Därför vill Louise inte umgås med Linn Ahlborgs gäng

Linn, Zennufer och Frida är kollegor men syns ofta med varandra och har blivit goda vänner.
 
Youtubern Louise Jorge berättar på sin livesändning på instagram att hon inte vill umgås med dem eftersom hon fått reda på att det snackats skit om henne i det gänget.

Hon berättar också att någon av tjejerna haft mycket förutfattade åsikter om henne. 
 
 
 
#1 - Anonym

Tjejer som klankar ner och snacka skit om andra tjejer, jag hoppas hon hittar bättre vänner för såna ska man inte umgås med och man är värd så mycket mer än skitsnack you go girl <3

#2 - Anonym

Louise Jorge verkar ändå inte passa in i deras "gäng". Louise är så mycket bättre och mognare på många olika sätt. Bättre content på hennes kanal osv än vad de andra 3 har. Hon borde vara lycklig över det haha!

Synd att de dock måste snackas skit för att inte vilja umgås, men samtidigt visar väl det bara mogenheten på Linn, Jennifer och Frida eller vad de nu heter, ännu mer då de inte verkar ha träffat Louise.

#3 - Anonym

Linn och Louise kommenterar varandras bilder på IG så tror det är någon av de två andra, Jennifer och Frida, som håller på.

#4 - Anonym

Louise följer ju alla tre på instagram?

#5 - Maddie

Jag ser att Linn Ahlborg kommenterade Louise youtube video när hon provade massor av Zaful kläder. Hon kommenterade typ ” THAT BODY 🔥🔥😍” eller något sånt & har för mig att Louise svarade på den.
I någon video nämnde Louise också att hon hör massor av skitsnack osv, tänkte direkt på deras gäng då.

#6 - Anonym

Vanessa Lööf och Johanna Ottosson lägger alltså ut skadegörelse på Snapchat? Smart! Hoppas någon anmäler.

#7 - Anonym

Någon som vet vilken skola det är Vanessa och Johanna var på?

#8 - Anonym

#6 och varför anmäler du inte själv istället för kommentera de anonymt på en blogg och hoppas att någon annan ska anmäla?

#9 - Anonym

#8 hur fan ska jag göra det när jag inte vet vilken skola det är?

#10 - Anonym

För att Johanna och Vanessa är två fittor. Är man 14-15 år så vet man bättre.

#11 - Anonym

Väntq vad har johanna o vanessa gjort?

#12 - Anonym

Om någon vet skolan så mejlar jag gladeligen dem så kan de anmäla själva.

#13 - Anonym

#10 Men lägg av alla har vi varit unga och dumma, och ska du själv föreställa dig vuxen så vet du bättre att man inte kallar andra för fittor

#14 - Anonym

Vanessa (star_vanessa) och Johanna (johannafideli) på snapchat. Finns på deras story skadegörelse på någon skola. Gå in och printa.

#15 - Anonym

#13 Priset för att vara ung och dum på ett sånt sätt är böter. Skattepengar ska inte gå till sånt. Deras föräldrar får betala.

#16 - Anonym

Men de ritade ju me en sån där penna de där går ju bort när de regnar snälla

#17 - Anonym

#15 skattepengar går tyvärr till allt möjligt även såna saker vi inte vill att de ska gå till

#18 - sabina

Jadu, tjejer..

#19 - Anonym

#16 rita med penna som går bort när det regnar? ursäkta jag går inte i en skola längre och vet inte vad för grejer det finns där

#20 - Anonym

#16 vadå en sån där penna va lite mer specifik i dina kommentarer tack

#21 - Anonym

#17 om det är så att det där inte går bort så ska skattepengar inte gå till det, om det är dom som gjort det.

#22 - Anonym

Ser ut som de ristat med något i en matta nämligen. Men berätta vad det är då

#23 - Anonym

Ser ut som att de målat med sån där krita som är till för asfalt:) inte okej hursomhelst, omogna ungar.

#24 - Anonym

Hon är nog ändå inte inbjuden o va med dem

#25 - Emily Best

Linn Ahlborg? Det var väl tjejen Ben gillade, och sedan bråkade med.

#26 - Anonym

#25
Neeeej

#27 - Anonym

#16
Tänkte exakt samma

#28 - Hanna

Alltså jag älskar Louise, hennes podd, kanal, klädstil o allt. Så himla vacker o smart tjej! De andra tror jag bara är avundsjuka tyvärr...

#29 - Anonym

#19
Och? alla vet vad de e för pennor så spelar ingen roll om du gått i skolan elr nt de finns nt ba i skolor

#30 - Anonym

Om du går i skolan elr nt**

#31 - Anonym

Varför måste therese Lindgren alltid vara ”naken” på youtube.. går hennes kanal inte bra längre?

#32 - Anonym

#31
Alltid? Hahah tror knappast de

#33 - Anonym

vadå naken ?? Hon hade censurerat brösten inget fel med de, tål du inte nakenhet heller?

#34 - Anonym

#29 Kan du skriva som en normal människa tack.

#35 - Anonym

#29 Nej jag vet "nt" vad det är för pennor man ritar på nån jävla matta med

#36 - Anonym

#34 as tråkigt att vara normal och vara som alla andra vad nu normal är för något?

#37 - Anonym

#4 Och? Man kan tycka illa om någon eller inte umgås med någon och ändå följa dom på instagram 😂

#38 - Anonym

#35
De e nt ba gjorda t mattor man kan rita på asfalt oxå o nej jag skriver hur fan jag vill du har nt ngt me saken o göra

#39 - Emily

Linn Ahlborg, det var väl tjejen som hade något drama med Ben. Eller har jag fel nu?

#40 - Anonym

Till dig/ni som inte förstår vad det är för penna dom skrivit med: Det är sånna där tjocka kritor som man målade med på asfalten när man var liten, fanns i olika färger och försvann efter det regnat. Nu har ju dom dock målat på någon slags matta utomhus så jag vet inte om det går bort då dom kritorna egentligen är till för asfalt och inget annat. Hur som helst är det sjukt omoget att skriva ”absolut vodka” på en skolgård, men vad kan man förvänta sig av två 14-åringar som förmodligen bara haft fjortisfyllor än så länge... Hoppas dom här flickorna får hjälp för det är varken första eller sista gången dom gör idiotiska saker. Vart är föräldrarna undrar jag?

#41 - Emily

Jaha, skickades det igen? Fan...

#42 - Anonym

#39 Ben sa att hans kändiscrush var Linn Ahlborg och hans unga följare tog det som att han var kär i henne (men han menade typ bara att hon såg bra ut och var en skön person). Och efter detta började Ben spela med och skoja om att han var kär i henne. Och sen om jag inte förstått det fel så hade Linn snackat skit om honom och sagt att han hade billiga kläder osv. Ben har dock aldrig kommenterat det och ingen vet ju säkert om det stämmer förutom dom som hörde der Linn sa

#43 - Anonym

Louise vill säkert ha uppmärksamhet, det gänget är bra som det är och hon gnäller över att hon inte fick vara med. åh får panik över människor som tycker synd om sig själva, gå vidare med livet sitt inte och fkn klaga på din live.

#44 - Anonym

#43 tycker inte att du ska skylla på någon eller ens yttra dig om saken då du inte vet hela historien om vad som hänt

#45 - Anon

#40 Jag tror verkligen inte de tjejerna är bra för varandra. Känns som de triggar varandra till att skada sig själva och göra dumma grejer. Förstår att de har funnit varandra och känner att de har någon som förstår dem, men att båda mår väldigt dåligt och gör dåliga saker tillsammans är väldigt oroande, speciellt också med tanke på vad de lägger ut offentligt. Det är saker som kan få deras fans att också göra väldigt dumma saker och uppmuntra självskadebeteenden. Tänk alla barn som ser upp till dessa tjejer som själva är barn och som skyltar med att de dricker alkohol, lägger ut triggande material på snapchat och i allmänhet saknar konsekvenstänk. Det är så synd och jag hoppas de får ordentlig hjälp och att de accepterar den, men det är nog ingen bra idé att de är offentliga när de gör så här.

#46 - Anonym

#45 dock är det föräldrarnas ansvar om vad barnen sitter och kolla på internet och inte deras dom får lägga ut precis va dom vill och varför gömma och dölja saker som självskadebeteende det är sådant vi i samhället måste våga prata mer om

#47 - Anonym jävel

#20

Tror han/hon menade en gatukrita eller vad dom heter.

#48 - Anonym

#46 Ja det är sant, men Johanna har ju lagt ut bilder på blodiga självskadesår, bilder på rakblad osv och det är inte okej någonstans. Det kan vara VÄLDIGT triggande för folk som har/haft ett självskadebeteende.

#49 - Anonym

#48 fast vem som helst kan googla fram såna bilder

#50 - Anonym

#45 Håller med. Hoppas för guds skull att de iaf inte släpper iväg de tillsammans mitt i natten eller bakom låsta dörrar på jävligt länge. Man ska inte "lita på" folk som är självmordsbenägna öht. Vet så många som är döda just därför.

#51 - Anonym

Visst, om skiten går bort så. Om det nu regnar på den platsen. Ganska troligt att skolan ändå skulle anmäla om de visste vilka som gjort det. Tror inte de vill stå till svars för en enda timme som en unge ser det där och berättar för sina föräldrar. Eller föräldrar som ser det när de går dit med ungen.

#52 - Anonym

#48 Fast hon är typ 14/15, deprimerad med neuropsykiatriska diagnoser. Då tänker man inte innan man lägger ut saker som jättemånga hinner se på kort tid.

#53 - Anon

#46 Att säga att det är "föräldrarnas ansvar" är bara att blunda för problemet. Vi alla vet att föräldrar oftast inte har en aning om vad deras barn gör på internet. De flesta föräldrar vet kanske vad youtube är för något, men färre har nog koll på snapchat och vad Johanna/Vanessa lägger ut där. Föräldrar har inte tid att följa upp ALLT deras barn gör. De har ett hem, ekonomi, relationer och jobb att sköta. Föräldrarna hade nog blivit fundersamma om de ser att barnen är inne på porrsidor, men om de ser att barnen varit inne på youtube så tror jag inte de lyfter ett ögonbryn direkt. Youtube känns ju som en vanlig sida där barnen kollar på roliga videor, kanske föräldrarna antar.

Ja, de får lägga ut vad de vill, men det betyder inte att det är en bra idé. Förstår du inte hur barn och unga påverkas av vad folk lägger ut på sociala medier? Speciellt när det är barnens största idoler. Vad tror du händer i barns hjärnor när de ständigt ser att deras största idoler skär sig själva (till och med lägger ut bilder på färska sår), pratar om att de vill dö, glorifierar alkohol och när de för någon dag sedan lade ut bilder på snapchat där de skrev att de är "pillerbästisar" eller vad det nu stod. Det är INTE rätt sätt att "prata" om problem och uppmärksamma dessa, speciellt inte när publiken är barn som inte förstår vad som händer eller varför.

Jag vet att båda tjejerna har diagnoser och mår dåligt, vilket är så jäkla synd, men de kommer inte må bättre av att göra som de gör. Det hjälper varken dem eller tittarna. När de är så instabila som de verkar nu, känns det inte alls bra att de är offentliga personer. De behöver inte sluta vara youtubers, men i alla fall ta en paus till de mår bättre och ha någon som ser till att de inte lägger ut något skadligt.

#54 - Anonym

#53 En persons livssituation och erfarenheter har betydelse för i vilken grad det annorlunda fungerandet leder till en funktionsnedsättning. Det finns emellertid gott om exempel där detta annorlunda fungerande bättre beskrivs i termer av positiva personlighetsdrag. Finns en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning ökar dock risken för att personen ska drabbas av psykiska problem såsom depression, ångest, tvångsneuros, fobi, utmattningssyndrom, ätstörning, sömnrubbning, missbruk och psykosomatiska besvär. Man kan förstå det som att en person har en medfödd psykisk skörhet men det behöver inte nödvändigtvis leda till psykiskt lidande. Förståelse för sitt eget fungerande och stöd från omgivningen är här faktorer som spelar in.

#55 - Anon

#54 Och vad vill du säga med det?

#56 - Anonym

#46
De e ju ocksp deras föräldrars ansvar att veta vad Johanna och Vanessa lägger upp på sociala medier

#57 - Anonym

#55 Personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar har många gånger problem när det gäller att rent praktiskt få vardagen att fungera. Ofta finns även bekymmer inom det sociala området. Det är vanligt med erfarenheter av missförstånd.

#58 - Anon

#57 Jag är mycket medveten om det, men jag undrar vad det är för "svar" på min kommentar?

#59 - Anonym

#58 ibland kan dom alltså inte tänka sig för innan dom lägger ut saker eftersom deras hjärna inte funkar som en "normal" hjärna ska funka alltså blir de missförstånd och inget dom tänker på så som vi tänker

#60 - Anon

#59 Ja så är det och det vet jag, men om de själva inte förstår vad de gör och vilka konsekvenser det får måste föräldrarna komma in i bilden. De är fortfarande barn och då bör ju deras föräldrar försöka se till att de inte lägger ut något olämpligt, även om det kan vara svårt. Det är ju i sådana här situationer som någon vuxen får ta över och styra upp det som blir fel.

#61 - Anonym

#60 det är ju de som är själva poängen de själva inte förstår vad de gör men gör ändå eftersom dom tänker annorlunda än normal fungerande hjärna

#62 - Anon

#61 Ja och _återigen_ är det då föräldrarnas ansvar att de försöka se till att de inte lägger ut olämpliga saker när de själva inte kan ta bra beslut, speciellt inte när de också mår psykiskt dåligt.

#63 - Anonym

#62 väldigt svårt när dom har egna mobiler och få göra va dom vill och föräldrarna sitter inte över sina barn 24/7

#64 - H

Ska vara ärlig, tror ba d kan vara en fördom. Det har hänt många gånger att man hört att någon snackat skit men det betyder inte att det är sant, Linn ksk sagt något elr så vem vet, men Louise ksk nt har rätt

#65 - Anon

#63 Precis, det är jättesvårt och det är ju ofta barnen inte gör vad föräldrarna säger heller. Dock är det ju bara deras föräldrar som kan göra något om de själva inte kan det (eller i alla fall försöka). Det är ju som om barn exempelvis skär sig själva. Då får föräldrarna gömma vassa föremål för att förhindra att barnet skadar sig själv. Man får göra det man kan helt enkelt. Nu vet jag inte hur deras föräldrar sköter/har skött detta, men jag delar ju bara mina åsikter och synpunkter.

#66 - Anonym

#49 Ja det vet jag att man kan men fortfarande jävligt fel att lägga ut sånt där tusentals människor kan se

#67 - NHEIGTELRER

den där johanna och vanessa vill bara ha uppmärksamhet så jävla tydligt

#68 - Anonym

#53 Var vill du komma? Finns i princip inga tonåringar eller barn som inser vidden av vad de gör hela tiden, deras hjärnor är nämligen inte färdigvuxna. Lägg på diagnoser där du kanske inte har de spärrar för impulser som folk utan diagnosen har och sen psykisk ohälsa på det. Har man skaffat barn ser man för fan till att ha en dialog med dem! Det är inte Johannas "fel" att hon lägger ut saker som provocerar. Sån är världen! Man kan inte bädda in allt i bomull men man kan ta sitt ansvar och prata om världen.

#69 - Anonym

#67 Aa verkligen unikt, aldrig sett en tonåring som vill synas och höras förut. Ring polisen!

#70 - Anonym

gon har ju festat med jennifer

#71 - Anonym

Jag kollade på Jocke och Jonnas vlogg igår. Är Jonna fortfarande sur på Chrille? För hon gick och åt typ mat och shoppade när Chrille kom hem till dom

#72 - A

Och jag skulle hellre dö än att umgås med någon youtuber

#73 - Anonym

#71 skulle också vara gaaanska sur på någon som kallat mig h*ra

#74 - A

Jocke ska ju alltid umgås framförallt med killar med dålig kvinnosyn, ett extra pluss är väl om dom har varit taskiga mot jonna.

#75 - Anonym

Någon som vet vad Jocke menar när han i sin senaste vlogg säger "jag ska träna varje morgon så jag slipper ligga i vassen i sommar och gömma mig" 2:14 fat shaming??

#76 - Anonym

Är det bara jag som känner att Jocke och Jonna felprioriterar med sitt hus? De ska få en bebis om ett halvår, och då gissar jag på att de inte vill ha massa snickare osv när de tar hand om en nyfödd. Nu håller de på med massa lister, detaljer, stuckatur osv, när de inte ens har ett godkänt badrum på övervåningen? Vet att de är ivriga och vill att allt ska vara Top notch, men de kanske ska tona ner lite och fokusera på badrum osv

#77 - Anonym

#74 Killar? umgås? det är HANS BROR,

#78 - .

hon har hängt med jennifer så antagligen hon som sagt det, + att louise kan va riktigt jävla dryg när man träffar henne

#79 - Anonym

#75 det är inte fat shaming bara för att man vill träna och inte bli fet lägg av jävla lättkränkta människa

#76 är du snickare eller? nej precis så låt dom gör sitt jobb i sin ordning så som det ska gå till

#80 - A

#74 känner du dig kränkt? Han vill helt enkelt se vältränad ut? Vad är DITT problem?!!!

#81 - A

#80 oj oj OJ!!! Tuffaste 5åringen i stan är på hugget! Bäst vi aktar oss 😂

#82 - A

#78 vill du nåt eller???

#83 - Anonym

#82 kul att du använder 5 åring som en förolämpning i ditt så kallade argument då en 5 åring är så jävla mycket smartare än dig då du inte ha några hjärnceller kvar

#84 - Anonym

Svar till #81.
Inge fel med att träna, men man behöver väll inte gömma sig i vassen om man inte tränar? Eller? Måste vi "feta" gömma oss?

#85 - Anonym

#87 lär dig att ta saker med en nypa salt i stället

#86 - Anonym

#90 dåligt med argument ser jag

#87 - Anonym

#76 "I ordning som det ska gå till" loooooool ingen normal snickare börjar med lister innan badrum

#88 - Anonym

#92 du är ingen snickare och kan inget om sånt låt Joz göra på sitt sätt

#89 - Anonym

#92 herregud människa kan inte klaga på ditt eget jävla liv istället oavsett badrum eller listor så är det något som måste göras skärp dig för fan

#90 - KATZ

Varför skulle hon vilja vara med i ett gäng med falska, opersonliga brudar för?

#91 - Anonym

#88 Nej men hela min släkt är:)))

#92 - Anonym

#91 hela din släkt hahaha tror inte ett ord på de du säger sorry som sagt oavsett badrum eller listor så är det något som måste göras

#93 - Anonym

Snacka om att jag älskar brudar! Förresten, hedipan är dunderracertöng!

#94 - Anonym

#93 snacka om att du är hedipan själv som sitter och skriver detta vem detta nu är och palla inte bry mig heller, du gör bara reklam för dig själv

#95 - Anonym

Louise har ju gemensamma vänner med både Frida och Jennifer så antar att det kommit från någon av dem. Men Jennifer och Louise har ju umgåts. De la ut på sin story när de va på klubben tillsammans

#96 - Anonym

jennifer och louise har ju flera gemensamma vänner så tror det är jennifer som sagt något dumt.

#97 - Amanda

Förvånar mig inte en millisekund att hon och hennes gäng snackar skit!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com