#1 - Anonym

Ska du inte skriva grattis till dem??

#2 - Anonym

Det visste jag hela tiden. Helen Torsgården kommer också få en pojke, kom ihåg vart ni hörde det först ;)

#3 - Anonym

Grattis

#4 - Anonym

#1 Ida har alltid favoriserat, märks inte det

#5 - Anonym

Efter de senaste dagens utfall från Jocke känns det ännu mer orimligt att han ska bli pappa och dessutom uppfostra en pojke, vilket är ett sjukt stort ansvar.

Aja. Grattis eller något.

#6 - Anonym

#1 Varför ska hon säga grattis till att det blir en pojke?

#7 - Anonym

Jag tycker att Ida värkär va konstig, jag mejlade henne några gånger för några månader sen o hon har forfarande inte hör av sig, de tycker jag e väldigt OTREVLIGT

#8 - Anonym

Mardrömsföräldrar

#9 - Anonym

Att de ska uppfostra en son... med hans egna värderingar? Det är ju extremt oroväckande med tanke på att deras mognad ligger på en 7 årings nivå och deras IQ på -6. De två är inte stabila föräldrar. Vettiga föräldrar därute, göm era barn.

#10 - Jen

#1 Grattis till Vad??

#11 - Hannele

J&J står inte högt på min favoritlista men att döma dem som föräldrar som vissa av er gör är bara så himla elakt. Jag tror inte för en sekund att de skulle bli dåliga föräldrar. De har båda lärt sig av sina misstag, trasiga bakgrunder och jag är övertygad om att de kommer kämpa för att deras barn ska få ett så fint liv som möjligt. Jocke kan ha knepiga värderingar ibland men ärligt talat så tror jag inte att han många gånger vet vad han säger och ger sig in i. Han har ingen skolgång bakom sig, inte haft vuxna förebilder och inte heller haft ett liv med lärdom. Visst, han tabbar sig ibland, men man ser hur han anstränger sig och försöker. Var inte så hårda och sjunk inte så lågt och döm dem som föräldrar. Detta barnet är efterlängtat och kommer inte sakna något i sitt liv, vare sig i materiella ting eller i kärlek och omvårdnad.

#12 - Anonym

#11
ALLA studier visar att barn med lågutbildade föräldrar har sämre förutsättningar. Visst finns det undantag för regeln, men det är ytterst osannolikt att det skulle vara såfallet. De flesta barn får inte något bra liv efteråt. Jocke och Jonna gjorde dessutom nyligen slut. Det är ju ytterligare ett tecken att de har brist på stabilitet i deras förhållande. Ännu något som kan försämra ett barns framtid. Jocke skapade en hel facebooksida där han horstämplade kvinnor. Hur i helvete kan man kalla det för "knepiga värderingar"?! Det är brottsligt.

#13 - Hannele

#12, hur många av de andra gravida youtubers är högutbildade då menar du? Föräldrar behöver inte leva ihop för att ett barn ska få ett bra liv, separationer händer och så länge man som förälder sköter det snyggt spelar det verkligen ingen roll. Ja jag står fast vid "knepiga värderingar" eftersom det är flera år sedan och Jocke tydligt tagit avstånd från den personen han var då. Det var vidrigt och brottsligt, det håller jag med om, men han gör det inte idag. Är inte alla värda en andra chans?

#14 - Anonym

#13 Blackface-grejen var inte "fler år sedan". Dramat med brodern var inte flera år sedan. Det var inte flera år sedan han uttryckte sig sexistisk, rasistiskt och allmänt hatiskt. Det har varit i år, och förra året.

Folk får en andra chans av mig när de bevisar att de förtjänar det, Jockes beteende visar gång på gång att han inte lärt sig ett jota och således ej förtjänar en andra chans.

#15 - Anonym

#13
Var påstod jag att de andra youtuberna är bättre lämpande som föräldrar? Det lyfter fram ett argument som jag aldrig ens tog upp i min kommentar. Inget som Jocke och Jonna har gjort, har de skött snyggt. En skiljsmässa skulle knappast skötas snyggt heller. Det faktum att de har varit involverade i så mycket drama och helt bekymmerslöst köpt ett hus med problem utan att kolla igenom huset noggrant. Den sortens nonchalanta attityd är vad som kan skada ett barn. Vadå flera år sen? Det var 2-3 år sen Jocke var med i Trolljägarna på grund av den sidan och innan dess hade han sin runkblogg. All denna empiri vi har skaffat om Jocke tyder på att han uppenbarligen inte lär sig av sina misstag. Om något fortsätter att hända gång på gång, kan man dra en slutsats att det stämmer. Jocke gör om sina misstag, alltså lär han sig inte från de.

#16 - Dedu

Kan alltid hoppas att Jocke växer upp snart så Jonna slipper ta hand om två barnungar.

#17 - Anonym

#7 Jag tror hon har bättre saker för sig.

#18 - Anonym

Döm inte dom som föräldrar när dom inte ens har fått barn vad e de svåra?? O deras barn kommer säkert ha det jättebra och bli uppfostrad bra så snacka inte skit när ni inte ens vet hur dom kmr va som föräldrar

#19 - Anonym

#12
Dom gjorde ju aldirg slut dom ba sa de för att folk skulle sluta hata så mkt so get your facts

#20 - Anonym

#15
Inte lärt sig av sina misstag? Han har ingen runkblogg längre och trakasserar inte kvinnor så jooo han har lärt sig och växt upp. Du har fortfarande ingen rätt till att döma honom som pappa när han inte ens fått barn

#21 - Anonym

På Jockiboi s tid fanns inga ramar och regler på nätet. De han bedrev på olika sidor borde varit större konsekvenser av handlande han gjorde. De var övertramp på alla plan. Men så rullade pengarna in och han fick möjlighet att betala för att censurera sitt förflutna liv.
De stackare som blev utsatt för hans trakasserier fick betala de största straffet att möta hatet emot sig.
Livet är orättvist. En del får skit andra blir rik. :)

#22 - Anonym

Du kan börja med att skriva grattis ?

#23 - Anonym

Stackars pojk när han blir typ 12 år gammal och hans kompisar börjar porrsurfa :):):)

#24 - Anonym

#12
Ungefär likadant som du gör nu tänk på de
O vad du skriver även om du tror du är anonym lilla vän så är du inte det

Vi ser dig !!!!

#25 - Anonym

Nyast video Joakim Lundell.
Uttalar sig igen:
J : För mig spelar de ingen roll vart människor kommer ifrån, vilka klasser människor har. Jag trivs med alla människor. jag gör ingen skillnad.
Kort efter säger J: längre fram i videon. Med andra ord måste man tycka som den inre kretsen han tidigare benämnt Östermalms folket i media eliten eller så är man borta. Paragrafen klasshat igen, mobbing, säger J. Men ofta kallar folk för pissluffare själv och pajaser.
Konstarera senare att allt handlar om pengar. Han liknar juryn med diktatur, Nordkorea där folket inte får tycka till.
Han tycker de är fel de får säga sin åsikt men inte Youtubers. Kastar ur sig att en inre krets mediaeliten får bestämma vad som är rasistiskt osv.
De Jocke gör är att dra ett helt gäng som den inre kretsen och fina folket som Östermalms folk han stämplat ut nu. Men han själv säger han älskar alla människor i alla samhällsklassskik, fast driver om Östermalms och inner krets finare folk och klasshat?
Media eliten visar utåt vem de är som männsiska men bakom kameran är de andra folk säger han och droppar namn. Hänger ut med andra ord och berättar för hela svenska folket vem andra är. Jahupp.
Säger att Youtubers är äkta människor som talar från hjärtat. Säger att dom Elite. Alltså vill sänka hela doms plattform Youtube. Gör inte Jocke samma genom att måla upp deras umgängeskrets?


J: jag kanske tycker nån är en rasist, men de är ju min åsikt. Jag är inte dömd för att jag är en rasist. De vore skillnad om jag vore en brottsling och har gjort någonting jag är dömd för att jag inte får delta, men de här är alltså människor åsikt och ni väljer att dessa åsikter speglar hela landets åsikt, de är sinnessjukt

J: säger att de inte bara var han som inte blev nominerad till Guldtuben, utan att vissa inte blev nominerad för att dom gör drama att juryn anser dem göra hat då dom kritiserar folk. Och så pekar han ut Peg Parnevik och ifrågasätter vad gjorde du Peg. Du kalla mig rasist på din Twitter. Är inte de en roast om något ett påhopp och en anklagelse. Vad är de för skillnad om en Youtubers kritiserar i sina videos.
De Jocke krigat för och plockat ner kanaler som sitter och pratar om andra slänger ur dem att göra riktiga content att dem som pratar om honom enbart gör hat. Jahupp han är så snurrig
Hahaha avslutar med att om någon annan har en annan åsikt då är de har och då tas den bort. Hahaha

Tror de sitter i mer än rasist biten varför Jockiboi blivit utesluten. Han har gjort mycket utfall på youtube genom hänga ut.

Han säger att vara manipulativ är lätt då har man inga känslor som han menar han själv har därför agerar som han gör utifrån känslor.

Kastar flera färger emot media eliten

De Jocke glömmer är hur han förminskar andra konstant och tycker mycket i olika kommentarsfältet som han radera då folk sett vad han egentligen skrivit.


#26 - Anonym

Varför gick Joakim ut och kalla sin styvfar för rasist förra året?

#27 - Isabelle

#1, grattis åt vad? Att det blev en pojke? Haha dör

#28 - Anonym

#1 gick och kollade på inlägget när Ida skrev om att Helen Torsgården väntar en tjej. Inget grattis där! Så nej, ingwn jävla favorisering här. Sluta lipa och det är faltiskt ganska lätt att avfavorisera joakim, då allt han gör är att ge sig på människor. Han har literally bråkat med ALLA. Ben, Anis, Therese, Ida, sin egen fucking bror??? Om han bråkar med alla då ligger förmodligen felet hos honom.

#29 - Anonym

i deras senaste video när jocke ska gigga på båten, så är jonna så ledsen att behöva missa spelningen. men vid 21:25-21:35 så ser man jocke klart o tydligt i spegeln. han giggar ju inte ens då?

#30 - -_-

Det kan inte bara vara jag som stör mig på att Andrea hedenstedt ska ”visa” upp sin kille hela tiden men vägrar visa vem han är. Hans instagram är iallafall: gustavborjessson för er som också undrat vem han är

#31 - Anonym

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/02/26/united-influencers-och-splay-i-samarbete--guldtuben-sands-pa-svt/

Youtubers är så töntiga förvuxna barnungar. Guldtuben gick ut tidigt vad de skulle vara för slags gala i år. Men heter man Joakim Lundell älskar man sabotage och uppmärksamhet. Hela hans liv bygger på att bli sedd

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com