Jocke polisanmäler Peg Parnevik

Peg Parnevik är en av jurymedlemmarna på Guldtuben och hon har nu lagt ut anledningen till varför Jocke inte fick någon nominering.
 
Peg skriver på twitter att det inte är på grund av klasshat eller för att han är frispråkig utan det är för att Jocke är rasist.
 
Jocke svarar att han ska polisanmäla henne. 
 
 
 
 
#1 - Anonym

illa

#2 - Anonym

”Parneviks”

#3 - Anonym

MEN ALLTSÅ HERREGUUUUUUD!!!

#4 - Anonym

Han har ju dock uttryckt sig rasistiskt och sexistsik ett antal gånger, är väl klart folk som är emot rasism och sexism inte nominerar honom då

#5 - liiiiii

håller med peg

#6 - Anonym

vad exakt är det jocke syftar på som han kan anmäla peg för?

#7 - Alma

Peg Parnevik har ju rätt!

#8 - Anonym

Drama on the beach

#9 - Anon

Wow

#10 - Zallie

Fattar inte riktigt vad han håller på med just nu.. Polisanmäla henne för att hon anser att han är rasist? Jocke har ju flertal gånger uttryckt sig rasistiskt och sexistiskt som tidigare skrivit. Varför ska han lägga sån onödigt mängd tid på detta med Guldtuben och juryn?

#11 - Anonym

spärra in honom, han är sjuk

#12 - Anonym

jocke ska bli pappa

#13 - Anonym

Jocke är så vidrigt jobbig, varför kan han inte lägga ner? Att polisanmäla någon för att hon säger sanningen? Hur ska han vara pappa när han själv beter sig som ett barn.

#14 - Anonym

Jonna är förövrigt lika sjuk, hon beter sig lika illa som han.

#15 - Anonym

''Inte pga att jag är lättkränkt, utan pga jag kan göra det enligt lagen!111!1!!!1'' Hur låter det?

#16 - Anonym

Men snälla. Jocke är, vadå, 33 år gammal? Han ska snart bli fucking pappa och han anmäler en kvinna som för det första är yngre än honom, men som dessutom har rätt. Är han rädd för att hans forna rasistiska uttryck ska komma ut?

#17 - Anonym

Detta är Sveriges största Youtubers som tar till maktmissbruk i alla situationer han möjligen kan. De är så du blir stor och får respekt. Skräm folk till tystnad och ha fri spelregler att gapa och kasta
skit själv, men ingen ska få säga något om honom.Då ska dem straffas och han ska gå fri. Att vara stor handlar om något helt annat än vad han visar. Dom stora ikonerna med följare och fans har så mycket mer en denna person aldrig kommer kunna mäta sig med eller bli ihågkommen som. En tigers ränder går aldrig ur.
#metoo
Nyligen var försäljarna av huset uthängd och skulle skjutas offentligt och anmälas. När ska denna person använda sitt kändisskap på rätt sätt och göra något bra. Tappar hoppet på framtiden med framröstade personligheter av denna valör.

Hemska tanke om han ska fortsätta hota och anmäla till höger å vänster likt dem i boken han hängde ut då de reagerade på
allt han satt i tryck. Ska han fortsätta så här när barnet börjar på dagis å skola. Dessa lärare å fröknar får verkligen gå på tå för att inte bli uthängd

#18 - Anonym

han är 30+ och håller på så här??!! ska man skratta eller gråta?

#19 - Anonym

Heter du Jockiboi så kan du köpa dig fri allt. Hade #metoo funnits tidigare då han slynstämplade och gjorde veckans k_ull då skulle han fått sig en läxa och kanske lärt sig hur du visar respekt

#20 - Anonym

Jocke är lika patetisk som vanligt.

#21 - Anonym

Kvinnan känner inte ens Jocke. Rätt så allvarligt att hävda någon vara rasist. Tjejen fina du det är ju DU SOM förknippar svarta med APOR.

#22 - Anonym

Hoppas riktiga kändisar sätter stopp för Jockiboi. Han kan inte hålla på såhär mer att skrika hata och vara allmänt obehaglig utåt och aldrig tillåta andra tycka saker om honom. Vilken otäck person

#23 - Anonym

Hoppas riktiga kändisar sätter stopp för Jockiboi. Han kan inte hålla på såhär mer att skrika hata och vara allmänt obehaglig utåt och aldrig tillåta andra tycka saker om honom. Vilken otäck person

#24 - Anonym

Åh herre vad Jocke och Jonna inte förstått vad felet med deras blackface var.. Det var inte bara att ni målade han svart, det var för att ni gjorde det i underhållningssyfte och dessutom sa att det skulle likna en apa. Biancas blackface hade inget med underhållning att göra, det var endast hudvård, ingen skulle reagerat om tex Jonna hade en svart ansiktsmask och inte gjorde någon slags underhållning av det, utan bara för att få fin hy

#25 - Anonym

#26 du bör läsa på om historien, mörka människor blev till och med instängda på zoo där vita kunde komma och besöka ”aporna”. Det är inte vi som ser svarta som apor, det är historien som ser ut så, därför ses det av många som rasism

#26 - Anonym

#26 DET ÄR J&J SOM FÖRKNIPPAR SVART MED APA EFTERSOM DOM ANVÄNDE SVART FÄRG FÖR ATT HAN SKULLE SE UT SOM EN?????? Vad är det som är svårt att fatta, dom ville att han skulle se ut som en apa och det ända dom använde för att han skulle göra det har svart färg.

#27 - Anonym

Helt rätt Jocke ,hon är så djävla blåst haha

#28 - Anonym

Jocke ska ansiktsmåla någon till apa: måler hen i färgen svart

#29 - Jonna

Mr Lundell borde ha någon som sköter hans sociala medier ÅT honom. Annars vräker han ur sig saker som han senare måste ta tillbaka eller göra om eller be om ursäkt för. För tusan Jocke, anställ någon som sköter marknadsföringen åt dig!

#30 - Anonym

Jag gjorde misstaget att läsa de tweets han skrivit under dagen - till Peg och andra. Och jag blir mållös. Han vill vinkla mycke till klasshat (hans klass har väl ingenting med någonting att göra i det här fallet?!) och huruvida han är rasist eller inte.

Min inställning är så här: NEJ, han är INTE rasist, däremot har han BEGÅTT en RASISTISK HANDLING.

Vilket är två helt skilda saker, men det gör inte det sistnämnda till mindre problematisk (snarare mer problematisk, eftersom han inte ens kan förstå själv varför det han gjorde var fel, eller ens ta ansvar för det).

Joakim Lundell behöver en media-coach. Han behöver också rannsaka sig själv. Han är långt ifrån felfri (vilket INGEN annan heller är), men hans problem är ju att han TROR att han är felfri, och när folk påpekar att han inte är det så blir han provocerad. Lite terapi (i all välmening) kanske inte skulle sitta helt fel. Känns ju som att han har en hel del att bearbeta.

Jag är övertygad om att han SKULLE kunna göra en tväromvändning och bli en bra människa som folk respekterar. Dock så har han en hel del att own up to innan det blir möjligt. Även de mest trasiga dokusåpakändisarna har ju kunnat göra helomvändingar och blivit folkkära. Om Joakim jobbade lite med sig själv, och insåg att världen är lite större än hans ego, så skulle han också kunna bli en sådan person.

Men han kanske inte har några sådana ambitioner - och det är förståss också helt okej.

#31 - Anonym

$34
Nu är de ju inte Jocke som gjort fel
I detta läge...

Säger bara en sak familjen Parnevik vilken bluff

#32 - Anonym

Bara tanken på Joakim ger en obehag. Läskig personlighet, svajig som få.
Otroligt manipulativ i sitt sätt att agera. Stort behov att kontrollera vad andra ska tycka och ha för åsikter om honom. För i hans värld finns bara han,(narcissist) och där har bara Joakim rätt att säga vad han vill, när han vill, och hur han vill oavsett sammanhang eller tidpunkt alt plats. Han får sabotera och bedriva drev mot saker han brinner för och komma undan trots de hat som medförs i hans hat kampanjer.
Han kommer undan med diagnos (tycka synd om stämpel, han är bara sån, han rår inte för de osv) om han ställs till svars, eller uppväxt. Är det rätt att ha frisedlar till att bete sig illa.
Ska han få gå upp i affekt och flippar ur inför barn som köper hans ilska och självsäkra inställning inför sin publik att han har rätt i allt oavsett om han gör fel, helt galet.
Hur många har blivit kränkt och uthängd av honom och inte fått sagt ifrån för då tystar han ner dem med hot. Sårade får bara svälja allt för att inte få sina liv helt utsmetade på nätet av denna kille. Hans ord är andras lag annars kan de räkna med att bli anmäld eller uthängd inför hans alla minisoldater som spammar sönder personen han stör sig på. De går in skriver flera personangrepp och hot likt sin ledare, vill vi verkligen ha de såhär. Är detta demokrati för Joakim.

#33 - Anonym

Det skulle inte förvåna mig om familjen Parnevik visade sig vara smygrasister själva.

#34 - Anonym

Frågan är om de räcker med offentlig ursäkt ...vore ja Jocke skulle ja aldrig godkänna de ...

#35 - Anonym

Till #38: Så du väljer att dra HELA familjen Parnevik över en kam för vad EN medlem i den familjen sagt?

#36 - Anonym

Polisen kommer kasta din anmälan i soptunnan kan jag säga. Varför skulle dom någonsin lägga krut på en kille som anmäler sanningen om sig själv, lol. Du vann massa förra året. Ge plats åt andra.

#37 - Anonym

Youtube skulle vara en plats för ALLA..... TILLS JOAKIM LUNDELL fick grepp om makten.
Hierarki och fulspel bakom kulisserna. Svenska Youtube community kommer aldrig fyllas med glädje och respekt mer under dessa förhållanden som råder.

#38 - Anonym

Kan inte Sara Songbird stänga sin marxistleninistiska käft? Jag är så trött på hennes konstanta gullande och trivialiserande av kommunismretorik. Ja, företag tillverkar kläder i mindre storlekar för att det kostar mindre och de kan dra in mer. Det är simpel samhällsekonomi. Om företag inte kan dra in pengar saknas det incitament och anledning till att utföra arbetet. Det som är otroligt hycklande är att hon själv, som youtuber och "influencer" (åt helvete med det ordet), gynnas av kapitalismen och gör själv en massa samarbeten.

#39 - Anonym

Det är Jockiboi vi pratar om. En sexistisk, rasistisk kvinnohatare. Bara det att han hade en blogg om veckans r*nk :))) även han och Jonnas egengjorda porrfilm(er) ligger fortfarande uppe på pornh*b. Med en enkel googling kan jans nioåriga följare bevittna när Jonna utför oralsex på Jocke. Det är så jävla illa. Förstå ni att dessa människor ska bli föräldrar? Förstår ni att dessa är två personer som missbrukar sin makt för att manipulera hundratusentals barn? När ska Sverige vakna och göra slut på deras kändisskap en gång för alla?

#40 - Anonym

Det värsta är ändå att han försöker rättfärdiga det han gjorde när han målade danjal svart med det bianca gjorde och försöker få det att låta som ''ja men om det hon gjorde är okej så borde det jag gjorde också vara okej''?? Bianca gjorde en lermask, hon kletade inte in sig i lera för att visa att hon nu liknade en apa utan hon gjorde en vanlig, hederlig lermask. Det ligger ingen tanke bakom det som ens kan förknippas med rasism, men Jocke vill få Danjal att likna en apa och använder då SVART färg för att det tydligen ska göra honom mer lik en apa. Ser man inte skillnaden i de 2 olika handlingarna så vet jag inte vad

#41 - Anonym

Problematiska människa

#42 - Sofie

Men kan han sluta vara kränkt och sur för att han inte blev nominerad? Förra året va ju guldtuben FANTASTISKT när de vann och alla skulle rösta på dom. Var glad över att andra YouTubes fått chansen till priser. Och om han nu ska sitta och diskutera så kan han ju för de första ta av sig sina solglasögon och bete sig som en vettig människa och för det andra sluta vara så jävla lättkränkt för att han inte blev nominerad. Hade aldrig blivit ett sånt jävla liv om han vart nominerad då hade han dyrkat hela skiten. Så skrattretande med en 32 åring som beter sig som en 5 åring som inte blev bjuden på klassens populäraste barnkalas. Bete dig och visa att du är mogen för den pappa rollen du snart kommer att få...

#43 - Anonym


Har orealistiska uppfattningar om sin egna rättigheter- förväntar sig personen ofta den bästa behandlingen när den söker sådan.
Tror att andra är avundsjuka på denne, men kan även själv vara avundsjuk på andra.
Ett högfärdigt och arrogant beteende
Har överdrivna känslor av att vara viktig och betydande
Fantiserar ofta om till exempel rikedom, framgång, makt och kärlek.
Anser att, eftersom personen anser sig vara så viktig, att personen bara ska umgås eller associera si själv med andra viktiga människor.
Har en överdrivet behov av beundran.
Utnyttjar andra för att uppnå sina mål.

Kriterier för narcissistisk intressant- källa wikipedia

#44 - Anonym

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHA vad håller han på med?? Vad ska han ens anmäla Peg för??? Joakim "Jockiboi" Lundell mina damer och herrar, bland den pinsammaste människan i Sverige. Att han ska bli pappa skrämmer mig.

#45 - Anonym

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHA vad håller han på med?? Vad ska han ens anmäla Peg för??? Joakim "Jockiboi" Lundell mina damer och herrar, bland den pinsammaste människan i Sverige. Att han ska bli pappa skrämmer mig.

#46 - anonym

Peg Pernevik. Du sa det vi alla tänkte.

#47 - Anonym

Så om man har gjort saker för i livet så är de helt okej att profiler går ut o påstår att man är rasist , skulle inte tro de och är inte derikt förvånad att de uttaladet kommer ifrån den familjen...

När ska Sverige vakna !!!!

#48 - Anonym

Citerar Jonna Lundells snapchat storie
Då är det alltså Peg bestämmer vem som ska vinna guldtuben för hon gillar vissa personers personlighet mer än andra och inte vad de gör på youtube eller som nått med youtube att göra. Och genom att kalla Jocke för Jockiboi.
Tyder ju bara på att du inte ska vara i juryn då du tydligen inte hängt med för fem öre vad som hänt på youtube senaste 1,5 året.

#49 - Anonym

Kan alla ba sluta gråta

#50 - Anonym

#47
Förmodligen men de visar hennes intelligens , kommer kosta faan de där

#51 - Anonym

Jag håller med Jocke. Peg's tweet var ogenomtänkt och orättvis.

#52 - Anonym

''Och om PK betyder nolltolerans mot blackface och n-ordet, then HELL yeah, PK erry DAY.'' Haha så jävla dum, vår framtid så ni vet.

#53 - Anonym

Peg har flutit på strömmen efter sin pappa. Hon har inte alls kämpat så som Joakim har gjort.

#54 - Anonym

https://youtu.be/yUlkk8C86Nc
Jonna går ut och möter Peg
Säger även att hon inte visste varken hon eller Jockiboi vad blackface är.
Deras bästa väns rubriker för ett år sedan har de då alltså missat eller?
https://nyheter24.se/nyheter/internet/872964-youtubern-blackface-gustav-bjorklund-rasisit

#55 - Anonym

Men alltså, hur fan kan Joakim bli kallad rasist av henne? Vet hon ens vad det innebär att vara rasist?

#56 - Anonym

Hon har gjort bort sig så djävla hårt så de finns inte...Detta mina vänner är verkligen grädden i Stockholm ..
Parnevik.se haha vilka Nollor är de någon som borde ha koll på sina medier o liknade så är de väll Peg ...Men inte då
Sverige i nötskal ...rösta på pegg o bli kallad rasist

#57 - Anonym

Hon har gjort bort sig så djävla hårt så de finns inte...Detta mina vänner är verkligen grädden i Stockholm ..
Parnevik.se haha vilka Nollor är de någon som borde ha koll på sina medier o liknade så är de väll Peg ...Men inte då
Sverige i nötskal ...rösta på pegg o bli kallad rasist

#58 - Anonym

Ser inte vad polisen ska göra, dom gör inte ens särskilt mycket med en anmälan om våldtäkt eller misshandel nu för tiden

#59 - Anonym

”Inte för att jag är lättkränkt” och sen droppar Jocke 20 tweets om ämnet.

#60 - Anonym

#58
Peg är offentlig person .som gick ut och sa att en annan offentlig person är rasist
Vilket medför att Parneviks kommer att bli stämda ... Äntligen

#61 - Anonym

Alltid förtal hahah

#62 - Anonym

Peg är ju helt jävla dum i huvudet

#63 - Anonym

Jonna och Jocke är så bittra över guldtuben. Tycker dessutom att Jonna skall hålla säg utanför drama om hon är gravid. Tycker att paret Lundell skall hålla säg ifrån drama. Och det Bianca gjorde var en lermask/alltså hudvård.

#64 - Anonym

Hahaha hon är så okunnig! Linn Ahlborg är nominerad till Guldtuben och hon gjorde en video där hon bakade chokladbollar och sa negerbollar negerbollar. Orättvisa fittor!

#65 - Anonym

Jocke är påriktigt bara sur för att han inte är nominerad. Just grow up.

#66 - KATZ

Herregud. De verkliga racisterna är inte sådana som jockiboi. De verkliga racisterna är de som säger att ALLT är racistiskt...

#67 - Anonym

Ännu en youtubevideo om guldtuben: https://www.youtube.com/watch?v=_OznMU8c0Wk

#68 - Anonym

Fan vart man än kollar på Youtube så är det bara videos med guldtuben. Alltså jag skäms över den svenska youtubevärlden. Att man enns kan få hålla på så här. Tur att man typ bara kollar på några svenska youtubers som håller säg ifrån drama.

#69 - Anonym

Bitter eller inte Parneviks i ett nötskal

Hoppas verkligen alla tipsar SVT o frågar hur dom ser till att hålla en Gala där juryn medlem får kasta ur säg om att folk är rasister ... intelligens nivån är inte så skarp då kanske

#70 - Anonym

#59 och det ska betyda att han är lättkränt? :)

#71 - Anonym

kränkt"

#72 - Anonym

Hela familjen Parnevik är ett stort skämt

#73 - Alma

Vet någon varför Joakim och Jonna Lundell fortfarande är folkbokförda på deras gamla lägenhet(Oskarsgatan)? Var ju ett tag sen de flyttade, eller har dom inte flyttat på riktigt?
Såg detta på ratsit.

#74 - hanna

bruh, jocke, 33 år gammal, har inget bättre för sig. sluta grina över guldtuben, det är inte en sån jävla stor grej, herreguuuud världen har större problem

#75 - Anonym

Jag är inget fan av Jocke men detta är ju sjukt. Skrota guldtuben

#76 - Anonym

Det är så jävla skrämmande hur en sån här människa har så många unga följare. Manipulativa narcissist.

#77 - Anonym

Älskar att Jocke går i EXTREME DEFENCE-MODE & skriver en wall of text & Peg bara totaldissar. Jocke MÅSTE tagga ner, innan han skämmer ut sig själv mer.

#78 - Anonym

Hahaha hon är så okunnig! Linn Ahlborg är nominerad till Guldtuben och hon gjorde en video där hon bakade chokladbollar och sa n***rbollar n***rbollar. Orättvisa f****r!


#79 - Anonym

Tycker mest synd om Jonna hur står hon ut

#80 - fettot

Fan vad jag avskyr peg parnevik så jävla verklighetsfrånvänd och lever på sin pappas kändiskap och ska altlid grina om hur synd det är om henne . USCH.

#81 - Anonym

märks att han känner sig hotad för det plötsligt kom någon med mer makt än vad han har..

#82 - Anonym

Liksom att han skriver att det "kvittar om han skulle göra goda gärningar"... Gör en god gärning då. Följer inte honom men har aldrig hört om att han samlat in pengar till välgörande ändamål, ordnat en demostration som Lowette eller pratat om viktiga ämnen som djurrätt och groming som Therese.

#83 - Anonym

”Inte för att jag är lättkränkt” jesus christ han skriver en hel roman på twitter

#84 - anonym

Förstår helt ärligt inte hans argument med att detta skulle vara klasshat. Han lever lyxlivet i sin villa och pengarna bara regnar in, hur kan han uppleva att inte bli nominerad till en youtubegala som klasshat?

#85 - Anonym

Om han målar sig svart för att se ut som en apa så kopplar han väl uppenbarligen ihop svarta med apor?

#86 - Anonym

#39 Så jävla sant

#87 - Maja

Han bryr sig inte MEN orkar skriva femhundra tweets till Peg, lägga ut på insto, snap och göra en video om det och vara med i Breaking News. MEN han bryr sig inte

#88 - Maja

Han bryr sig inte MEN orkar skriva femhundra tweets till Peg, lägga ut på insto, snap och göra en video om det och vara med i Breaking News. MEN han bryr sig inte

#89 - Maja

Han bryr sig inte MEN orkar skriva femhundra tweets till Peg, lägga ut på insto, snap och göra en video om det och vara med i Breaking News. MEN han bryr sig inte

#90 - Anonym

Han verkar verkligen inte förstå hur han uppfattas när han rantar så här

#91 - Anonym

79: varför är det synd om Jonna? Hon är likadan som Jocke. Hon kan inte ihäller hålla säg ifrån drama.

#92 - Anonym

Tror inte Jocke menade någonting illa med ap-grejen men hela situationen har blivit så bisarr. Han skrämmer mig på riktigt. Måste vara utmattande att ta varenda fight så fort man tycker att någon är dum.

#93 - Anonym

Som en 5 åring

#94 - Hjälp

HERREGUD VILKEN OBEHAGLIG MÄNNISKA. Hur pallar han??????? det skrämmer mig brutalt mycket att han ska bli pappa hahahaha herregud han är 30+ men beter sig som 3 år.
Fattar inte hur han kan jämföra Biancas bild med detta? Han verkligen försöker hitta argument men det blir bara pannkaka av det hela HAHAHAHHAAHHAHAH VILKEN PAJAS.

Biancas syfte var att få len hud. en spa behandling. Hur kan folk tolka det rasistiskt? Jag fotar alltid mig själv i svart ansiktsmask? är man rasist då? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DET ÄR MAN OM MAN GÖR DET I UNDERHÅLLSSYFTE. Som Jocke gjorde. Målar en människa svart så att han ska se ut som en apa och skratta åt det. Det är vad blackface är och han gjorde en rasistisk handling. men han bad om ursäkt. bra jocke

MEN det jag garvar åt är att han är så kränkt för att han inte är nominerad. HERRREGUD SLÄPPT DET! VISST JAG HÅLLER MED OM ATT HELA JURY GREJEN ÄR STÖRD, SÅ SJUKT. Men kan folk bara vara mogna och släppa det? vem fuck bryr sig.

#95 - Anonym

Står inte bakom Jockes handlingar eller uttalandet överhuvudtaget, men är något så in i helsike trött på hur lättvindligt folk använder ordet ”rasist”. Snacka om att ropa ”vargen kommer”. Ordet har förlorat sin innebörd och det är på grund av människor som Peg.

Vem är hon ens egentligen...?

#96 - 👍🏼

ska jocke bli som donald trumo och tweeta ut allt? jesus

#97 - Anonym

Och att hon ens drar upp Pewdiepie i den här diskussionen. Felix har inget med det här att göra, och av alla youtubers är han nog den som bryr sig allra minst om Guldtuben och dess priser.

Peg får tycka att han är rasist hur mycket hon vill, men Felix har gjort så jävla mycket mer positiva saker som överväger det negativa. Och han har nog gjort ett större avtryck på världen än vad Peg någonsin kommer uppnå. Så trött på häxjakten mot Pewdiepie, låt honom vara någon gång.

#98 - Anonym

HAHAHAHA vad ska han anmäla henne för?? För att hon uttrycker sina åsikter, vilket hon har rätt att göra. Börjar faktiskt bli less på hans beteende nu.

#99 - anonym

SNÄLLA NÅGON JOAKIM hur fan kan han bli pappa snart?

#100 - Anonym

Tycker fortfarande det är så otroligt komiskt att han de senaste dygnen tjatat om klasshat apropå Guldtuben när han själv gjort en klassresa sedan han var yngre, om än kanske inom ramen för medelklass. Men det är ju som vanligt med denna människa. Häver ur sig saker snabbare än en hinner säga "narcissism".

#101 - Anonym

Dagens förebilder är under all kritik. Svenska Youtube Community måste vara bottenskrapet i samhället, dit vuxna rebelliska samhällsfall söker sig för att bli hörd av BARN. (ingen vuxen orkar ens föra en dialog med dessa narcisstiska uppmärksamhetssökande egoister)
Vissa predikar likt sekt liknande former till sin församling av BARN. (manipulerar med kapitel längder med text på snapchats stories) Tvättar sönder sin övertygelse med rättfärdigande texter hur dom är klanderfria)
Och de är med obehaglig övertygelse de hjärntvättar sina följare att deras ord är deras lag.
Tycker de är bra hur personen ifråga framställde sig själv som mindre begåvad i TV.
Än en gång påvisas hur labil och icke utvecklad personen styr Youtube.
Nu fick fler vuxna se hur laglöst och icke respektfullt den plattformen blivit.
De är pajkastning dag ut och dag in. Oftast av vuxna män.

Att gå in med sån inställning att sabotera andras stora dag som blivit nominerad öppet, står enbart för sitt alter ego. Vidrigt beteende som kunnat tagits bakom kameran med grundarna av galan. Den enda förklaring de tar de offentligt är för att sätta alla andra nominerade utanför strålkastarljuset för att själv bli sedd.
Vuxna personer som tappat sin självrespekt och som gör vad som helst för uppmärksamhet.
Jäkligt obehagligt

#102 - Anonym

hahahah är han snubben verkligen 30 ??? "polisanmäla" är ju hans svar på allt. jockiboi gubben ingen har gjort något fel förutom du. det är inte fel att ha en jury som väljer ut nomineringarna - det är så de flesta galor fungerar. det är inte fel att ha nolltolerans mot rasism, sexism, hat eller mobbning på en gala heller. kom med lite legitim, konstruktiv kritik istället för att bara böla över att du som rasist inte blivit nominerad. du skämmer ut dig.

#103 - Anonym

Hoppas Parnevik familj går in och gör en anmälan på Jockes följare. Dom har verkligen gått över gränsen nu. Och detta är pga Jocke. De går hans ärende återigen .

#104 - Anonym

https://bloggbevakning.se/2018/04/27/peg-parnevik-svarar-pa-jockes-ilska/

Om Jocke är medveten om sin diagnos hur den ger sig i uttryck, kanske hans nätverk borde media träna Jocke eller avväpna honom alla möjligheter att gå ut offentligt och trigga sina följare som han gör. De blir en otrolig hatstrom i hans eftervåg av uttalanden. Är detta okej att bara se på hur en person får uttrycka sig illa tycka fritt medans andra oavsett förhållanden får hat och mordhot från hans följare.

För att begränsa hatet från en stor Youtuber avta han möjliheten att gå ut och jiddra offentligt. Du säger alltid de är din diagnos. Om du är medveten om de bör du inte stå som frontperson och ta upp saker offentligt då du inte kan behärska dig.

Nu kommer Jockes följare bli anmälda.
De han gör är omedvetet tydligen då han inte begriper bättre anordnar drev för sina följare att känna samma ilska han bär på. Hatet måste få ett stopp.

#105 - Sabina

Alltså WOW bara wow. Vad är det för fel på denna man

#106 - Jk

Varför tror jocke att han är medelklass för?

#107 - Anonym

Det handlar inte om att slänga sig med fina termer och ord Joakim Lundell.
De handlar om hur du framställer dig som person och tar ansvar för följderna av ditt handlande som offentlig person med mestadels barn följare.
De handlar om hur du profilerar som förebild. Det handlar om ödmjukhet och respekt mot andra. Hur dina drastiska tilltag i trängda situationer alltid ska leda till förtal och anmälan. Du har tagit alla ord till en helt ny nivå. Alla rättigheter till din fördel, din makt och härskarteknik du nu lägger in till tittare att övriga samhället bedriver mot dig. Din bild av dig är så skev. Att du går i samma lilla bubbla med vänner där du kan vara utan eftertänksam het hur du vill för de tillåter ditt beteende och bryr sig inte om vill utvecklas och kunna föra dig i sociala sammanhang öppenbarligen. Vad utvecklas du där. Att bli smekt medhårs varje dag och sekund. De blir så skyddar verkstad du lever i där ingen vågar vägleda dig då du gör fel.
Därför får du kanske en chock då någon utanför din Comfort zon markerar här gick du way to far. Över gränsen.
Du har levt i en framgångsbubbla där ingen vågar säga åt dig för att då blir dom uthängd och anmäld och hotad av en stor skala följare.
Börja bena ut hur du framstår och sök hjälp med att hantera din ilska så kanske de blir lättare för dig att göra bättre val och inte hamna i fler dokusåpa fasoner. Du ska bli pappa kom igen nu

#108 - Anonym

https://www.google.se/amp/s/nyheter24.se/amp/noje/907184-peg-parnevik-mordhotas-av-joakim-lundells-fans

#109 - Gurlslikeus

Så denna man även kallat Joakim Lundell ska bli förälder snart och sitter på twitter som en ungdom och leker något, han gråter över att han inte är nomenerad i en gala hur i h*lvete ska kan kunna bli förälder då?
Det är bara pinsamt!! Hejja Peg GIRL POWER!

#110 - Anonym

Nu tycker jag allvarligt synd om Peg. Nu har Jocke fått sin fans att mordhota Peg. Nu får fan Jocke göra något åt saken. Och säga ifrån till sina fans att man gör inte sånt.

#111 - Anonym

Jävla fjantar allihop!
Vem är rasisten?!
Hen som är på en solig semester och kletar in sig i ”jord”
Hen som gör en (rolig) video på en ”apa”
Eller dom som kopplar samman ovanstående med att dom är rasister?!

#112 - Anonym

Till 111: Det är en skillnad mellan att vara rasist och att begå en rasistisk handling. Joakim är troligtvis INTE rasist, men han har fortfarande begått en handling som många anser vara rasistisk. :)

#113 - Anonym

Att kasta ur sig elaka Snaps ligger i Joakims natur. Och så länge de är han som spyr galla på folk och förminskar dem är det helt lagligt och rättvist.
Ett år tillbaka gick Joakim Lundell hårt på sin familj . Detta skrev Joakim.
"Crilles pappa är den största rasisten och homofoben på jorden, och mamma är en fullblodspsykopat"

Så fort någon säger något om Jocke då tar han på offerkoftan och spär på med att hans varumärke blir nersmustad.
Men att han kastar ur sig fruktansvärda saker som stämplar folk bryr han sig inte om. Då är de inte tal om förtal eller anmälningar har. De ska andra bara svälja och ta emot.
Otroligt obehaglig. Vill vi ha ett samhälle där en person kan göra drev av hat då hans följare inspireras av han personliga åsikter och går han ärenden.
Är det rättvist han får hänga ut folk till höger och vänster utan samvete att de han gör är helt fel och mest elakt.

#114 - Anonym

Jockibois dagar är över! Väx upp för fan! Ska bli intressant att se om han beter sig som nu när han väl blivit en förälder.

#115 - Mår illa

WOW är det dit vi är på väg nu med åsikt demokrati om vad som är rätt och fel får avgöra en människas öde. Hm det luktar ohälsosam kommunismen där grund principen är att tänka lika tycka lika och förtrycka, straffa olik tänkarna. Vad är nästa grej lynch mobbar???

Näe ärlig små kids och vuxna sluta tänka mainstream och tänk utanför propaganda ramarna så lovar jag att om toleransen ökar ökar även förståelsen och acceptansen. Vilket kommer resultera i mindre hat och mer harmoni = Logik!!

Så nej Jocke har inte uttryckt eller påvisat sig vara rasist utan i detta fall är det trångsynta åsiktskorridoren som gjort sig skyldiga till förtal och Peg Parnevik för talan. Så ja han har all rätt att anmäla henne för förtal då det kan påverka och rasera hans varumärke. Vilket dom förmodligen vill för dom ska straffa alla olikheter, och vem/vilka är dom riktiga rasisterna då egentligen kan man fråga sig som ständigt ska lyfta frågan i tid och otid utan att bry sig om konsekvenserna. Det är dom som associerar gör kopplingar och tänker som rasister.

#116 - Anonym

Tror nog Jesper Parnevik har en aning bättre advokater än Joakim Lundell

#117 - Emma

Varför drar man in om dom kommer bli bra föräldrar eller inte? Hur kan man sia om framtiden?

Jag lägger mig inte i om dom gjorde en "blackface" eller inte. Jag kan inget om sånt, jag bryr mig inte i vilken cirkus allt detta blivit med guldtuben. Jag säger inte vilka som har rätt om allt detta utan det enda jag tycker man ska lämna ute är frågan om dom kommer bli bra föräldrar eller inte. Men jag tycker inte att man ska blanda in barn i allt detta.

För dessvärre är just det blir när man säger att det kommer vara synd om deras barn eller inte :(

Så säg inget om något om att dom blir bra föräldrar eller inte. Låt framtiden visa det. Deras barn kommer att dras in i allt detta ändå, det går tyvärr inte att ändras på eftersom gjort är gjort. Men framtiden är en helt annan sak.

Jag blir verkligen upprörd när man börjar kasta skit hur dom blir som föräldrar. Vi ser bara en liten del i allt som händer bakom kamerorna. Bara för att man är 30 år så borde man kunna allt om hur värden funkar. Not! Jag är 30+ och kan inte allt om världen. Jag håller fortfarande på att lära mig vilket man alltid kommer att göra. I alla fall jag..

Jag vill inte ta ställning till något, så döm mig inte för att jag håller Jocke och Jonna bakom ryggen eller inte.

Peg håller också på att lära sig om världen precis som alla andra. Jag tänker inte lägga mig i allt om henne heller. Jag kan tex heller inte säga om hon blir en bra förälder eller inte, det vet bara framtiden.

Jag blir alltid ledsen när barn dras in i saker som dom inte själva väljer. Bra föräldrar eller inte : DET KOMMER VI SE I FRAMTIDEN!

Dra aldrig in saker som detta. Dessutom så låt framtiden bli som den blir. VI kan inget göra just nu om hur den blir.

Det finns så många människor som inte borde vara föräldrar runt omkring oss. Vi kan inte blunda för sånt.:'( Men vi kan egentligen inte se in i framtiden hur någon kommer bli som förälder

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com