#1 - Anonym

Det är inspiration, inte ett dugg likt sydda endast öppningen vid brösten är lika, folk är så lättkränkta

#2 - Anonym

Vet inte varför det alltid känns som hon egentligen inte har designat något, utan någon annan har gjort det åt henne och att hon bara får göra reklam för kollektion som att det är hennes för att den ska sälja bra då Linn har flertals fans.
Som sagt det är vad jag TROR sen kanske det inte alls stämmer, men det är mina tankar!

#3 - Anonym

#2 Ja, det är ju ganska uppenbart att det funkar så.

#4 - Anonym

#1 "inte ett dugg" var la att ta i.... rätt uppenbart att de ÄR lika

#5 - Anonym

#2 Sant!!!

#6 - Anonym

Det där är en kopia rakt av. Den riktiga kreatören är Bao Tranchi och han ska ha cred för designen. Osmakligt att kopiera rakt av.

#7 - #6

Det ska stå hon* givetvis.

#8 - Anonym

Kopia rakt av, sen att dom även använt Bao Tranchi´s design och "utvecklat" til både en klänning och byxdress är riktigt fult. ( menar att dom använde öppningen vid brösten som han designa till en toppen som dom kopiera rakt av, klänning samt byxdress)

#9 - Anonym

Kopia rakt av, sen att dom även använt Bao Tranchi´s design och "utvecklat" til både en klänning och byxdress är riktigt fult. ( menar att dom använde öppningen vid brösten som han designa till en toppen som dom kopiera rakt av, klänning samt byxdress)

#10 - Anonym

#1
Inte ett dugg lika? Kolla igen och jämför så ser du

#11 - Anonym

Alla borde kolla noga en gång till , detta är inspiration

#12 - Ano

100% plagiat

#13 - Anonym

#11 pÅ vilket sätt är det "inspiration" när plaggen ÄR identiska

#14 - Anonym

#13 inte samma tyger inte samma färger hur är detta plagiat då? inspiration kallas de

#15 - A

Youtubers härmar ju alltid riktiga kändisar.

#16 - Anonym

#15 kallas för inspiration

#17 - Anonym

#14 för att själva designen som Bao gjorde används? Dom är identiska? Det räcker verkligen inte att bara byta färg eller material på någon annans design för att sedan kalla det för ens egna? tillome de små detaljerna som polo kragen, linjerna vid öppningen eller "luckorna" vid axlarna är iprincip identiska?

#18 - Anonym

#14 för att själva designen som Bao gjorde används? Dom är identiska? Det räcker verkligen inte att bara byta färg eller material på någon annans design för att sedan kalla det för ens egna? tillome de små detaljerna som polo kragen, linjerna vid öppningen eller "luckorna" vid axlarna är iprincip identiska?

#19 - Anonym

#17 du vet inte hur plagiat funkar det är samma sak med musiken man får t.ex lägga till extra toner i musiken så den inte liknar någon annans även om de gör de så är de tonerna som avgör om det är plagiat eller inte

#20 - Anonym

#19 "Ett plagiat är ett verk eller en produkt, som grundar sig på någon annans utformning, men som oriktigt framställs som en originalutformning. Plagiat kan bryta mot olika former av immaterialrätt (upphovsrätt, varumärkesrätt etc) eller mot branschetiska regler " RÄtt uppenbart att Linns topp grundar sig på Bao´s "utforming"/design men oriktigt fraställs som originalutformning.

#21 - Anonym

#20 anmäl henne då du som säger att de är plagiat

#22 - Idioter

Herregud, likt men inte samma

#23 - Anonym

#14 Är du efter! Det är ju exakt samma style. Alla öppningar sitter på samma ställe. Tyget och färgen har ingen betydelse. Ser stylen exakt likadan ut som den "äkta", så har man kopierat av.
Punkt slut.

#24 - Anonym

#23 Änligen någon som fattar, kung e du

#25 - Anonym

#23 Alla öppningar sitter på samma ställe.???? har du kollat noga en gång till på kjolarna och hur de sitter runt magen och hur kjolarna är sydda inte alls likt... har du dålig syn eller?

#26 - Anon

#15 Vad snackar du om? Det är topparna, inte kjolarna som det handlar om.

#27 - Anonym

#26 hennes ena top hänger ihop med kjolen alltså det är inte ens likt den andra

#28 - Anon

#26 Nej, men nu är det själva toppens design vi pratar om, inte det faktum att hon gjort varianter på designen också.

#29 - Anonym

#23 har DU dåligsyn som uppenbarligen inte kunde läsa inlägget där det tydligt står att det är TOPPEN som är identisk och inte någon jävla kjol?!

#30 - Anonym

men gud.... ska man inte ge cred till den som skapade den första t-shirten eller?? eran resonemang är helt från vettat, sluta upp med er PK skit. Ni ska bara hitta småfel hela tiden och (läs med inlevelse) FÖRDJUPA er i det tills ni inte hittar en utväg.

#31 - Anonym

Enligt vissa här så är en Gucci-kopia inte en plagiat om det inte gjorts i samma material. Hmmm..

#32 - Anonym

#30 Men lol sätt dig ner

#33 - Monica

När det kommer till mode så måste 5 saker skilja sig från olika märkes designs för att det inte ska bli plagiat. Det kan vara vilka sömmar som man har valt att sy med, vilken färg, material, bred, längd osv. Det är förmodligen de små detaljerna som material, sömmar osv som skiljer dessa två åt.

#34 - Anonym

#30
Gråt

#35 - Anonym

Vadå inte ett dugg lika #1? Det här är kopia rakt av. Inte inspreration kopia rakt jävla av

#36 - Sabina

Kreativt att ta någon annans design:)

#37 - Anonym

Någon som vet vilka minderåriga influencers som Sofia Karmefjord skrev om på sin twitter? Något om en häxjakt på en av dom

#38 - Anonym

Jättefjantigt att göra en grej av detta. Som om det inte redan finns 1000 plagg som ser likadana ut. Tror inte direkt att ”Bao Tranchi” bryr sig så värst mycket om att två tjejer ifrån Svergie har tagit inspiration ifrån hans plagg? Snälla sluta försök att hitta fel att klaga på.

#39 - Anonym

#38 men som flera redan skrivit (och förklarat) så e detta inte "inspiration" utan en kopia rakt av

#40 - Anonym

emmy the alm of qvist

#41 - Anonym

Verz kanal är tom?

#42 - Anonym

Det känns som att jocke och jonna går enligt ett manus hela tiden, så himla jobbigt och tråkigt att titta på..

#43 - Anon

#42 håller verkligen med.... riktigt tråkigt och tillgjort, kryper i hela kroppen....har slutat att kolla på ddm

#44 - Louise Hermés

Många måste lära sig vad "att ta inspiration" och att "kopiera" är .. Det är en stor skillnad. Detta är mer kopierat än vad det är inspirerat. :) Inget illa mot Linn, annars ska hon ha rejält med cred för allt hon gör :)

#45 - Anonym

Vem menar Sofia Karmefjord på Twitter?

#46 - Anon

#45 99% säker på att det handlar om Amanda Edmundsson, alltså att det snackas skit och sprids rykten om henne.

#47 - Anonym

Ärligt talat tror jag inte någon youtuber designar sina kollektioner själva. Inte som om de pluggat design, mode eller tillskärning. Tror kanske de gör skisser, visar bilder eller ger synpunkter. Det här är plagiat rakt av. Antagligen ett designerteam som tagit fram produkten och inte Linn. Plagiat i mode är vanligare än man tror, kolla bara diet Prada.

#48 - Anonym

Börjar tycka synd om Jocke pga solglasögon tvånget han lagt på sig.
Förr behövde han inte gömma sig bakom reflekterande utsmyckning.
Med för menas inte flera år.
Sorgligt hur mycket han måste tänka på att dölja ögonen i varje inspelning. I alla moment. Enkom på Snapchat känna sig bekväm utan solglasögon.
Så synd. Var bättre förr utan skymmande av ögonen. De ger mer närvaro. Säger inte de är fel så inget hat.

#49 - Anonym

Förstår inte hur folk orkar bryr sig? Det är ett klädedesplagg. H&M och bikbok har identiska kläder men ingen har klagat på de? Kul för Linn iaf att hon har skapat en klädkollektion,synd bara att så många inte kam hantera sin avundsjuka på ett bra sätt..

#50 - Anonym

#48 han har sagt innan att han gjorde en ögon operation och blev missnöjd och därför använder solglasögon för att dölja... orka att du ens bryr dig och bara skriver hat

#51 - Anonym

#50 Men snälla? Hat?

#52 - Anonym

#25 Detta handlar om TOPPEN och INTE kjolen!!! Antagligen har DU dålig syn eftersom du inte kan läsa:)

#53 - Anonym

#49 om HM och bikbok har identiska kläder så är det säkert någon som reagerat på det, MEN denna blogg handlar om YOUTUBERS vilket också är anlednngen till att vi enbart kommenterar Linns (kopia av Bao´s) topp och inte om klädbutiker???? Vad har hm och bikbok med svenska youtuers att göra lol. Sen att du skriver att det är "Avunssjuka" för att folk väljer att kommenetra ETT enda plagg av hela kollektionen? ingen skrev att hennes första kollektion med NAKD var plagiat heller så uppenbarligen är det inte "avundsjuka" lilla du.

#54 - Anonym

Vem pratar Sofia Karmefjord om i sina senaste tweets??

#55 - Anonym

Bao Tranchi har designat denna topp specifikt för Gigi Hadid för att bära på AMA's. Det var en custom design som är one of a kind, alltså finns det bara en av den. Skiljer sig lite från bikbok och h&m men visst.

#56 - Anonym

#55 kung

#57 - Anonym

#55 kung

#58 - Elvira

#54 Tror hon menar Amanda Edmundsson och Mirabell Lundgren, för Mirabell la ju ut på sin story att det var någon nära vän till henne som varit otrogen mot sin pojkvän. Då tror vissa att det är Amanda eftersom man såg ett A på de screenshouts Mirabell la ut samt Amandas ex namn (om jag inte har fel). Efter detta har Amanda fått mycket elaka kommentarer bl.a h*ra. :/

#59 - Anonym

#58 Varför tar inte Mirabell det privat istället när hon har så pass många följare? Hon måste ju förstått vad konsekvenserna skulle bli och att hon sedan sitter och säger till folk att de har rätt, när de gissar vem det är. Då sprider alla som vet vidare vem personen är. Onödigt känner jag bara. Hon kunde tagit det privat.

#60 - Anonym

Fler plagg i hennes kollektion är plagiat. Kolla insta dm

#61 - Anonym

Kopierat rakt av 😂 Öppningen vid skulderbladen är ju också lika..: Hur kan man kalla detta inspiration när dem ser identiska ut...

#62 - A

Såg en liknande händelse med Linns ''swiss dot dress''. Väldigt likt en klänning från Boohoo (http://se.boohoo.com/melanie-ruffle-tiered-spot-skater-dress/DZZ58611.html) som vad jag vet funnits längre än Linns kollektion. Man undrar ju lite ändå

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com