#1 - anonym

Vad spännande och Kul för henne

#2 - Anonym

Blev inte Marcel make up artist?? Såg att jasse hade fått sitt diplom nu men har inte hört Marcel prata nått om det och dom gick väl i samma klass?

#3 - Anonym

Vad kul! :D

#4 - Anonym

Vad kul! :D

#5 - Anonym

#2 han hoppade väl av skolan?

#6 - Anonym

Åh vad kul! Känns som nästan alla offentliga personer som var/är gravid får flickor haha, är på tiden att få följa en liten pojke också :)

#7 - Marcel Jehrlander

#2 Jag blev sjuk i halsfluss och tar nu igen det viktigaste jag missade, snart klar!

#8 - Jockiboifan

Härregud måste hon herma Jonna Lundell

#9 - Anonym

#8 HAHAHAH fyfan vilken patetisk människa du är, du tror alltså bokstavligt att dem härmar varandra eller är du en snorunge som skriver?

#10 - Anonym

#9 Men snälla, det var väl ganska uppenbart att personen drev? lol

#11 - Fanny

#2 Vet inte om Marcel har hoppat av eller ej, men känns inte som dom gick i samma klass då Jasse antagligen gick en utbildning som kostar pengar o Marcel går/gick på gymnasiet? Eller jag kan ha helt fel men det är min gissning

#12 - Anonym

#10 De vet man aldrig sjuka personer finns det gott om här på denna bloggen och snorungar

#13 - Jockiboifan

#9 jag tyker bara det är så fult att herma

#14 - Anonym

#8 Rolig du är, skämt åsido, om hon är längre fram i graviditeten är det inte då Jonna som ''härmar''? Inte för att någon ens härmar, men logik tack?

#15 - Anonym

Vad är grejen med att Amanda Lundgren har en bild på sin röv på sina thumbnails? Det har liksom inget med videon att göra hahah

#16 - Anonym

Jag hoppas innerligt att youtubers en dag kommer att sätta sig ner och ta reda på vem det är som driver denna bloggen och anmäler hen som bidrar till hat. så mycket hat som youtubers har fått pga denna människan som gömmer sig anonymt ni som sitter och skriver hat anonymt det är ni som får stå till skuld till en annan människas död (självmord) pga allt skit ni sitter och skriver. Ni vet inte hur youtubers / människor mår bakom allt, ett ord kan döda tänk på de nästa gång ni fundera på att skriva hat, hur svårt är de för människor att vara snäll. Och till den som driver bloggen kan en youtuber hitta en 12 åring och sätta dit den så hoppas jag att dom någon dag kommer att hitta dig och begära skadestånd pga deras mående och hat. Karma is a bit****ch den kommer till snart bara vänta

#17 - .

#16 Ja fast nu tror jag inte du förstår. Ida (ägaren till bloggen) skriver inget hat om någon. Hon skriver lugnt och sansat nyheter om svenska youtubers, så att man själv slipper spendera hela dagarna med att titta på dessa youtubers.

#18 - .

#16 Ja fast nu tror jag inte du förstår. Ida (ägaren till bloggen) skriver inget hat om någon. Hon skriver lugnt och sansat nyheter om svenska youtubers, så att man själv slipper spendera hela dagarna med att titta på dessa youtubers.

#19 - Anonym

#17 som jag skrev hen som driver denna bloggen bidrar till hat, jag skrev inte att hen skriver hat det är två olika saker. Det är samma sak som att sitta och kolla på när någon blir mobbad och inte gör något då är man lika delaktig i de...

#20 - Anonym

Sten i glashus
https://www.youtube.com/watch?v=Jb7xoK-Lxus

#21 - Anonym

#19 Ida (bloggägaren) gör dock inget fel enligt lag, så vet inte vart anmälningarna skulle ta vägen. Förutom detta så vet nog de flesta kreatörerna redan vem hon är.

#22 - Anonym

#21 tror inte att den som driver bloggen heter ens Ida bara ett påhittat namn... Och hen strider mot många lagar bara så du vet så är det nya lagar år 2018

#23 - anonym

#22 Hon har blivit uthängd på flashback med namn + bild

#24 - Anonym

#23 ja vet men det är ju fortfarande inte säkert på att de är hon kan ju vara en helt random bild och namn som någon har skrivit

#25 - Anonym

Tror knappt att ”Ida” hade varit så tappad att skriva hennes riktiga namn om hon vet vilka konsekvenser hon kan få. Det är uppenbart ett fake namn 100% och stackars tjej som har blivit uthängd på FS som folk påstår att det är hon.

#26 - Anonym

Det är inte kommentarerna *Hatet* som e farligt eftersom de kommer i stort sätt
ifrån barn Utan folk som observerar samlar fakta Blogg ägaren mer ska vara rädd
för det finns så mycket konstigt folk som letar fram uppgifter om personer

#27 - Hannah

hade väldigt gärna sett videon själv. Hade uppskattat om du iaf hade väntat till imorgon så att man har en värdig chans att se videon och inte få det avslöjat...

#28 - Anonym

#25
Ida hade själv lagt ut bilden på instagram som hon sedan tog bort. Så ja, det är hon.

#29 - Anonym

#22 Berätta gärna vilka lagar som bloggägaren bryter mot. Allt hon gör är att posta nyheter (som någon redan sagt), det "bidragande hatet" är något de som kommenterar bidrar med. Alltså är det deras IP-adresser som ska spåras, och inte hon som driver bloggen. Att "bidra till hat" är för övrigt väldigt diffust, jag tror knappast det finns lagar mot det (och OM det finns det, så är det nog närmare omöjligt att bli dömd för det).

#30 - Anonym

1. Hen bidrar till hat
2. Hen låter folk skriva hat anonymt
3. Hen låter folk trakassera, bidrar till trakasserier
4. Hen får andra människor att må dåligt pga hen låter folk skriva hur mycket hat som helst
5. Hen blir skyldig om någon människa tar sitt liv pga allt hat

#31 - Anonym

#30 Är det så det står i "lagarna", nja, inte riktigt va. Nej, ingen människa kan stå ansvarig för vad en annan människa skriver - inte ens i ett kommentarsfält. Bloggägaren har INGEN skyldighet att moderera sitt kommentarsfält, vilket är anledningen till att många tidningar (förr, när de tillät kommentarer under sina artiklar) skrev ut att avsändaren ansvarar själv vad de skriver, och att tidningen inte tog något ansvar. Så tyvärr, bättre lycka nästa gång.

#32 - Anonym

Näthat strider mot lagen och denna blogg är fullt av hat vilket får människor hen skriver om att må dålig

#33 - Anonym

#32 Men bloggägaren personlgien skriver INGET hat. Om polisen vill anmäla hat som förekommer på bloggen så är det IP-adressen på kommentaren i fråga som kommer spåras (jag kan gärna berätta närmare hur sånt går till också). Men bloggägaren i sig har inte begått ett brott, hur gärna en del av er vill tro det.

#34 - Anonym

#33 som sagt hen bidrar till näthat alltså är hen skyldig till de som folk skriver eftersom det är hens egna blogg och har ansvaret

#35 - Anonym

#34 Tyvärr är det inte så det fungerar rent juridiskt.

#36 - Anonym

#30 Ingen kan beskyllas för någon annans val att ta sitt liv. Detta kommer från mig som varit självmordsbenägen i flera år och som försökt flera gånger. Dock så kan det bidra till ens negativa självbild, men ingen kan beskyllas för någons självmord. Du har tittat för mycket på 13 Reasons Why som är en skitserie som inte ens uppger den riktiga bilden av psykisk ohälsa.

#37 - Anonym

#36 Man har fortfarande ett eget ansvar för ens egen blogg vad man publicera och vad som skrivs

#38 - Anonym

kolla aldrig på serier eller tv aldrig hört talas om 13 Reasons Why sorry

#39 - Anonym

#37 Att prata med dig är som att prata med en vägg. Jag tror jag slutar här.

#40 - Anonym

#37 Att prata med dig är som att prata med en vägg. Jag tror jag slutar här.

#41 - Anonym

#39 säger de samma

#42 - Julia

Oj oj oj..
1. Att driva en hemsida/blogg/vad som med öppet kommentarsfält är inget olagligt
2. Personen som driver sidan med öppet kommentarsfält har inget som helst juridiskt ansvar för personerna kom väljer att kommentera
3. Man bidrar inte till näthat för att man har ett öppet kommentarsfält.
För att du ska förstå drar jag gärna några exempel:
1. Mark Zuckerberg är inte personligt ansvarig för alla som kommenterar på Facebook, right?
2. Aftonbladet/Expressen etc bidrar inte till näthat för att de förmedlar nyheter om världen (på samma sätt som ägaren av denna blogg förmedlar nyheter om vissa personer).

Hade varit stooor skillnad om ägaren av bloggen skrivit ”skriv nu så mycket skit ni kan om X i kommentarerna”, men så är inte fallet!

SÅ - att driva blogg där folk fritt får kommentera gör dug inte juridiskt ansvarig för kommentarerna och dess påverkan på människor!

#43 - Anonym

#42 TACK TACK TACK! Äntligen en människa med lite vett och förståelse. Din simpla förklaring borde gå in även i de minst förstående :)

#44 - Anonym

#42 Dessutom så skriver hon som äger bloggen ibland i inlägget att de som skriver hat blir IP-bannade. Så bidrar till hatdrev gör hon inte. Vad jag har märkt så är denna bloggen neutral och skriver inte något partiskt. Dock så kan hon, och jag säger inte måste, men hon kan försöka ta bort lite fler hatkommentarer. Förstår om hon inte har tid med det.

#45 - Hejsan

#16 Herrejävlar vad efterbliven du är! Så du tycker inte att några som helst nyheter eller liknade ska få finnas i detta land? Om du blir upprörd över att ”Ida” förmedlar nyheter så tycker jag att du även borde meila till Aftonbladet, SVT (som förövrigt ägs av staten och gör samma sak som Ida gör så kan ju varken SVT eller Ida göra något olagligt) , TV4, GP, DN, expressen, GT och ännu mer tidningar om att du tycker att det är fel att de förmedlar nyheter till folket så att svenska medborgare får reda på saker som händer i detta landet och sedan kan bli arga eller upprörda över det. Om du nu tycker så som du gör så tycker jag även du ska skriva ett. Rev till Stefan Löfven och be om att han ska göra Sverige till en diktatur så att folket slipper få veta sanningen om allting och slipper få vara med och bestämma och slipper bli behandlade rättvist! Har du inte haft SO i skolan eller?

#46 - Anonym

Snällt o spoila för dom som inte sett videon. Lika smart som vanligt!

#47 - Göteborg

#47 Det står ju för fan i titeln att hon ska få en pojke så Ida spoilar ju inget.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com