Bens svar till tidningen HÄNT

För två dagar sedan skrev jag ett inlägg om att My i en intervju med HÄNT svarat på frågor om Ben.

Ben har under den videon skrivit att han tycker att det är oskönt av tidningen att ställa frågor om honom när My försöker bygga upp på sitt eget namn.
 
Ben skriver också att han ställer in sin intervju och sin medverkan för deras program. 
 
 
 
#1 - Malin

En utav de mest mogna på Youtube! Keep up the good work och good times Ben!

#2 - Josse

Ben växer verkligen i mina ögon hela tiden! Vilken fin & genuin kille!

#3 - Anonym

Där fick de känna på KARMA!!

#4 - Anonym

<3

#5 - Anonym

Vet ej om han räknas som svensk Youtuber men fick just veta via media att artisten Tim "Avicii" Bergling har gått bort, 28 år gammal. Är säker på många sett hans musikvideos på Youtube så sorligt .. http://www.expressen.se/noje/avicii-ar-dod/

#6 - Anonym

Vet ej om han räknas som svensk Youtuber men fick just veta via media att artisten Tim "Avicii" Bergling har gått bort, 28 år gammal. Är säker på många sett hans musikvideos på Youtube så sorligt .. http://www.expressen.se/noje/avicii-ar-dod/

#7 - Anonym

Älskar hur han alltid säger de rätta sakerna

#8 - ..

Så bra!!

#9 - Anonym

Rör ej denna blogg men som en ovanstående skrev, riktigt sorgligt angående Tim/Avicii. Fyfan

#10 - Anonym

Riktigt tråkigt det här med Avicii, någon som vet hur han dog?? Han var ju bara 28 år

#11 - Anonym

Tim befann sig i Muscat, Oman och påträffades död under fredag eftermiddag lokal tid”, antagligen mord eller självmord, något av de känns det som.

#12 - Anonym

#9 detta rör visst bloggen då han laddade upp sina musik videor på youtube alltså räknas han som en svensk youtuber

#13 - Anon

#10 Troligtvis självmord eller omedveten överdos. Speciellt när de skrev "inga fler uttalanden kommer att göras" när de inte meddelat dödsorsak.

#14 - Anon

#12 Fast han var ju ingen youtuber, utan artist och producent. Bara för att ens musikvideos laddas upp på youtube är man inte automatiskt "youtuber".

#15 - Anonym

Avicii hade problem med alkohol och droger sen tidigare så förmodligen dog ha genom drogmissbruk eller liknande

#16 - Anonym

Jag fick en väldigt falsk känsla i början av den intervjun. Man kunde se på intervjuaren hur mycket hon skämdes över att ställa frågorna om Ben. Patetisk.

#17 - Anonym

#14 har man flera miljoner följare och tjänar pengar på de då är man en youtuber punkt slut. bara att han håller på med musik istället för att vlogga sin vardag

#18 - Anonym

Intervjun var riktigt ful gjord. Allt för att få views.

#19 - Anonym

Helt rätt Ben!

#20 - Anonym

Hänt.se är ett skämt 😂👎

#21 - Anonym

#12
Ånaaaaaaj

#22 - Anonym

#17 En youtuber skapar material med avsikt att publicera det på Youtube (musik, humor eller vloggar spelar ingen roll). Avicii var skapade inte musik med avsikt att publicera det på Youtube. En betydande skillnad.

#23 - Anonym

#17
Gå sov snälla

#24 - Anon

#17 Men nej? Tror du det var han som satt och redigerade sina videos och laddade upp på youtube, kollade sina kommentarer och svarade på dessa, gjorde samarbeten på youtube osv? Youtube är bara en plattform. Bara för att man är med i en video som laddas upp på plattformen får man inte automatiskt titeln "youtuber". Då kan man ju lika gärna kalla alla människor som har instagram för "influencer". Att vara youtuber är liksom ett jobb (och en hobby så klart).

#25 - A

Avicii var inte en youtuber. Förminska inte vad som är en av våra största musiktalanger genom tiderna till det. Visa lite respekt.

#26 - Anonym

Så jäkla bra Ben.

Det enda HÄNT försökte få ut i senaste intervjun var endast frågor om vad My tycker om ben&nicci osv inget annat, vilket ändå My förklarade för hänt i förra intervjun att hon inte vill bli förknippad som ”bens ex” utan att hon vill bygga upp sitt egna. (Vilket dom inte alls verkade greppa eftersom dom tar upp grejer igen om ben etc) Kändes verkligen som att Johanna endast ville veta mer om Ben osv och knappt svara på sin egna fråga den enda frågan hon fick. Pinsamt som fan på riktigt haha.
Dom borde skämmas

#27 - Freddy

Älskar när youtubers och influencers faktiskt visar för sina följare att klumpigt beteende får konsekvenser. Alldeles för mycket trams nu för tiden som folk bara låter passera. Bra där, Ben.

#28 - Anonym

my hade inte ens behövt svara på deras frågor om ben..

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com