Svar till #13 Amanda. Jag kan inte tala för alla som ogillar Joakim, bara mig själv. Men jag vet att varför många stör sig på honom är för att han är otroligt problematisk som person. Visst, han har en historia präglad av kvinnohat med mera, men saken är att han än idag hamnar i rasistskandaler och andra kontroverser. Vet inte om du minns, men senast i somras så MORDHOTADE (!) han två unga tonårskillar. Sjukt problematiskt och även olagligt beteende. Blackface-skandalen, hans sätt att aggressivt agera på exempelvis Snapchat, bara för att nämna några saker.

En annan sak som man kan finna lustig är hans starka dubbelmoral. Minns ni #stoppahatet eller vad det var som han kampanjade så himla starkt för? Han som ständigt ryter ifrån sig när folk inte är konstruktiva i sin kritik mot honom? Well, senast nu i veckan så gick han själv till personangrepp på Splays VD när han kallade honom för "pajas" i TV. Han kunde inte ens hålla en debatt saklig utan gick till personangrepp, hur låter det när det kommer från en person som tydligen ska stå för budskapet "no hate"?

Nu säger jag inte med kommentar att man ska skicka hot eller hat till Joakim, det är bara fel. Men detta är bara anledningar till varför jag själv fördömer honom och hans beteende. Har dock aldrig och kommer aldrig skriva något på hans sociala medier. Det bästa man kan göra är att ignorera och bojkotta enligt mig.

#18 - Felicia

Jävlar vad bra han är på att få sig själv att se ut som ett offer..

#19 - Anonym

Fascinerande att Jocke helt seriöst tror att hela landet känner till hans värderingar och åsikter. Detta är höjden av egocentrism och narcissism. Jocke är en extremt insignifikant person för världen (precis som alla andra) och det skulle inte göra någon märkbar skillnad om han fanns eller inte.

Han ska bli pappa men beter sig själv som en bebis som inte kan kontrollera sitt temperament över huvud taget. Som det ser ut nu kommer ungen definitivt bli en jockiboi v2.0, som senare i livet kommer "skriva" i sina böcker om sina efterblivna föräldrar som förstört ungens liv, precis som Jocke gör. Allt detta om inte Jonna mirakulöst kan rädda ungen från sitt annars fasansfulla öde. Wow, vilken cliffhanger... Ser fram emot nästa avsnitt!

#20 - Anonym

#20 Jonna är lika problematisk hon med.

#21 - Anonym

Dräng är dräng, Jocke är Jocke.

#22 - A

Skrattretande hur pinsamt det låter. Får en känsla av att han själv inte har en aning om vad han skriver utan skriver för att de ”låter bra”

#23 - Anonym

Varför förväntar sig Joakim Lundell att ALLA ska veta att han inte gillar att bli kallad Jockiboi längre? Alla är inte helt insatta i hans värld, och alla lusläser inte heller skvallersidorna där det förekommit att Jockiboi inte ska användas. Han är ju KÄND som Jockiboi, så det är ju inte konstigt om folk refererar till honom som det.

Isabella Löwengrip är ju i folkmun fortfarande Blondinbella, trots att hon själv uttalat sig om att hon inte använder det varumärket längre. Jag ser inte henne bli upprörd om folk refererar henne som det.

Lustigt det där.

#24 - A

Ingen som har tänkt på att jocke ALLTID får ta emot dödshot så fort han är ovän med någon? Det är ALLTID jocke o hans familj som drabbas värst....vad händer med alla andra kändisar som bråkar med varandra? Typ när anna book får raseriutbrott på någon annan kändis? Eller när t.ex jonas gardell skriver något på twitter som gör folk upprörda.... då blir folk arga o sen läggs det ner. De ända som råkar illa ut är tydligen youtubers... jag ser det lite som att dom tycker synd om sig själva och helt enkelt säger så för att boven i dramat inte ska vara "lilla fantastiska vackra överbegovade jag" utsn mina "elaka följare"....?

#25 - Anonym

Kan inte alla bara anmäla Jocke på han socialamedier?

#26 - Anonym

Han blir bara mer och mer obehaglig. Hur kan man ha så jävla lite självinsikt som han har? Han anklagar andra för att använda sig av härskartekniker när det är det som HAN lever på. Hatar verkligen tanken på att barn följer den här killen och lär sig av hans beteende, att man aldrig behöver ta ansvar för något man gör själv om man skyller på att alla andra är idioter som gör fel. Kan ingen bara bränna hans offerkofta, såhär på valborg och allt?

Jag kommer rösta på det parti som raderar Jockiboi från internet.

#27 - Anonym

Varför leker han att han är någon sorts underklass och att alla som kritiserar honom gör det för att de har högre status? Kom igen Jocke du är inte underklass, väx upp

#28 - Anonym

#27 "kommer rösta på det parti som raderar jocke från internet" HAHAHAHAHAHAh kung e du mannen!

#29 - Anonym

Peg o co


Haha
Spännade de ska bli

Haha

#30 - Anonym

Peg o co


Haha
Spännade de ska bli

Haha

#31 - Anonym

Varför är Jocke så känd? Han är tragisk...

#32 - Anonym

Kul ändå att Jocke klagar på censur ena sekunden och sen klagar på att Expressen inte censurerar Alex.

#33 - Topless

Vilket bråk, tragiskt.

#34 - Anonym

#32 kids har gjort honom känd och det är därför han tackar barn alltid.

#35 - Anonym

# 35
så sant,

#36 - Anonym

# 35
så sant,

#37 - Anonym

Ni som skriver hat anonym är ju ännu mer tragiska som inte ens vågar stå för vilka ni är, och om ni inte bryr er så skriv inget sluta ge han uppmärksamhet det är ju de han vill ha.

#38 - Stefan

om du inte förstått det så är de samma tragiska indevider som håller på hela tiden o skriver här inne ...

Media missbruk av grövre sorten

Nu har Expressen oxå ändrat o lägger ansvaret på skribenten...dvs Alex ..
Undrar va alla Pk are tycker Nu


Väx upp ock inse hur media styr ośs

#39 - Anonym

https://www.google.se/amp/s/nyheter24.se/amp/noje/907308-joakim-lundell-rasar-pa-alex-schulman-maste-ga-att-anmala
Wow Jockiboi 2 anmälningar på en vecka
Undra när Guldtuben ska anmäla dig och fler personer du utsatt för samma hat emot sig.

#40 - Anonym

Helt rätt hoppas verkligen Alex torskar dit ...o ni som har lite inför pannbenet
De räcker o söka på Youtube

#41 - Anonym

"pranket" på Stampen var brutalt för två år sedan . Armed robbery prank.

#42 - Anonym

Det här med att han drar upp klasskillnad mellan honom Alex? Alex bor i innerstan, något Jocke också säkerligen kunnat gjort om han velat - med tanke på vad de köpte hans och Jonnas hus för. Jocke skulle med stor sannolikhet kunnat bo i Stockholms innerstad med hans familj. Social status handlar bla om vilket rykte man har och hur man ter sig i sociala situationer. Något Jocke skulle kunna bli mycket bättre på. Sen skulle han varit i samma klass och haft samma status som han menar att Alex har. Klasskillnads - argumentet håller INTEEE

#43 - Anonym

#43 Ja, det är på riktigt sorgligt hur han inte verkar förstå _nånting_ om det han försöker argumenterar om.

#44 - Anonym

#8 Om det är något som inte är lämpligt för barn att se på så är det föräldrarnas ansvar att se till att dem inte kollar på sånt. Hela internet är fullt med saker barn inte bör se... så antingen ska dem inte ha tillgång till en dator eller endast använda en dator när deras föräldrar sitter bredvid. Sen är de också upp till föräldrar att lära barn vad som är äkta och inte äkta. Och angående hur Jocke reagerar beror väldigt mycket på hans diagnoser. Har man inga diagnoser själv så är de väldigt svårt att förstå. Sen märks vissa diagnoser mer på vissa än på andra.

#45 - Anonym

#45 diagnoser är en förklaring men aldrig någonsin en ursäkt. Även folk med diagnoser måste lära sig och skaffa sig sjukdomsinsikt. (Ja, har själv diagnosproblematik men har aldrig använt det som ursäkt till mitt beteende).

#46 - Johanna

Joakim har fått kritik för att försöka efterlikna/härma (läs kopierat rakt av) Alan Walker tidigare. Och på fredag ska Jocke släppa en låt som alltså heter All falls down? Gör han det för att provocera eller är han bara helt bakom flötet?

#47 - Anonym

#47 Eller hur? Hade inte varit förvånad om låten är en plagiat.

#48 - Jockeböy

En gång jockiboi alltid jockiboi

#49 - Anonym

#47 HAHAHAHA alla låtar heter samma, exakt slla titlar är idag tagna för längesen

#50 - Anonym

2 dagar kvar, spännande

#51 - Anonym

Snart släpper Ninetone en ny låt. Heja arrhult och gänget som jobbat stenhårt säker med låt och text.

#52 - poo

Jävlar vilken offerkofta Jocke tar på sig hela tideeeeeeeen. Blir så less. Tål inte kritik för fem öre. Du är känd, de kmr komma kretik

#53 - poo

Jävlar vilken offerkofta Jocke tar på sig hela tideeeeeeeen. Blir så less. Tål inte kritik för fem öre. Du är känd, de kmr komma kretik

#54 - poo

Jävlar vilken offerkofta Jocke tar på sig hela tideeeeeeeen. Blir så less. Tål inte kritik för fem öre. Du är känd, de kmr komma kretik

#55 - ;)

"Jag skrev inget dumt alls, bara att Alex är en dålig förare utan kunskap som inte ska leka med en leksak han inte förstår, det är ingen leksak utan en viktig funktion för oss som håller på med film. Människor som leker runt med dom slutar i ett träd, fall i marken, eller på en människa eller djur. Mvh människan som du klassade som så mycket lägre begåvad än du själv :)". Jockiboi, snälla. MÅSTE nån förklara exakt vad i din kommentar som var dumt sagt? Detta är samma nivå som en 10-åring ligger på, inte en vuxen människa. Det där är INTE kritik. Inte bara, i alla fall.

#56 - BLÄ

Alex Schulman är fan 50 år och pappa. Och beter sig fortfarande som den 15 årige nätmobbaren han alltid betett sig som.

#57 - Anonym

Han vill inte bli kallad Jockiboi men kallar sig för jockiboitv på sociala medier😴

#58 - anonym

jag gillar verkligen inte Joakim och följer inte honom nånstans för vill inte ge honom några visningar. Men för typ första gången står jag faktiskt på hans sida. Joakim har gjort många konstiga saker och därför kan man, som mig, avfölja. Men med tanke på att de flyttade och allt de för att folk kom hem och förstörde för dom, visar bara att Alex är rent av respektlös som skriver som han gör. Att han sen använder Jokiboi i en "seriös" krönika är patetiskt. Förstår inte hur en sånhär sak kunde få publiceras när det på allvar utsätter Joakim och Jonna för fara?!

#59 - Anonym

Jockes svar gällande spegel insidenten som går sönder i pranket A. Schulman pekar på säger Joakim att spegeln är rekvisita. Med andra ord en detalj för skådespelet i de pranket. 17:02 efter pranket säger Joakim nervöst, kolla spegeln gick sönder, jag visste inte hur jag skulle reagera då. Jag vart så rädd att du skadat ryggen säger han till Jonna, ja visste inte så jag kolla på dig hur du reagera, de var meningen att Jonna skulle åka in i garderoben förmodligen, men gick fel. han säger sedan han ska köpa en ny spegel. Då Jonte förklarar hur rädd han blev då spegeln gick sönder sa Jocke att de var bra för då fattar du/Jonte att jag absolut inte skoja/pranka alltså.
Att de skulle varit en fejkad spegel då? För den var väll inköpt för pranket eller;). De var däremot inte meningen att den skulle gå sönder och att Jonna skulle bli upptryckt längs den. Men var ärlig som du kräver övriga världen ska vara.
YT-ALLA JOCKIBOI PRANKS av LAMANTAS kanal

#60 - Anonym

#59 Han är mytoman, vad förvänta du dig

#61 - Anonym

#60 Att han lever som han lär och predikar. Om han vill ge en ärlig bild av Youtubers som han säger kanske han ska berätta att spegeln inte var riggad utan stå för att han tryckte upp Jonna mot den. Och de blev fel helt enkelt. Istället för att dra en lögn om att spegeln skulle vara special konstruerad.
https://youtu.be/w9TF3prixBQ

#62 - ..

Seriöst jag tycker att Jocke är som en jättestor bebis..

#63 - Raks

Vem lyssnar på Schulman utanför hans krets....en fd..
Ansvarslös pappa som låter sitt barn se på program som ej är lämpade...
Vad mer får hon se på?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com