#1 - Anonym

Men alltså brukar inte Jocke och Jonna flasha med sina pengar? Sedan när är de arbetarklass..?

#2 - Anonym

arbetarklass men aldrig haft ett arbete

#3 - Anonym

"arbetarklass" jocke du är rikare än typ 98% av befolkningen lmao sluta lek förtryckt

#4 - Zallie

Ingen av de förtjänar dödshot. Däremot drar ju Jocke upp offerkortet. Både han och Peg jobbar som influenser, så förstår inte hur han kan ta upp arbetsklass kortet. Då innebär det ju att Peg också ligger där, eller..? 🤔

#5 - E

Jockiboi är så fruktansvärt pinsam. arbetarklass? sen när tillhör HAN arbetarklassen? Han är privilegierad som bara den och arbetar inte men tjänar betydligt mer än vanliga arbetare. Han måste sluta leka förtryckt. skämskudde

#6 - S

Varför ska jocke hela tiden leka offer??
Han är inte ens arbetarklass haha han brukar ju själv alltid skryta om hur mycket pengar han tjänar🤔
Bara för att han inte har blivit insläppt i den ”finare” kretsen vill han leka arbetarklass. Kanske beror på hans tatueringar varför han inte är ”östermalmsfin”.

#7 - Jocke VS peg

Peg skämmer ut sig, herregud asså

#8 - Anonym

Pinsamheten här är slående, finrummet består av mer än att bara ha pengar som alla drar som försvarskort.
Sedan kommer Joakim från botten.

#9 - Anonym

1# om du läser artikeln som Expressen skriver så förstår du

#10 - Anonym

1# om du läser artikeln som Expressen skriver så förstår du

#11 - Anonym

Tycker inte att jocke har så rätt men peg börjar ju nli jobbig nu haha, hon vill ju verkligen starta bråk

#12 - Anonym

#11
Hon försöker bara rädda sitt eget skinn
Hadde hon haft förstånd nog så hade hon hållt mun , Hennes uttalande kommer att rasera guldtuben

#13 - Anonym

Jag känner mest: släpp det. Jocke ska snart bära ett av de största ansvaret man kan i livet, genom att välkomna en son till den här världen. Ett tips är att fokusera på förberedelser så att barnet kan få den bästa starten i livet. Som vuxen bör man kunna släppa sådana här saker, man kan inte gå omkring och ha agg över en gala hur länge som helst. Livet går vidare.

#14 - Anonym

#14
Spelar ju ingen roll va Jocke gör i detta läge alls utan de är Peg som har satt bollen i rullning inte Jocke,klart han måste få fråga sätta varför han anklagas för nått inte han ens är. Dömd för ...

Undrar hur SVT kommer o hantera detta vill dom verkligen vara en del utav detta
De tycker ja ni ska fråga sätta !!

#15 - Anonym

Oavsett om man är gör rasistiska handlingar medvetet eller omedvetet så ÄR DEM fortfarande rastistiska handlingar. Joakim har gjort FLERA sådana.

#16 - Anonym

#15 Den ända rasisten här är du som fortfarande förknippar en svart människa med Apa skäms för fan!

#17 - Anonym

#15
Så då har hon rätten att döma då enligt
Dig....Näää du lilla vän än så länge så
Har vi ett rättssystem o de ska tillämpas
Även för sådana som Tex Peg

#18 - Anonym

Pappa vad gjorde du när jag låg i magen? Jo du förstår jag bråkade med Peg Parnevik för hon är en hater, och sådana ska man passa sig för min son, annars kan dom förstöra batmans hundkoja och köra mopeder!!

#19 - Anonym

Ni som skriver att Joakim inte arbetar, nehe, har han trollat sig rik då ? Att vara en Youtuber, Influencer och Bloggare är också ETT JOBB. Det är inte bara att filma en video och lägga upp den på Youtube, det innebär flera timmars klippning och redigering och så mycket mer där till. Joakim har dessutom jobbat sig upp från botten.

Att Peg sedan ens skriver ut en sådan sak på sin twitter är ju fan bara pinsamt, och sen ska hon leka offer. Det va hon som startade allt detta nu får hon fan tåla.

#20 - Anonym

#16 läs på innan du yttrar dig. Svarta människor var till exempel förr instängda på zoo så att vita skulle kunna gå och titta på dom så kallade aporna.

#21 - Anonym

#20
Jo men de rättfärdigar fortfarande inte hennes beteende , eller hur ?
Vore ja Splay , skulle ja blåsa av allt
O göra om göra rätt

Rädda de som går liksom

#22 - Anonym

Vem fan heter peg

#23 - Anonym

I de här läget så har Splay typ halva foten nere i graven

#24 - Anonym

#18
De lär ju bli liknade för Peg,s framtida barn också ....kallar folk rasister ...eller är de skillnad tycker du .i så fall var med lite mer på samhällskunskaps
Lektionerna

#25 - Anonym

#18
De lär ju bli liknade för Peg,s framtida barn också ....kallar folk rasister ...eller är de skillnad tycker du .i så fall var med lite mer på samhällskunskaps
Lektionerna

#26 - Johanna

Joakim kanske har mycket pengar men kom fan inte och säg att han inte har kämpat sig upp från botten. Självklart försvarar han arbetarklassen med tanke på hur han levt tidigare. Varför måste ni hitta fel i ALLT?! Dagens svenskar alltså, så förbannat jävla bittra. Skärp er!

#27 - kim

Hej. Jag tänkte på det faktum att även Linn Ahlborg som är nominerad i årets guldtub också uppträdet rasistiskt (https://twitter.com/Saronzekariyaas/status/812013362481659904). Hur kommer det sig att hon är nominerad trots det, men att Jockiboi utesluts pga. hans rasistiska handling? Hur motiverar juryn det????

#28 - Anonym

#20 för de är dom inte apor skärp dig inget fel på att vara apor heller och sen svarta människor i Sverige har knappast varit med om slaveri eller inlåst på zoo snälla ni är pinsamma svarta människor i Sverige ska inte ens yttra sig om slaveri när dom inte ens ha varit med om de och borde sluta ta på sig offerkoftan så fort dr handlar om apor

#29 - Anonym

Självklart så tillhör inte Jocke arbetarklassen, men han vet ju om hur det är att leva så. Tänk på hans tidigare liv där han inte tjänade pengar och levde på sina vänner. Han vet, oavsett om han inte lever så nu.

#30 - Anonym

#19

Skönt att se någon med lite vett i alla fall. Något som brukar saknas i kommentarsfältet på denna sida. ^^

#31 - Anonym

Det finns mycket Jocke bär ansvar för, men han bär inte ansvaret för hans fans beteende. När man drar allvarliga anklagelser om någon, får man vara beredd på mothugg. En person har aldrig ansvar för hur andra människor bär sig åt. Peg, du bär inte heller ansvaret för vad dina fans gör.

#32 - Anonym

Detta par tar priset alltså hahahahaha
De enda de vill tittarna ska se är hur de konsumerar och investerar i dyra inköp och bara vill visa hur de ska ha de lyxigaste hemmet. De tar limousine till jobbet och badar i intäkter med reklam.
De måste skämta då de går i taket på Östermalms folk och finare kretsar.
Är det något detta par vill skylta med är sin klassskillnad gentemot sina tittare och gå in och kommentera luffare och döma ut folk till höger och vänster. De är något som måste vara grundligt fel då deras spegelbild av saker de kastar ur sig nu mest speglar dem själva.
Så på med solglasögonen Jocke så du inte blottar dina osäkra ögonen . För just nu pratat du enbart om din och Jonnas livsstil. Ni visar vad klasshat härstammar. Plussa på härskarteknik så har du din spegelbild.

#33 - A

#1 det gör ALLA youtubers.

#34 - Anonym

Klart de finns fler punkter än rasim anklagelser han inte fick pris för.
Hallå vi jiddra Jockiboi. Han som är kappvändare på youtube. Någon har väll genomskådat honoms elakheter bakom kameran. Hur han lägger in elaka vidriga kommentarer och tar bort dem en stund efter. Skickar hot och tystar folk.
Hur han hänger ut folk och är jävlig.

Kallar sin styvfar rasist och allt han kallat sin mamma som tydligen lider av psykisk ohälsa.

Han drar sig inte för något. Och har inget att förlora då han redan sålt ut sig själv totalt. Priset är högt men han tycks vara nöjd och älska sig själv innerligt och sina tilltag.

Men han vågade inte stå för allt han utsatt människor för på nätet. Feg som han var köpte han sig fri. Fick sitt förflutna raderat. Men förevigade och skrev ut icke sensurbara familjehemligheter i boktryck och kasta skit på media "kändisar" för alltid i bokform. Vem står för saker egentligen Joakim. Inte är de du som köper dig fri.

Vi behöver förebilder inte krig på nätet

#35 - A

Jocke stödjer inte att hans fans hotar folk! Han säger alltid att fansen inte ska skriva hat utan att bara ignorera det. DÄREMOT har HAN en VÄLDIGT otrevlig aattityd emot sinna vänner där han framställer dom som lata och korkade, hånar dom och hans gäng går alltid ihop emot en av deras vänner t.ex alex, eller som nu Danjall. Det sättet dom beter sig på är inte humor utan grov mobbning som visar att det är ok att håna, retas, kasta mat på folk, påpeka hur ens vänner ser ut, livsval på ett spydigt sätt = se egyptenvloggen där dom krankade ner på alex utseende, eller alla andra vloggar där dom hånar att han röker... = fritt fram att ha vilken attityd man vill?

#36 - Amanda

Jag förstår inte! Vad vill Peg egentligen? Joakim gjorde en sak som han inte tänkte på kunde ses på fel sätt! Den där Peg borde vara tyst för hon tror sig vara mer än alla andra. Spyr över såna människor!!

#37 - Anonym

https://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/jockibois-retorik-ar-som-pa-hogerextrema-hatsajter/

#38 - Anonym

#36
Peg har gjort bort säg och även Splay nu med alla medel försöker hon mörka ..varje vuxen idevid ser det ..
Hon är förmodligen livrädd för hennes uttalande kan ge fruktansvärda konsekvenser hon har helt enkelt gjort bort säg så fruktansvärt hårt så de finns inte o de vet hon om,. Men pappa kommer säkert o skylla på nått igen ... blir de tabletter denna gång oxå ?!!!
Sak samma hoppas Splay inser allvaret o gör nått för vilka vill sammarbeta eller va del i något som anklagar folk för att vara rasister ???...Nä hoppas VD för Splay visar lite stake o sätter ner foten

Annars är de nog snart bay bay

#39 - Anonym

#36
Peg har gjort bort säg och även Splay nu med alla medel försöker hon mörka ..varje vuxen idevid ser det ..
Hon är förmodligen livrädd för hennes uttalande kan ge fruktansvärda konsekvenser hon har helt enkelt gjort bort säg så fruktansvärt hårt så de finns inte o de vet hon om,. Men pappa kommer säkert o skylla på nått igen ... blir de tabletter denna gång oxå ?!!!
Sak samma hoppas Splay inser allvaret o gör nått för vilka vill sammarbeta eller va del i något som anklagar folk för att vara rasister ???...Nä hoppas VD för Splay visar lite stake o sätter ner foten

Annars är de nog snart bay bay

#40 - Anonym

#37 den där mannen ska nog inte ens öppna munnen, vet du vem han är eller? Hahahha

#41 - jossan

Och såklart nu börjar dagis nivån igen, kan Jocke seriösst chilla? visst de va fel av henne att kalla honom rasist och allt de där men de här är sandlekarmetoden har nog alla tröttnat på och orkar inte med att se jockes namn överallt om de här bråket släpp de , du jocke ska snart få barn och tror inte jonna vill ta hand om en stor vuxen bebis och en rikktig bebis sen och ska du bråka ta för fa de privat.

#42 - jossan

Och såklart nu börjar dagis nivån igen, kan Jocke seriösst chilla? visst de va fel av henne att kalla honom rasist och allt de där men de här är sandlekarmetoden har nog alla tröttnat på och orkar inte med att se jockes namn överallt om de här bråket släpp de , du jocke ska snart få barn och tror inte jonna vill ta hand om en stor vuxen bebis och en rikktig bebis sen och ska du bråka ta för fa de privat.

#43 - Anonym

Allt detta bara för han inte vart nominerad.. harregud.. tror inte kändisar i usa bråkar så här mycket när dom inte blir nominerade till Oscarsgalan..

#44 - Anonym

Hahaha asså herre Gud!!? Tror han helt jävla ärligt att han tillhör arbetarklassen?? Han är ju bland de 10% rikaste människorna i Sverige? Han e ju tappad

#45 - Anonym

Alltså det pinsamma här är att Peg sa att han va rasistisk, inte att han var rasist. Hon skrev ”ya racist” inte you are A racist sååå

#46 - Anonym

Gud vad Jocke o Jonna verkar bry sig om att dem inte fick en nominering på Guldtuben. Chilla det är en gala, och för deg andra fick inte du typ massor med priser förra året? Tycker det är väldigt dubbelmoraliskt när han säger att han typ ska strunta i Guldtuben och ändå blev han jättearg? Sluta lägg ner energi på onödiga saker människa

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com